• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 
avatar_Hatshepsut

Гей-толерастията въ САЩ

Започната от Hatshepsut, 22 Ноември 2018, 13:24:20

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

HatshepsutTopic starter

Тази информация е от 2016г.

Американският вицепрезидент венча гейове

Церемонията се е състояла в резиденцията на Джо Байдън


Американският вицепрезидент Джо Байдън бракосъчета за първи път гей двойка, съобщава Bustle. Церемонията се е състояла в резиденцията на Байдън. Бракосъчетаните от вицепрезидента са Джо Меши и Брайън Мостълър, които са дългогодишни сътрудници на Белия дом.
Двойката настояла Байдън да извърши церемонията. За целта вицепрезидентът получил от федералния окръг Колумбия специално временно разрешително.

Байдън е дългогодишен застъпник за правата на  хомосексуалните.

През май 2012 г. той обяви подкрепата си за гей браковете в навечерието на президентските избори, а по-късно същата година определи дискриминацията на транссексуални като основен въпрос за правата на гражданите в наше време.

https://www.blitz.bg/news/article/433498

 :devil-1:

HatshepsutTopic starter

Регистрираха бебе с трима бащи в Калифорния


Първото ,,полиаморно" семейство в Калифорния успя да впише трима бащи в един и същ акт за раждане, предаде в. ,,Дейли мейл". Сега те ще разкажат за живота си като родителска ,,тройка".

45-годишният доктор Иън Дженкинс и партньорите му Алън Мейфийлд и Джереми Алън Ходжис от Сан Диего влязоха в историята на правото през 2017 г., когато съдия се съгласи да ги впише в акта за раждане на дъщеричката им Пайпър, която сега е на 3 г. Те вече имат и 14-месечен син на име Паркър. Децата са родени от дарени яйцеклетки и сурогатна майка. Иън и Алън са заедно от 17 години. Джереми се присъединил към тях преди 8 г. Сега те написаха книга за своя семеен живот, озаглавена ,,Трима бащи и едно бебе". Заглавието й напомня за кинокомедията от 1987 г. ,,Трима мъже и едно бебе" с Том Селек, Тед Дансън и Стив Гутенберг. Книгата ще излезе от печат през март 2021 г. В нея се разказва историята на тяхното необичайно семейство и се дават съвети как да се разработи ,,последователен родителски стил".

https://politika.bg/bg/a/view/registriraha-bebe-s-trima-bashti-v-kalifornija-79210

HatshepsutTopic starter

Байдън подписа закон за защита на еднополовите и междурасовите бракове


Президентът на САЩ Джо Байдън подписа закон, признаващ еднополовите бракове на федерално равнище, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

"Законът и любовта, която той защитава, нанасят удар на омразата във всичките ѝ форми. Затова този закон има значение за всеки един американец", заяви държавният глава.

Присъстваха законодатели от двете партии, първата дама Джил Байдън, вицепрезидентът Камала Харис и съпругът ѝ Дъг Емхоф, а пред събралите се пяха певците Сам Смит и Синди Лоупър.

Лидерът на мнозинството в Сената Чък Шумър бе със същата пурпурна вратовръзка, която носеше на сватбата на дъщеря си, очакваща заедно със съпругата си първо дете през пролетта.

"Благодарение на упоритата работа на много мои колеги внучето ми ще живее в свят, който уважава и почита брака на неговите майки", каза Шумър в Сената сутринта.

Новият закон има за цел да предпази еднополовите бракове, ако Върховният съд в някой момент обезсили решението си от 2015 г., с което ги легализира на територията на цялата страна. Новото законодателство защитава и междурасовите бракове. През 1967 г. Върховният съд отхвърля законите на 16 американски щата, забраняващи сключване на брак между представители на различни раси.
"Гардиън" пояснява, че историческото законодателство защитава еднополовите и междурасовите бракове, като забранява на федералните и щатските власти да отричат валидността на законно извършен съюз въз основа на пол, раса или етническа принадлежност. Законът също така отменя Закона за защита на брака от 1996 г., който определя брака като съюз между мъж и жена и отказва федерални обезщетения за еднополовите двойки.

Подписването на закона е кулминацията на многомесечни двупартийни усилия, провокирани от решението на Върховния съд от юни да обезсили свое решение от 1973 г., гарантиращо правото на аборт на национално ниво.

Законодателите постигнаха компромис, който трябва да успокои опасенията на консерваторите за религиозната свобода, например църквите да могат да отказват да бракосъчетаят хора от един и също пол.

От отделните щати няма да се изисква да издават брачни свидетелства на еднополови двойки, но те ще бъдат задължени да признават браковете, сключени в други части на страната.

Въпреки това мнозинството на републиканците в Конгреса гласува срещу закона, който обаче все пак получи достатъчно подкрепа, за да бъде приет.

https://www.dnevnik.bg/sviat/2022/12/14/4427855_baidun_podpisa_zakon_za_zashtita_na_ednopolovite_i/

DanielNDN

Нормално за Запада и Щатите. В крайна сметка основната идеологема на крайният нео- либерализъм е да се премахнат половете, да се разбият семействата, да се покварят децата, да се обединят всички религии в общ икуменизъм, да се премахнат културните различия между народите, както и да се превърнат хората в животни с чипове в главите, които ще бъдат контролирани от Господарят на световният либерализъм - Сатаната!


Similar topics (1)

1221

Отговори: 191
Прегледи: 14962

Powered by EzPortal