• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

13 May 2021, 15:18:31

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12778 Posts

Шишман
4966 Posts

Panzerfaust
799 Posts

Лина
712 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21177
  • Total Topics: 1333
  • Online Today: 89
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 2
Guests: 45
Total: 47

Нео-либералният ненормален сатанизъм

Started by Шишман, 08 January 2021, 10:11:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

БЪДЕЩЕТО НА ЛУ*** НА СТАДИОНА
Днешната американска действителност  удивително прилича на съветската.  Джо Байдън е просто един празен съд, в който  задкулисието налива това  съдържание, което му е изгодно в конкретния момент.  Точно такива бяха  Леонид Брежнев и Константин Черненко. Безжизнени кукли,  задвижвани от  желанията на кукловодите. Само че няма как да бъде скрито това.   Белезите на упадъка личат, независимо от тоновете грим. Тази тъжна  реалност  пролича и по време на официалната церемония по встъпването в  длъжност на новия  американски президент. Речта му беше скучна и  протяжна, съставена от клишета,  които отдавна са писнали на нормалните  хора – ,,да се обединим", ,,да победим  лошите", ,,да си вярваме"да,да това, да нап.... онова и т.н. По същия  начин говореха дъртите съветски лидери  през 80-те – дълго и  безкрайно скучно, ама и много тъпо. А това, че ще поканиш на инаугурацията  Лейди Гага и  Дженифър Лопес, Мадона и други членове на сектата Кабала: никак не  придава визионерски характер. Даже още  повече  подчертава упадъка и липсата на перспектива. На официалните празници  около  съветските първи партийни и държавни ръководители слагаха  пионерчета, които с  изкуствен плам рецитираха банално тъпи стихчета. Тази  роля днес е възложена на  иконите на поп музиката. Но дори и те, колкото  и да се напъват, не успяват да  изобразят автентична радост.
Разбира се, официалните пропагандатори на либералния  глобализъм не мирясват нито за секунда. Те неспирно говорят за някакъв нов  златен век, който новият президент щял да донесе на Америка - ха-ха.
Щял човекът да върне нормалността и да  оправи  всички грешки, сторени от предшественика му. Това, което  либералните  пропагандисти не знаят, е, че повтарят почти дословно  думите на някогашните  съветски агитатори. Колкото повече Съветският  съюз затъваше в кризата, толкова  повече онези не спираха да бълват  глупости за ,,светлото комунистическо бъдеще".  Същото е и днес. Колкото  повече хора не желаят да се подчиняват на либералния  фанатизъм и на  претенциите за глобално лидерство, толкова повече защитниите на   статуквото  държат на своето. Само че от  случилото се със Съветския  съюз знаем, че опитите да бъде изкуствено продължен  животът на една  умираща иделогия са осъдени на провал. Либералният глобализъм  също си  отива. Независимо от всички усилия на неговите крепители.

Шишман

ПО СТРАШНО ОТ ЛИБЕРАЛНАТА ЛУДОСТ МАЙ НЯМА !
Западните медии свенливо уведомяват, че сред войниците, охранявали церемониите в Капитолия, е пламнал коронавирус. Първо съобщиха за 100, после за 150, после за 200, а сега за "няколкостотин заразени гардове". Представете  си, ако това се беше случило по времето на Тръмп, каква помия от праведно либерално възмущение щеше да ни залее. Щяхме да лягаме и ставаме с гръмки заглавия, че оранжевият тиранин е разболял стотици от онези, които са го охранявали.
Това идва на фона на публикациите, че една част от войниците са спели директно на мраморния под в сградата, а други - в леденостудени подземни гаражи с по една тоалетна. "Бяхме натъпкани като сардини в подземен паркинг" - казват гардовете. Също така, с половин уста се съобщава само в десните медии, че Тръмп е предложил на администрацията на Байдън, да приюти военните безплатно в своите хотели. Но предложението му не е било прието.
На този свят има много страшни неща, но от либералната ненормалщина и глупост май няма по-страшно .
https://www.reuters.com/.../more-than-100-national-guard-in...
https://www.forbes.com/.../reports-over-100-inauguration.../
https://www.nytimes.com/.../national-guard-troops-who...
https://www.politico.com/.../national-guard-coronavirus-461340

Шишман

Г.Б.Х.

МАЙ НЕЩО НЕ ИМ Е НА РЕД
Така  и не разбирам какъв е тоя зор и бесен напън  на НПО-та да се говори за секс на 4-5  годишни деца. Не може ли поне да станат на 7 или както му е реда на 18г. преди училищната програма  за включи урок по ненормалщина и базисна тъпотия и биология?

Шишман


Либералите може да не са много умни, но пък са дейни.
Байдъне, спиш! Либс, спите и вие! Аз ли да ви давам идеи за следващите стъпки? Нека само кажем какво стои върху американския долар:
1 долар - Джордж Вашингтон, един от founding fathers и първи президент. Имал е роби. Вече разбрахме - не става.
2 долара - Томас Джеферсън, също founding father и трети президент. Имал е роби. Не става.
5 долара - Ейбрахам Линкълн - 16-и президент (по времето на гражданската им война) - разбираме, че и той не става.
10 долара - Александър Хамилтън, също founding father. Имал е роби и е търгувал с роби. Не става.
20 долара - Андрю Джаксън, седми президент. Имал е роби. Не става.
50 долара - Юлисис Грант, 18-и президент. Май е имал роби. Не става.
100 долара - Бенджамин Франклин, също founding father. Имал е роби. Не става.
А колко по-добре ще е, ако вместо тези, стои следното:
1 долар - рандъм жълт, от тях май много никой не се интересува.
2 долара - рандъм латино, същата работа.
5 долара - някой от metoo. Най-добре онази Ася Аргенто, дето се правеше на лидерка на движението, пък после се оказа, че тя насилвала 17 годишно момче преди години. Нищо, случва се.
10 долара - събирателен образ на всички смели лидери на CNN, CBS, NYT и всички останали храбреци, които яростно водят войната с лошите.
20 долара - трансджендър, задължително. Моята идея е да е транс спортист мъж, отишъл да се състезава при жените (не знам защо, обаче обратното май не се наблюдава много често).  Гласувам за онзи ММА боец, Фалън Фокс - мъжът, който се бие при жените и беше спукал черепа на опонентката си, закарвайки я в реанимация.
50 долара - логото на BLM, като от другата страна на банкнотата са снимки от опожарените и потрошени сгради и коли, в чест на справедливостта.
100 долара - Джордж Флойд. Истински национален герой, пред когото коленичат президенти.
Аре бай Байдъне, имаш време да коригираш това недоразумение. Светът чака.
https://apnews.com/.../race-and-ethnicity-san-francisco...

Шишман


Г.Б.Х.
Маркузе има една много известна фраза, която често бива цитирана, и която е есенция на цялата му идеология: "Буржоазията все още може да бъде победена. Маркс сбърка, че пролетариатът е автентичната революционна класа. Истинската революционна сила на днешния ден са различните малцинства, "гетата",някои религии и даже нацистката идеология. Цялата патология трябва да бъде утвърдена за норма, а цялата норма – за патология. Сливането на политическия и сексуално-моралния бунт е ключово за ефективната опозиция. Тогава най-после ще рухне буржоазното общество."
Нека разгледаме малко по-подробно фразата "Цялата патология трябва да бъде утвърдена за норма...". Виждам, че западната либерална доктрина, стъпила върху съвременната западна лява идеология на Маркузе,подпомагана активно от медиите и Холивуд: е запретнала ръкави и активно и доста успешно работи за "утвърждаване на патологията над нормата", с цел "победа над буржоазията и християнското семейство чрез сексусално-морален бунт".
Достатъчно е да дам само три примера от последните седмици:
- Премахването на думи като "майка", "баща", "син", "дъщеря", "той" и "тя" в официалните документи на американския Конгрес;
- Премахването на думите "mother" и "breastfeeding" в болниците във Великобритания, и заместването им с "person" и "chestfeeding";
- Решението транс атлети от мъжки пол да се състезават срещу жени (и естетсвено, да ги побеждават, а понякога, в бойните спортове - дори да им чупят черепите);
 ,,Цялата патология трябва да бъде утвърдена за норма..."
Хайде да видим и продължението; ,,...а цялата норма – за патология".
Страх ме е да си помисля какво би трябвало да значи това.
Днес си говорих с мой приятел, доста умен и начетен, който е искрен поддръжник на Да България, и аз уважавам принципните му позиции. Позицията му е следната "Ще гласувам за тях, защото те ще махнат туморите Борисов и ДПС, и никога няма да посмеят да вкарат тая джендър тъпотия в България. Нищо, че ги финансират американските демократи, които вършат страшни глупости у тях си".
Много би ми се искало да имам вярата на моя приятел, но я нямам. Просто знам, че "тая джендър тъпотия" вече е тук и няма намерение да си ходи, ако пък на власт е либерална партия, която ще бъде длъжна да изпълнява стратегическите цели на спонсорите си. Да, "тази джендър тъпотия" вече е тук. Вижте снимките в коментарите (взела съм ги от страницата Ин и Ян). Хората ачик ачик са си казали за какво се борят - "За овластяване на ЛГБТИ общността в България" и ,,вкарването на джендър програмата в детските градини". Основни спонсори са им Отворено Общество на Джордж Сорос, Хелзинкския комитет и Америка за България. Мернах също новината, че Варненският университет отваря ,,ексклузивната и престижна" специалност ,,Джендър педагогика".
Бре бе, ама откога джендърството е наука? Наука с точни, доказани факти? Пропагандата НЕ Е факти. Пропагандата си е пропаганда – прокарване на определени внушения, подпъхнати сред малко полезна информация, преследващи определена ПОЛИТИЧЕСКА цел.
Вярвам твърдо, че:

Науката е категорична, че има  два биологични пола (sex) – мъжки и женски, както и за съществуващи редки изключения. Sex описва биологичния пол на човека, с редките изключения, когато става дума за някакви генетични отклонения. Човек се ражда с 46 хромозоми, групирани в 23 двойки. Биологичният пол (sex) се определя по броя на X и Y хромозомите. По принцип жените са 46XX, а мъжете 46XY. Понякога е възможно човек да се роди с 45X, 45Y, 47XXX, 47XYY или 47XXY, и т.н. Съвременната медицина говори за 2 основни пола – мъжки и женски, както и за съществуващи редки отклонения (обикновено се наричат хермафродити). Статистиката на Фаусто-Стърлинг (2000 г.) сочи, че около 1% от живородените деца показват някаква форма на полова двойственост, а при 0,1%-0,2% се налага специално медицинско внимание и евентуална хирургическа намеса с цел прикриване на вторичния пол. Според източници като Леонард Сакс (2002 г.), процентите са едва 0,018 от всички живородени.
Gender е понятие, което описва как се чувства или самоидентифицира човекът. Да, абсолютно е възможно да си роден мъж и да се чувстваш жена, както и обратното, и към това не трябва да се отнасяме с разбиране или  уважение а с лечение. Но това вече не е sex, а gender. В съвременния свят терминът gender се опитва да измести идентификацията по биологичен пол – sex. Точно в това поле на неопределеност се извършва подмяната на понятията и точно това е слабото място на този "научен" подход.
Автентичните полови белези са определящи за пола, и оперативната липса на един или два (след пълна хистеректомия или кастрация по медицински причини) наистина не причислява един индивид рязко към друг пол.
Дори след намесата на съвременната хирургия, когато човек придобие изкуствените полови белези на противоположния пол, практически е невъзможно спонтанното самозараждане на автентични полови белези. Тоест, биологичният пол на човека не се променя автоматично, и той не започва да отделя яйцеклетки или да генерира сперматозоиди, според случая.
 Да се предлага смяната на пола като баница на промоция пред малки деца, е не само глупаво, но и много, много опасно. Чели сте за 5-6-10 годишни деца на Запад, които вече са със сменен биологичен пол. А чели ли сте за самоубийствата сред тийнейджъри, па дори и зрели хора, след смяна на пола? Статистиката е доста стряскаща, по една причина - децата не са пълнолетни и достатъчно узрели, за да могат да бъдат толкова категорични в избора си.
Това са медицинските факти и те съвсем спокойно могат да бъдат обяснени на децата, категорично подчертавайки, че половите белези, броят хромозоми и сексуалните предпочитания на всеки индивид са САМО и ЕДИНСТВЕНО характеристики, като цвета на косата, височината и кръвното налягане. 
А сега моля да прочетете внимателно следните  думи:
Мътната и кална прогресистка либерална идеология, се опитва да легитимира ,,свободния избор" на пол, не като изключение сред малък брой хора (между 0,018% и 0,2%), а като ,,изконно право" на всеки, който просто го пожелае, без да се посвени да таргетира неукрепналата детска психика.
РАЗБИРА СЕ, че ако едно дете се чувства неадекватно в биологичния си пол, то трябва да сподели и да получи психологическа подкрепа, а след определена възраст да може да предприеме действия. В случая говорим за ЧОВЕШКО ПРАВО.
РАЗБИРА СЕ, че развяването на идеята за смяната на пола, предствена като гащи на промоция, а не като рядко изключение сред малък процент хора, е пропаганда, обслужваща така добре известната ни либерална доктрина и трансджендъризма. Все пак не всички сме идиоти и някои от нас са чели Cauldwell, Harry Benjamin и John Oliven. В този случай говорим за ПРОПАГАНДА и НАРУШАВАНЕ НА ПРАВАТА НА ДЕЦАТА, чрез агресивни, неподплатени научно доктрини, които след години ще имат фатални последствия за тяхната психика и живот.
Наскоро една дама, медик, беше разпердушинила тезата, че субективната полова самоидентичност (gender) може и трябва да замени обективния биологичен пол (sex), завършвайки с думите ,,You don't get to be offended by science, sorry."

Шишман

11 February 2021, 18:41:05 #35 Last Edit: 11 February 2021, 19:01:31 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Ловът на вещици започна. Всеки, позволил си да изрази симпатии към републиканската партия, и усъмнил се в легитимността на изборите в САЩ, вече остава без работа и доходи. Не знам, дали си давате сметка колко е страшно това, и какъв фашизъм се задава, маскиран като "либерална демокрация".
Свободата на словото е мъртва, да живее политическата коректност.

https://webcafe.bg/seriali/uvolniha-dzhina-karano-ot-the-mandalorian-zaradi-politicheski-komentar.html

FELDMARSCHALL

Не е фашизъм, а ленински комунизъм - Уволняване от работа на кулаците и "народните врагове". :laugh: 
Демократите в САЩ винаги са били левичарско-либерални лайна ! :judge:

Шишман

Аз не се  боря за свобода на словото, но  тя определено е полезна и нужна, особено в днешни дни, когато има интернет опровергаващ бързо любителите на цензурата и лъжите. То защо някой ще налага ограничения и цензура, ако казва истината ? Та тя цензурата е много грешен ход и показва само слабостта и глупостта на цензуриращите.  Ако не ви харесва нечие мнение - изкажете своето, победете в словесен дуел,опровергате, докажи, че  сте прави, а не опонентът ви. Цензурата е инструмент на диктатурата и глупостта. И рано или късно се връща, като бумеранг и идва и за вас.
Вижте какво се случи с фигура като Джоан Роулинг, която дълго време беше идол на либералите, а после я разкъсаха заради един туит, че само жените могат да са жени. А малко по-късно я подложиха на линч, защото в една от книгите и убиецът бил облечен с женски дрехи и казвал на жертвите си, че е гей, за да приспи бдителността им. Тръгнеш ли по хлъзгавата пътека на цензурата и лъжата : нямаш опорна точка и падането е сигурно. И тогава шансът ти, от палач да се превърнеш в жертва, е голям.
Ако бъде насърчено  в едно общество това зло- цензурата може да придобие чудовищни размери. Какво точно постигаш, като заглушиш онези, които имат друго мнение? Превръщаш ги в мъченици, нищо повече.
Харесва ли ти, или не, ТОВА е демокрацията - това е живота. СВЕЩЕНА СВОБОДА НА СЛОВОТО е малко прекалено, ама горе-долу е точно така. Цензурата, насърчавана днес от либералната демокрация, е похват от едни мрачни времена, за които всички предпочитаме да не си спомняме. И дори зад добрите намерения, да бъдат заглушени хора, които говорят тъпотии, да стои благородна цел, самата цензура НЕ Е начинът, защото пътят, по който води, е тоталитарен и гнусен, отблъсква хората и прави цензуриращите неприятни.
Начинът е ТИ да се изправиш и да се бориш за истината истина, а не с лъжи и цензура.
Лесно е да се налага цензура от определена позиция, но така без да се усетят някои другари: цензурират и себе си самите накрая. Това е и една от характерните черти на нашият национализъм до тоя момент, което е и една от главните причини да го няма никакъв.
п.п.
 колкото до мене: много пъти съм цензуриран, обиждан и блокиран-баниран нечестно и без повод и причина,  но тия дето го правеха не прокопсаха и няма да прокопсат. Само показаха що за стока са и колко струват, а именно едно голямо нищо и половина. Но когато умът недостига е така.

Шишман

03 March 2021, 21:54:03 #38 Last Edit: 03 March 2021, 22:02:19 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Явор Дачков

Потресаващо от Род Дреер: "Ново проучване на "Галъп" разкрива шокираща статистика за сексуалната идентичност на ,,поколението Z". Проучване след проучване показват, че младежите възприемат хомосексуализма като норма, а еднополовия брак като нещо напълно естествено. Разбира се, има и такива, които явно са против, но към тях се отнасят примерно по същия начин, както към привържениците на сегрегацията в края на 60-те години. Сега трябва да подготвите себе си, семейството си и своето обкръжение за предстоящите гонения в САЩ, както направи католикът Колакович. Защо? Защото ще ни обявят за ,,вътрешни терористи", тъй като не отговаряме на техните изискания и не се адаптираме."
Още :

https://glasove.com/categories/skandalyt/news/kuibringa-na-mlada-amerika

Шишман

Irini Zikidis

Либералната идеология е разкошна, приятели.
Ето, в училище в САЩ родителите с бял цвят на кожата трябва да определят "степента на бялата си идентичност" по осем-степенна скала, започвайки с "бял супремасист" и завършвайки с "бял аболиционист". Аз също си направих теста. Резултатът беше катастрофален - оказа се, че не се срамувам от белия цвят на кожата си, което ме нарежда някъде между Мао Дзедун и Ханибал Лектър.
Във Великобритания пък, феминистки тинк-танк предлага да бъде дадено правото на мъжете-изнасилвачи да се самоидентифицират като жени. Не ме питайте защо, със сигурност е нещо адски прогресивно, напредничаво и яко, но аз не го разбирам. Само малко ме е яд, че нашите истерични феминистки първи не се сетиха за това, а още циклят на "геноцида над българската жена".
Въобще, нямам търпение либералите у нас да вземат властта и най-накрая да се увъртолим в джендър флуидност, бяла привилегия и 4ерна мигр@ция ❤
https://nypost.com/.../nyc-public-school-asks-parents-to.../
https://www.thetimes.co.uk/.../rape-suspects-can-choose-to...