• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

15 May 2021, 18:01:38

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12790 Posts

Шишман
4985 Posts

Panzerfaust
804 Posts

Лина
714 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21219
  • Total Topics: 1334
  • Online Today: 113
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 61
Total: 61

Ловци на духове, пинизи и измами

Started by Шишман, 19 December 2019, 14:03:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Новият супер хит на САЩ се казва Каубои и извънземни. Не издържах много и не съм сигурен но май е сериен филма. Попадах и преди на това култово творение, но понеже съм старовремец все не успявам да го гледам повече от 20сек.
Но пък създателите на филма яко са развихрили нео-либералните си фантазии: жени  пищови, ако го бяг гледал повече щях да видя и гейове герои загиващи само-жертвено за спасението на човечеството. Та творят другарите там и то добре творят.

Шишман

Милано има една улица в центъра - Корсо Комо: цялата е със заведения, дискотеки и ресторанти.
Тука е нощният живот , търговците на дрога, крадците и т.н. измет.
Предимно са негри и араби така изпаднали и гнусни че не бих взел даже пари от тях.
Обаче народа облъчен от филмите купува дрога, понеже така по филмите, такъв е шаблона. По време на сделката застават, в пози като на кино и така се правят на големи и велики. Ако някой иска да ги види, може да го направи от космоса, толкова са явни. Но понеже е така по филмите и искат да се изживяват като герои от филм и го правят така.
Филмите и телевизията не прощават: номерата им са толкова много и така хитри, че могат да направят и внушат, каквото си поискат на човека.
Реалният живот обаче е доста по-различен. Така, като е надрусат си мислят за непобедими, докато не им вкарам първият ми дивашки ритник в задника. После не могат да разберат, какво е станало.

Шишман

За превъзнасянията относно лесбийките
По предавания, игралните и особено по порно филмите : те са красиви, готини и т.н.
Истината обаче е доста гадна. Покрай работата ми е е случвало на няколко пъти да работя на лесбо - вечери. Някои от момичетата и жените изглеждат добре, ама има един вид , които приличат и аз не знам на какво. Тези мисля играят ролята на мъже. Те са : ниски, понякога и високи,задължително дебели, подстригани късо с вид на психично-болни биячи или маняци, въобще ужасяващи са. Та в повечето двойки едната е точно от този вид. По начало съм забелязал че повечето лесбийки са и с психически проблеми, не са нормални жени и момичета. Трябва да се знае че са и доста агресивни, ревниви и налитат на бой. Направо бяс ги хваща и откачат.Та до тука  с измамната представа за красивите лесбийки. На едно парти видях една моя бивша съседка, малко момиче, ама голямо л***о и тя се развила и напреднала в живота, станала обратна.

Шишман

Забелязвам по американските продукции, за Аляска, строежи и подобни: много им е важно да се забавлявали, все едно това висша ценност в техният живот. Кове пирони и леле как се забавлявал, носи камъни - и леле каква забава и т.н. тъпотии след тъпотии. И хората ги вярват тия неща, копират ги и полудяват. Веднъж ги чух едни жабари да се карат и той и вика на жената - ма се забавлявахме много - се едно е много важно това забавление, а тя му отговаря да го обиди че не се били забавлявали и такива ми ти тъпотии.