• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Какво ще направите, ако Русия нападне България?

Започната от Шишман, 16 Октомври 2022, 13:48:59

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ШишманTopic starter

Ще отиде да се биете с руските агресори в името на евро-атлантизма , рамо до рамо с американските и натовски войници ?
Ще се скриете и няма да воювате?
Или може би ще застреляте командирите си и ще минете на страната на Русия ?
Аз няма за сега да казвам кое от трите ще направя. Интересно ми е да чуя вие какво мислите.

Hatshepsut

Подобни анкети пускаше, а и може би все още пуска Костя Копейкин във фейсбук  :devil:
Подтекста е, че всички българи трябва да обичат Русия и да посрещнат руската армия с цветя, както направиха дебилите и комунистите през 1944г.  :judge:

Това което мога да кажа в личен план е, че няма да посрещна руснаците с цветя и няма да се бия на тяхна страна, това е абсолютно сигурно.
За щастие България е член на НАТО и такава ситуация е малко вероятна, единствено при всеобхватен конфликт Русия-НАТО би било възможно да се случи нещо подобно.

ШишманTopic starter

Цитат на: Hatshepsut - 16 Октомври 2022, 14:33:11Подобни анкети пускаше, а и може би все още пуска Костя Копейкин във фейсбук  :devil:
Подтекста е, че всички българи трябва да обичат Русия и да посрещнат руската армия с цветя, както направиха дебилите и комунистите през 1944г.  :judge:

Това което мога да кажа в личен план е, че няма да посрещна руснаците с цветя и няма да се бия на тяхна страна, това е абсолютно сигурно.
За щастие България е член на НАТО и такава ситуация е малко вероятна, единствено при всеобхватен конфликт Русия-НАТО би било възможно да се случи нещо подобно.
Говоря хипотетично. А в импровизираната анкета са дадени всякакви отговори за хора с различно мислене.

ШишманTopic starter

Цитат на: Hatshepsut - 16 Октомври 2022, 14:33:11За щастие България е член на НАТО
Тия двамата на снимката го викат същото. Даваш ли си сметка че си на една страна с тях злото, което идва от господарите им ?

Валсо

Аз съм освободен от военни задължения по здравословни причини, така че ще търся къде да се скрия.

Без Фашистбук от 18 Септември 2021 г.
Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

Пешо

Борба - Победа! Това ратническо мото винаги ще бъде актуално.

Най-вероятно ще мина една бърза военна подготовка и отивам да бъда пушечно месо на фронта, но поне знам, че няма да бъда мишок като копейката и да се разцелувам с рашките.

ШишманTopic starter

Цитат на: Пешо - 11 Февруари 2023, 12:17:36Борба - Победа! Това ратническо мото винаги ще бъде актуално.

Най-вероятно ще мина една бърза военна подготовка и отивам да бъда пушечно месо на фронта, но поне знам, че няма да бъда мишок като копейката и да се разцелувам с рашките.
Такива, като тебе ще сте единици, ако не се сещаш !

Пешо

Цитат на: Шишман - 11 Февруари 2023, 13:09:00Такива, като тебе ще сте единици, ако не се сещаш !

Боли ме кура, ако не се сещаш!

ШишманTopic starter

Цитат на: Пешо - 11 Февруари 2023, 14:10:05Боли ме кура, ако не се сещаш!
Повечето русофоби , някога бяха първи русофили. Усетят ли дебелият край пак ще обърнат палачинката. Такива като тебе ще се окажат наивници и няма да сте много. Предполагам самите българи ще ви избият преди руснаците, понеже са много, ама много доволни от западните ни и американски братя.
Funny Funny x 2 View List

Similar topics (2)

1403

Отговори: 51
Прегледи: 4198

1753

Започната от hideboom

Отговори: 0
Прегледи: 86