• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 

Мъжки парфюми

Започната от hideboom, 10 Февруари 2022, 11:45:02

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hideboomTopic starter

Парфюмната колекция на всеки мъж говори много за неговия личен стил
 

Макар и да е от съществено и основополагащо значение какви дрехи и аксесоари ще подберем за ежедневната си визия, изборът на благоухание е не по-малко важно.

 

Днешната статия посвещаваме на господата, които определено държат да се отличават с оригинален и висококачествен мъжки парфюм. За щастие пазарът действително изобилства от благоуханни предложения – практически е невъзможно мъж да не открие най-подходящата есенция, базирайки се на собствените си вкусове.

 

А за да улесним избора ви дори повече, се постарахме да селектираме за вас някои от най-интригуващите и успешни мъжки аромати – доказано не бихте сгрешили, спирайки избора си на която и да е от долуизброените опции. Нека заедно надникнем в уханния свят на мъжката парфюмерия.

 

 

Истинската класа и лукс успешно подчертаваме със следните ароматни предложения
 

 

By Kilian Gold Knight – драматизъм и предизвикателство
 

Сравнително опростената парфюмна композиция на това благоухание в никакъв случай не трябва да ви заблуждава – определено ароматът се котира като един от най-луксозните и предпочитаните от господата парфюми. Подходящ е за носене през зимата и пролетта, тъй като се отличава с особена плътност и характерна интензивност. В състава му откриваме:

Бергамот, придаващ свежест на връхните нотки;
Мед и ванилия, отговорни за плътността на сърцевината;
Пачули в основата, придаващо сладост и завидна трайност;

hideboomTopic starter

често срещаните разновидности при мъжки парфюми
Вероятно сте наясно, че интензитетът и трайността на един аромат се определят от концентрацията на парфюмни масла и есенции в съдържанието му. За да ви предоставим още по-лесен ориентир, сме ви подготвили кратко описание на трите най-често срещани разновидности:

• EDP – парфюмната вода е сред най-предпочитаните варианти на мъжки парфюми. Характеризира се с концентрация на парфюмните масла между 8% и 15% и оставя своя аромат върху кожата за продължителност от над 6 часа.
• EDT – тоалетните води са особено подходящ избор, що се отнася до моментите и поводите, в които се нуждаем от аромат с по-леко и ненатрапчиво ухание. Концентрацията в тези варианти е между 4% и 8%, а на есенцията без никакви проблеми бихме могли да се радваме за период от между 2 и 4 часа.
• EDC – одеколонът е популярна разновидност на мъжки парфюми, предпочитана от голям брой господа по света. Тяхната непринуденост, свежест и лекота се дължат на относително малкото количество парфюмни масла – долавяме между 3% и 5%, а трайността им рядко надвишава 2 часа.

Powered by EzPortal