• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 

Кой какво работи

Започната от Шишман, 29 Май 2020, 10:13:58

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

FELDMARSCHALL

Тогава бъдещите Йоло Деневци ще вдигнат революция и ще разрушат всички машини за да се върнем отново в първобитното общество. :lol:
Funny Funny x 1 View List

ШишманTopic starter

Цитат на: FELDMARSCHALL - 01 Юни 2020, 23:50:20Тогава бъдещите Йоло Деневци ще вдигнат революция и ще разрушат всички машини за да се върнем отново в първобитното общество. :lol:
Тангра вдига революции. Йордан 13 ще е новият Ленин. :mad:

FELDMARSCHALL

Туй копеле йордан 13 го чакам от 12 години как щял да ме мушка с тъп нож... :laugh:
Иначе ако свържем това с темата за работа, колегите му пишат че тоя "работил" като овчар в селата около Пловдив над 20 години, ако изобщо това може да се нарече професия. :judge:

long time ago

Цитат на: FELDMARSCHALL - 01 Юни 2020, 22:45:14Вече от близо век машините заменят ръчния физически труд, оттам и все по-малка е нуждата от числен персонал. Но след 2000г. технологиите започнаха много по-форсирано да се развиват, по-конкретно компютърните и наистина човешкия фактор намалява все по-драстично. То затова някои казват, че опаността не е само загубата на работни места, а и че изкуствения интелект в даден момент може да стане толкова силен, че хората да му станат подчинени напълно. :rolleyes:
Когато масово започнаха хората да ползват смартфоните, когато са в автобусите, дори вървейки, пресичайки или шофирайки и все повтарям,че войната срещу машините от "терминатор 2" - засега е с превъзходство на машините.

ШишманTopic starter

Цитат на: FELDMARSCHALL - 08 Юни 2020, 22:45:21Туй копеле йордан 13 го чакам от 12 години как щял да ме мушка с тъп нож... :laugh:
Иначе ако свържем това с темата за работа, колегите му пишат че тоя "работил" като овчар в селата около Пловдив над 20 години, ако изобщо това може да се нарече професия. :judge:
Бе не е ли дебел за да е овчар ?

hideboom

Как да се преместите в друг град и да си намерите работа там?
Красотата на човешкия живот е, че можете да се движите и да търсите ,,своето" място в света, колкото сърцето ви желае. Ето защо, ако изведнъж нямате възможност или желание да търсите работа в родния си град, тогава винаги можете да опитате силите си там, където храната е по-добра, където има повече перспективи, където въздухът е по-чист, където хората са по-добри. И така, днес ще говорим за това как да се преместим и да си намерим работа на ново място.

Какво да имате предвид, когато търсите работа в друг град?
Да си представим, че седите на пейка с куфари и чакате вашия полет, влак или автобус. Родният град вече не изглежда толкова ужасно и дори изпитвате носталгия, но се опитвате да не мислите за нея, защото ви очакват нови възможности и перспективи. Те може да чакат, но не чакат сами. Така че трябва да положите достатъчно усилия, за да започнете новия си мечтан живот.
Още тук: топ новини

hideboom

Работя в строителството и вързвам арматура по цял ден

ШишманTopic starter

Сега по професия съм охранител, ама работя от 2-3г. и като предприемач. Сега съм съдружник даже в един бар тука в Италия. Сладка работа.

Пешо

Цитат на: Panzerfaust - 30 Май 2020, 23:45:54Добре се прикривам. :dance:
А и моите проекти са свързани с обучения на деца, родители и т.н. по различни умения - конфликти, комуникация, за децата арт ателиета, компютри и т.н., няма някакви джендър истории или нещо специално за малцинства.
Един път бях кандидатствал по една програма на Български фонд за жените - за жени, претърпели насилие, но не ме одобриха, а имах хубав проект. Тия са много гадни мършляци по принцип, яко либерална и джендър идеология. Теглих им една майна, те и парите не бяха добри. Европейците и особено норвежците по-добре плащат.
Иначе за чисто циганските проекти и да искам, нямам особен шанс - там ги печелят определени НПО-та.

Ще си платя да видя как изнасяш лекции по национализъм на дечица от малцинствата. :laugh:

Panzerfaust

Цитат на: Пешо - 08 Февруари 2023, 17:44:17Ще си платя да видя как изнасяш лекции по национализъм на дечица от малцинствата. :laugh:
Затова и не работя с малцинства в проектите си. :whistle:
Funny Funny x 1 View List

Валсо

#40
Цитат на: Шишман - 29 Май 2020, 10:13:58но съм го правил само в казармата и после около месец

Е... то там няма какво друго да правиш. 20-30 момчета с бушуващи хормони, затворени в едно пространство без достъп до външния свят и до жени... Съвсем нормално е да го правиш в казармата, че и малко след това.  :lol:  :lol:

Без Фашистбук от 18 Септември 2021 г.
Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

ШишманTopic starter

Явно не си бил войник
Цитат на: Валсо - 08 Февруари 2023, 18:44:14Е... то там няма какво друго да правиш. 20-30 момчета с бушуващи хормони, затворени в едно пространство без достъп до външния свят и до жени... Съвсем нормално е да го правиш в казармата, че и малко след това.  :lol:  :lol:
. Човек в казармата нямаше избор, правиш това за което са те пратили. Едни бяхме шофьори, други, радисти, трети - артилеристи и т.н.

Валсо

Съвсем естествено за някой без капка чувство за хумор, изобщо не ме разбра.  :lol:  Whatever...
Funny Funny x 1 View List

Без Фашистбук от 18 Септември 2021 г.
Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

Panzerfaust

Шишмане, друго ти намеква май... Прочети внимателно. :lol:
Funny Funny x 1 View List

ШишманTopic starter

Цитат на: Panzerfaust - 08 Февруари 2023, 19:50:43Шишмане, друго ти намеква май... Прочети внимателно. :lol:
Предполагам е имал на пред вид, някакви хомо-сексуални простотии. Не ги разбирам тия неща.

Similar topics (2)

1753

Започната от hideboom


Отговори: 0
Прегледи: 87

Powered by EzPortal