• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

27 November 2021, 21:57:34

Login with username, password and session length

Top Posters

Theme Selector

Members
  • Total Members: 158
  • Latest: emo2475
Stats
  • Total Posts: 24,786
  • Total Topics: 1,390
  • Online Today: 233
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 195
Total: 196

avatar_Шишман

ВАКСИНИТЕ : Конспирация или не?

Started by Шишман, 28 July 2021, 18:04:39

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Мисля че темата е актуална и раздела е точно за нея.
 Лично аз не желая да се ваксинирам. Ще го направя, само  ако нямам на къде да мърдам. Противник съм на ваксините и не одобрявам насилственото ваксиниране. Дето се вика, то ако е нещо добро - няма да ни карат на сила . Пък и зад тия ваксини и пропагандата им седят меко казано: неприятни, ненормални и извратени хора. Та не вярвам подобни дегенерати да се грижат за нашето добро, ама никак даже.

Големият проблем е че антиваксърите -NOVAX яко лъжат и говорят небивалица след небивалица, тъпотии,луди неща, ненормалщини и т.н. Та и на тях не може да се вярва много, даже никак ! Най-опашатите лъжи идват естествено от запад, където хората отдавна са напълном полудели.
Ето някои от тъпотиите против ваксините, дето срещнах последните няколко дена:
-  На местото на ваксината , дето е поставена, можел да се задържи метал и магнит, понеже имало някакви магнитни неща в нея. Стига бе познавам няколко ваксинирани и нищо подобно не са забелязали. А металдетекторите дали ги отчитат, като минават ?
- Английски учен предсказва че всички ваксинирани щели да умрат до 2025г. А стига бе ! Та нали са различни ваксини от някои може да се живее с година или поне 6м. повече. То при това положение, България ще е номер едно понеже хората не желаят да се ваксинират. Така ще станем една от най-многобройните нации на света. В Англия са ваксинирани сигурно 40милиона - всичките ли ще умрат до 2025г. Ми то няма да останат англичани и италианци също. То запада ще изчезне и остават тия от 3-ят и 5-ят свят да царуват !
- Имало втечнен чип в тия ваксини. Не знаех че има такива чипове, то ако ги имаше и искаха да ни чипират: просто щяха да си сложат в кока-колата, соковете, минералната вода и подобните в Макдоналдс и супермаркетите и готово. Пиете и чипа е у вас и ви контролират.
 - Имало чипове във ваксините да ни контролират. И какро ще и контролират на майка ми например ? Та тя е на 83г. ! Или пък на мене: къде пазарувам ли, къде работя ли ?Повечето хора са толкова глупави, изтрещели и облъчени от медиите, училището и тъпите романи дето четат : че няма нужда да им контролират нищо.
- Някаква лъже колко била зле и вече умирала, не можела да седи на краката си, а на клипа дето е направила се вижда че физически от повече от добре.Психически обаче се вижда с просто око че хич я няма. Беснее яката и квичи. Странно, а не можеше да ходи.
- Последното дето видях е кожно възпаление в напреднал стадий. В момента имам подобно и ако не бях отишъл на лекар, можеше да стана, като тоя от снимката. А не съм ваксиниран, ама може това пък да е страничен ефект от това че съм говорил с вакасинирани. Вчера бях на лекар, даде ми антибиотик, мазило и червените петна по кожата ми станаха вече на половина.
- Ставали стерилни ! Е как го разбраха, трябва да минат поне 2-3г, да не се раждат деца, за да се говори подобно нещо. А и какво му дреме на Бил Гейтс: например, дали са стерилни тия на и над 60г. дето вече не могат да имат деца ? Те белите хора и без това не искат да правят деца и да раждат, та ако това и е проблема на ваксината ще се ваксинират с кеф.
Има и още безброй примери, ама не мисля да хабя повече време. Та другарите антиваксъри яко послъгват: ползват момента да станат известни, а някои сигурно и богати и да се набутат в политиката накрая. Само че не си дават сметка че говорейки такива ненормални и безмислени неща, объркват хората: и не се разбира защо е цялото това чудо със задължителното ваксиниране и корона вируса ! На практика тия работят без пари за световните заговорници - сатанисти.
 И така едно е ясно и сигурно: полудяването е пълно и едните и другите яко лъжат.Шишман

Да не забравя вкарвали във ваксините ХИВ клетни и ни заразявали със СПИН.

Шишман

Alan Prodanov
Много интересно, като потърсиш Професор Кристиан Перон в Гугъл не излиза нищо. С какво се е прочул? Някой слушал ли е негови интервюта в YouTube? Той не казва точно това. Много импровизиран и неточен превод, изваден от концепцията....
Шишман

Едно леко шантаво мнение по въпроса
_____________________________________Атанас Манушкин

Из сферата.
Не се притеснявайте от ваксиниране. Засега все още тези модификации на ваксините не отключват всички видове заболявания, които на генетично ниво имате. Имате, но ако не се ваксинирате могат и да не се отключват и да доживеете до нормални старини - 240-300 г. Натиска за ваксинация е най-вече защото искат да съберат информация кои точно заболявания се отключват. Впоследствие ще ги поправят и ще разширят обхвата. Т. е. на първо време ще е важно да бъдат изчистен светът от хора с генетично заложени болести. После, както обясних в един мой пост, ще се направят наистина ваксини, без които няма да може да се живее.
Ние от Кабала и СЗО сме честни и коректни. Обичаме Ви. Айлавю. Айде,, бъдете здрави и ваксинирани.

Шишман


Шишман


Шишман


Шишман


Шишман

02 August 2021, 17:18:49 #8 Last Edit: 02 August 2021, 17:21:24 by Шишман
До края на август гледайте да се приберете от почивки, морета и други. След 15.09.започват поредицата локдауни.
А.М.

Шишман

Атанас Манушкин

За да сте наясно.
В Министерството на здравеопазването на бюрото на министъра, има разписана програма, правила за работа в условията на Пан Демия. Те са закон, който ако нарушиш, ставаш президент на Танзания в минало време. Вероятно и това е разписано. На бюрото на МП вероятно е описано и начина на лик Видацията, ако не изпълняваш задължителните разпоредби. Така е в колониите, а Светът се превърна в колония на група Из Роди, които са се опрели на "най-страшния страх" - страхът от смъртта. И да се вакси Нираш, пак ще измислят нещо - 5-та, 10-та, безкрайна игла.
Нали не се чудите?

Шишман

Мангъров: Ваксини масово върху деца и бременни е експеримент, д-р Менгеле би се обърнал от завист в гроба !

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Mangurov-Vaksini-masovo-vurhu-deca-i-bremenni-e-eksperiment-d-r-Mengel-1112108?fbclid=IwAR3Nztucr6daHau-3tVZACkl-ZEKn040TSVNqBpmeledzUuTVg9KstvygFo

Шишман

Димитър Димитров


СЛЕД 10-а ВАКСИНАЦИЯ,
абокат във вената: за постоянно денонощно ваксиниране ! :crying:  :crying:  :crying:

Шишман


FELDMARSCHALL

За 1 година имаме +25хил. души надвишена смъртност в България спрямо периода 2015-2019г.! Не знам колко хора чакате още да умрат за да спрете с малоумните антиваксърски кампании стил пасков-плясков (псевдо-докторчето). :huh:
Ваксините за ковид-19 бяха създадени в спешен порядък, именно защото няма как да чакаме 5+ години, да починат 20-30млн. души от вируса и чак тогава да започне одобрението на ваксини. Сега не сме 20 век, медицината се развива с бързи темпове, затова и срокът за разработване на ваксини (не само срещу коронавируса а и за всичко) е драстично по-кратък. Дават се примери за странични реакции еди колко си на 100хил. души или 1 милион, ами то и от обикновения аспирин, аналгин и каквото се сетите има странични реакции и алергии при хора и то много повече от 1 на 100хил. души. По тая логика трябва да забраним всички лекарства ли, щото имало странични нежелани ефекти при 0.1% от населението ?
Мислете с главите си и не се подавайте на щуротиите писани от псевдо-учени и псевдо-лекари като урода пасков-плясков, търсещи евтина популярност за сметка на погубени човешки животи. Това ми е първото и последно предупреждение в тази тема, да се спре с постването на лъжлива и манипулативна информация, която застрашава здравето на широки маси от населението. С това компромис няма да правя, защото се отнася до здравето и живота на всички нас.
Agree Agree x 1 View List

Шишман

16 August 2021, 09:20:14 #14 Last Edit: 16 August 2021, 09:30:14 by Шишман
Не знам дали са организирани сериозно и т.н. Нещата при тях обаче никак не съответстват на здравата логика.
Ако има конспирация за избиване населенеието на земята чрез ваксините: то как така Израел ваксинира цялото си население. Точно те щяха да го знаят това, та нали именно те и техните хора са в основите на световната конспирация ? Ако се ваксинират и самоунищожат така - пропада всичко, няма начин да го направят - та те от поне 3-и хиляди години искат да завладеят света и сега да се самоизбият с едни ваксини ! НОваксърите казват че ваксината е знака на сатаната, ама в свещеното писание пише че знака ще се поставя на дясната ръка и челото, а не по желание - кой където си поиска. А и в самата ваксина няма вложен никакъв религиозен момент или послание. Отделно една проста сметка показва че е много по-изгодно човек да се ваксинира. Да ваксините са в стадий на експериментиране, но на 20 милиона ваксинирани умират не повече от 3-ма, зле се чувстват 100-на и се оправят и нямат никакви сериозни увреждания. От 100хил. разболели се от ковид - умират сигурно поне 10, което никак не е малко с трайни увреждания обаче остават доста хора. Та сметката показва че е по-добре човек да се ваксинира. Освен това се вижда че най-много неваксинирани са тия от 3-ят свят и там масово ще мрат. Нали се сещате за кои се говори че трябва да бъдат ограничени в размножаването си? Не е за Европа или САЩ, а за 3-ят свят.
Има една книга " Князът на тоя свят" та там при подобни моменти дават съвет да се гледат, какво правят евреите . Е евреите се ваксинираха, на дали са по-глупави от тия от 3-ят или 5-ят свят.
За да набере сила това движение антиваксъри : голяма услуга направиха правителствата с лошата пропаганда на ваксините. Даже не само лоша пропаганда, но и объркана и според мене в полза на това да не се ваксинират хората. Тука в Италия за ваксините пропагандират едни напълно откачени, неприятни , постоянно треперещи от паркинсон предполагам, глупави, нагли, самовлюбени и неориентирани.Човек като ги види и му минава желанието да се ваксинира. Така се създава обаче точно обратен ефект.
Простите сметки показват че ваксините могат да нанесат, много по-малко странични ефекти и трайни последствия отколкото, ако хванете самата болест.
След малко отивам на лекар, защото нещата с оздравяването ми нещо се забавиха и се уплаших. За мене не знам дали ще се ваксинирам, нали сега ще имам  имунитет за 8м. ако се оправя: съветвам обаче колебаещите да се ваксинират. Големият заговор е в това хората да не се ваксинират, да боледуват, умират и т.н.

Шишман

Тая сутрин кашлят ужасно поне 3 часа, съжалявам че не съм ваксиниран. Щях може би, ама може би да се чувствам зле 1-2 дена и да ми е минало, а аз сега от 4-и дена съм зле.