• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

21 October 2021, 12:39:52

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14265 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1023 Posts

Лина
793 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,149
  • Total Topics: 1,371
  • Online Today: 110
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 70
Total: 70

avatar_Шишман

ВАКСИНИТЕ : Конспирация или не?

Started by Шишман, 28 July 2021, 18:04:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Мангъров: Ваксини масово върху деца и бременни е експеримент, д-р Менгеле би се обърнал от завист в гроба !

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Mangurov-Vaksini-masovo-vurhu-deca-i-bremenni-e-eksperiment-d-r-Mengel-1112108?fbclid=IwAR3Nztucr6daHau-3tVZACkl-ZEKn040TSVNqBpmeledzUuTVg9KstvygFo

Шишман

Димитър Димитров


СЛЕД 10-а ВАКСИНАЦИЯ,
абокат във вената: за постоянно денонощно ваксиниране ! :crying:  :crying:  :crying:

Шишман


FELDMARSCHALL

За 1 година имаме +25хил. души надвишена смъртност в България спрямо периода 2015-2019г.! Не знам колко хора чакате още да умрат за да спрете с малоумните антиваксърски кампании стил пасков-плясков (псевдо-докторчето). :huh:
Ваксините за ковид-19 бяха създадени в спешен порядък, именно защото няма как да чакаме 5+ години, да починат 20-30млн. души от вируса и чак тогава да започне одобрението на ваксини. Сега не сме 20 век, медицината се развива с бързи темпове, затова и срокът за разработване на ваксини (не само срещу коронавируса а и за всичко) е драстично по-кратък. Дават се примери за странични реакции еди колко си на 100хил. души или 1 милион, ами то и от обикновения аспирин, аналгин и каквото се сетите има странични реакции и алергии при хора и то много повече от 1 на 100хил. души. По тая логика трябва да забраним всички лекарства ли, щото имало странични нежелани ефекти при 0.1% от населението ?
Мислете с главите си и не се подавайте на щуротиите писани от псевдо-учени и псевдо-лекари като урода пасков-плясков, търсещи евтина популярност за сметка на погубени човешки животи. Това ми е първото и последно предупреждение в тази тема, да се спре с постването на лъжлива и манипулативна информация, която застрашава здравето на широки маси от населението. С това компромис няма да правя, защото се отнася до здравето и живота на всички нас.
Agree Agree x 1 View List

Шишман

Ще помоля само да не се говори за Пасков, понеже ми се повръща от него и не го понасям.
В Италия по медиите за ваксините са всякакви откачени ненормалници, докато антиваксърите ги показват едни готини, умни и т.н.
Според мене това, няма как да е случайно. Отделно кампанията за ваксините е под всякаква критика, даже има нещо като антиваксинационна кампания. На практика световните конспиратори според мене искат да избиват хората, като ги убедят да не се ваксинират. А самият вирус не е толкова лек и може да е и доста тежък, та по-добре човек да се ваксинира.

Шишман

Вижте я само колко е тъпа и какви глупости пише. Има някакво тотално оглупяване в света. После защо съм доволен че талибаните лишавали жените от всякакви права. Ами за да не говорят ей такива глупости го правят.
 А иначе отговора на тъпите и въпроси е :защото няма пандемия от диабет и раково болни, които да блокират икономиката.


Milena Velikova

🤔
Ако раздаването на безплатни инжекции е за здравето на хората, тогава защо инсулина и химиотерапията не са безплатни?

Шишман

НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ ДА БЪДАТ УБИВАНИ ХОРАТА С ВАКСИНИТЕ.
 Ако просто ги оставят да не се ваксинират и вируса ги убие сам. То е и много по-лесно ! Както на практика вървят нещата в 3-ят свят. При това положение, няма да има после обвинения в това или онова . Не се ваксинирали, не искали и починали.
И като премия - политическата система ще остане стабилна, а господарите и на върха.