• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

28 September 2021, 00:33:59

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13949 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
993 Posts

Лина
780 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 23,763
  • Total Topics: 1,365
  • Online Today: 109
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 56
Total: 56

avatar_Шишман

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Panzerfaust

Кирил Вълчев е син на комунистически номенклатурчик, беше вонвиван с неговите пари, а сега е напълно изтрещял. Прост човек, по-добре само да си тренираше...

FELDMARSCHALL

По-смешното е че живее в Лос Анджелис и плюе от там, вместо да си е в любимата Россия и там да си изкарва прехраната - типично поведение за "отбраните" комундета отрочета на също толкова отбрани кадри на БКП преди 1989г. :judge:

Шишман

30 July 2021, 12:25:24 #572 Last Edit: 30 July 2021, 12:27:35 by Шишман
Quote from: FELDMARSCHALL on 30 July 2021, 01:05:00Имигрантите в Западна Европа - не само тези от Африка/Азия, ами и източноевропейците в т.ч. и българите, които дълги години живеят там също са западняци. :judge:
Щото и т.нар. западняци отпреди имигрантите също са живели другаде ако се връщаме назад във времето, или пък да погледнем кога хора от бялата раса стъпват в Америките, че да станат американци. :laugh:
Всичко тече, всичко се променя... :whistle: 

Специално българите тука, никак не са западняци, не искат да стават такива и не харесват западното. Изключения правят някои откачалки, но никой не ги приема на сериозно. Тя и България не е далеко и това оказва влияние.
Quote from: FELDMARSCHALL on 30 July 2021, 11:57:40По-смешното е че живее в Лос Анджелис и плюе от там, вместо да си е в любимата Россия и там да си изкарва прехраната - типично поведение за "отбраните" комундета отрочета на също толкова отбрани кадри на БКП преди 1989г. :judge:
Мисля че сега си живее в България.Шишман

Quote from: Panzerfaust on 30 July 2021, 01:12:50Кирил Вълчев е син на комунистически номенклатурчик, беше вонвиван с неговите пари, а сега е напълно изтрещял. Прост човек, по-добре само да си тренираше...
Не изкара на времето пари от добавки, протеини и такива. Някога е бил голям американист, даже и сега е такъв, но е осъзнал истината за запада и американизма. То и аз някога бях голям американист, преди да ги разбера какви боклуци са.

Шишман

Daniel Banev

Носенето на маска, докато сте сами в колата е оправдано само, ако сте се насрали....

FELDMARSCHALL

Само че българите русофили са доста повече от т.нар. американисти (що за определение) и тези същите русофили живеят в Западна Европа/САЩ и се ползват от тамошните благинки. Абсолютно лицемерно поведение. :laugh:
Относно боклуците, аз познавам и българи живеещи в Русия (колкото и малко да са) и да не ти разправям какви деградирали същества има там, както навсякъде по света. Общо взето в днешно време хората се делят все повече на тарикати и балъци, а не кой обича повече Русия/САЩ/Китай и т.н. и така е навсякъде. Тарикатът ако може да те отараши не се интересува дали си като него американофил/русофил, а как може да те издои. Всички тези човешки недостатъци са валидни за хора от всички раси и народности по света. :whistle: 

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 30 July 2021, 13:24:20Общо взето в днешно време хората се делят все повече на тарикати и балъци, а не кой обича повече Русия/САЩ/Китай и т.н. и така е навсякъде. Тарикатът ако може да те отараши не се интересува дали си като него американофил/русофил, а как може да те издои. Всички тези човешки недостатъци са валидни за хора от всички раси и народности по света. :whistle:
Едно от хобитата ми е да изследвам народите и поведението им. Българите, като цяло за сега не се делят на тарикати и балъци, а на нормални и ненормални. То това деление на откачени и нормални е като че ли по целият свят вече. Даже тука в Италия го има и макар да им е характерна черта да говорят много, от известно време да се говори много не се смята за нещо добро. Това русофил не е много ясно, като понятие. По начало руснаците са по западната култура и съответно всеки русофил на практика е поклонник на запада и по западната култура. Така че е напълно нормално един русофил да е измамник и лъжец. Трябва да попдчертая че много неща валидни за останалите народи и народности не са валидни за нас българите, и ако ги има е в много по-малка степен.
Тука идват едни руснаци и единият го набарах да е голямо лайно. Опита да провокира бой, за малко да го сритам. По начало обаче, такива руснаци или украинци са малко.
И т.н. но тая тема е за други неща.

Шишман

Атанас Манушкин
Един от бразилските играчи по волейбол е с маска. Да бе нормален е как не !

Шишман

Бих допълнил и като престанем да му бъдем съучастници, дори и в малките неща !
_________________


Атанас Манушкин

Единственият начин за противопоставяне на Злото е като престанем да го избираме.


Шишман

Американците са все по-неадекватни. За сметка на това руснаците действат. Дружбата им с Турция обаче няма да я бъде за дълго.
______________________

Stephan I. Tzenov

Три руски противопожарни самолета Бе-200 гасят горските пожари в Южна Турция. Къде го "братското" НАТО?

Шишман

Петър Волгин

Колкото повече време минава, толкова по-неясно става кои са "партиите на промяната" и кои са "партиите на статуквото". Обаче абсолютно съм сигурен коя политическа сила печели приза "господари на мрънкането". ДБ, разбира се. Тия са вечно недоволни, вечно не са ги дооценили, вечно са ги пренебрегнали. Такава брилянтна експертиза притежавали, пък все не им обръщали внимание . Мрън-мрън-мрън до края на света.  А на всичкото отгоре най-безсрамно лъготят, че не искали постове. Тези ли не искат постове!? По-големи службогонци от членовете на политическия умнокрасивитет няма. Спомнете си ги от времето на предишната им коалиция с Борисов. Тогава се казваха Реформаторски блок. Не успяха да вземат и 10% на изборите през 2014 г., ама прилапаха постове, все едно са спечелили абсолютно мнозинство. И затова сега са толкова ядосани. Очакваха, че от ИТН ще ги обсипят с безброй предложения за министерски постове. Защото, нали, са страхотни специалисти. По всичко. И след като не се сбъднаха мокрите им сънища, почнаха с мрънкането. Явно гладът за постове замъглява и малкото останала мисъл.

Шишман

Атанас Манушкин

Преваляше 8 сутринта. Първите престъпили прага на Праламента  бяха Татян Дончев и Корнелия Нинова /на Манушкин изгората/. Пушеха във фоайето, пиеха кафе и обсъждаха международното положение и реколтата от арония на Манушкин. Към 8:30 се започнаха да се мъкнат другите навлеци. В 8:58 влезе Меро Хустафа. В залата жуженето от празни приказки премина в гробна тишина. Само Мимаил Хиков не млъкна, а продължаваше да напява "Градил Илия килия".
Точно в 9:00 Татян пусна по уредбата химна на САЩ. Всички станаха, с изключение пак на Мимаил. 2 минути по късно Зика Майкова изрече по микрофона:
- Дапочетемседноминутно мълчание смърттанафлойд!
Паднаха на колене и го почетоха.
Вселенския патриарх Въртоломей изчете молитва за здравето на родовете Барух, Ротшилд, Рокфелер, Сорос, Байдън и още няколко. 5 минути.
Три минути дефилираха из залата 45 човека от гейобществото.
Накрая Татян обяви, че кафетата в порнозалатаса сервирани. Изнесоха се по установения ред.
Заседанието щеше да продължи от 11 до 11:25 ч. В 11:30 имаше представление на операта от Ново село  - "Отело" .

Шишман

Атанас Манушкин

Появи се южноамериканският вариант на корвир - Ламбда /не е сонда на кола /, който е по-заразен и по-устойчив на ваксините. Т. е., когато пристигне тук, ще трябва да се постави 12-та вак Сина, която в момента се прави специално.
Само Ви казвам, че най-сетне трябва да вземем да преодоляваме този страх и да заживеем по начин, който ни е определил Твореца. Вярно, силен е нашият егоизъм,  но в крайна сметка затова го има, за да можем и да го преодоляваме.
За Вас и Вашите души се погрижи Архиерей Кабалков.

Шишман

Все повече хора , ясно осъзнават че при тая политическа система е невъзможно да се промени, каквото и да е !
____________________
Николай Вълчев Без Брадата

ДОБРЕ СМАЗАНАТА ПОЛИТИК-МАФИОТСКА МАШИНА СДЪВКА И ИЗПЛЮ ПАРТИЯТА НА СЛАВИ! НЕ ЧЕ СЪМ ПРОРОК АМА ПОЗНАХ,!

Шишман

Ами то си е делене на плячка , а не друго. Който още вярва в гласуването да гласува !
_______________________________

Атанас Манушкин

По Стефка Атанасова перифразирано, но звучащо еднакво.
На размишленията на Георги Кадиев за целта да се отстрани герб и необходимостта  да са заедно парламентарните ДРУГИ партии.
"Вие плячка ли ще делите, или ще вършите работа?".
Всъщност не знае колко е права - парламентът наистина е ПЛЯЧКА.