The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

avatar_Hatshepsut

Партия "Възраждане"

Started by Hatshepsut, 10 August 2018, 15:33:45

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

HatshepsutTopic starter

Пример за лицемерието и популизма на Копейкин...Обаче и това заиграване с антиваксърите в България едва ли ще му помогне, както гледам последните социологически прогнози, неговата партия е с около 2% подкрепа  :judge:

FELDMARSCHALL

В крайна сметка влязоха в парламента на вълната на анти-ковид истерията. :whistle:
Иначе в последно време се носят някакви слухове в социалните мрежи, че Костадинчо се е ваксинирал срещу коронавируса още през март, но ако разкрие това нещо разбира се ще му падне легендарния статус на големия борец срещу "експериметалните течности" наречени ваксини. :laugh:
Познавам го още от 2008г. и в никакъв случай не може да кажем, че е малоумен или нискообразован човек, който лесно да се връзва на конспиративни теории и всякакви щуротии, които се пускат в социалните мрежи и сайтове за фалшиви новини. Костадинов така и не каза по какъв начин по време на кампаниите си пътува в чужбина, особено във Франция мисля че ходи и по време на трите предизборни кампании тази година на срещи с българите там. Със сертификат, с отрицателен тест или друго ? И не само той, а и подопечните му от ръководството на партията. Също и както са големи противници на маските (поне така се заявяват), не вярвам в самолета да са ги пуснали без маски, само щото са специални особи от великата партия "Възраждане" и това да е трогнало французите и всякакви контролни органи по летищата. :judge:
Аз лично смятам, че тези съмнения е по-вероятно да се окажат самата истина. Същото се отнася и за онова същество пламен пасков. Убеден съм че Костадинов непублично се допитва до медицински експерти на високо ниво (не ала-Мангъров) и няма как да не е разбрал опасността от вируса и че в случая няма никаква конспирация, особено след като вече близо 2 години това нещо не само не изчезва, но и продължава да коси наред на 95% неваксинираните. Обаче нали предизборно трябваше да помпаме електорат, че да влезем в парламента ? :laugh: Иначе колко от този електорат ще пукяса до следващите избори, защото са незащитени, едва ли Костя го вълнува особено много, след като изпълни своята мечта за влизане в НС. Така или иначе ще намери нови идиоти за едни следващи избори, защото процента антиваксъри ще остане голям и непокътнат, независимо колко хора още ще починат - въпрос на човешка психология за съжаление.

FELDMARSCHALL


Какво ви е мнението за това разследване ?
Май беше тотално разобличен и този пореден анимационен "герой"... Особено ценно е интервюто с бившия областен председател на Възраждане - Бургас (Владимир Павлов). :huh:

Panzerfaust

Quote from: FELDMARSCHALL on 25 November 2021, 09:32:17Май беше тотално разобличен и този пореден анимационен "герой"... 
Той е разобличен, но за малоумните му фенове тези факти нямат значение.

Шишман

#52

Защо БЕ, Костадине?

FELDMARSCHALL

Оказа се че 4 депутати от Възраждане са ваксинирани. Голям смях... :judge:
Funny Funny x 1 View List

Шишман

Funny Funny x 1 View List

FELDMARSCHALL

#55
https://fb.watch/aq--l74qaG/

Без коментар... :mad:
Funny Funny x 1 View List

FELDMARSCHALL

Странно че новинарските сайтове, които са про ГЕРБ пишат в положителна посока за протеста на Възраждане и дават гледната точка на карантинирания "затворник" Костадинчо. :judge:

Panzerfaust

Защо да е странно? ГЕРБ искат да разклатят властта, така че всеки който прави нещо в тази посока им е добре дошъл.

HatshepsutTopic starter

Средностатистическа биологична единица от електората на Костя Копейкин:kuku:
Funny Funny x 1 View List

Panzergrenadier

Костадин Костадинов е автор на няколко български патриотични филма:

'Един народ сме' - филм за българите в Егейска МакедонияЗабравена земя - филм за Северна Добруджа
HatshepsutTopic starter

#60
Да, вярно е. Костадинов има патриотични филми, също и книги на патриотична тематика. Мисля че тези филми вече са публикувани в темите на раздела "Българската национална диаспора" тук, има ги и в стария форум. В нашата библиотека има и някои от книгите му. Ако не се лъжа, тази негова дейност е отпреди създаването на партия Възраждане.

За съжаление, тенденцията при него е в негативна посока - от български към съветски патриотизъм, към овчата русофилия и соц-носталгията, да не говорим за анти-ваксърските изстъпления, което си е животозастрашаващо политиканство :down:

FELDMARSCHALL


Вижте за какъв отпадък става дума. Вместо да отговаря на неудобните въпроси, той повтаря като папагал едни и същи лъжи и обижда. :whistle:
Funny Funny x 2 View List

FELDMARSCHALL

Както бях ви казал вече, познавам го Костя лично от 2008г. и беше съвсем различен човек. Няколко филма направи тогава за българите в околните земи. В ютуб може да намерите и няколко негови участия по СКАТ в периода 2009-2012г. при Пламен Павлов "Час по България" и Стоян Райчевски. Какво скромно момченце е тогава, само гласчето му е същото като днес. :judge:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 25 January 2022, 21:02:17Както бях ви казал вече, познавам го Костя лично от 2008г. и беше съвсем различен човек. Няколко филма направи тогава за българите в околните земи. В ютуб може да намерите и няколко негови участия по СКАТ в периода 2009-2012г. при Пламен Павлов "Час по България" и Стоян Райчевски. Какво скромно момченце е тогава, само гласчето му е същото като днес. :judge:
Политиката е като дрогата и разрушава хората.

Similar topics (2)