• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 

За Трансметал ЕООД - Велинград

Започната отъ hideboom, 11 Фев 2022, 11:16:57

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

hideboom

Топновини
БЕТОН ОТ ТРАНСМЕТАЛ ЕООД – ВЕЛИНГРАД
Трансметал ЕООД разполага с модернизиран бетонов възел с капацитет 60 куб/час

Компанията предлага на своите клиенти качествен бетон и бетонови разтвори на конкурентни цени, консултации и цялостни решения за строителството – чрез окомлектовани системи с всички необходими аксесоари за пълното завършване на вашия проект. Нашите консултанти ще направят количествените изчисления на проектите Ви, ще Ви консултират при избор на правилния продукт, ще ви дадат информация относно приложението и съвети при избора. Трансметал ЕООД разполага със собствен бетонов възел което, заедно с осигурения транспорт, гарантира бързото обслужване и кратките срокове за доставка.

ПРОИЗВОДСТВО НА БЕТОН И БЕТОНОВИ РАЗТВОРИ ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КЛАСОВЕ:
С8/10
С30-37
Клас водонепропускливост
Клас мразоустойчивост
Трансметал ЕООД има издаден сертификат за съответствие 06-НУРВСПСРБ-103-5/30.10.2017 за условията и реда на влагане на строителни продукти в строежите на Република България. Сертификатът удостоверява, че всички разпоредби по отношение на оценяване на съответствието и изискванията са приложени и изпълнени. Произвежданите бетонови разтвори съответстват на всички предписани изисквания.

ТРАНСПОРТ И ПОЛАГАНЕ НА БЕТОН
3 броя бетон помпи с дължина 36 метра
2 броя комбинирани бетон помпи с дължина 24 метра
8 броя 10 кубикови миксери
БЕТОН С ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО!
Производствената листа включва от най-ниските до високоякостни класове бетон, сертифицирани по нормативната уредба и отговарящи на специфични проектантски изисквания – устойчивост на въздействие на околната среда, водоплътност, работа в агресивна среда, мразоустойчивост и др. В произвежданите от нас бетоннни смеси се влагат материали от производители с оценено съответствие.

БЕТОНОВ ВЪЗЕЛ ТРАНСМЕТАЛ ЕООД
Бетонов възел Трансметал е специализиран в производството на различни видове бетон и замазки. Със своя повече от 20 годишен опит на територията на град Велинград фирмата е изградила авторитет и се ползва с доверие от своите клиенти. Като част от Трансметал ЕООД, бетоновият възел е звено от цялостно изграден затворен строителен процес:

hideboom

РАЗРУШАВАНЕ НА СГРАДИ И ИЗВОЗВАНЕ НА ОТПАДЪЦИ
Трансметал ЕООД осигурява извозване на получените от разрушаването строителни отпадъци, депониране и преработката им със съответните разрешителни:

СЪБАРЯНЕ НА КЪЩА НА ИЗГОДНА ЦЕНА!
Трансметал ЕООД има богат и дългогодишен опит при събаряне на къща. За тази услуга може на 100% да се доверите на нашия екип от професионалисти, които безпроблемо, безопасно и качествено ще извършат нужната дейност. Трансметал е комплексна фирма и предлага също така събирането и извозването на отпадъжите в собствено депо за рециклиране.

Демонтаж и събаряне на къща започва с план за действие. Нашата компания предлага технологията, необходимите машини, определя време за изпълнение, техника за безопасност и други. Цените за събаряне на сградата се определят в зависимост от сложността и обема.

Трансметал ЕООД залага на собствена висококачествена техника, която е от най-съвременен тип и е от най-добрите, предлагащи се на пазара. Чрез високотехнологична механизация на процеса, ние използваме чукове, хидравлични ножици, хидравлични щипки за разрушаване, мобилна трошачка. Занимаваме се с разрушаването както на ниски, така и на високи сгради.

hideboom

ПРОДАЖБА НА АРМАТУРА И АРМАТУРНИ МРЕЖИ
Трансметал ЕООД разполага със собствен арматурен двор с капацитет 400 тона месечно. Компанията предлага на своите клиенти продажба на арматура, всички видове арматурни заготовки и арматурни мрежи по най-високи стандарни на конкурентни цени!

Извършваме качествено изработката на арматурни заготовки и с изпълнение съгласно арматурните планове и стриктно спазване на срокове.

Продуктите за придружени със сертификат и отговарят на всички действащи нормативни изисквания на действащото законодателство.

Трансметал ЕООД разполага със специализирани товарни автомобили с кран, което ни позволява да Ви доставим готовата продукция до обекта, както и да бъде разтоварена на височина 22 метра.

АРМАТУРНИ ЗАГОТОВКИ
Трансметал ЕООД разполага с център, снабден с техника за преработка на арматурно желязо. Арматурни заготовки по най-високи стандарти.

АРМАТУРНО ЖЕЛЯЗО
Арматурно желязо на пръти с различни размери. Продуктите за придружени със сертификат и отговарят на всички действащи нормативни изисквания на действащото законодателство.


Копирано от  топ новини

Tags:
Powered by EzPortal