• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 
Ш

Ти беше ли в Гърция на море?

Започната отъ Шишман, 05 Авг 2019, 18:49:22

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Шишман

Чрез медиите втълпиха нова мода на народа: да се ходи почти задължително на море в Гърция.
По телевизиите постоянни репортажи, как имало и как нямало задръствания по границата. Все едно ходенето до Гърция е много-важна част от живота ни. В същото време дадоха репортажи за скъпите чадъри и шезлонги по нашето Черноморие. Преди време даже една зъболекарка взе да ме гледа на кръв, като и казах че не смятам да ходя в Гърция на море. Стигна се до там: повече да не съм и клиент. Естествено не смятам да ходя там на море, освен с танк или друга военна техника.

Валсо

При положение, че там хем излиза 2-3 пъти по-евтино от тук, хем обслужването и отношението към клиента са като към човек, а не като към някоя гнида, която е длъжна с нещо на българските хотелиери, много ясно, че бих отишъл там на море. Само че не ми се пътуват 8-10 часа сгънат като наказан в автобус.
Аз съм ходил в Гърция, но само в Солун и то не за море, а за лекарства, които не се внасят у нас, защото лекуват наистина и българите нямат сметка и реална печалба от такива лекарства. Всички бизнеси там, даже и най-дребните и незначителни дюнжерджии (гиросджии) се отнасят човешки към клиента. Ако случайно разсипеш нещо и направиш мазало, идва човек, който да забърше и не ти налита на бой, както у нас.
Но най-добре би било в Турция. Един познат отиде там на море с гаджето си и каза, че за 640 лв. са стояли там 10 дни, като това включва цената на автобусните билети, цената на стаята за двама за 10 дни и ядене и пиене на корем, осигурено от хотела.
А у нас ще те одрусат толкова само за една вечер и за капак ще се държат с теб като с боклук. Бест френдът искаше вече отминалото лято да ходи у нас на море и си резервира стая за двама. И какво стана? Хотелиерът, като разбра, че френдът е българин, вдигна цената тройно. Съответно френдът си отмени резервацията и хотелиерската въшка си остана само с мечтите и алчността.

Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

Шишман

Цитатъ на: Валсо - 08 Фев 2023, 10:47:21При положение, че там хем излиза 2-3 пъти по-евтино от тук
Още в началото на мнението си започваш с лъжи. Не мисля че в Гърция е 2-3 пъти по-евтино от на нашето море.

Валсо

Зависи в кой град отидеш. В тези по-близо до България е по-евтино. В Южна Гърция е по-скъпо, там ходят само пеещите български проститутки.

Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

Шишман

Цитатъ на: Валсо - 08 Фев 2023, 15:47:02Зависи в кой град отидеш. В тези по-близо до България е по-евтино. В Южна Гърция е по-скъпо, там ходят само пеещите български проститутки.
Да бе в Гърция е над 10 пъти по-евтино, даже и повече. :lol:

Валсо


Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

Tags:
Powered by EzPortal