• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

25 July 2021, 18:47:56

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13357 Posts

Шишман
5566 Posts

Panzerfaust
887 Posts

Лина
739 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 22647
  • Total Topics: 1351
  • Online Today: 178
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 2
Guests: 38
Total: 40

Българските съд и прокуратура

Started by Лина, 07 February 2020, 14:07:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Лина

Quote from: Long time ago on 05 August 2020, 10:52:03В живота всеки, който дава пари някъде си, иска нещо. Никой не дава пари ей така безвъзмездно, особено пък свързано с политика. С години да ти дава пари. Получаваш пари срещу определени искания и условия. Така е например при всеки трудов договор. Не мислиш ли така?
В случая дали е поел ангажименти в ущърб на Българския интерес? За това мислил ли си?

Ти сериозно ли, готов си да се правиш и на шут ли? От къде идват парите по европейските програми, чий са тези пари – на европейския данъкоплатец, а не на балканския протестиращ, въшлясал, гладен тулуп!
Който плаща има право да се интересува как ще се разходват парите му. Даже малко се интересуват и вмешателството им е никакво, то за това много неща са на никъде.

FELDMARSCHALL

Остави го, човека си е навил нещо в главата и никога няма да разбере за какво иде реч. Той дори не асимилира, че получаваме евросредства от ЕС, обаче от Брюксел не са ни бавачки за да контролират постоянно как се разходват и дали се оползотворяват по съответните програми. Това че голяма част от тях се крадат, а не се използват по предназначение си е наш проблем и именно заради тази корупция през годините са ни замразявани европари, особено когато на власт дойде БСП. Затова и остава усещането че уж не получаваме европари. Получаваме и още как, но за какво се използват е друга тема.

long time ago

06 August 2020, 09:18:26 #92 Last Edit: 06 August 2020, 09:20:16 by Long time ago
Quote from: Лина on 05 August 2020, 22:59:26Ти сериозно ли, готов си да се правиш и на шут ли? От къде идват парите по европейските програми, чий са тези пари – на европейския данъкоплатец, а не на балканския протестиращ, въшлясал, гладен тулуп!
Който плаща има право да се интересува как ще се разходват парите му. Даже малко се интересуват и вмешателството им е никакво, то за това много неща са на никъде.

За фондацията говорих. Не за ЕС.

Не внимавате с Фелда. Избирателно цитирате, избирателно коментирате.

long time ago

06 August 2020, 09:24:38 #93 Last Edit: 06 August 2020, 09:27:49 by Long time ago
Quote from: Лина on 05 August 2020, 22:49:11Браво брат, ти възбуден от масовата психоза на протестиращите ще ни го сложиш на всичките, много ,,мило"! Кажи си сам, за да не те квалифицираме, на кого симпатизираш? Ако успеете да доведете нещата до предсрочни избори за кого ще гласуваш? Аз мисля, че ще гласуваш за БСП, ако бъркам подскажи ми, може би за Слави ще гласуваш? Ако не искаш да посочиш, то поне се ОПРЕДЕЛИ, като не си за партиите с европейско представителство, на КОИ симпатизираш на ориентираните към Русия, или някакви малки локални организации?
Кажи си сам. Изобличавам простащината и не я толерирам, когато е на власт. Да, пред БПС, Слави и ,,Да България" предпочитам ГЕРБ и ОП. Аз така мисля и то си пролича, че масовия интелект на протестиращите и повечето от поддръжниците им е нулев, защото те искат обратното.
Да ми олекнело, не може ли на вас да ви олекне и да спрете да политиканствате?
Озверявате с поетесата, защото ПО НИКАКЪВ начин не можете да защитите любимците си от фактите, сори аз нямам вина. :dont:

За какви ремонти говориш, брат,  какви 50% ти се разхождат из фантазиите? Говори с фирми и институции. ЗАЩОТО виж, има хора, които взимат 100% и хора, които взимат 0%, това е. По скоро бъркаш ремонти и евросредства. Ако говориш за ремонти на институции и големи предприятия, ако има далавера то тя е за някой мениджър/ управител, а не за правителството.
Защо по времето на Кирил Йорданов бяха спрени всички пари за финансиране към Варна и от велоалеята бяха изградени 20м, нали знаеш? Това искате вие, пак да спрете европейските пари и въобще да излезем от ЕС. Не аз съм като Шишман, ти си като Шишман. Знаеш ли колко млади хора се връщат към селата, защото се занимават със земеделие, не знаеш нали? Какво ще стане с тях, ако отново ЕС затегне финансирането си хич не ви е еня. 
Само да ти напомня,че в България живеят хора доста от преди 2007 г.

Колко пъти съм го казвал,че съм против да управляват партии-мафии. Това са партиите - няма свястна партия. Нужни са чисти хора непартийни и голяма дезинфекция с години.

За бсп ако искаш гласувай ти.

Не съм подведен от масова психоза, май ти си подразнена,че гербаджиите народа ги изгонва. Няма страшно и преди герб са живяли хора по земята.
Какво да "ви слагам" не стана ясно, дръж се по-възпитано не съм гербаджия все пак. С тях говори както искаш.

Лина

Quote from: Long time ago on 06 August 2020, 09:18:26За фондацията говорих. Не за ЕС.

Не внимавате с Фелда. Избирателно цитирате, избирателно коментирате.

Нищо не си избирам, същността на направеното от тях е в това, което ти написах. Няма как да не ги интересува какво се случва тук.

Лина

Quote from: Long time ago on 06 August 2020, 09:24:38 Нужни са чисти хора непартийни и голяма дезинфекция с години.

За бсп ако искаш гласувай ти.

Не съм подведен от масова психоза, май ти си подразнена,че гербаджиите народа ги изгонва. Няма страшно и преди герб са живяли хора по земята.
Какво да "ви слагам" не стана ясно, дръж се по-възпитано не съм гербаджия все пак. С тях говори както искаш.
Да, слагаш ни го от няколко дена само с това се занимаваш!
Значи да разбирам, че за себе си ти тези "чисти хора" си си ги дефинирал, но нямаш желание да споделиш кои са, така нали или?

Шишман

Quote from: Лина on 06 August 2020, 11:42:32Да, слагаш ни го от няколко дена само с това се занимаваш!
Значи да разбирам, че за себе си ти тези "чисти хора" си си ги дефинирал, но нямаш желание да споделиш кои са, така нали или?
3а днес чета 2-ро култово мнение от тебе. давай така.

Panzerfaust

Quote from: Long time ago on 06 August 2020, 09:24:38Нужни са чисти хора непартийни и голяма дезинфекция с години.
Извинявай, но това са утопии...
Слави сега прокламира, че ще избира "чисти хора непартийни", явно доста балъци ще хване на въдицата.

FELDMARSCHALL

Такива като индивида, който цитираш обезателно ще гласуват за чисти и неопетнени хора представени от слави трифонов. Както навремето беше казал един образ - "Все ще се намерят 4-5% идиоти, които да ни вкарат в парламента." :judge:
слави трифонов разчита именно на такива+феновете на тъпото му предаване и телевизия. :laugh:

Лина

Протестиращите ,,чисти" хора (особено водените от Хр. Иванов) дали искат да обърнат внимание на законността, екологията и морала когато става въпрос за престъпления извършени от Прокопиев, който се окопава с пари по време на управлението на Иван Костов, а след това и при тройната коалиция – НДСВ, БСП и ДПС !!!
Добре че през 2014г., поне една от кариерите – убийци е продадена на немска фирма, която спазва регламентираните от закона стандарти.
Протестанти и непротестанти, изгледайте този филм, нищо че е на Канал 3."Капитал и смърт" - един филм за арсен, смърт и пари

Лина

08 August 2020, 21:06:37 #100 Last Edit: 08 August 2020, 21:11:36 by Лина
Аз лично се надявах следващата паднала глава да е именно на Прокопиев.Президентът освети връзката си с Прокопиев, призна, че е готов със служебен кабинет

 30 Юли 2020
Президентът Румен Радев освети връзката си с обвиняемия олигарх Иво Прокопиев като посети в четвъртък на крак организираното от ,,Капитал" събитие за представяне на годишната класация на местните гиганти ,,Капитал 100".

Остана ли идиот, на който нещата още да не са му ясни???????????????

Лина

5 години затвор за убийство на възрастен мъж в с. Белепопци заради забележка

Пълен идиот /много възможно да е от боята/ влиза в чужд имот за да пикае, собственика му прави забележка.  Подсъдимият реагирал агресивно, като се обърнал към мъжа и го нападнал с юмруци в областта на гърдите. От удара осемдесет и една годишният мъж паднал, като наранил главата си в стената на плевнята.
Според експертите, леталният изход се дължи на остро настъпила дихателна и сърдечно-съдова недостатъчност, причинена вследствие на закрита черепно – мозъчна травма, довела до тежък оток на мозъка.

https://novini.bg/bylgariya/syd-i-prokuratura/613066?utm_source=related_content&utm_medium=click_on_related_articles&utm_campaign=content_promo
------

Същия казус като във Бяла, Русенско  :whistle: Значи "народа" няма желание да протестира срещу тези безобразия и те не го дразнят докато не станат част от личния му живот :aha:
Нещо повече, намират се толкова тъпи същества, че да подкрепят приятеля на всички осъдени и неосъдени престъпници - Христо Иванов, който като мин. на правосъдието се вълнуваше само как да облекчи живота на осъдените. Сякаш смешните им присъди не са достатъчен бонус. :aha:

В Америка такъв номер като "той си удари главата след като го пребих, ама не исках да умре" няма как да мине  :dont:

long time ago

13 August 2020, 13:49:27 #102 Last Edit: 13 August 2020, 14:03:21 by Long time ago
Quote from: FELDMARSCHALL on 06 August 2020, 16:37:50Такива като индивида, който цитираш обезателно ще гласуват за чисти и неопетнени хора представени от слави трифонов. Както навремето беше казал един образ - "Все ще се намерят 4-5% идиоти, които да ни вкарат в парламента." :judge:
слави трифонов разчита именно на такива+феновете на тъпото му предаване и телевизия. :laugh:
Много си се превъзнесъл нещо. Стимуланти ли употребяваш?
"Малоумник", "комунист","индивид", сега фен на чалгаря ме изкара-това са определенията ти спрямо мен в кратък период от време.

А за мен винаги хората са важни. В по-голямата си част съм посещавал форума именно заради хората тук и после заради Родина, историята ни и евентуалното бъдещо добруване на народа ни. Не го разбрахте. Но за мен няма кой знае какъв проблем, аз винаги прощавам и даже и не се сърдя. Малко бях огорчен все пак, но ми мина бързо.

Последните ви публикации спрямо мен показват,че не е важно какво пиша аз, важни са вашите тълкувания. И ще ви бъде отнето удоволствието да се лигавите след мои публикации, които явно не разбирате - ти, Линка, и Шишмана. Много филми си прожектирате сами.

Вярвайте,че като пуснете едно листче с драснато хиксче на някое именце и извършвате върховното дело на демокрацията  :lol:

Дотук бях с форума.

С Лина не съм общувал много,
Шишмана е дивак израсъл вероятно като Маугли в някоя балканска джунгла и обноски не чакайте кой знае какво от него. Винаги може да се излигави и изходи на изметено. Поне от 2009 някъде го знам същия.
Фелда за толкова години впечатления по писане и обноски задочно из нета - е дръпнал сериозно назад. Но то си е негов избор, разбира се.
Добре е, човек понякога да се опитва да се погледне отстрани. И може да се изненада, не толкова приятно.

Останалите форумци живи и здрави.Шишман

Quote from: Long time ago on 13 August 2020, 13:49:27.
Добре е, човек понякога да се опитва да се погледне отстрани. И може да се изненада, не толкова приятно.

Останалите форумци живи и здрави.Е това отказваше упорито да направиш. Накрая реши: щом не сме за протеста - напускаш. Пак се изложи здравата.

FELDMARSCHALL

Тоя пък какво се засегна ? Който се припознава за фен на чалгаря и партийката му си е негов проблем. :laugh:
А това за огледалото - Да, хубаво е всеки да се огледа в него на какво е заприличал, особено тези, които настоятелно казват на други да го направят...