• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

22 June 2021, 05:32:17

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13100 Posts

Шишман
5292 Posts

Panzerfaust
850 Posts

Лина
728 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 22001
  • Total Topics: 1346
  • Online Today: 65
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 21
Total: 21

Италия и как седят нещата в тази страна

Started by Шишман, 19 January 2020, 13:49:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Джорджа Мелони - Фратели ди Италия-Италиански братя. Това е единствената останала в Италия дясна партия. Великата лега норд-северна лига предаде почитателите си. Джорджа говори против вечерният час


Шишман

Премиера Драги имитира Андропов
След , като почина Брежнев, на власт в СССР дойде другарят Андропов - един луд, който тормозеше хората  с т.н. "андроповки". Андроповка е когато милицията : обгради кафене или влезне в ресторант и започнат да проверяват без никаква явна причина документите на хората под ред. Е сега в демократична европейска Италия и то днеска го видях с очите си същото. На две места намиращи се на 500м. едно от друго. Няколко коли на полицията проверяваха гражданите седящи в тия две кафенета без, никаква причина. Явно тоя ЕС заприличва все повече на СССР. Ненормална работа ! И на дали полицаите го правеха това по своя инициатива. Наредено им е от горе от другарят Драги. Да другар понеже е масон-сатанист, а те са другари. И другарят десен даже крайно десен - Матео Салвини е на власт с това правителство. Та после защо се смея като ми кажат че на запад имало десни и скоро щели да обърнат нещата на опаки в ЕС. На запад има само леви и пак леви.

Шишман

Тука преди няколко дни падна кабина на кабинков лифт. Починалите са 14 човека, оцелява само едно дете еврейче - баща му така го държал че го спасил. Кабинката тръгнала на долу , набрала скорост от 100км. в час, блъска се в един от стълбовете на лифта и всички умират. Това става за 14 секунди.
За момента още не са установили кой стопанисва лифта. Предполагам осъдени ще има след 5 може и 10г.
Истината е че тука има прекалено много назначения по системата лизане на задници. Който лиже го назначават и върви и напреде. Проблема е че лизачите, никога не научават работата и не могат да я научат. Те се специализират в 2-е неща : да лижат задника на шефа и на клеветят и прецакват колегите си. За работата нямат време.
В мойта работа също е така, назначат ги ония лижат задници, прецакват колеги, накрая започват да работят и срещу агенцията и така докато агенцията се усети и ги изгони. После обаче пак назначават такъв и така до фалит. Старата ми агенция така фалира. Назначиха лизачи, изгониха кадърните, останаха без хора, след това без заведения и накрая ги няма вече.

Шишман

По време на работа

В пълно бойно сняражение.
В джобовете: палка, спрей и нож.
На лицето маска против разпознаване.
Така се работи вече в Европа, пълна с каква ли не измет.


Шишман

Където работя
Сблъсъци между комунисто-ислямисти, които стачкуват за не се знае какво и работници, които не могат да работят заради тях. Ние охраната бяхме на другият склад през това време и докато дойдем тия се сбили.
Тая вечер се очаква да дойдат около 200 ислямисто-комунисти и вероятно ще има война

FELDMARSCHALL

Шишмане, това ти ли си ? Сложи си нормална профилна на фейсбука да ти се вижда лицето, няма от кого да се плашиш, ти нали си железен и ги биеш наред... :judge:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 27 May 2021, 12:06:31ти нали си железен и ги биеш наред... :judge:
Но съм и умен !
Вече съм си патил от лайнари, така че ще я карам предпазливо. Пък и снимката в моят случай не променя нищо.
Задачите ми са по-големи и над моята лична снимка.
п.п.
не че мога да му строша главата и ребрата на Расатето и куриерите дето е искал да ми праща, ама безопасността е голяма работа. Той и тоя куриер добре че не дойде, че нямаше да го видят повече. нямаше да е първият изчезнал в нашата махала.
Funny Funny x 1 View List

Шишман

Крайнодесните в Италия.
Приличат на обикновени педерасти: подли , коварни, глупави, нагли с високо самочувствие. Такива са повечето. Имам един приятел който също е крайно десен, и е много свестен, само че такива са малко. На практика много обикновени лайнари се правят на крайно десни и досаждат с тъпотията си. Вчера се скарах с един такъв тъпак. Бяха го турили да ни е отговорник и понеже е и подлога на един румънски помияр не се разбираме с него и тоя се заяжда с мене. Та вчера го турих на местото му. Вика кацо - к** по тяхно му - отговарям му не на мене тия мърсотии, а тоя кацо си го сложи в задника - ще ти хареса. Ако не си доволен, мога веднага да те удовлетворя и да те пратя в болницата, ама не си мъж и те е страх. И познайте тоя какво направи ? Нищо, а се прави на тайбоксьор и все едно е много опасен и така ха-ха.  Истината е че мислех да го наръгам 10-а пъти с един малък нож дето нося, ама не беше мъж и не си заслужаваше да го правя такъв. После го обиждах как ли не - мълчеше като свиня. С гаджето му румънеце се дупеха и такива помиярщини - и тия са охранители ! Та такива са тия тука, който мисли че в запада има живот, много се лъже

Шишман

Sturmmann Батбаянов:

Всичко е само в твоята глава.  :mad:
___________________________
 В връзка с това изказване на Щурмане се сетих че като дойдох в Италия попаднах на един крайно луд. Та тоя ми обясняваше че го преследвали от НАТО. :mad:  Преследвали го понеже бил вълк единак и така можел да е много опасен за световната сигурност. После се скарахме и тоя " Вълк единак" напълни гащите и избяга от квартирата.  След това се беше хванал при едни в България да прекарва наркотици за Холандия - много добра работа и свръх платена, ама го усетили че е луд и го изгонили. Та Щурмане от НАТО ме преследват и мене - ха-ха. :mad:

FELDMARSCHALL

Забравих да спомена, че оня ден Костадин Костадинов тръгна за Италия с кола, където да изследва българската топонимия в сегашните италиански земи. Качва и клипчета на фейсбук профила си. Шишмане, що не си уредите среща с него да му обясниш къде бърка в политиката си ? :laugh:  :judge:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 29 May 2021, 14:40:51Забравих да спомена, че оня ден Костадин Костадинов тръгна за Италия с кола, където да изследва българската топонимия в сегашните италиански земи. Качва и клипчета на фейсбук профила си. Шишмане, що не си уредите среща с него да му обясниш къде бърка в политиката си ? :laugh:  :judge:
Не ме интересува, нито Костадин К. нито политиката му. Пък и не вярвам някой да може да му обясни, каквото и да е. Той смята че знае всичко и той трябва да обяснява. Колкото до българската следа в Италия, там където си измислят че има такава: живеят най-долните хора от тоя народ. Това е около Неапол, там е такава измет че нямам думи.

Шишман

Тука на запад и в Италия най-важното е човек да е помияр, мръсник, доносник и подлец. Ако случайно не е - не върви напреде. Проблема на тоя вид хора е че са некадърни и остават винаги некадърни, това е и голямата им слабост.
Заети да се подмазват и прецакват хората около себе си: пропускат да научат работата и може например да са по 20-ет години охранители и не знаят да работят. В крайна сметка работодатели обградили се само с такива напоследък, масово фалират. Без качествени хора нищо не върви. Старата ми агенция вече е почти изчезнала, тая сегашната и тя е поела същият път. Обаче аз вече съм намерил друга по-добра агенция и имам и покана за работа от тях, така че не ми дреме. В тая сега ще седя само за да унижавам и тормозя помиярите и после , като ми омръзне ще напусна. Та такъв е великият запад по който много се прехласват.

Шишман

В клипа се говори що за тъпанар и посредствен идиот е бил, а е и сега Пепе Грилло водачът на движението 5 звезди в Италия. Те от доста време диктуват политиката и как да стават нещата в тая страна. Говори и колко изчерпан , като идеи е бил навремето тоя Грилло. Това е демокрацията и нейната политика: на върха изплуват, само дегенерати, идиоти и психопати. А вие си гласувайте, колкото искате.


FELDMARSCHALL

Този се явява нещо като подмяна на реалния патриотичен вот на белите италианци, поне така ми се струва ? :whistle:
Нещо като италиански еквивалент на Жириновски, политик-шут. :judge: 

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 02 June 2021, 00:10:54Този се явява нещо като подмяна на реалния патриотичен вот на белите италианци, поне така ми се струва ? :whistle:
Нещо като италиански еквивалент на Жириновски, политик-шут. :judge: 
Не тоя е друга история. Подмяната на белите осъзнати италианци се нарича Матео Салвини и тъй наречената Северна лига. По-умните от избирателите вече се отказаха от лигата, но много тъпанари все още вярват на лъжите на лигата и Салвини, който е и голям некадърник и глупак. Между другото прилича на нашият Волен и той като него лови нарко-дилъри и такива тъпотии. Явно от едно и също место им дърпат конците.