• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

27 July 2021, 09:34:34

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13370 Posts

Шишман
5571 Posts

Panzerfaust
887 Posts

Лина
739 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 22669
  • Total Topics: 1351
  • Online Today: 208
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 18
Total: 18

Второто възраждане!

Started by Шишман, 23 August 2019, 08:15:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Това е резервна група, за в случай че закрият групата "ХАЙДУТСТВО".
Преди около 6м. без да му мислят и без причина закриха една такава група на име "ХАЙДУТИ". Естествено фейса и службите бяха прецакани : всички просто се преместиха в другата група. Те може да се мислят за много хитри, ама не са нито умни нито хитри, става дума за обикновени помияри.

https://www.facebook.com/groups/1949194618579689

Лина

Quote from: Шишман on 29 May 2021, 09:21:54Достатъчно е да се прегледат родолюбивите публикации в фейсбук за да се види че тия посветени на Ботев и четата му не са особено много и популярни. Докато например публикации, посветени на не много известни хайдути или четници : са много по-популярни и по-харесвани.
То и татуировки на Ботев  е трудно да се видят, докато на Левски - край нямат. Темата обаче все още е топла и не и е дошло времето.

Така е, сега сополанковци и мижитурки избуяват като бурени. Ако не сега, кога ще му е времето на простото да се разчуе!

Значи гледам някакво видео с тъпа китайка + някакъв модифицира мини пес и вашата "невероятна" аудитория у фейсбук на възраст от 15 до 65г. ме уби с тъпите си коментари: "колкУ е сладкУ" - 1500 коментара, "и аз искам такова" - 500 коментара, 50 пъти най - малко се пита "колко струва", дърта саздърма -пенсионерка подвиква "Моля някой да ми подари едно такова, тогава внучето ми ще се върне от чужбина тел.*****.  :lol:
Това е публиката ви във фейсбук - нелепа, смешна и долнопробна, а и безработна навярно. Излиза че няма нищо по-излагащо за един човек от това да има фейсбук с последователи  като се има предвид, че в БГ тази платформа се позлва най - вече от нискочели дегенерати.

Лина

Quote from: Шишман on 30 May 2021, 09:43:10Това е резервна група, за в случай че закрият групата "ХАЙДУТСТВО".
Преди около 6м. без да му мислят и без причина закриха една такава група на име "ХАЙДУТИ". Естествено фейса и службите бяха прецакани : всички просто се преместиха в другата група. Те може да се мислят за много хитри, ама не са нито умни нито хитри, става дума за обикновени помияри.

https://www.facebook.com/groups/1949194618579689

- прост
- по-прост
- споделящ във facebook

Шишман

Quote from: Лина on 30 May 2021, 13:05:10
 
Това е публиката ви във фейсбук - нелепа, смешна и долнопробна, а и безработна навярно. Излиза че няма нищо по-излагащо за един човек от това да има фейсбук с последователи  като се има предвид, че в БГ тази платформа се позлва най - вече от нискочели дегенерати.
Не съм съгласен. В фейсбук срещнах наистина много сериозни хора на всякакви позиции и нива. Зависи от групата, приятелите и т.н.
Има и големи тъпаци, има и много сериозни хора. както се казва по български има 2 и 200 !

Лина

Той и Слави Трифонов не е съгласен. Нищо градивно не може да научи човек от facebook или поне нищо, което другаде не е достъпно. Не допускам, че с нещо може да е полезен за нормален човек. По мое мнение това е някаква разтуха за самотни, скучаещи не само, но основно безработни безмозъчници. Разбира се логично те са идеална мишена за пропаганда, тъй като това са масата от хора, а и са безкритични към помията, която им се налива. 

Panzerfaust

Тука съм по-скоро на мнението на Мишока. Във Фейсбук има всякакви хора и при определен подбор може да получиш качество, каквото в реалното си обкръжение трудно можеш да постигнеш по ред обективни и субективни причини.
Agree Agree x 1 View List

Шишман

Quote from: Panzerfaust on 30 May 2021, 21:19:50Тука съм по-скоро на мнението на Мишока. Във Фейсбук има всякакви хора и при определен подбор може да получиш качество, каквото в реалното си обкръжение трудно можеш да постигнеш по ред обективни и субективни причини.
Това което важи за фейсбук, важи за интернет по принцип. Хора всякакви не може да кажем че всичките са луди, болни и т.н. безпочвени определение.  Предполагам поне 1 милиард хора ползват фейса - всичките ли са :  самотни, скучаещи не само, но основно безработни безмозъчници и т.н. ? Не вярвам !
Не искам да обиждам форумите, но в фейса съм виждал наистина, много стойностни хора.

Шишман

  ДРУГО СИ Е ДА СИ С НАРОДНА НОСИЯ
Един добър обичай характерен за сегашното ни възраждане.
 Друго нещо си е да се отдаде почит , чест, уважение и т.н. облечени в народна носия. И съвсем различно нещо облечени в анцунг, спортна фланелка или дори костюм.
На снимката явно се вижда разликата. Не съдя никого, може би си има причина да не са с народни носии. Та не съдя никого, но си запазвам правото да се възхитя на тия дето са облечени в български народни носии.   
Шишман

   ВТОРОТО ВЪЗРАЖДАНЕ ПРОДЪЛЖАВА
 Такива стари хора да виждаме, а не женища с червени, оранжеви или лилави и други цветове коси, облечени като ненормални , туко-що избягали от някоя лудница  и мъже дърти пергиши - гащници облечени като да не казвам какви. Да им е.м. на модерните времена !
Поздрави за тая двойка !   
Шишман

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРЩИНАТА.
 Долу комунистите и чуждопоклониците и преклонението пред чуждото и ненормалните идеологии !
Няма руснаци, няма американци, немци, да не говорим за подлите сърби заграбили нагло части от нашето землище. Всеки прекланящ се пред независимо какво чуждо е предател на българщината !     
Шишман

  БЪЛГАРЩИНАТА Е ЖИЛАВА И  ТВЪРДА КАТО ДРЯНА
Възраждането няма спиране.
Това което ме кара да се възхищавам: на хората от тая снимка е саможертвата им в името на българщината и обичаите ни.
Саможертва в смисъл : сами си купуват и правят носиите, сами си плащат разходите по участия в концерти и фестивали, сами си поемат разходите за помещението в което се упражняват на пеене и игра. С една дума правят всичко без ничия помощ, нито на държава , нито на когото и да е.
Поздрави за тия родолюбци.
п.п.
Айде от посолството на Козяк и нашите-техни предателски служби пак няма да спят !             Шишман

МАЛЪК ЮНАК И ПОЛОВИНА
Имало е, има , и  пак ще има - юнаци българи !Шишман

  СИЛАТА НА БЪЛГАРЩИНАТА
Веднъж, като я вкуси човек и няма отказване. По-силна е от най - силният опиат-наркотик на света.
п.п.
Нека тия от Козяк тая вечер да си развалят съня, както и помиярите от нашите дето им се покланят.         Шишман

СВАТБА ПО БЪЛГАРСКИ
Възраждането продължава !
Някъде в шопско. Шопите сме най-големите родолюбци, то се знае.
Как искам и моята сватба да беше такава !
Шишман

  ЗАВРЪЩАНЕ КЪМ БЪЛГАРЩИНАТА
 След като се видя колко струват чуждите култури, е по-добре да се върнем на зад към нашата си българщина. А тия  дето я съдят или подиграват тип Щастливци-нещастници да си . . .