• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

26 October 2021, 09:26:19

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14344 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1034 Posts

Лина
794 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,252
  • Total Topics: 1,374
  • Online Today: 73
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 2
Guests: 18
Total: 20

avatar_Шишман

Православни мъдрости

Started by Шишман, 21 September 2019, 12:12:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

long time ago

Не личи от обноските ти, да си запомнил дори 3 мъдрости от тези, които публикуваш.
Но не се знае, в бъдеще може и да се случи.

Шишман


Шишман

Quote from: Long time ago on 30 June 2020, 15:56:10Не личи от обноските ти, да си запомнил дори 3 мъдрости от тези, които публикуваш.
Но не се знае, в бъдеще може и да се случи.
Моят съвет е да гледаш и съдиш себе си, не да намираш недостатъци у другите.

long time ago

Нямаш обноски, клеветиш, всички са луди само ти си свестен. Затова и получаваш някакви отговори. Ти какво искаш-сам да си пишеш и сам да си отговаряш ли?

Шишман

30 June 2020, 19:58:58 #414 Last Edit: 30 June 2020, 20:13:58 by Шишман
Quote from: Long time ago on 30 June 2020, 19:41:41Нямаш обноски, клеветиш,
Koго съм наклеветил ? Кажи , посочи или лъжеш ! 3а тая ти лъжа : ти прощавам, нека Бог да те съди.

Шишман

При мен дойде на изповед болно момиче на 12 години от детския дом за умствено изостанали. Тя не можеше да свърже две думи, въртеше се като вълче, нейният ненормален поглед, постоянните гримаси, целият й вид говореха за ,,непълноценност".

И ето тя започна да се изповяда и причастява всяка неделя. След година в нея се появи потребността за откриване на помислите (който се моли и изповяда често, този знае какво е това). Момичето започна да води такъв внимателен духовен живот, за който не подозират дори тези хора, които считат себе си за дълбоко вярващи и църковни.

Тя започна да се моли с Иисусова молитва (,,Господи Иисусе Христе, помилвай ме"), да прощава обидите, да търпи всичко. В продължение на няколко месеца се научи да чете и пише, изгубиха се всички признаци на дебилност, на лицето се появи печатът на духовността. Във всичко, което тя говореше и правеше, имаше чувство и разсъждение.

Когато аз я виждах, моето сърце се свиваше от греховността и неправдата на моя собствен живот. След това я преместиха в друг детски дом, и ние с нея известно време не се виждахме. Но веднъж тя дойде при мен и каза :"Отче, вие не се безпокойте за мене, аз през цялото време съм с Бога. Той не ме оставя дори в съня..."

Ако след всичко това се съберат всички умници на света и ми представят най-точни доказателства за това, че няма Бог, аз ще погледна на тях със съжаление...

протойерей Алексей Грачьов_____________________________


long time ago

Quote from: Шишман on 30 June 2020, 19:58:58Koго съм наклеветил ? Кажи , посочи или лъжеш ! 3а тая ти лъжа : ти прощавам, нека Бог да те съди.
Meн например, соросоид съм бил.
Всеки втори, който цитираш бил луд, не бил добре с главата. Това ти е речника, разбирам,че може да си в недобър период, но за това ние от форума нямаме вина ако се сещаш.

Шишман

Quote from: Long time ago on 30 June 2020, 21:38:30Meн например, соросоид съм бил.
Всеки втори, който цитираш бил луд, не бил добре с главата. Това ти е речника, разбирам,че може да си в недобър период, но за това ние от форума нямаме вина ако се сещаш.
Ми ако защитаваш соросоизма какъв си а ? Нима Радев е на ред с главата а ? Да остави жена и деца заради една к***а а ? Ма то трябва да имаш морал, а при тебе отсъства. Даже съм в много добър период от няколко години, не ми пробутвай соросоидните  отегчителни  психоанализи !
Ще те помоля да не спамиш в тая култова тема.

Шишман


long time ago

Quote from: Шишман on 30 June 2020, 21:53:11Ми ако защитаваш соросоизма какъв си а ? Нима Радев е на ред с главата а ? Да остави жена и деца заради една к***а а ? Ма то трябва да имаш морал, а при тебе отсъства. Даже съм в много добър период от няколко години, не ми пробутвай соросоидните  отегчителни  психоанализи !
Ще те помоля да не спамиш в тая култова тема.
Чистата вяра и думата "култ" са несъвместими. Престани с тъпотиите си, срам нямаш ли?

Не заприличвай на дърта клюкарка, кой с кого спал, кого натаковал, спри се вече.

"Култова тема"
не мога