• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

14 May 2021, 07:07:45

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12781 Posts

Шишман
4973 Posts

Panzerfaust
800 Posts

Лина
714 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21192
  • Total Topics: 1333
  • Online Today: 80
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 38
Total: 39

Румен Радев

Started by Шишман, 19 June 2020, 12:37:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

 ТОВА ЧЕРВЕНИТЕ РУСОФИЛИ НЕ СА ОТ УМНИТЕ.
Те още смятат Радеф за русофил, а той пръв - американист.
Радев държи особено на "Три морета" - проект, насочен срещу Русия.
_________________________________
Явор Дачков
9 ч. ·

"Епицентър": "Хронология на Естонския скандал: Спазвайки военната субординация началникът на Военна болница ген. Мутафчийски уведомява началника на Щаба на отбраната адмирал Емил Ефтимов. Обажда се и на военния министър Красимир Каракачанов, съобщавайки му, че ген. Петров е с положителна проба за Ковид-19 и го съветва да се самоизолира. Преди това с SMS ген. Мутафчийски уведомява президента и върховен главнокамандващ Румен Радев, че ген. Петров е с положителна ковид-проба. Президентът му отговаря с кратък благодарствен SМS. Адм. Ефтимов също се обажда на Радев и му съобщава за положителната ковид-проба на ген. Петров За същото е уведомен с SМS и секретарят по отбрана и сигурност на президента ген. Стефан Янев. Присъствието на българския президент на срещата по инициативата "Три морета" не е било задължително, защото тя е била била виртуална. На живо са били само домакините и две делегации - българската и полската. Всички останали - представители те на 9 страни - са били на видеовръзка. Нищо не е пречило Радев също да се включи виртуално. Той обаче настоява да отиде лично, за да приеме за догодина домакинството на инициативата от естонската страна, която се провежда под егидата на президента. Радев държи особено на "Три морета" - проект, насочен срещу Русия и разделящ ЕС, първо, за да се "сложи" на американците, и второ - за да използва провеждането ѝ в България като пиар акция."

Шишман

Днес

Скандалът с карантината на Румен Радев в Естония се разгаря!
Президентът е заминал на визитата да се срещне с държавни лидери от инициативата ,,Три морета", знаейки, че е контактувал с болен от коронавирус.

Нещо повече, той най-безцеремонно е отказал да си направи тест за коронавирус, за да провери дали е пипнал заразата и да не я предава.

По думите на човек от делегацията, Радев знаел, че е контактен още преди да отлети от България. Въпреки това не е информирал домакините си в Естония, а те научили по други пътища и моментално предприели мерки, като затворили делегацията ни в хотел.

Скандалът е гръмнал вчера следобед в Талин, като е последвало и официално съобщение от естонското правителство. Мистерия остава защо у нас се укрива истината втори ден, а съобщението на ,,Дондуков"2 гласеше, че се отлагат срещите заради усложнената ковид обстановка, но нямаше и дума за скандала.

Заразеният с коронавирус, с когото е имал пряк контакт Румен Радев е новият командир на ВВС Димитър Петров. С него президентът е бил близо на 16 октомври, когато присъства на празника на ВВС и прие почетния строй. На церемонията бяха и началникът на отбраната Ефтим Ефтимов и вицепремиерът Красимир Каракачанов, които вече са си направили тестове и чакат резултатите.

Румен Радев обаче е отказал да се тества и вместо това е отлетял за Естония, застрашавайки живота на всички хора в делегацията, както и на домакините си на място и многото международни гости на инициативата, заради което скандалът е огромен и е централна тема в местните медии и редица руски агенции.

Шишман

Иван Михайлов
 
СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ МУНЧО ОСТАВИЛ ЖЕНА И ДЕЦА 3АРАДИ НЯКАКВА СИ К**А
Тоя ли ще ни спасява бе хора.
.....КРИТИКУВАЛ съм много пъти президента генерал Мунчо.....................щото като гледам какъв е в мирно време "страхлив или пресметлив ".....т.е. тарикатче ........си мисля какъв ще е по време на война ?? !!....нали е главно-командващ !!! Той е или СТРАХЛИВЕЦ или голям ТАРИКАТ ?!........защо..........................ЗАЩОТО АКО БЕШЕ МЪЖ НА МЯСТО щеше да учреди политическа партия както направи Борисов и някой друг щеше да я управлява докато той е президент ....след което щеше да я поеме и да се яви на избори ..............................само че той не иска да управлява .......както Първанов иска да ползва БКП/ БСП за да бъде преизбран !? !? !? Може и когато , БСП го издигнаха ....той да е подписал декларация че в годините на мандата му , няма да се занимава с АКТИВНА ПОЛИТИКА?! ?! ?!.......Но според мен , той генерала президент , Румен радев не иска да прави политическа партия защото не иска ДА СМЕНИ НАСТОЯЩАТА СИСТЕМА .....................................той е ЕВРОАТЛАНТИК.....и заклет привърженик на САЩ т. е. про- американски ориентиран !!!! ТОЙ има и отрицателно отношение към Русия ............Р. Радев не е за УПРАВЛЕНЕЦ........................той е за бушон .... някъде във властта ......или там в авиацията .........считам че той е мека МАРИЯ и е склонен към измяна ....Да изоставиш съпруга и две дечица заради КУРВА ....бих казал е за заплюване с тлъста жълта храчка .................ТОЙ не е вождът на БЪЛГАРИТЕ ! КАЗВАМ го в качеството ми на гражданин не членувал в никаква политическа партия до ден днешен ......а не като партийно зависим или политически фен на партия или физическо лице !

Шишман

Ми те повечето са такива .
______________________
Нидал Алгафари
1h  ·
Приятели,
публикувам написаното като лично съобщение от един от привържениците на Радев. Не бих обобщил, че всичките му привърженици са като този, но една развалена ябълка разваля всичките.
Къде се скри , Боклуче долно,да ти еба майката курвенска, още ли ще плюваш срещу Президента на БЪЛГАРИЯ боклуче долно
Ще ти се случи нещо ако напишеш, против ПРЕЗИДЕНТА,НЕ Е СЛУЧАЙНО,ДЕБНА ТЕ БОКЛУК ДОЛЕН
Ще бъдеш пребит като куче
СМОТАНЯК
БОКЛУК
ОЧАКВАМ ДА МИ ОТГОВОРИШ БОКЛУЧЕ ДОЛНО
Такива като тебе , държавата трябва да ги разстрел
ва
Ти си ПУЛЬО
За тебе 7.65
АРМЕНСКИ КУРВИ

Шишман

Когато си мислите че годината няма как да стане по-лоша, спомнете си че ще завърши с реч на тоя помияр Румен Радев📷   

Шишман

ДИАГНОЗАТА ИМ Е : ХРОНИЧНО НА$ИРАНЕ
______________________
Явор Дачков

Искрен Вълчев за "Гласове": "Така стигнахме до днешния предизборен момент, в който президентът и опозицията припяват: ,,Искаме машинно гласуване", ,,Искаме по пощата". И се правят на слепи: след като по цял свят машините могат да бъдат хакнати, нашите няма ли?
А след като наскоро гробищата пращаха гласове за Байдън ,,по пощата", у нас ли няма да има такива, още повече при многото мъртви души в списъците? И по коя поща точно ще се гласува – ,,Еконт", ,,Спиди", DHL, или чрез перманентно сложените на тезгяха държавни пощи, които никой не иска да купи?
Нима корпоративен или купен вот не може да се осъществява чрез машини или по пощата? ГЕРБ ли няма да намери цаката и на двата вида вот? Или ДПС? В крайна сметка, каквото и да се говори, каквито и ,,иновации" да се бленуват, най-безопасният начин за гласуване си остава този, при който човек влиза в тъмната стая, лично попълва бюлетината, пуска я в урната, вижда я вътре, подписва се и излиза. А после десетина партийни застъпници броят и проверяват протоколите. Манипуалции, естествено, се вихрят и чрез този вид гласуване, но той е по-сигурен от останалите.
При по-внимателно вглеждане в конкретните сегашни предложения ясно личи за какъв прах в очите става дума. ,,Демократична България" например смята да заснема чрез застъпниците си всеки протокол и да го качва на ,,независима платформа". Но как ще е независима, след като е партийна и кой гарантира, че няма да бъде манипулирана? Да вярваме на сините очи на Христо Иванов? Ами видеонаблюдението? 12 500 секции ще се свържат в обща система? И кое точно ще се наблюдава – урните, протоколите ли, чувалите с бюлетините, близък план, по-общ?... А ако пък ще гласуваме по пощата, пощенските фирми ще ги сертифицираме ли?
Ще признаят ли авторите на идеята, че вот по пощата означава попълнени бюлетини да останат без охрана, пътувайки разстоянието - за разлика от сега, когато всички се охраняват във всеки един момент?
Дори ГЕРБ да бе приел идеите, няма как за 2-3 месеца всички тези неща да бъдат законодателно и технически изчистени. А Радев се върза на цялата тази игра на побратимите си от площада. Проведе безсмислени консултации, в резултат на 5 април той няма да има друг избор, освен да обяви изборите за фалшифицирани – защото и побратимите му ще сторят същото, печелейки резултат около 4%-процентовата бариера.
Тяхната цел е ясна – колкото повече шум вдигат днес, толкова повече провалът им е обезпечен с оправдание. За всичко после ще обвинят изборната адиминистрация.
Но Радев, ако наистина е безпристрастен и загрижен за демокрацията, трябваше да се съсредоточи не върху глупостите им, а върху мъртвите души в списъците, датата, избирайки такава, при която вирусът, предполага се, ще е с по-ниска интензивност (доста след 4 април), и как ще гласуват лицата под карантина."

Шишман

Разбрах, че тоя ненормалник и глупак: президентът Румен Радев щял да се кандидатира за втори мандат. Бих искал да разбера какво направи в първия за 5 години и постигна ли водещата си роля да бъде обединител на нацията?! Защото основното, което наблюдавах бе: тъпеене, простотии, неадекватност , разделение, омраза, критика без покритие  , бюрократични тъпи подходи и мислене, без реални дела!

FELDMARSCHALL

Вярно е. През 2016г успя да заблуди доста хора тоя льотчик (по чиято вина са щели да загинат хора при един инцидент в началото на 90те). Да не говорим, че реално жена му го командва и тя е фактическия президент на България. :laugh:
Но тогава ГЕРБ си носят своята вина издигайки абсолютно неизбираемата Цецка Цачева, за която не гласуваха дори твърдото ядро на ГЕРБ.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 22 March 2021, 21:15:17Да не говорим, че реално жена му го командва и тя е фактическия президент на България. :laugh:

Тоя е оставил 1-та си жена и децата си - и  е зел тая курва за жена, а тя е и ненормална.