• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

26 July 2021, 16:19:11

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13362 Posts

Шишман
5570 Posts

Panzerfaust
887 Posts

Лина
739 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 22657
  • Total Topics: 1351
  • Online Today: 181
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 28
Total: 29

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Карапетков Б.

Някой може ли да ми обясни в какво точно се състои радостта - кефа да се убива българския език. Защо трябва да се използва американската дума "торнадо" като си имаме "смерч"
Дракон наместо змей и ламя
Мобилно вместо подвижно
И още хиляди примери
НЕДОУМЯВАМ!

Шишман

Тоя хич не го харесвам е много тъпо че се налага да го цитирам, ама в случаят е напълно прав.
______________________

Петър Волгин
Не искам да съм лош пророк, но съм убеден, че ако костовистите /лица като Стойчо Кацаром и формации като ДБ/ отново се намърдат за постоянно във властта, Бойко Борисов и ГЕРБ ще ни се сторят олицетворение на демокрацията и правовата държава. "Градските десни" такава метла ще развъртят из цялата държава, че нищо читаво няма да остане. Заедно с герберските калинки ще бъдат изметени и всички останали нормални хора, които ще дръзнат да мислят различно от костовистите. Тези персонажи успяха да съчетаят в себе си най-лошото от времената както преди, така и след 1989 г. Чугунени глави са като едноклетъчните БКП-активисти и едновременно с това са злостни врагове на държавата, подобно на днешните глобалисти. Самовъзхищават си се, смятайки, че са на "правилната страна на историята". За тях Херо Мустафа не е нормално човешко същество, а истинско божество, размахващо Божествените скрижали. Тези ще изчегъртат не само дивотиите, сътворени от ГЕРБ. Амбицирани са да премахнат всякакво несъгласие с убогата им философия.. В името на "свободата на мисълта", ще унищожат всяка мисъл., която не се побира в прокрустовото ложе на либералния им фанатизъм.

Шишман

Петър Волгин

Сигурен съм, че "Свидетелите на Кьовеши" не са спали цяла нощ от вълнение. Сега си обличат официалните дрехи, грабват питките и шарената сол и се затичват към "Орлов мост", образно казано. А сериозно казано, отвратителен е този комплекс за малоценност, който се проявява във васално чуждопоклонство. Между другото, най-вече за елита е характерен този комплекс. Нормалните хора не се вълнуват от височайшите посещения. Някога елитът изпадаше във възторг при всяка реплика, дошла от Москва. Дори и най-глупавата да беше. Днес изпадат в интелектуален оргазъм, когато някой чиновник от Брюксел или Вашингтон благоволи да забележи присъствието им. Преди няколко години обожаваха еврочантаджията Туск, защото беше наизустил няколко български изречения. Сега се прекланят пред някаква румънска баскетболистка. Вечната инфантилна надежда да ни оправят от "чужбината".  Изобщо, никаква класа, никакъв стил.

Шишман

ДОБРО ЗА ВЕЛИКИЯТ НИ ДРУГАР ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО Е И АГЕНТ НА КОГО ЛИ НЕ !


Mitko Panov
Г-жо Кьовеши, защо не пожелахте среща с президента Радев?
Отговор: Аз нямам работа със слуги на олигарсите!

Шишман

Димитър Димитров

НЕ СЕ НАДАЙТЕ
Елена Гунчева много иска да е в политиката. Да не мислите че и пука за народа и родината ? Не иска да се прави на интересна и велика.
Та не се надявайте на такива изтрещели модернистки да ви оправят или спасят. Те ще са винаги срещу всички и всичко, докато не докопат  власт.

Шишман

Денислав Денев
Комплексарщина плюс невежество-туй е рецептата за всяко чуждопоклонничество..

Шишман

Руския академик Дмитрий Лихачов:"...И чуждите завоеватели не можаха да победят тази ДЪРЖАВА НА ДУХА, защото в защита на българския народ в плътен строй стояха българският език, писменост и култура!... Българската държава на Духа се простира от Балтийско море до Тихия океан и от Северния ледовит океан до Индийския". "...вие сте най-древната от съществуващите днес културни нации и то не само в Европа, но и в света. Миналото погълна античността, древния Рим, Гърция и т.н., но България остана като жива отломка от древната европейска култура, най-древната ...отломка. И затова трябва да я съхраним, та днешна България да не бъде само последна отломка от миналото, но и първата от бъдещето – първата култура, която ще прекрачи в третото хилядолетие и ще понесе културата към бъдещето..."

Шишман

Атанас Манушкин

България не се продава, каза Кар Акачанов. И допълни : Ако искате български паспорт,  подгответе си от 5000 до 10000 евро, което ще е в полза на запазване  на България.

Шишман

Emil Dashin

И в рекламата на кренвирши ви го казват: " С леки може всеки" 😃😃😃

Шишман

Атанас Манушкин

Трябва да Ви спомена само.
Ако видите и чуете някоя обществено турена личност да говори и върши нелогични неща, трябва да сте сигурни, че е хванат с менгеме за някоя генитална изпъкналост, или вдлъбнатост.
Др. Кацаров - бременния министър на здравеопазването, накрая ще направи пътуващи ваксинационни групи за по домовете. Това е лекият вариант, защото може и шпицвакскоманди.

Hatshepsut

Quote from: Шишман on 25 June 2021, 13:28:30Атанас Манушкин

Трябва да Ви спомена само.
Ако видите и чуете някоя обществено турена личност да говори и върши нелогични неща, трябва да сте сигурни, че е хванат с менгеме за някоя генитална изпъкналост, или вдлъбнатост.
Др. Кацаров - бременния министър на здравеопазването, накрая ще направи пътуващи ваксинационни групи за по домовете. Това е лекият вариант, защото може и шпицвакскоманди.

Тоя Манушкин не беше ли русофил? Забелязал съм, че на русофилите им е много криво, че руската ваксина не беше одобрена в ЕС, ако Спутника беше внесен в България, русофилите щяха да са на първа линия за ваксинация  :mad:
Funny Funny x 1 View List

Шишман

Quote from: Hatshepsut on 25 June 2021, 14:11:45Тоя Манушкин не беше ли русофил? Забелязал съм, че на русофилите им е много криво, че руската ваксина не беше одобрена в ЕС, ако Спутника беше внесен в България, русофилите щяха да са на първа линия за ваксинация  :mad:
Тоя Манушкин и той не знае какъв е ! Може да е бил и русофил не знам. МОже някои русофили и да бъдат на 1-ва линия за Спутник не знам. Сещам се обаче че народа не гори от желание за западните ваксини, а и за руската не напъват. Аз лично ще се ваксинирам но наужким с  която и да е. Трябва ми само документа без да ми бият нищо.

Шишман

26 June 2021, 14:03:59 #537 Last Edit: 26 June 2021, 14:06:09 by Шишман
Димитър Димитров

Атанас Манушкин с моя редакция.
Накратко за дългото.
Постулат.
"Населението на Земята е много, следва да бъде съкратено. Парите трябва да бъдат трансформирани в  никой не знае какво" . От това следват:
1. Джен Дър идеология и превръщането и в основополагаща ценност.
2. Разрушаване на образованието, което отдавна е разрушено и омаскарено.
3. Постепенна недостъпност на медицината.
4. Разрушаване на семейството, което пречи на тия неща.
5. Всяване на постоянен страх в населението.
6. Пандемии, кризи.
7. Зануляване на малкия и среден бизнес.
8. Вредни храни.
9. яко кокаинизиране и наркоманизиране на населението .
10. Организирано масово оглупяване и затъпяване.
И как ли се връзва всичко това с желанието да ни предпазят чрез ваксиниране?

Шишман

Димитър Димитров

Ако смятате, че работата ви е безсмислена, помислете че в посолството на Македония едни хора превеждат на български.

Шишман

Женя Петрова
Интелигентността няма нищо, ама нищо общо със знанието... Интуитивност, Интилигентност нямат нищо общо с образованието, образованието... Интилигентността Интелекта е свързан с Интуитивен, Ценностна система..... Може да си образован и да си снобар и егоист до мозъка на костите....