• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

18 October 2021, 16:37:21

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14231 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1021 Posts

Лина
793 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,111
  • Total Topics: 1,370
  • Online Today: 53
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 42
Total: 42

avatar_Шишман

ВАКСИНИТЕ : Конспирация или не?

Started by Шишман, 28 July 2021, 18:04:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Мисля че темата е актуална и раздела е точно за нея.
 Лично аз не желая да се ваксинирам. Ще го направя, само  ако нямам на къде да мърдам. Противник съм на ваксините и не одобрявам насилственото ваксиниране. Дето се вика, то ако е нещо добро - няма да ни карат на сила . Пък и зад тия ваксини и пропагандата им седят меко казано: неприятни, ненормални и извратени хора. Та не вярвам подобни дегенерати да се грижат за нашето добро, ама никак даже.

Големият проблем е че антиваксърите -NOVAX яко лъжат и говорят небивалица след небивалица, тъпотии,луди неща, ненормалщини и т.н. Та и на тях не може да се вярва много, даже никак ! Най-опашатите лъжи идват естествено от запад, където хората отдавна са напълном полудели.
Ето някои от тъпотиите против ваксините, дето срещнах последните няколко дена:
-  На местото на ваксината , дето е поставена, можел да се задържи метал и магнит, понеже имало някакви магнитни неща в нея. Стига бе познавам няколко ваксинирани и нищо подобно не са забелязали. А металдетекторите дали ги отчитат, като минават ?
- Английски учен предсказва че всички ваксинирани щели да умрат до 2025г. А стига бе ! Та нали са различни ваксини от някои може да се живее с година или поне 6м. повече. То при това положение, България ще е номер едно понеже хората не желаят да се ваксинират. Така ще станем една от най-многобройните нации на света. В Англия са ваксинирани сигурно 40милиона - всичките ли ще умрат до 2025г. Ми то няма да останат англичани и италианци също. То запада ще изчезне и остават тия от 3-ят и 5-ят свят да царуват !
- Имало втечнен чип в тия ваксини. Не знаех че има такива чипове, то ако ги имаше и искаха да ни чипират: просто щяха да си сложат в кока-колата, соковете, минералната вода и подобните в Макдоналдс и супермаркетите и готово. Пиете и чипа е у вас и ви контролират.
 - Имало чипове във ваксините да ни контролират. И какро ще и контролират на майка ми например ? Та тя е на 83г. ! Или пък на мене: къде пазарувам ли, къде работя ли ?Повечето хора са толкова глупави, изтрещели и облъчени от медиите, училището и тъпите романи дето четат : че няма нужда да им контролират нищо.
- Някаква лъже колко била зле и вече умирала, не можела да седи на краката си, а на клипа дето е направила се вижда че физически от повече от добре.Психически обаче се вижда с просто око че хич я няма. Беснее яката и квичи. Странно, а не можеше да ходи.
- Последното дето видях е кожно възпаление в напреднал стадий. В момента имам подобно и ако не бях отишъл на лекар, можеше да стана, като тоя от снимката. А не съм ваксиниран, ама може това пък да е страничен ефект от това че съм говорил с вакасинирани. Вчера бях на лекар, даде ми антибиотик, мазило и червените петна по кожата ми станаха вече на половина.
- Ставали стерилни ! Е как го разбраха, трябва да минат поне 2-3г, да не се раждат деца, за да се говори подобно нещо. А и какво му дреме на Бил Гейтс: например, дали са стерилни тия на и над 60г. дето вече не могат да имат деца ? Те белите хора и без това не искат да правят деца и да раждат, та ако това и е проблема на ваксината ще се ваксинират с кеф.
Има и още безброй примери, ама не мисля да хабя повече време. Та другарите антиваксъри яко послъгват: ползват момента да станат известни, а някои сигурно и богати и да се набутат в политиката накрая. Само че не си дават сметка че говорейки такива ненормални и безмислени неща, объркват хората: и не се разбира защо е цялото това чудо със задължителното ваксиниране и корона вируса ! На практика тия работят без пари за световните заговорници - сатанисти.
 И така едно е ясно и сигурно: полудяването е пълно и едните и другите яко лъжат.Шишман

Да не забравя вкарвали във ваксините ХИВ клетни и ни заразявали със СПИН.

Шишман

Alan Prodanov
Много интересно, като потърсиш Професор Кристиан Перон в Гугъл не излиза нищо. С какво се е прочул? Някой слушал ли е негови интервюта в YouTube? Той не казва точно това. Много импровизиран и неточен превод, изваден от концепцията....
Шишман

Едно леко шантаво мнение по въпроса
_____________________________________Атанас Манушкин

Из сферата.
Не се притеснявайте от ваксиниране. Засега все още тези модификации на ваксините не отключват всички видове заболявания, които на генетично ниво имате. Имате, но ако не се ваксинирате могат и да не се отключват и да доживеете до нормални старини - 240-300 г. Натиска за ваксинация е най-вече защото искат да съберат информация кои точно заболявания се отключват. Впоследствие ще ги поправят и ще разширят обхвата. Т. е. на първо време ще е важно да бъдат изчистен светът от хора с генетично заложени болести. После, както обясних в един мой пост, ще се направят наистина ваксини, без които няма да може да се живее.
Ние от Кабала и СЗО сме честни и коректни. Обичаме Ви. Айлавю. Айде,, бъдете здрави и ваксинирани.

Шишман


Шишман


Шишман


Шишман


Шишман

02 August 2021, 17:18:49 #8 Last Edit: 02 August 2021, 17:21:24 by Шишман
До края на август гледайте да се приберете от почивки, морета и други. След 15.09.започват поредицата локдауни.
А.М.

Шишман

Атанас Манушкин

За да сте наясно.
В Министерството на здравеопазването на бюрото на министъра, има разписана програма, правила за работа в условията на Пан Демия. Те са закон, който ако нарушиш, ставаш президент на Танзания в минало време. Вероятно и това е разписано. На бюрото на МП вероятно е описано и начина на лик Видацията, ако не изпълняваш задължителните разпоредби. Така е в колониите, а Светът се превърна в колония на група Из Роди, които са се опрели на "най-страшния страх" - страхът от смъртта. И да се вакси Нираш, пак ще измислят нещо - 5-та, 10-та, безкрайна игла.
Нали не се чудите?

Шишман

Мангъров: Ваксини масово върху деца и бременни е експеримент, д-р Менгеле би се обърнал от завист в гроба !

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Mangurov-Vaksini-masovo-vurhu-deca-i-bremenni-e-eksperiment-d-r-Mengel-1112108?fbclid=IwAR3Nztucr6daHau-3tVZACkl-ZEKn040TSVNqBpmeledzUuTVg9KstvygFo

Шишман

Димитър Димитров


СЛЕД 10-а ВАКСИНАЦИЯ,
абокат във вената: за постоянно денонощно ваксиниране ! :crying:  :crying:  :crying:

Шишман


FELDMARSCHALL

За 1 година имаме +25хил. души надвишена смъртност в България спрямо периода 2015-2019г.! Не знам колко хора чакате още да умрат за да спрете с малоумните антиваксърски кампании стил пасков-плясков (псевдо-докторчето). :huh:
Ваксините за ковид-19 бяха създадени в спешен порядък, именно защото няма как да чакаме 5+ години, да починат 20-30млн. души от вируса и чак тогава да започне одобрението на ваксини. Сега не сме 20 век, медицината се развива с бързи темпове, затова и срокът за разработване на ваксини (не само срещу коронавируса а и за всичко) е драстично по-кратък. Дават се примери за странични реакции еди колко си на 100хил. души или 1 милион, ами то и от обикновения аспирин, аналгин и каквото се сетите има странични реакции и алергии при хора и то много повече от 1 на 100хил. души. По тая логика трябва да забраним всички лекарства ли, щото имало странични нежелани ефекти при 0.1% от населението ?
Мислете с главите си и не се подавайте на щуротиите писани от псевдо-учени и псевдо-лекари като урода пасков-плясков, търсещи евтина популярност за сметка на погубени човешки животи. Това ми е първото и последно предупреждение в тази тема, да се спре с постването на лъжлива и манипулативна информация, която застрашава здравето на широки маси от населението. С това компромис няма да правя, защото се отнася до здравето и живота на всички нас.
Agree Agree x 1 View List

Шишман

Ще помоля само да не се говори за Пасков, понеже ми се повръща от него и не го понасям.
В Италия по медиите за ваксините са всякакви откачени ненормалници, докато антиваксърите ги показват едни готини, умни и т.н.
Според мене това, няма как да е случайно. Отделно кампанията за ваксините е под всякаква критика, даже има нещо като антиваксинационна кампания. На практика световните конспиратори според мене искат да избиват хората, като ги убедят да не се ваксинират. А самият вирус не е толкова лек и може да е и доста тежък, та по-добре човек да се ваксинира.