• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

26 October 2021, 07:48:33

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14342 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1034 Posts

Лина
794 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,250
  • Total Topics: 1,374
  • Online Today: 73
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 25
Total: 25

avatar_генерал Жеков

Русофилите

Started by генерал Жеков, 04 August 2018, 15:37:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

генерал Жеков

 От известно време,в форума се забелязват много топли чуства към русия и всичко руско.Тези хора,русофилите,обвиняват за всички злини в света Западните държави(Германия,Италия и т.н).Нелепо е да се твърдят тези неща,защото както всички знаем-Германия е наш най-голям приятел.Наистина,може да има елементи,които не отразяват правилно нещата(бежанци,педерасти и др.),но това не са целите народи на тези държави.Тези хора,русофилите,когато бъдат оборени с факти,доказателства и т.н започват да обиждат,и да се "пенят" как така няма да подкрепяш путин и сталин,а "лошия и тъп наркоман" Хитлер.Тези хора,създават наистина лошо мнение за форума,в хората които не познават глупостите им.Тези хора,вместо да бъдат подхранвани с национални идеи,получават усещането,че форума от про-български и националистически,се е превърнал в про-руски,и респ. анти-български.Хората,защитаващи русия,често споделят едни изкуствено насадени и неестествени за българина идеи-славянството,православието,хвалбите към русия.Всички,обаче, можем да видим,за радост, че тези хора не са харесвани в България.Това е заслужено-те нямат нищо българско в себе си.Според мен,а и според много други хора-народът ни е нацистки,дори да не е явно,а дълбоко в себе си.На всички ни писна от мангали,педерасти,хора с умствени увреждания и т.н.Ние,ако сме заедно с русия-даже ще влошим проблема.Комунизма и поддържането на руски интереси създаде днешния много сериозен проблем с мангалите.Ако не изкореним сега,както русофилите,така и елементите споменати по-горе-то форума ни,а след това и държавата ни ще "затънат" в калта,без шанс да бъдат издърпани от нея.Този помощник,който ще издърпа народа от калта ще бъде една политическа система,обединяваща по-важните части от народа,и окончателно изолираща за тези,които не трябва и най-вече ни могат,да имат участие в нашата държава.
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

генерал Жеков

Русофилите са опасни,точно във формата на пета колона,каквато се стремят да изградят.Точно представителите на ОП,изявяващи се като най-упорити чужди слуги и негодници са значителна заплаха.За никой не е тайна,че Болен и компания са перманентно надупени пред руските си господари.Дали те ги финансират,или го правят просто,защото са идиоти-нямам представа.Важно е да се отбележи,че днешните русофили нямат нещо общо с тези,старите от миналия век.Днес,едва ли има нормален човек,който да вярва,че комунизма или друго ИНТЕРНАЦИОНАЛНО извращение може да бъде реализиряно.Бъдещето е на крайното дясно и това е показвано многократно,не само тук,но и в други ключови за Европа държави.Русофилите,получаващи пари за глупостите си-те са друга работа,коментара за тях трябва да е доста по-остър,както и мерките за тяхното ограничаване,като влияние и численост,но това е друга тема...
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Panzerfaust

Копейкин обаче успя да открадне русофилския вот от Болен.

Panzergrenadier

16 September 2021, 13:57:04 #3 Last Edit: 16 September 2021, 13:58:41 by Panzergrenadier
Никога не трябва "да бичим евала" на никой народ, бил той на изток или на запад, никаква "филия", а да приемаме политиките на народите, които са в интерес на България. През 30-те години Райхът беше надеждата на Царство България за ревизия на Ньойския договор. Тогава подкрепяхме Оста и националсоциализма, но днешните германци, налазени от своите неолиберални правителства с джендър идеологията, отворените за миграция врати и прочее "неолиберални красоти" изобщо не са ни приятели и не бива да имаме нищо общо с тях. Това са наследниците на назначените от победителите след 1945 г. "пети колони" предатели.   

Същото е и за Русия. Чета много вестници от окупираните през 1941-1944 г. съветски територии. Списания като "Нов път", вестници "Заря", "Доброволец" и там е истинският руски дух - враждебен на сталинизма, юдейството и болшевизма, верен на Райха. Това е истиският руски дух.


http://periodika.lv/#periodicalItem:18

http://periodika.lv/#periodicalItem:191
Hatshepsut

Quote from: Panzerfaust on 15 September 2021, 17:26:30Копейкин обаче успя да открадне русофилския вот от Болен.

Не е чудно, че русофилския и прокомунистически електорат на Атака се е пренасочил към Възраждане.
А и самия Копейкин подражава на Волен Сидеров, и то на късния Волен - залагащ изцяло на русофилията, соц-носталгията и показното християнство... засега липсва само скандалджийското поведение  :judge: