• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 
avatar_Шишман

БЪЛГАРЩИНА - изяснявания

Започната от Шишман, 19 Октомврий 2019, 12:19:40

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ШишманTopic starter

 НАЧИН НА ПРАВИЛНО РОДОЛЮБИВО МИСЛЕНЕ
 Така мисля аз - за вас не знам как я мислите и разбирате !
- Българщината е за българите, а не нацизма, хитлеризма, фашизма и тем подобните чужди и западни идеологии .
- най-големите юнаци - герои на света  са българите, като се започне с Левски, Панайот Хитов, Филип Тотю, хаджи Димитър, Стефан Караджа  и т.н. и т.н.
- интересува ме само България и нейната култура, а чуждите западни или източни са ми през оная работа, както и наште чуждопоклоници.
- българският  патриярхат  е бил нещо много -добро и за мене е най-добрата форма за здраво семейство .
- православната вяра , която изповядваме от 1100г. е единствената истинска вяра и няма друга истинска и българска.Не трябва да се уважава и никоя чужда религия, независимо колко е прехвалена от медиите.

- сърби, гърци , турци и румънци са наши вечни врагове и запада , САЩ също са ни врагове.
- ние не трябва да се покланяме на никого и да водиме до колкото е възможно независима политика.
- най-хубавата музика не е метъла , рока, диското, техното и тем подобните, а българската народна такава и църковната.
- нашите неща са винаги по-хубави от чуждите, дори и като не е така, да ама то е винаги така.
-нашата история и нашите  народни юнаци - национални герои и техните завети са единствено правилните за всеки добър българин.
-наш цар за сега нямаме, но е добре да имаме.
- да си почитаме нашто е задължително за добрият родолюбец.

- исляма е вреден за България и българите и всеки българин приел исляма е враг, и не може да му се вярва.
- комунизма е вреден за нас и комунистите и агентите на ДС са предатели и разложители на народа. Нищо че по онова време живота много по-добър от сега.
- изборите не могат да решат нищо, ако можеха нямаше от БТВ и другите медии да ни карат да гласуваме.

Има и още , ама тези стигат за сега.
На снимката български родолюбци в четническо-въстаннически униформи. Пожелавам си да мислят правилно и българщината за тях, а и за нас да е над простотиите и тъпотиите и съвременната суета.


ШишманTopic starter

ДРЕВНАТА НИ ВЕЛИКА ИСТОРИЯ
От както се появи тази велика и непозната- неизмислена до тоя момент история: България започна да обенява и да не прилича вече на държава. Загубихме самостоятелността си, независимостта си и ни подмениха история с глупости от рода на съжителство и турско присъствие. Прави впечатление че колкото повече ще бъде прецакана една държава и народ от американците, толкова по-велика и древна и става историята. Украинците и те имат своя древна и велика и пре-велика история. Македонците и те !
Една от основите на тази история е че християнството ни е направило слаби и от тогава сме започнали да губиме държавата си. Да де, ама за 1100 г. не можахме да загубиме държавата си. Губиме я сега от както минахме на тази древна и велика и пре-велика и древна история, състояща се от ненормални лъжи и измислици. В тази история се ползват и западните названия на ХАН - КАН, както и прото- българи, вместо българското - пра- българи. Само това е достатъчно за да се досети човек кой я е измислил и измисля тази уж древна история, измислена през 20-и век и дали тази история е истински или лъжи.
На снимката български родолюбци почитащи православната си вяра. Дано и за напреде ги има такива и не изродят слабото и крехко възраждане в израждане и антибългарщина и антиправославие.

ШишманTopic starter

ИСТИНАТА ЗА ВЕЛИЧИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ ЦАР БОРИС
Написана, много точно и кратко и ясно за разбиране.
________________________________
Калоян Михайлов
Свободни  съчинения като цялата древна история. Най-голямото териториално  разширение на България е при Симеон и Иван Асен и двамата християнски  владетели. Хановете ни до един се борят просто за оцеляване от  Византийската империя както и да не се разпадне изобщо държавата. Цели  славянски поселища са изпращани, прогонвани във Византия, а византийско  население от днешна България във териториите на днешна Румъния. За да не  се разпадне просто образуванието както предишните на българите.
________________________________________________________
На снимката : знамето на сдружение хайдути. Знаме много добро според мене и правилно показващо : каква трябва да е вярата на хайдутите ни и българите, като цяло.


ШишманTopic starter

#275
ЗАЩО СЕ ДЪРЖАТ ПО ТОЯ НАЧИН
Сред т.н. бг-националистите, патриоти а и някои родолюбци и новият ни национализъм сякаш има забрана за и на следните неща. Между другото тези неща са били почти , като забранени и за национализма и патриотизма ни до 1944г.
- верата е като забранена и се замества, много пъти с някакъв тангризъм или подобни безмислици.
Глупаво е такъв мощен стимул да се пренебрегва, но е така-факт. По принцип православието води винаги до национализъм и родолюбие, но ето че нашите нови народни водачи и юнаци не са на това мнение. Интересно е и как Волен, който се правеше на много верваш, щом влезе в събранието и забрави за верата, явно господарите са му я забранили. Същото е и поведението на Костадинов и Възраждане по въпроса с вярата.
-народните ни юнаци - национални  герои и те са като забранени. Чества се само Левски, говори се главно за него , но не както подобава.  Получава се един вид забрава и непознаване на тези хора. Въобще народните ни юнаци-героите ни борили се за свободата ни някак не са почитани от нео-бг-национализма ни. Родолюбците за сметка на това ги почитат и то доста добре.
- символите типични за народа и историята ни и те са на заден план или даже не са в плана. Лъва и осмоъгълният православен кръст от калпаците на опълченци и четници не се  ползва и се замества с някаква си неясна розета, АЗОВЕ на българите и напоследък и с птицата феникс, на която не знам кое и е точно българското и на  чий калпак или знаме  е била.
-
    Забравени са и знамената ни: от априлското въстание, хайдутските такива, четническите, от илиденско-преображенското въстание, самарското знаме  или непобедимите бойни знамена са заменени с какви ли не простотии.
-  народните носии и четническо-въстаническите униформи и те са като забранени за националисти и патриоти. Само родолюбците ги носят и уважават.
    Кой според вас им забранява на тези бг-националистите всички тия  неща ? Кой ги насочва в грешната посока ? Кой им пълни главите с ненормалщини  ? Да ви кажа ли ? Ами същите онези дето дето ни колонизираха след 1989г. и си подадоха ръка с нашите комунисти.

    Сега едно по едно пък ще обясня за незнаещите защо ги забраняват тези неща и защо отклоняват хората от тех.
    - верата сполотява, верата е морал, философия,правилен светоглед и винаги води до родолюбие.. За това и на место верата са сложили глупостите за Тангра, богомили, Боян мага, Ванга, сектанта Дънов и подобни измами.
    - народните ни юнаци-герои пък са ни дали такъв заразителен пример, че сетиме ли се за тях и тръгнеме ли по стъпките им , много-много бързо ще се организираме и буквално ще стане гражданска война и ще се освободим. За това ни измислиха и най-древната ни  ненормална история и се заплесвайте по какви ли не глупости, само и само да не се сещаме за великите и юначни българи и техните дела.
 - символите трябва да ги забравиме и се подменят, та да не се сетиме за народните ни юнаци - героите ни и верата и да няма , какво да ни вдъхновява, знамената и тях за това ги забравете и ползвайте за символи , някакви безмислени и наскоро измислени неща.
И така резултата за 33г.. е доста  трагичен, трагедия са и умовете на много от обявяващите се за националисти и и патриоти. Изключения правят появилите се наскоро родолюбци и последователи на българското хайдутство и четничество. За сметка на това враговете на България и българщината и седящите зад тях масони-сатанисти, илюминати и подобни са от доволни та пре-доволни.
Така че истинските родолюбци и спасители на народа ще ги познаете по тия неща, които досегашните националисти и патриоти избягват, като дявол тамян.
На снимката : български родолюбци почитатели на българщината.ШишманTopic starter

 ЗАЩО СПАСИТЕЛИТЕ НА НАРОДА, РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ, БУНТОВНИЦИТЕ, НАЦИОНАЛИСТИТЕ И ХОРАТА КОИТО УЖ МИЛЕЯТ ЗА РОДИНАТА ДО СЕГА НЕ УСПЯХА ДА НАПРАВЯТ НИЩО ?
Изминаха 33г. откакто дойде т.н. демокрация. За това време тези хора които споменах в заглавието и  бг-национализма не можа или по-скоро не им дадоха възможности да намерят своята идентичност. Остана само с  безличните лозунги и шаблонни приказки, че и по-зле: станаха хора чиито приказки имат ненормален, отблъскващ и досаден вид и нямат никакъв смисъл.
Как би трябвало да изглежда една наистина българска, и наистина родолюбива и националистическа организация ?
Нека изясниме първо въпроса с власта!!! Вземането на влсата от родолюбци -националисти, в която и да е страна на съвременният свят е невъзможно, но и дори да е възможно : то е гибелно за тази страна и родолюбието и национализма в нея. Запада: САЩ ,ЕС, Израел и световният сатанизъм никога няма да оставят страна с родолюбиво и националистическо управление на мира – ще я съсипят.
Това е реалната обстановка и значи истинската мислеща за България родолюбива и националистическа организация не трябва да се стреми към вземането на пълната власт.
Какви би трябвало да са задачите на една чиста българска  организация?
1. развиване на българската култура, и запазването на българските обичаи. Тука включвам следните под-точки.
-народни носии
- народни песни и танци
-четнически, въстаннически и опълченски униформи
-знамена от въстания, бойни знамена и такива на наши чети.
-почитане на българските национални герои и знаменити дати и годишнини.
- наблягане на историята, но на истинската, а не на тази древната измисляна постоянно от разни съмнителни лица.
- разясняване на моменти от живота и дейноста на наши народни юнаци- герои и водачи.
2. Организиране по села и градове, на базата на опита от нашето минало и борбата ни за освобождение от турско робство. Опита от тогава е повече от богат и добър.
3.. Изясняване на реалната обстановка:
- кои са враговете
- как ни мачкат и как да им се противопоставяме
- завеждане на определени съдебни дела, когато е възможно
4. Мощна пропагандна дейност. Чрез листовки ,плакати, интернет и по каквито е възможно начини.
5. Спазване на православната ценностна система и светоглед.
- почитане на определени светци, почитани от целият български народ.
А сега някой да ми каже коя от съществуващите в момента уж спасителни или националистически организаци поне малко споделя тези неща и работи по тях ?
Знаете ли вие драги спасители на народа, революционери, националисти и подобни  че : сте далеко от своя народ, начина му на лислене и стремежите му ?
Не е верно ли ? Тука в Италия-Милано ,в българският ресторант сина на собственика, който е на 3-4г. беше облечен за новата година в българска народна носия. Децата на колко от вас имат такава носия а ? Проблема не е че децата ви нямат такава носия, а че вие и не искате те да имат и носиите не ви интересуват, даже ги презирате.

Как си представям аз клуба – щаба –централата на една родолюбива или националистическа бг организация.
Представям си го с : портрети на наши герои, воеводи, царе и светии, със снимки на забележити личности, със копия на знаменити наши бойни и въстанически знамена.
Как си предтставям честване на някава дата или събитие от истинска про-българска  организация. Например шествие. Отпреде вървят хора със знамена облечени в четнически, въстанически, опълченски или найдутски-народни носии, от заде поне 20-на човека със същите дрехи, после зад тях граждани със националистическата ни шапка, в нашият случай вероятно калпак. Портрети сред множеството на наши народни юнаци- герои и светии.
Колко ли от наричащите се националистически организации тръгнали да спасяват България , въобще мислят за подобно нещо ? Понеже им е удобно, а и медиите обичат израза(модерен национализъм) та всички са модерни националисти и са забравили корените си и даже ги и презират.
Да казват някои , тези неща : дрехи, шапки и т.н. не правят човека задължително родолюбец, а вътрешното му състояние.Е той, ако е вътрешно родолюбец защо тогава не иска да отдели една не кой знае колко голяма сума да си направи народна носия или четнически -въстанническа униформа ? Ми отговора е прост, защото вътре тия хора са празни и кухи.
Като не може да се оправи България и да се вземе власта, нека поне ние нещастниците имаме възможност да участваме в една нещо истинско и родолюбиво. Нека поне можеме да почитаме героите си, и да запазиме обичаите  си.

Мене ме интересува поне малко от малко да има нещо и да дава надежда за бъдещето и за запазването ни, като култура и народ. Директното участие в политиката убива родолюбието  и не води до нищо добро.
И така въпроса е :
-ще правиме ли ние българско родолюбие  национализъм или не ?
- ще продължаваме ли да се излагаме и тъпеем или не ?
- ще си избереме ли шапка символ на българщината  ни или не?
- ще започнеме ли да искаме да имаме народна носия или четническа униформа в къщи или не ?
- ще почитаме ли българските народни юнаци  или ще се кланяме на чуждите ?
- ще бъдеме ли въобще българи със българският ни типичен светоглед или не ?
- ще отхвърлиме ли налаганият ни демократично-западен културен шаблон или не ?
Замислете се : не може на практика всеки обикновен българин да е по-голям родолюбец  от обявяващите се за спасители на народа и родината и националистите ни.
Ето защо хората , които споменавам в заглавието не успяха и няма да успеят никога. Те пропуснаха тия неща, не се интересуват от тях и даже ги презират.

ШишманTopic starter

ФАЛШИВИТЕ САМО-НАЗНАЧИЛИ СЕ ВОЕВОДИ
Или за една неуспешна разработка на другарите американци.
Събитието стана преди няколко години, но още не мога да им забравя простотията и излагацията на тия пишман воеводи.
По медиите казаха че ставало дума за някакви воеводи от нов тип. Непознат до сега !
Сега да ви обясня от какъв тип са тези воеводи и кои са по-известните между тях.
Воеводите са от един наистина много нов тип, нямащ нищо общо с онези от едно време.
Ако онези някога ги е имало да пазят и са пазели вярата и народността, то тези съществуват да ги рушат по заповед на американците разбира се.
Че са такива го показаха още със заклеването си.
Някога са се клели пред поп, и кръстосани ножове върху евангелие, после са въвели и нож и пищов.Сега тези се заклеха пред някаква папка с надпис българщина, странно ама е така. Сам странният воевода Христо Димитров от ансамбъл Българе обясни че е така щото, ако имало мюсюлмани да не се обидили - дето се вика политкоректна работата, модерна либерална. Имало било и някога в четите много турци и мюсюлмани. Не знаех до сега че турците са се борили за свободата ни. Освен мюсюлмани може сред тези воеводи от нов тип да имаше и индуисти или будисти - знае ли човек.
Който е чел даже малко знае че никакви турци и ислямисти не е имало в четите,а ако е имало са били изключения.   За хайдути са се примели само българи и понякога гърци или власи но винаги  православни и то след препоръка. Понякога е имало ятаци ислямисти, ама не са им вярвали много и са ги отбягвали.
Тука има и друго несъответсвие: станали са до един воеводи без да са били никога четници и хайдути и без да знаят нищо, ама хич нищо за българското хайдутство.
Сега да обсъдим по-известните от тези воеводи.
Започвам с воеводата Валери Симеонов понеже се превзема като некой гей или манаф направо го кращавам Валериус или Манаф воевода.
 Та някога Бог казал на Йона за жителите на Ниневия че не различават дясна от лява ръка. Така и нашият Валериус -Манаф воевода не различава нищо в работите свързани с родолюбие , хайдутство и българщината, като цяло. Еедно е да имаш хотели и телевизия, друго е да си маж хайдутин, балгарин и воевода. Сетих че у нас лицензи за телевизии не се дават туко така, работата на този му е ясна верояно е бил и още е доносник на ДС, а в момента и агент на западни служби.
Слави Бинев воевода. Понеже има чалга дискотека ще го нарега Чалгар воевода. Ако Валериус не знае да отличи в хайдутството лява от дясна ръка, то този дебил не мое да отличи ръка от крак или ухо. Принусът му да стане воевода е изцяло в областта на чалгата, както и на масонството и сатанизма. Воеводите от нов тип са и масони, това е една от новостите им.
Дойде ред и на К. Каракачанов воевода или агент мисля че беше Иван.
Някога хайдутите такива са ги наказвали за доносничеството им със смерт. Днес тия  са са се самоназначили за воеводи. Та този е воеводата АГЕНТ Воевода.
Христо Димитров ще го нарека Синигер воевода заради странната му носия в синьо. Пак добре че е синя че по духовното му състояние моеше да е и жълта или направо розова. За незнаещите българите не са имали носии в синьо , има само при шопите елече в този цвят, а светлосиня риза не е имало даже и при турците и циганите. Този е директор на ансамбъл " Българе" , според мене спокоймо мое да е и на ансамблите "романе" , " п****се" и т.н.
Глупостите дето ги говореше бяха шокиращи, то бива да не знаеше, ама този хич не знаеше.
Като воевода беше и Владо Въргала - Въргал воевода, предполагам четата му се състои от смешници и обикновени палячовци.
Имаше и някакава странна жена воевода със звучната българска и хайдутска фамилия Андерсон. Тази изби рибата с изказванията си. Външно обаче горката Андерсенка мязаше на глупава к***а бита предишният ден от сводника си.
 Останалите воеводи не ги знам и не са важни, целият цирк беше заради тези да си направят рекламата за политиката и по заповед на американците да се опитат да врътнат народа в тая област.
Та те казаха че някога хайдутите яли само месо, бих добавил и черен хайвер, да ама пак не са чели: ядели са главно хляб, за чевермета не им е оставало време, е понякога се е случвало, ама рядко. Оказа се че имали и специален начин да пият вино, първо воеводата и после другите. Пак ако бяха чели щеха да знаят че при хайдутите пиенето е било забранено.
Синигер воевода обясни че на събирането имало само храни и питиета от едно време и нищо модерно: вино , ракия и бира. Не знаех че хайдутите са пиели бира и че даве са знаели, какво е това. Интересно каква ли бира са обичали: загорка, туборк или нещо друго?
Заклеването им стана пред българското знаме което е и добре, че не се изловиха повече, ама и зле че това знаме не съответстваше на духовното им състояние. На тези им трябваяе следното знаме: закачени на пръчка мръските гащи на некоя дърта ц*****а.
По ненормалността на цялото мероприятие мога да кава кой му е и главният организатор. Това е посолстното на новите ни братя по оръвие от зад океана. Само те могат да режисират подобна ненормалщина.
Щяха да са успели, ако към тях се бяха присъединили и родопските хайдути, ама момчетата излезнаха умни в тоя случай и ги нямаше. Вероятно и някои от останалите не са се усетили как ги прецакаха, ама карай да е весело.
Направи ми впечатление и това че жените с тези воеводи имаха народни носии, ама не искаха да си сложат кърпи на главите, както е било някога и е в българщината. Носията струва сигурно 300 лева, а кърпата само 10-на, ама на тях не им се слагат кърпи. Някога женена вена без кърпа се е смятало че демонстрира курвалък. За тия обаче това да си жена к***а явно е нещо добро, либерална работа модерна.

На снимката мъже - юнаци, четници на ВМРО.


ШишманTopic starter

ВЪЗРАЖДАНЕТО ЗАПОЧНА !!!
 Да свидетели сме на едно ново възраждане, доста добро за сега, но само за сега. Трябва да се внимава да не свърши, като първото, а именно с чуждопоклонничество и подмяна на българщината със сляпо поклонение на запада.
Какво трябва да е това възраждане ?
Класическото западно възраждане " ренесанса" е възраждане на злото, на извратеното, на езичеството, сатанизма и п******тията. Те за това и са на това дередже: и са толерантни и към секти, сатанизъм, ислям и на практика умират и като народи и като култура. Точно от такова възраждане със сигурност нямаме нужда.
Да разгледаме нашето възраждане. То е било доста различно от западното и е възраждане на нашата история, култура до някъде и църква.
С историята може да се каже възраждането успява, с културата в началото ДА, но после се изражда и се обръща към западната култура, а от тук и отстъпление от корените и народността. С вярата успяват до някъде. Когато обаче смесват религиозните борби с политическите нещата земат лош обрат. Сдушват се със всекакви сектанти и еретици и става миж-маж. За това вина имат естествено и гръцките фанариоти, но кой крив - кой прав е друга тема. Ние нека гледаме себе си. С една дума нашето първо "ВЪЗРАЖДАНЕ" започва много добре ,постига доста от целите си и основната - освобождението, но на края се проваля и става унищожително за " БЪЛГАРЩИНАТА" направо я погребва. Всичко типично българско се обявява за турско и се отхвърля, за сметка на това го заменят със западно. Резултат в малко градове има център застроен с типично български сгради. Има и други резултати, но за тях по-нататъка. Тука трябва и сериозен анализ защо е станало така. Не осъждане, защото това възраждане все пак е било добро, но анализ да не се правят пак същите грешки. Да не могат пак масоно-сатанистите да извъртят нещата пак в своята посока и полза.
Ето основните причини,които според мене са довели до това проваляне на края.
- не е било организирано, било е спонтанно възраждане, но без център който да определя, кое, какво, как, дали трябва, дали не, дали е българско и т.н. просто не може да станат нещата, даже странното е че са станали каквито са станали без организираност.
-Омразата. Да благодарение на нея, макар и да е оправдана, се заличава всичко българско понеже да не би случайно да е турско и се стига даже до абсурди. Неща които са български като ятаганите и каракулаците, биват смятани за турски и отхвърлени и даже заклеймени, чак сега на последък нещата зеха да се изясняват.
- и последната сериозна грешна на това наше 1-во възраждане е отстъплението от вярата или по-скоро не достатъчно сериозното наблягане на православната вера. Трябвало е е едновременно с политическо да е и верско възраждане.
За съжаление лисата на елит избит от турците или потурчен при падането на България под турско: се усеща и тогава, а и сега.
Та какво трябва да е днешното възраждане ?
 Ето и насоките, които аз виждам.
- трябва да е организирано, добре организирано.
- да се прави с желание и в името на българският корен и православната вера.
- да няма никакво западно или далекоизточно или друго влияние върху него. Та ние и сега имаме западни мекерета, няма нужда се напъваме да имаме още.
- трябва да се прави смислено и да се отсява плявата от житото, както се казва.
-трябва да се очертаят и насоки по въпроси не съществували до скоро.
-трябва да е изцяло съобразено с българският дух и култура.
- да не се влияе от т.н. ни древна история, която си е чисто творение на САЩ и се появи и в други страни станали техни марионетки.
- никаква политика, никакви политически влияния и настроения, инак всичко ще е напразно.

В днешни дни при този напредък на  науката , информацията и техниката и познанията относно миналото : лесно ще бъдат възстановени доста неща от миналото ни и върнати към нов живот. Просто трябва 10-на човека да се съберат, разберат, организират и да започнат работа и за 2-3 г. максимум за 4-5г. ще се изяснят нещата и ще се тръгне напреде. Ако обаче това не се направи: просто ще гледаме бавно как страната ни умира и народността ни заедно с това.
На снимката :български родолюбци , последователи на българщината.ШишманTopic starter

ВЪПРОС НА  САМООСЪЗНАВАНЕ
Важно е да се самоосъзнаеме. За да не се случи това се работи, много и сериозно от сегашните ни господари и поробители от запада. Начините им да го правят са много и различни. Та ето пример по темата от преди време.
По телевизия АЛФА си говорят  Сидеров и Валентин Вацев и оня изплю камъчето . Каза - нема значение дали преврата в Турция е успял или не, важното е ние да имаме своя идентичност, тоест да се самоосъзнаеме !
И Волен онемя, тази тема за идентичността му е забранена от Козяк 16, ама строго забранена. Започна  да мрънка и да го усуква, а Вацев пак наблега на същото и Волен даже пребледня.
Предполагам Вацев добре е знаел че така ще му бръкне в здравето на него и господарите му за да напъва на тази тема така упорито.
Самоосъзнаването на наросностната идентичност е основният ни проблем, а не исляма, турците, сърбите или други. Ако не сме се самоосъзнали, като българи, то няма и причина  да ни има . Доста е просто нали ?
Българската идентичност - самоосъзнаване обаче изцяло противоречи и противостои на евро-атлантическата и европейската, които ни налагат.  Именно тази идентичност различава революционерите, бунтовниците и политиканстващите  от РОДОЛЮБЕЦА. Последният набляга първо на самоосъзнаването и после на политиканстването, докато революционери, бунтовници и политиканстващи само и единствено на политиканстването.
Така че се изисква здрава работа именно в областта на самоосъзнаването, а не политиканстване и губене на време и сили за това.
На картината : хайдути, част от нашата идентичност .


ШишманTopic starter

КНЯЗ БОРИС ПЪРВИ
Това е създателят на българщината и съвременният български народ, такъв, какъвто е !
За да създаде тия неща е ослепил първородният си син.
До преди това не сме били точно народ, а смесица от няколко различни племена с различен език, вярвания, обичаи, празници и без писменост.
Именно благодарение на него, сме това което сме.
Пък нека разни смешници говорят че бил слаб и лош Цар и т.н. глупости.
Не само че не е бил слаб и лош цар, ами е бил и е може би най-великият ни владетел. Това, което е създал тогава още е живо и не могат враговете да го унищожат.
Слава на великият Цар Борис-Михаил.

 Картина на Васил Горанов - маслени бои.


ШишманTopic starter

#281
  РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ, СПАСИТЕЛИТЕ НА НАРОДА , БУНТАРИТЕ И КАНДИДАТИТЕ ДА БУТНАТ СИСТЕМАТА  И КОЙ ИМ Е ГОСПОДАРЯТ
 Или как се пълни каца без дъно !
И на най-оптимисттично настроен, глупав и сляп политически човек е ясно: че благодарение на пропагандата на медиите и целият западен свят е невъзможно у нас, а и другаде родолюбци милеещи за страната да вземат властта.
То на много от бунтарите, революционерите и спасителите на народа и родината и е ясна тая работа , ама се правят на луди.
 Те  дори да вземат властта с избори, което е невъзможно, но да го допуснем: то САЩ, Европа и запада , няма да им дадат да дишат и ще провалят евентуалното им управление. Направо ще превърнат едно такова управление в огромен провал, та да е за урок и на останалите народи по света да не се надяват и да загубят всяка надежда!
Има ли тогава смисъл родолюбци милеещи за родината  да участват в изборите и политиката  ? От това , което показват до сега ВМРО ( тези не ги смятам за родолюбци даже), Атака за толкова години или НФСБ : се вижда че има полза , ама не за народа и страната, а за отделните членове на тези формирования, които са се облажили на държавната софра, за сметка на наивниците дето са ги пратили в парламента.
Атака прави  глупост след глупост .  Освен наркоманските изпълнения на Волен:сътворяваха безброй законопроекти, които е невъзможно да бъдат приети, тоест от пусто в празно. Някога викаха че за занимание на лудите в Карлуково давали бъчви без дъно да ги пълнят с вода и те така по цял ден. Това според мене не е верно, ама е верно че атака правеше точ1но това с тия законопроекти. Отделно стенят, като да не казвам какви  и това е.
А какво би трябвало да правят националистите и родолюбците  във властта - парламента ?
Има една думичка измислена вече още от едно време " БЪЛГАРЩИНА" , та в полза на тази думичка трябваше да работят.
Аз ако бях лидер на такава формация, като начало щях да ходя на заседанията и лятото също облечен в народна носия, депутатите ми също. Щях да отбелязвам народните и религиозните празници в такава носия и в типичен български стил според канона на " БЪЛГАРЩИНАТА" . Това съборите ' Ирин - Пирин" , "Рожен" и подобни, нямаше да ги пропускам.
Това нашите велики спасители на народа дали искат да го правят и правиха ли го тия от АТАКА, ВМРО или НФСБ ?Започвам да се питам да не са на подчинение на някое  посолство, като останалите, та не ги правеха тия неща ?  Естествено това кръщенета, свадби и семейни тържества, щяха да са също в стилът на българщината по законите и.


Смисълът  родолюбци и националисти да са в политиката е да ползват държавната хранилка, за да възбуждат и пропагандират българското и българщината, да ползват трибуните които могат за пропаганда, събуждане на народа и българизирането му.
Те дали го правеха  това а ?  Защо не го правеха ? И следва въпроса дали въобще са родолюбци и им е пукало някога за народа и страната ? Част от тях са просто кариеристи, жадни за власт и облаги, решили че родолюбието, нищетата на народа и лошото положение в страната  са ракетата носител, която ще им осигури мечтаните неща и участието в политиката. За съжаление в тях няма нищо българско, за тях българщината даже е нещо глупаво и отживяло.
Та мислете преди да им вярвате, да спорите с други за това колко са прави и т.н. и т.н.
Същите тези неща важат в пълна сила и за великата спасителка на България партия Възраждане.  За сега нямат никаква, ама хич никаква връзка с българщината. Костадинов не спира да повтаря АЗ-АЗ все едно е някакво божество и е прав за всичко и всички в тоя свят.
Та за това и не гласувам, няма смисъл да гласувам за партии и формации , в които няма нищо българско и българщината им е нещо даелечно.
 И понеже не може да се вземе властта, а дори и да се вземе, няма да има полза, то трябва да се набляга в сферата на културата и възстановяването на българщината и развитието и. Другото е от пусто в празно.

ШишманTopic starter


ЗА 33г. НЕ СЕ ПОЯВИ НИТО ЕДНА НАИСТИНА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ
Под българска разбирам: хора които да са по българщината, да се интересуват от нея, да я харесват и искат.
 За съжаление за 33г. не се появи нито една такава партия.
Великото Възраждане и те нито се интересуват от българщината, нито са в нея, нито искат да са в нея. За АТАКА, ВМРО и там каквито други имаше и бяха в народното събрание или участваха в изборите, няма какво да се говори.
Ето защо не гласувам и няма да гласувам за небългарски партии, коалиции и т.н.
За всички влезли в народното събрание и кандидатствали за влизане на тия или други избори: трябва една такава тояга, като на снимката, а не нещо друго.


ШишманTopic starter

БЪЛГАРЩИНА НИ ТРЯБВА, А НЕ МАСОНО-САТАНИЗЪМ И ЛЪЖИ
 Тръгнали да спасяват България, загрижили се за народа и страната ама не си правят труда да научат прости и основни неща. За това и се излагат слагайки по студията или в началото на клиповете си  : портрети на откровени масоно-сатанисти, лъжци, ненормалници и антибългари.
Е като ни навирате в очите такива ли ще ни спасявате ? Или като следваме техният вреден за българщината пример ? Не знаете ли че именно благодарение на такива сме на това дередже ? Как да ви вярваме, че мислите за нас , народа и България, ако не сте си направили труда да научите обикновенни основни неща за българщината и9 кой кой е в нея ?
Най-лошото при тия спасители на народа и България е : че и не искат да научават , каквото и да е за българщината. Въобразяват си че ги е докоснала някаква си съдба, късмет и странните висши сили и са непогрешими и свръх велики. А всъщност са обикновени ненормалници и глупаци обладани от бесове.
Та няма нужда хора дето не се интересуват от българщината, не им харесва и я смятат за нещо отживяло , старо и глупаво да се напъват да ни спасяват и оправят. 
Те и не могат да нито да ни оправят, нито да ни спасят. Не могат да направят и нищо добро за България и народа и. А и не искат най-вероятно да направят, каквото и да е добро. Искат да се самопревъзнасят, правят на велики и интересни и нищо повече.
Така че полза от такива ненормалници няма, не е имало и няма и да има.
На снимката : български родолюбец отдаващ почест на Таньо воевода. Човек за когото нашите спасители на народа и родината, нито знаят, нито искат да знаят.ШишманTopic starter


 ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРЩИНАТА НИ ТРЯБВА, А НЕ ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ
Явно е че доста хора с мераци да са спасители на народа и България още не са разбрали простото нещо: че българското родолюбие и национализъм не минават през,  поклонението на запада ,западната, повлияване от културата на други западни или източни страни , или пък през  американците Сорос, сатанизма, ЕС, джендърите и подобните неща които са и гнусни и отблъскващи. Родолюбието  ни не трябва да минават и през , някаква любов към запада или Русия или, която и да е друга страна.  Да на Русия трябва да сме признателни за освобождението, но не да си предаваме културата пред тяхната, макар че тяхната почти я няма и на практика са по по-старата западна такава. Дори и културно да сме близки, сме и доста различни. Любовта към друга страна и влиянието на културата на която и да е друга страна: само унищожават "БЪЛГАРЩИНАТА". Нека мислим за нашето и нашите неща, а чуждите - вълците ги яли. Е с руснаците винаги ще сме си братушки. Нас ни има, защото те не допускат турците да ни изличат от лицето на земята, поради което ние до някъде трябва да ги уважаваме и така.

ШишманTopic starter

    КЛЕТВАТА НА АПРИЛСКИТЕ ВЪСТАННИЦИ "Заклевам се в името на всемогъщаго Бога, че за славата на народа си и за честта на православната вяра, ще забия петстотин годишния ръждясал български нож в гърдите на турския султан! Ако престъпя клетвата си, да бъда проклет от целия български народ и да ме постигне най-тежкото Божие наказание..."! Тодор Каблешков
 ____________________________ 
Клетва неудобна на странните днешни спасители на народа и родината, както и на наричащите се националисти. Господарите им не им дават и да си помислят за подобна клетва. За това ако ги питате за нея ще ви кажат: че е отживелица, че е остаряла, средновековна и т.н. и т.н.
Тази клетва е неудобна и за тези  с национал-социалистическо съзнание. А е такава заради споменаването на : честта на православната вяра и  Божието наказание. За родолюбците обаче тази клетва трябва да е свещена и е пример за потдражание.       

ШишманTopic starter

ПРАВИЛНО ЛИ ГЛАСУВАХА БЪЛГАРИТЕ
Високият % на Възраждане показва че тоя път гласуваха повече от правилно.
Възраждане не са спасението, съжалявам за повярвалите им ! Не са спасението просто защото нямат нищо българско в тях, нямат и смислена идеология. Не трябва да става дума само за материални неща , а в духовната сфера да се употребяват отдавна изтъркани клишета по западен образец. Трябва си нещото наречено българщина. Народа гласува за Възраждане масово, защото просто няма други за които да гласуват. Та след Възраждане ще дойдат други, след тях други и едва тогава може би : народа ни ще успее да излъчи истинска про-българска партия на която идеологията да е българщината. Процеса е бавен не става за един ден или за година-две. Народа обаче тръгна по правилният път и рано или късно ще се стигне до края на този път. Краят се нарича българщина, иначе без българщина, няма смисъл тази нашата държава да съществува и да я има. Ако ще ставаме, като тия в Европа и част от тях, по-добре да ни няма.
На снимката български родолюбци последователи на българщината.


ШишманTopic starter

СЕБЕ СИ НЕ СА СПАСИЛИ, АМА ЩЕ СПАСЯВАТ НАРОДА И ОПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ
 Прави много лошо впечатление и дори ненормално че : много хора смятащи се, обявяващи се и наричащи се спасители на народа и България, революционери, бунтовници и тем подобни: не знаят нищо, ама съвсем нищо за българските неща, народни юнаци -герои, история, култура бит и т.н.
Най-ужасното е че направо отричат българщината, българската култура и обичаи и ги смятат, за глупави, остарели и вредни.
За сметка на това , знаят доста за западните идеологии, музика, култура, политика   и т.н.
Идва въпроса: какво ще спасяват и оправят, в името на какво и кого и по какъв образец, български или западен или направо по холивудски ?
Определено нямаме нужда от такива спасители на народа и родината. Няма ли българщина в тях и приказките им : не ми ги хвалете, видяхме ги вече достатъчно такива безродници.
Те на практика себе си не могат да спасят от обезбългаряване, ама тръгнали другите да оправят !
На снимката : български родолюбци. Като видя спасители на народа и родината, облечени по този начин, може и да им повярвам, ама само ако говорят по български, а не като широко-скроени хора с общочовешки безсмислени ценности.Similar topics (1)

Powered by EzPortal