• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

21 October 2021, 12:28:51

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14265 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1023 Posts

Лина
793 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,149
  • Total Topics: 1,371
  • Online Today: 110
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 68
Total: 69

avatar_Шишман

БЪЛГАРЩИНА - изяснявания

Started by Шишман, 19 October 2019, 12:19:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Клетвата на Априлските въстаници:
"Заклевам се в името на всемогъщаго Бога, че за славата на народа си и за честта на православната вяра, ще забия петстотин годишния ръждясал български нож в гърдите на турския султан!
Ако престъпя клетвата си, да бъда проклет от целия български народ и да ме постигне най-тежкото божие наказание..."!
Тодор Каблешков
____________________________
 Клетва неудобна на странният днешен български национализъм, неудобна и на тези с модерно про-западно само-съзнание. Такава е заради споменаването на : честта на православната вяра и  божието наказание. За нас родолюбците обаче тази клетва е свещена и е пример за потдражание.      

Шишман

ПОЯСНЕНИЯ ОТНОСНО НЯКОИ НЕОСНОВАТЕЛНИ ОБВИНЕНИЯ КЪМ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.
 Тия обвинения ги отправят главно леви елементи, нихилисти и българомразци.
Ето и мнението на основата на което пускам тая публикация. Отдолу е моето мнение отговор.
___________________
Gerasim Atanasov
Когато Ботев навлиза с четата си в България, от селата по пътя му се изпокриват по горите, да не ги накара да тръгват с него. Овчари му продават агнета за храна на четата и се пазарят. Ботев дотам се отчаял, че седнал на един камък и изпъшкал: "Боже, кого съм тръгнал да освобождавам". Описано е от останали живи четници в началото на миналия век.
Та нищо чудно какво става сега. Пълно е с предатели и лицемери.
__________________________
Димитър Димитров
Това че хората се изпокрили да не би да тръгнат с четата е направо лъжа и не е истина !
 Няма много случаи в света хората, хей така без подготовка  да тръгнат на въстание ! 3а това въстанията се организират. Та идеята на Ботев хората да го последват ей така без предварителна подготовка : е била меко казано наивна. Така става само по филмите. Агнетата и другото: винаги са се плащали от хайдутите и четниците. Изглежда ми малко странно че са се надявали да им ги дават безплатно.   То ако работите ставаха така: Левски нямаше да си губи времето да създава организация, да събира пари и да обучава хората. И накрая : все пак въпреки всичко около 20 селяни са тръгнали с четата, което не е никак малко , ама кой знае защо не се говори за това. Понеже предполагам не им изнася на нихилистите и българомразците.
Така накрая ще изкарат Левски глупак че е правил организация, вместо да тръгне направо с една чета, да освобождава България.
Подобни българомразки митове има и за 3-и заптиета, дето водели Левски и т.н.
Така че не им обръщайте внимание на глупостите и не им вярвайте на лъжите.

Колкото до Ботев : каквото е могъл го е направил и даже е загинал.

Шишман

09 June 2021, 21:51:32 #182 Last Edit: 09 June 2021, 21:57:17 by Шишман
НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО - ТАКИВА РОДОЛЮБЦИ
 Понеже напоследък постоянно се появяват разни : големи, велики и пре-велики родолюбци, спасители на България, народа и т.н. само-превъзнасящи се хора.  Та нека изясним някои неща, преди да се напъват да спасяват, каквото и когото и да е.
Които:
-употребяват умишлено чуждици, за да ни покажат колко са умни, красиви, неповторими  и т.н. !
- да сравняват, приравняват или оприличават България и българите на други народи и държави !
- които да искат да ни американизират или европеизират по филмови образци и така да загубим собствената си самоличност !
- да ни налагат американското гордеене, което никога не е било характерно за нас българите - "гордейте се че сте българи" и т.н. !
- или да ни набиват в главите някаква древна несъществувала никога история !
-  да се отричат от православната вяра на народа си !
- да говорят за родолюбие, но да  не се интересуват от родолюбие,да не знаят нищо за българщината и нежелаещи даже да знаят !
- да нямат народна носия или четническа униформа,  и да не  желаят да имат и даже да презират тоя вид дрехи !
- да ни занимават , досаждат и налагат комунизма и простотиите му !
__________
Има и още но за сега тия неща стигат !

Шишман

ЗАЩО БЪЛГАРИЯ  Е КАКВАТО Е И КАК СЕДЯТ НЯКОИ НЕЩА
За всяко нещо си има причина. Не е случайно че Чехия, Хърватия , Словения и други са по-богати от нас  и запада много ги обича.
Не случайно запада  нас не ни обича. Може да сме малка държава, но като култура и дух сме огромна държава. На практика руската култура, както и културите на славянските народи, даже и тая на сърбите  са част от нашата култура  и са силно повлияна от българщината. Ние сме последният остатък от византийската култура но в българският и или т.н. славянски вид. Не Русия , а именно ние българите сме третият Рим ! Култура която определени сатанисти на запад не понасят и искат да унищожат.
Даже почти бяха успели през 90-те г. ама българщината е жилава и не само не загина, но се и възражда по един много правилен и добър начин. Ето че има и умни руснаци и тоя добре е разбрал и проумял, за какво става дума.
______________________
Руския академик Дмитрий Лихачов:"...И чуждите завоеватели не можаха да победят тази ДЪРЖАВА НА ДУХА, защото в защита на българския народ в плътен строй стояха българският език, писменост и култура!... Българската държава на Духа се простира от Балтийско море до Тихия океан и от Северния ледовит океан до Индийския". "...вие сте най-древната от съществуващите днес културни нации и то не само в Европа, но и в света. Миналото погълна античността, древния Рим, Гърция и т.н., но България остана като жива отломка от древната европейска култура, най-древната ...отломка. И затова трябва да я съхраним, та днешна България да не бъде само последна отломка от миналото, но и първата от бъдещето – първата култура, която ще прекрачи в третото хилядолетие и ще понесе културата към бъдещето..."
_____________
Възражда се и четничеството, и когато се възроди , както му е редът и както трябва - майка им жална на едни определени хора !


Шишман

ПАТРИОТ ИЛИ РОДОЛЮБЕЦ
Определено не са едно и също. Думата "патриот" е чуждица и няма нищо общо с българският език ! Как може някой родолюбец да е патриот, което е чуждица и от тука и покланяне на чуждото ? Няма такива родолюбци, и няма и да има. То и  известни патриоти у нас да не кажа: почти всичките са масоно-сатанисти. Е един родолюбец това ли би желал да бъде ? Те не случайно медиите я повтарят и натрапват думата - патриот, понеже  от думата родолюбец - лошо им става.
Та нека всеки сам за себе си да реши какво е : родолюбец или патриот ?
Та и за напреде да намалеят тъпотиите от рода на : патриотични песни, конкурси, носии и т.н.
На снимката четник, който би трябвало да е родолюбец ! Те масоно-сатанистите не слагат кръстове на челата. Слагат си всякакви други знаци, ама не и кръстове !Шишман

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРИН
В българщината се определят нещата по следният начин. Не се гледа кой е направил най-най-много и какво, а  кой колко е направил според: силите  и възможностите  и времето си. Според тези критерии, много хора са направили много и не може да се определи, кой е най-голям. Това даже е невъзможно. Според тези критерии, може би Левски идва на първо место, но и доста други не му отстъпват. Определяйки кой какъв е  не трябва да се влияем от идеологии и политика или каквото и да е извън българщината.
Тоя на снимката, също е голям юнак щом се е бил за българщината.Шишман


ТРЯБВА ЛИ БЪЛГАРСКИТЕ РОДОЛЮБЦИ ДА ИМАТ СВОЯ ОСОБЕНА КЛЕТВА ?
 Да трябва, ама да не е тази дето щурците пеят за нея понеже нито е клетва, нито е нищо.
Каква трябва да е една родолюбива клетва с  корени в миналото ни?
Може да е подобна на клетвата с която Левски е заклевал членовете на комитетите си. Каква е тази клетва ?
При полагането и задължително има поп, ама православен, не тенгристки или еврейски или нещо подобно. Има и евангелие и кръстосани пистолет и кама, сочещи на долу.
Кое какво е и какво символизира ?
Пистолета и камата, или два ножа на кръст символизират православната вера и готовият да и служи с оръжие в ръка . Евангелието е  личната вера, чест и достойнство на човека. Едно време се е смятало че човек без вера  : няма достойнство, чест и че не е човек и българин, то това и днес си е валидно.
Попа пък е Божият служител узаконяващ клетвата пред Бога и хората.
Този вид клетва не е измислена от Левски идва още от хайдушките времена, като понякога е била с два ножа вместо с пистолзнае.ет, или револвер.
Защо родолюбеца да се заклева именно така ?
1. защото това е стар и полезен обичай и юнака родолюбец е длъжен да го съхрани, а не да го унищожи.
2. всеки родолюбец се смята за духовен последовател на героите ни и Левски, а те без изключения са се клели така.
3. защото клетвата обвързва човека и го прави съпричастен към делото.
 Клели са се  и стотиците четници влизали на територията на родината за бой с турците и свободата, като преди това задължително са имали освещаване и молебен.
Да ще кажете , ама сега има родолюбци мисиомани и тенгристи !!!
Драги читатели българското родолюбие : не е разтворена, либерална и модернистична доктрина. То е нещо не влияещо се от модите и времето - дълбоко консервативно. Целта му е да съхранява и пази верата, рода, земята,обичаите тоест е далеко от либерализма и модернизмите. Та ако некой помак е станал родолюбец, то трябва да си смени първо верата, после да се зкълне и тогава да се брои за български родолюбец. Защото иначе какво ще стане ? Трябва заради некой си резняк да сменяме обичаите  ли - не мисля !
Има и една подробност - не може да даде клетва човек дето не е православен. Както самият Левски е смятал такъв без вера е без чест, достойнсво и въобще е нищо.
За тангристите ли какво ? Ами не знам - те не са родолюбци, те са глупостолюбци,
 и болни хора. Езичниците ли ? Ами проблема е техен, станали такива повлиявайки се от западните модни тенденции. да ама българщината не е мода , а единственият начин да се спаси България.
 

Шишман

ДАДЕМ ЛИ ВЯРАТА - ДАВАМЕ И НАРОДНОСТТА
 То не случайно някога, а и в Батак са предпочитали да умрат, отколкото да си сменят вярата. Знаели са добре в какво се превръщат отстъпниците от вярата !
На Балканите всеки народ си има вяра и отстъпи ли от нея, отстъпва и от народността си и е свършен. Така и нас ни отродиха от вярата, не случайно, а за да ни свършат, като народ : веднъж за винаги,  и вече сме почти на ръба да бъдем  свършени. Странно е че някои родолюбци и националисти мислят  за ислям или езичество!
И така какви излиза че са хората отклоняващи народа ни от вярата, дали са родолюбци ? Не знам, сигурно родолюбието  им се изразява в това да помагат на враговете на родината.
На снимката : народа въпреки всичко си държи на вярата.
Шишман

КАК СЕДЯТ И БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕДЯТ НЕЩАТА С ВЯРАТА ПРИ РОДОЛЮБЦИТЕ
Да публикувам такова състояние : ме потикна неосведоменоста, късогледието и незнанието на много хора обявяващи  се и имащи се за родолюбци или националисти.
Според мене въпроса е изключително важен и е добре да се изясни и прочисти от заблуди и безмислици.
Българщината или бг-национализма  е концепция в основата на , която е запазването и съхраняването на народността, обичаите, културата и всичко родно: както в физичерско така и в духовно отношение.
Родолюбието се намира най-дясно в политическия спектър и по принцип е крайно консервативен и отдалечено от модерните сега влечения в областа на духовноста. За това е и обвинявано в наздничавост и изостаналост. Тези обвинения обикновено не притесняват осъзнатия родолюбец и той смята че са празни, глуави  дори враждебни спрямо него и народа му.
Народ без духовност определено , няма бъдеще и шансове за оцеляване не и в наши дни.
Какво е духовноста и в какво се състои ?
Духовноста се състои от културата, обичаите, обредите и религията на народа – знае го всеки изкутвовед.
Културата, обичаите и обредите в 70 процента са формирани под влиянието на религията изповядвана от даден народ.
При нас българите тази религия от 1100г, насам е православното християнство. Именно от православието идва писменоста ни,езика , много от обичаите ни и ососбено обредите ни.
Обредите ни :погребения, кръщенета и други, както и освещаването на бойните знамена на армията са до един произлизащи от православната религия.
Културата ни също е с православни корени в по-голямата си част. При културата на родолюбеца - националиста, трябва да е особено внимателен: защото има и т.н. нова култура, която не е българска, а подръжание на чужда, или направо е антибългарска.
Какво излиза до тука ? Излиза че родолюбеца - националиста вярващ или не трябва да пази и уважава религита на народа си . Имайте на пред вид че 1100г. не са никак малко време, при положение че дунавска България съществува от 1300г.
Някои казват православието не е вярата на дедите ни, трябва да въстановиме тангризма.
Какво е представлявал обаче т.н. тангризъм никой не знае. Няма исторически източници по този въпрос, нито документи или каквито и да е сведения. Как са изглеждали например храмовете на Тангра, как са се наричали сещениците му, какви са им били обичаите и обредите – никой не знае. Това показва че тангризма не може да бъде въстановен. Хората дето го въстановяват сега си измиялат всичко наново и в измислиците им няма нищо : българско, истинско и вярно. Днешния тангризъм, до колкото го има се състои и е смесица от: сатанизъм, окултизъм и далекоизточни религиозни схващания.
Дори и да може да се въстанови тангризма, какво би станало ? Ще стане каша и то голяма.
За това и всеки милеещ и обичащ родината: трябва да гледа с голямо уважение на християнството, защото именно то направи от днешните българи един народ обединявайки, няколкото племена в едно цяло.
Трябва ли родолюбието и религията да се смесват ? Опасноста тука е главно за църквата, понеже хора попаднали под влияние на користа, сребролюбието или други пороци, което често става: могат да повредат на здравото Христово учение. За това и църквата никога не се смесва с нищо от материалния свят. Но пък винаги излъчва родолюбие и води до такова. Родолюбието, също не трябва да прекалява в смесването с вярата, за да не стигне до сектанство. Обаче от друга страна : здравия и чист православен морал е невероятна спойка за българското родо-любие. От тука стигаме до извода:че родолюбието морално и културно трябва да взаимства доста от православието и това никак няма да му навреди. Тука на балканите национализъм и вяра доста сериозно са смесени. Например няма сръбски националисти или гръцки, които да са мисиомани, нито пък турски да са християни. За съжаление има много неориентирани родолюбци, които не са никакви и са против религията на народа си, което е направо смешно и абсурдно. И това при положение че за разлика от исляма водещ до интернационализъм, православието води само и единствено до родолюбие, при това много здраво.
Според мене е редно всеки родолюбец: да защитава народа си и духовноста му без да чуждопоклоничи и без да се води ор разни световни моди в тази материя.
Духовноста ни е православната вяра, от нея идват и обичаите и обредите и културата ни, нека не забравяме и обичаите си с езически корен, не предизвикващи сатанизъм или подобни работи.
И така родолюбци, правете си сметката: какво уважавате и тачите , и какво ще съхранявате.
Сетете се и защо родолюбието и национализма в България са все още слаби и рехави, сетете се какво  липсва - и не е ли това солта на православието. Без тази сол родолюбието не ще бъде : едно блудкаво и неприятно ястие с вкус на помия.
 Е то има и друг вариант, тоя с исляма и шалварите. Ето ги на снимката.Шишман


ОТНОСНО КРИТИКУВАЩИТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД
15. Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители:
16. по плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей?
17. Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове:
18. не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове.
19. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън.
20. И тъй, по плодовете им ще ги познаете.

Така е казано в евангелието и е верно, както всичко казно там.
Да започна тази публикация ме потикна постояното критикуване на народа от страна на нашите народни спасители и кандидат водачи - или по-точно казано на обяваващите се за такива.
1. Не съдете, за да не бъдете съдени;
2. защото, с какъвто съд съдите, с такъв ще бъдете съдени; и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери.
3. А защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш?
4. Или, как ще кажеш брату си: чакай, да извадя сламката от окото ти; а пък на, в твоето око има греда!
5. Лицемерецо, извади първом гредата от окото си, и тогава ще видиш, как да извадиш сламката от окото на брата си.

Критиките са защо българите :гледали турски сериали, слушали чалга, танцували кючеци-гюбеци, четели ТРУД и 24 ЧАСА и са православни , а не нещо друго, като сектанти например.
От идването на демокрацията и свободната възможност за правене на политика минаха не една , а цели 30г. Време достатъчно за създаване на цяла една родолюбива култура във всичките и направления или почти в всички. То нещо се създаде и има нещо подобно на възраждане, ама критикуващите народа нямат участие в тия неща.
Какво обаче създадоха нашите велики народни спасители и народни критици и кандидат водачи ?

24. Никой не може да слугува на двама господари: защото или единия ще намрази, а другия ще обикне; или към единия ще се привърже, а другия ще презре. Не можете да служите на Бога и на мамона. *

Ами плодовете на трудовете им са : тръни, бодли, ненормалност, простотия, чуждопоклоничество, нихилизъм и антибългарщина, гнилоч, поквара и зло.
Сега една по една да разгледаме основните критики и предлаганите от тия хора алтернативи, а и да порасъждаваме.
1.Телевизията, киното и сериалите.
Да турските сериали са тъпи, гадни и лоши, но и американските и латиноамериканските, гръцките и въобще всички сапунени сериали са такива.
Алтернатива в тази насока нашите другари не могат да дадат . Правенето на кино е скъпа работа, а разпространението им пък е трудно. Филмите които гледат въпросните народни водачи и спасители, поне това което се вижда от темите за филми по форумите: не са на по-високо ниво от сапунените сериали. Да по-превъзнесени са, но нивото е същото. Та се получва – присмял се хърбел на щърбел.
Според мене и филмите и телевизията са вредни и не трябва да се гледат.
2.Музиката:
Чалгата била ужасна, турска музика.Преди да се критикува е добре да има известна база познания по дадената тематика. Аз съм бил доста пъти в Турция и мога да ви кажа че чалгата няма грам нищо общо с турска музика. Чалгата може да е взаимствала от циганската, гръцката или сръбската музика, ама не и от турската.
Да чалгата е неприятна, но каква е алтернативата на предлагана от критикуващите всичко и всички другари?
Като се разгледат музикалните теми из интернет форумите и виждаме че т.н. велики спасители на народа и родината, слушат какво ? Ами не е рок група Епизод, макар че има и такива. Те борещите се за България и българското слушат асоцилната музика наричака рок, метъл и разновидностите им. Между които и направо ненормалните деад и траш метъли.
Е с какво тази напълно чужда на ухото на българския народ музика е по-добра от чалгата ? Защото е зпадна ли ? На чуждопоклоничество ли змириса ?
За 30г. има само една рок група Епизод с доста добри  песни на родоклюбива тематика, един бате Сашо с една песен и нищо повече, ама нищо. Да ви кажа ли зщо е така ? Ами защото мераклиите да ни спасяват: не искат да слушат и купуват българска  музика.Искат чуждо понеже са чуждопоклонници. Повлияни от запада те са модерни и предпочитат метъли и подобни. За това и никой не иска да прави подобна музика, понеже няма търсене. А може да се направят наистина добри песни на  българска и родолюбива тематика. При нашата история.
3 . Танците : да тъпанарски кючеци са, ама не са турски. Кючека е египетски танц и в Турция даже е забранен. Ама каква е алтернативата на националистите ни ? Съдейки по слушаната от тях музика : трябва хората да се тресат и блъскат, като наркомани ли, да куфеят до откачане ли ? Ами народа предпочита кючека , а и аз с него.
4.Четивата.
Да вестниците са гадни. Ама да видиме и какво редлага книжния пазар на тема родолюбие ? Има няколко нормални книги на историческа тематика, книгите на Никола Николков, Мълвина Господинова с една книга – Богоборците, В. Сидеров с една свестна – Власта на мамона и нищо повече.
За сметка на това книгите на пишман –мекере националните водачи с психиатрични проблеми са много, ама прекалено много. За имена не ме питайте – не ме интересуват и за това не ги помня. Творчеството на тези откачалки се свежда главно до най-старата ни история, където могат да лъжат на свобода. Посланията от този вид окултно-ненормално-фантастична литература са следните или подобни на тях:
-българите са 1-вия най-най-древен народ на света
- те са народ от магесници, друиди и подобни
- ние сме измислили всички религии на света
- Христос е по плът българин – при положение че в 1-та глава на 1-то евангелие е показано много ясно родословието на Христа по плът и то не е българско.
-ние сме създали римската империя, Русия, САЩ и Европа, абе първи европейци сме.
- фараоните са българи.
-китайците заради нас са направили китайската стена и са измислили кунг-фу, което пък всъщност са откраднали от нас.
- само българите са арийци и идват от Ария, но пък са били винаги на Балканите.
- атлантида е родината ни.
Има и още подобни ненормалности, ама какъв е мисъла да ги споменавам.
Е тези книги са по-добри от тъпите вестници ли ? Ами не не са, а са и вредни. Да но критиците на народа  ги четат и правят пропаганда на основата им. Резултата е че обикновените хора ги смятат за ненормални.
5.Пишман народните водачи са се потруди и на религиозна основа и следва западната мода в името на България разбира се.

"Ще съградя църквата Си, и портите адови няма да й надделеят" (Мат. 16:1.

"Деца, последно време е. И както сте слушали, че иде антихрист, и сега са се появили вече много антихристи: от това и познаваме, че е последно време" (1Йоан. 2:1.

Сега малко педистория. На запад далекоизточните религиозни култуве навлизат в началото на 20-век .Това става първо с индуизма, а после и с другите: вишнизъм, йогизъм, будизъм, шиваизъм, дзен будизъм и т.н.
Ръка им подава естествено ев****о племе, като ги ползва за  противопоставяне на християнството. От началото тези религии имат сериозни успехи, но към 60-те и 70-те г. на 20-ти век са западане поради лошите и зли плодове които са дали. Става дума за : самоубийства, психични отклоненив, разпадане на личноста , страхови неврози и подобни. Въпреки това Холивуд и западната преса продължават рекламата на тези религии и се правят че още са на мода. Освен това за борба с християнството прокарват и натрапват и езичеството и измислената му псевдо мъдрост. Естествно в бившия соц. Лагер хората са по-изостанали и не се усещат че запада ги мами и нямат и представа къде се намират, та захапват въдицата и сътворяват невероятните тъпотии на тая основа. Нашите  другари последователи на зпада решиха с един куршум два заека да ударят. Ем да въстановят уж култа към тангра, ем да го облекат в далекоизточните философски концепции и така направо да ударят кьоравото.
Проблема на тези е че : даже не са се опитали да изучат поне на елементарно и ниско ниво тези далекоизточни религии и въобще за какво са религиите при хората. И какво създадоха ? Едно голямо нищо и половина естествено. Тангрияните си имат всеки за себе си философия, която обикновено е напълно безмислена и празна от към логика. Тангристите нямат: храмове, жреци, религиозни обреди и въобще нищо правещи една религия такава. Да ама наште велики народни водачи  твърдят че в България живеели тенгрияни. Е може ли да има тангрияни без тангризъм не знам ?
На место да си изповадваме традиционното за нас от 1100г. православие – ние по чуждите моди и вери да ходим. Нищо че са философски слаби и ненормални – важното е да са модерни.
6. Естествено нашите влики пишман-спасители са се потрудили и в областа на бойните искуства. Я ги питайте какво тренират и ще видите че отговорите ще са : карате, кунг-фу или айкидо има и тае-куон –до. Ама това Левски и Караджата не бяха ли добри борци занимаващи се с борба ? Ами българите, като конен народ не са ли се занимавали с борба ? Ами да ама ала-бал и сега нали на мода е каратето та така.
Искам да попитам директно: защо тия хора не тренират борба и не искат да записват децта си на борба ? Отговора е.... ами това не са спасители на народа или водачи, а мекерета, чуждопклоници и отстъпници.
Преди години един за мене ненормален тъпанар беше въстановил бойното искуство на пра-българите и то се казвало ЕТО. Въпросния ха-хо го демонстрираше това облечен в типично пра-българската носия на име кимоно. Подскачаше, като болен от бяс и фактически се опитваше да ни пробута техники от тае-куон-до за български. После един друг обясняваше че в хората било кодирано бг-бойното искуство и той го разгадал – луда работа  ? Преди падането под турско сме го били кодирали в танците ни и той го разкодирал. Последния психо на тези тема бше измислил и въстановил някакви техники за бой с кози рог. Да бе българите не са имали ками и саби, а са ползвали кози рога – идиотска работа резултат вероятно от прекаляване с филма козия рог.
Защо тия хора  не вземат да измислят нещо нормално и реално. Нещо което в основата си да е борба, плюс техники за душене и ключове, както и малко удари и отбрана от удари. Защо ли ? Ами защото реалните и нормални неща ги измислят нормални хора живеещи в реалния свят, а не тъпи психари и чуждопоклоници.
7.В областа на символите и знаците нещата също не са добре.Обичайните за нас  българите са лъва и православния кръст. Тях ги има на знамената на дедите ни от въстанията , има ги на непобедимите бойни знамена , както и като ордени и кокардите на шапките. Е да но за палячовците ги нема. За тях има пречупени кръстове и неонацистки знаци и какви ли не други неща. Защо не знам, вероятно такава е световнта мода. Един даже направи удар с знака юи , който бил много древен и могъщ. Ако си е струвало този знак щеше да се запази мисля аз, да ама не е – не е струвал. Освен това е чужд и неразпознаваем за всеки обикновен българин, ама давай да е весело.
От всичко написано до тука е вижда че мераклиите да спасяват и оправят народа ни опредлено не са такива, за каквито се преставят. Те са чуждопоклоници, модернисти, нихилисти, продажници, ненормалници и тъпаци, ама не и нещо добро за родината. Е как тогава си позволяват да критикуват българския народ за това и онова. Ами те себе си не са оправили, ама за другите се загрижили.
Та това са плодовете на т.н. мераклии за народни водачи и по тези плодове ще ги познаете какво са.
26. А всеки, който слуша тия Мои думи и ги не изпълнява, ще заприлича на глупав човек, който си съгради къща на пясък;
27. и заваля дъжд, и придойдоха реки, и духнаха ветрове, и напряха на тая къща, и тя рухна, и срутването й беше голямо.
Къщата на тия другари: не ви ли прилича на построена на пясъка на лудостта, самопревъзнасянията и манията им за величие  ?

Ето на кои приличат повечето от тия хора.
28. И когато стигна на отвъдния бряг, в страната Гергесинска, срещнаха Го двама, хванати от бяс, излезли от гробищата; те бяха тъй свирепи, че никой не смееше да минава по тоя път.
29. И ето, те извикаха и казаха: какво имаш Ти с нас, Иисусе, Сине Божий? Нима си дошъл тука да ни мъчиш преди време?
30. А далеч от тях пасеше голямо стадо свини.
31. И бесовете Го молеха и думаха: ако ни изгониш, позволи ни да идем в стадото свини.
32. И Той им рече: идете. И те излязоха и отидоха в стадото свини. И ето, сурна се цялото стадо свини низ стръмнината в морето и се издави във водата.
33. А свинарите побягнаха и, като отидоха в града, разказаха за всичко и за онова, що се бе случило с хванатите от бяс.
34. И ето, цял град излезе да посрещне Иисуса и, като Го видяха, молиха Го да си отиде от пределите им.
Та такива ми ти работи !