• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

25 July 2021, 19:19:48

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13357 Posts

Шишман
5566 Posts

Panzerfaust
887 Posts

Лина
739 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 22647
  • Total Topics: 1351
  • Online Today: 178
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 110
Total: 110

Италия и как седят нещата в тази страна

Started by Шишман, 19 January 2020, 13:49:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

FELDMARSCHALL

Тя тая Лига НОРД не иска ли отделяне на много по-богатата северна Италия в отделна държава, че да спрат да издържат ония клошари от бедния юг ? :lol:
Чувал съм че италианците особено от Ломбардия не чувстват никаква етно-национална близост с тези от юга и клонят по-скоро към Германия ? Да не говорим и че чисто визуално твърдят, че са бели европейци и смятат тези южно от Рим за цигани ? Знам че има някакво сериозно разделение в Италия, но Мишока може да каже повече подробности по този въпрос, наистина ли е толкова голямо и непреодолимо разделението по оста север-юг ? :smile-1: 

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 11 March 2021, 19:35:40Тя тая Лига НОРД не иска ли отделяне на много по-богатата северна Италия в отделна държава, че да спрат да издържат ония клошари от бедния юг ? :lol:
Чувал съм че италианците особено от Ломбардия не чувстват никаква етно-национална близост с тези от юга и клонят по-скоро към Германия ? Да не говорим и че чисто визуално твърдят, че са бели европейци и смятат тези южно от Рим за цигани ? Знам че има някакво сериозно разделение в Италия, но Мишока може да каже повече подробности по този въпрос, наистина ли е толкова голямо и непреодолимо разделението по оста север-юг ? :smile-1: 
Лига норд обърнаха палачинката, вече не искат отделяне и са партия за цяла Италия, така успяха да станат и най-силната партия в страната. Сега даже са в едно правителство с масоно-сатаниста Драги и го подкрепят. Почитателите им мислят да гласуват за Фратели ди Италия - друга една дясна партия, която още не е обърнала палачинката и набира голяма сила. Колкото до разделението в Италия то е голямо, защото те не са един народ, а няколко малки народа, Севера са подобни на австрийци, юга всеки регион отделен народ  с отделен език. От 100-на години обаче са се омешали яката и чак сега започват да стават един народ, което прави разделянето на страната невъзможно.  Различията им са толкова голями че по време на 1-та световна война войниците: са говорели не на различни диалекти, а на различни езици и не са се разбирали по между си. Та после Мусолини е въвел един единствен език и ги е накарал да го учат. На практика те са държава на принципа че тая земя-област се нарича Италия, а не че са един народ.

Шишман

 Някои от тия вероятно са осиновени. Тук обичат да се правят на интересни и модерни и осиновяват черни.Шишман

В Италия през изминалата седмица имаше яки сблъсъци с полицията заради ковид мерките. Медиите покриха нещата и не показаха почти нищо. Един от лидерите на сблъсъците нарече управляващите "Терористи и криминални престъпници" , което е и точното определение за управляващата сган. Наричат ги ковид фашисти, но те са терористи нямат нищо общо с никакъв фашизъм. Снощи тамън го дадоха лидера на протестите в едно предаване и трябваше да тръгвам на работа. От понеделник ще има още протести, ако имам възможност най-вероятно ще се включа.

Шишман

 
Макар италианците да са малко меки, като народ имат едно нещо дето се нарича елит и тоя елит е истински.
Ето ги:


FELDMARSCHALL

Елитът им е като тукашния, стига глупости. Иначе нямаше да обесят навремето Мусолини в полза на окупиралите ги "западни съюзници". :laugh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 11 April 2021, 01:25:05Елитът им е като тукашния, стига глупости. Иначе нямаше да обесят навремето Мусолини в полза на окупиралите ги "западни съюзници". :laugh:
Като охрана съм имал възможността на няколко пъти да се срещна с елита им и даже да разговарям с някои хора. Нямат нищо общо с нашият елит, какъвто ние даже нямаме. Тука има няколко типа елит: интелектуалци, които са либерали и леви, има предприемачи-бизнесмени, които са доста силни, има и много развит научно-технически елит и накрая благородници останали от едно време.  Колкото до обесването на Мусолини( то е страшно: 1-во е разстрелян и после обесен но за краката и 3-и дена са го държали така на един централен площад и са хвърляли камъни по тялото), тая диващина я вършат комунистите подкрепяни от САЩ и Англия. Но хората накрая никак не са го харесвали. Белите партизани, понеже е имало и такива - монархисти, също са искали да го убият. Мусолини казват десните тука: тръгва добре, но накрая станал подлога на Германия и за това го мразят. То и Мусолини по време на 2-та световна е пълен провал, трагедия и то голяма.Така седят тука нещата, моето мнение е по-различно, ама кой ме пита.

Шишман

ÏO APRO"  ИЛИ ИТАЛИЯ ВЪСТАВА
За разлика от България тука ковид мерките са много строги, направо разсипаха народа.
Наглостта на управляващите няма край. От миналата седмица се появи движение на име "Io apro" - Аз ще отворя. Днес - понеделник в Рим пак са били на улицата и е имало сблъсъци с полицията. Не са имали позволение за протеста, но това не ги е спряло. Предполагам ще има сериозни сблъсъци за напреде, ако не сплашат водачите на движението.

Шишман

Великият Пепе Грило от 5 стеле-звезди. Изпада в истерия понеже ще съдят сина му за изнасилване. Лицето на извън системните партии и движения.


Шишман

Снощи бяха страшни битки , такова нещо до сега не бях виждал. За съжаление прогнозите ми се оказаха верни и загубихме боя.
За какво става дума. От агенцията ни пращат да пазим едни складове от стачкуващи араби и негри. Тях ги предвожда синдиката КОБАС - едно изключително зловещо комунистическо творение, което го има и в Франция. Това са т.н. жълти жилетки. Та вчера КОБАС и арабите дойдоха: и направо започнаха да хвърлят камъни и да удрят с камък в ръката. Поради тъпа, глупава и лоша организация от наша страна успяха да пробият позициите ни и да спрат достъпа на камиони до складовете. С една дума ни победиха. Един 2-во метров негър от нашите, с когото сме и приятели го удариха в устата и му я сцепиха и май има и избити зъби. Един по-нормален негър да има -  и го бастисаха. Аз и един 60 годишен албанец, който е всъщност наполовина българин и се държи и по нрав е българин: успяхме да спрем за кратно пробива и даже ги обърнахме в бяг, но после нашите колеги провалиха всичко. Арабите и въобще ислямистите са много подла и долна сган. Когато са малко или сами бягат и се молят за милост, като станат много са нагли и нападат. Техниката им на бой на тия е проста и ефективна. Най-смелият от тях напада някой от нашите и щом се сдърпат 3-4-ма други се хвърлят на човека и го повалят. Като последовател на българските хайдути и като главен хайдутин : тия номера ги знам. И вчера албанският българин , като се хвана с един арабин( най-злият от всички) и другите искаха да го нападнат в гръб го пазих и нищо не му се случи тъпият им мюсюлмански номер не мина. После той ме запази и така. Лошото е че не можах да ударя никого, както трябва, докато го пазех. 3а другите народности какво да ви кажа: няколко от италианците се биха смело, румънците избягаха, колегите араби минаха на страната на другите араби. Молдавците се ослушваха, имаше и един чеченец дето бил участвал там в войната - криеше се по-добре от мишка . Южноамериканците бяха много добри , ама в криенето и бягането на зад. Тия в Европа отдавна не стават за нищо насират се на момента, подлостта и коварството са другото което ги прави небоеспособни.
Понеже е годишнина от априлското въстание: и по това време дъската ми се разхлопва яката , бях  полудял. С тоя албано-българин и още 3-ма после тръгнахме срещу 30 и като видяха че сме нахъсени : започнаха да отстъпват. За съжаление лайнарите от агенцията пак се намесиха уж не знаем да работим, а те са опитните и знаят и не стана бой. На един обаче му казах да седи мирен че ще яде палката и се посра, а е 2 метра мъж и даже сицилианец. Имаше и един сърбин, държеше се доста адекватно, ама нямаше смелост да влезне в бой, поне не пречеше. Интересното беше че дребните на ръст се биеха доста по-смело и добре  от едрите "МЪЖАГИ". От мъжагите само 2-3 се биха, още 3-4 подскачаха на около и дигаха шум, а останалите избягаха. Напомпаните културисти и те добре тичаха ! Понеже ме интересуват тия неща : внимателно следя кой какво прави. Така  и се  разбира вижда: кой народ колко важи. Естествено българите, тоест аз и тоя от Албания се представихме най-добре около 5 до 10 пъти и нагоре  по-добре от останалите. Другите колеги бягат от нас, като от чума толкова ги е страх. Отделно започнахме да налагаме тормоз на страхливците, подлеците, помиярите и подмазвачите. Началниците са доволни , а ги е и страх да ни кажат нещо, пък и нали някой трябва да се бие.
Довечера обаче ще има и други българи, един от които яко луд. Та мисля да се организираме в отделна бойна група и да попилеем ислямистите, ако дойдат. Аз лично съм се зарекъл ем да ги бия ем да им изпотроша колите. Утре живот и здраве ще ви докладвам какво е станало. Това войната е голяма тръпка, кръвта направо кипи, адреналина е до космоса и едвам заспах тая сутрин.

Шишман

Ето за какво става дума. Вчера обаче нямаше битки.

Шишман

Тука трябва да съм и аз.


Шишман

Частична снимка на Главният български хайдутин с палка в ръка готов за бой с ислямистите .


FELDMARSCHALL

Луда работа...ама не само Италия, а и цяла Европа (включително България) е загубена за европейците, ако всички се крият като мишки и отстъпват пред ислямисти и други получовеци ! Просто нещата са изтървани...

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 24 April 2021, 02:46:57Луда работа...ама не само Италия, а и цяла Европа (включително България) е загубена за европейците, ако всички се крият като мишки и отстъпват пред ислямисти и други получовеци ! Просто нещата са изтървани...
Да така е ! Тука ги гледам от близо и се ужасявам.