• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

28 January 2022, 21:08:29

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
15540 Posts

Шишман
6001 Posts

Panzerfaust
1131 Posts

Лина
829 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
  • Total Members: 172
  • Latest: zelenv9
Stats
  • Total Posts: 25,912
  • Total Topics: 1,412
  • Online Today: 257
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 74
Total: 75

avatar_Шишман

Италия и как седят нещата в тази страна

Started by Шишман, 19 January 2020, 13:49:24

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

НЕГЪРА СИ Е НЕГЪР
Може и да учат и т.н. и пак си остават тъпи негри.
Има в бара един негър Ибра-Ибрахим, продава кокаин. Иначе е образован с висше образование, работил е добра работа в Гамбия от където е. Решил е да продава кокаин, щото е свободна професия: никой не ти досажда, печели се добре и сам си е началник. Та кисне по цяла вечер в бара и пие. Вчера един друг образ , за когото ще разкажа тия дни отиде и купи 10-а брьоша - кроасани. Тука са много хубави и вкусни и седнахме да ядем и хапвам аз с крем с шоколад, общо 3-и че бях гладен понеже сряда постя. Хапва и черният : да ама между пълните с различни неща има и празни , дето нямат нищо. Кой брьош с какво е се познава по една тънка ивица от това с което е. И черният един след друг изяде два празни, а иска с мармалад, крем или шоколад. Като вземе празен, трябва да го изяде - иначе е неуважение. И тоя един след друг се тъпче с празни и се ядосва че не улучва пълен ! Та се съжалих и му дадох един с мармалад че беше започнал да яде 3-ти празен . Та токлова им е акъла на черните, обикновенни , прости неща са им много- трудни. :happy:  :happy:  :happy:
Funny Funny x 2 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 06 August 2021, 21:11:32Отишъл е да им бачка като поредния бял роб от Източна Европа на т.нар. западняци по неговите думи. Затова ги плюе, защото е обикновен бачкатор там, а не някакъв шеф. :laugh:  :laugh:
Значи тука системата е: кой както се постави и успее. Няма правило да си им , като роб или нещо подобно.Модернизирали са се, либерализирали и т.н. деградирали. Научиш ли езика на ниво - циганин и вървиш на пред. Тия от Пакистан и Бангладеж не вървят на пред, защото не искат да научат езика, който от тях го научи - се оправя добре в живота. Третират повечето чужденци на равно с италианците, даже често се случва италианците да са третирани по-зле от чужденците. Лично аз с работата съм добре, даже много добре: работя седнал по 6часа на вечер, никой не ми досажда, не ме занимават с тъпотиите и глупостите им и  не се оплаквам и работя, колкото искам. Ама ако искам може и да не работя, понеже имам и други приходи. Та така им робувам ! А ги плюя защото са досадни и неприятни и не оставят човек на мира с безкрайните си глупости. Пък и аз като родолюбец не мога да възхвалявам чуждото и да плюя родното.

Шишман

Даже спокойно може да се каже че има дискриминация спрямо самите италианци. На много места не ги назначават на работа, понеже знаят че са лигави и не работят. В агенциите за охрана, ако отиде италианец без специални препоръки : има малко вероятност да започне работа. Ако отиде обаче българин: веднага му дават шанс да го видят как работи и ако е добър или има желание да работи го назначават.
Та някои хора в България все още имат изкривена представа за запада и това което става тука. Наскоро говорих с българи работещи в Холандия - нещата са почти същите и там.

Panzerfaust

Всъщност главната причина е, че местните са станали свърхпретенциозни и си търсят правата до степен на която на работодателите не им е изгодно. Затова работниците от Източна Европа, а понякога и от Третият свят са предпочитани - непретенциозни са и са доволни, защото знаят, че в техните страни и толкова няма.
Познавам двама италианци, които правят бизнес в България и двамата са супер доволни - твърдят, че в България е много по-добре да се прави бизнес, отколкото в Италия. Не ги плаши корупцията, а законите и синдикатите, защитаващи работниците до крайна степен. Такива в България няма.

FELDMARSCHALL

То това важи за цяла Западна Европа. Естествено че всеки работодател там ще предпочeте някой отчаян човек като Шишмана, дошъл от Източна Европа/републиките от бившия СССР, който няма да има големи претенции за заплата, квартира и други неща пред местния работник, който винаги ще има по-високи изисквания и за заплата и за всичко останало. :laugh:
Funny Funny x 1 View List

Шишман

QuoteТо това важи за цяла Западна Европа. Естествено че всеки работодател там ще предпочeте някой отчаян човек като Шишмана, дошъл от Източна Европа/републиките от бившия СССР, който няма да има големи претенции за заплата, квартира и други неща пред местния работник, който винаги ще има по-високи изисквания и за заплата и за всичко останало. :laugh:
Не става дума за отчаяни или не отчаяни хора. Просто търсят хора, които да работят и да си вършат работата, и да идват редовно на работа. Заплащането в повечето случаи е еднакво за всички. Самите италианци просто не искат да работят и за това не ги искат. Или са постоянно болни, или вършат всичко друго, само не и това за което са ги взели да работят. Отделно, като заговорят и край и на работа и на всичко. Колкото до квартирата - какво общо има с това работодателят , всеки сам си намира жилище? От републиките на СССР почти няма хора тука в Италия, както и от Русия. Изключение правят само украинците - има ги много, може би най-много от всички чужденци са те. Отделно тука отчаяни почти няма. Даже и да не работи човек, пак ще намери да си плати квартирата, а ядене дават без пари по различни столови издържани от църквата. Дават даже и дрехи и обувки без пари и така.

Шишман

С негъра Ибрахим - Ибра дето кисне в бара всяка вечер, често се занасяме. Той ми вика че източна Европа сме били изостанали - големи расисти за дето : не приемаме, педалите, мюсюлманите , негрите, глобализацията, либерализма и други за нещо нормално. И вика че Путин бил голям злодей, защото и той не приемал тия неща. Аз го занасям - не Путин, а другарят Путин и внимавай какво говориш, че ще те докладвам и отиваш в Сибир на каторга. И тоя откача ! Така ни виждат нас  от другите части на света. То тука либерализацията си е казала думата - обезродяването е пълно. Питал съм ги дали имат, като нас народни носии - даже не разбират въпроса.

FELDMARSCHALL

Без да звучи като защита на Ердоган, но той също държи на консервативните ценности - джендъри и педали в Турция си биват мачкани, изкара Турция и от джендърската Истанбулска конвенция, соросовите НПО-та там също не виреят. Благодарение на него Турция все още не е тръгнала по пътя на такива като Холандия/Белгия или Швеция с еднополовите бракове и това детето да си избира кой пол да бъде и да има родител 1/родител 2, вместо майка или баща. Така че в това отношение той може да бъде похвален. Обаче не се знае след като си отиде (вече е на 67г.) дали няма да дойде някой розов либерал "защитник на човешките права" и да прокара всички тези антинормални тенденции.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 07 August 2021, 13:12:47Без да звучи като защита на Ердоган, но той също държи на консервативните ценности - джендъри и педали в Турция си биват мачкани, изкара Турция и от джендърската Истанбулска конвенция, соросовите НПО-та там също не виреят. Благодарение на него Турция все още не е тръгнала по пътя на такива като Холандия/Белгия или Швеция с еднополовите бракове и това детето да си избира кой пол да бъде и да има родител 1/родител 2, вместо майка или баща. Така че в това отношение той може да бъде похвален. Обаче не се знае след като си отиде (вече е на 67г.) дали няма да дойде някой розов либерал "защитник на човешките права" и да прокара всички тези антинормални тенденции.
Ми те турците не са се обезродили, както доста други народи. Някои са още в средновековието. На някои места даже още я има системата на бейовете.
Италия обаче вече са така обезродени че е страшно.

Шишман

Понеже някои си мислят че главният Български Хайдутин тука робува, работи долна работа и т.н.
Да ама НЕ, все пак не случайно имам тая титла. На работа ходя за разнообразие и да не си седя в къщи. А това е акция от вложенията на Главният Хайдутин, акции които се покачват постоянно. Така че на практика от 3-4г. мога да си позволя да не работя, то и сега на последък работя повече, ама е с определана цел . Предишните години работех по 10 дена на месеца и така. Та тука е кой, както си постеле ! Е не всеки може да си постеле, като мене, ама и не всеки е Г.Б.Х. !
Пък вие ми говорете че хайдутството е остаряла работа, отживелица и подобни. Ако не бях последовател на българските хайдути и българщината, на дали щях да пробивам така в живота.

Шишман

 БАР КОШМАР СЕ ПРЕЦАКА
 Старият собственик продаде преди седмица бара на един на име Лука, който е и отявлен педераст. И бара се прецака, преди беше едно добро и сигурно место за работа , сега е много-много опасно. Като му кажа на тоя че тука, така и така греши, ми обяснява че не греши и бара бил негов и щял да прави, каквото си иска. Да бара е негов, ама аз не смятам да си рискувам здравето заради един луд и тъп педераст. Ненормалника изгони всички ония дето помагаха на бара почти без пари и сега съм сам, ако стане проблем. Четвъртъка една група от 8 румънеца искаха да се бият с мене, нещата замаза един румънски циганин, мой приятел иначе щеше да стане страшно.  Румънският циганин го направи заради мене понеже ме уважава, а не заради ненормалният педераст и бара. Добрата новина е че септември ще бъде отворен нов бар Кошмар на друго место и собственика ще ни вземе всичките там. На педераста Лука, няма да му останат хора, особено охраната и предвижданията са да изяде боя няколко пъти и после да затвори бара или да го продаде на старият собственик на ниска цена, тука точа зъби и аз ако мога да стана съдружник, ама не се знае.
Педалите не са нормални опсихически хора, кой каквото ще да ви говори. Тука хора дето са имали вземане даване с педерасти - твърдят същото.

FELDMARSCHALL

Значи е добре да напуснеш още сега. :laugh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 14 August 2021, 20:20:21Значи е добре да напуснеш още сега. :laugh:
Еми ще изкарам, ако мога август и после да ме няма. Иначе ще си изям боя за нищо - няма шега в тия неща тука. Тъпото е че от септември бях уредил да дойде един българин да работи с мене и сега ще остане на сухо. А човека много се радваше че ще има тая работа, понеже е на 66г. и тука за хора над 50г. работа няма, освен ако не са някакви специалисти. Ще се правя на луд и ако стане голям проблем и е опасно, няма да се намеся, то нещата са прости.

FELDMARSCHALL

Нали беше казал, че италианците дават солидни социални помощи за неработещи, с които по твои думи можело да си живуркаш без проблем неработейки ? Така че за няколко месеца едва ли ще ти е някакъв проблем, а и ще си спестиш главоболията с новия шеф/собственик на бара.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 14 August 2021, 21:51:26Нали беше казал, че италианците дават солидни социални помощи за неработещи, с които по твои думи можело да си живуркаш без проблем неработейки ? Така че за няколко месеца едва ли ще ти е някакъв проблем, а и ще си спестиш главоболията с новия шеф/собственик на бара.
Дават максимум до 780-800 евро помощи, ама има условия при които ги дават. Тоя моят приятел не може да ги вземе, аз също поне още година и половина. Аз по принцип мога и въобще да не работя вече, ама не ми се седи в къщи. Иначе в бара системата на охраната, която беше много добра, най-добрата в Милано: вече е развалена и не работи и то само за една седмица. Новият собственик, просто е тъпанар. Тия дни искаше да спра да не влиза един от нещатните биячи на бара. Да ама тоя човек ми е помагал , много пъти и да го спирам нямам никакво желание, аз да не съм помияр. Пък и това не ми е работата. За да бъде спрян един такъв се наема човек, плаща му се около 2-3000 евро и така се решава въпроса. Аз обаче няма да го спра и за 5000 или 10хил. евро, а тоя иска да го спра за 60 евро. Тъпака иска да изгони биячите на бара, а без тях там не може да се работи, ще ни набият за дни.
В Италия често са свръх тъпи и крайно упорити, ама мене не ме засяга, да прави каквото иска, септември напускам и така.

Шишман

Мога спокойно да кажа че здравеопазването в Италия е на доста високо ниво. Болнициъе им са добри, както и лекарите. Храната е много добра и въобще грижите за болните са на ниво.