The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

avatar_Шишман

БЪЛГАРЩИНА - изяснявания

Started by Шишман, 19 October 2019, 12:19:40

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ШишманTopic starter

БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ
имат нужда от българщина, а не от поклонение на чуждото или празно политиканстване.
ШишманTopic starter

    НА КЪДЕ ТРЯБВА ДА СОЧАТ ОРЪЖИЯТА
Еми на снимката добре се вижда на къде. Могли са за по-лесно да вдигнат сабите на горе, но са се снимали както е правилно и сабите им сочат на долу.
Офицерска клетва 1915г.           

ШишманTopic starter

ДА ЗАПАЗИМ БЪЛГАРЩИНАТА
Подмяната на българщината, осъвременяването и по западен образец и модернизирането и духовно по окултен начин : е предателство към всичко българско и родно и към родолюбието ни естествено.
На картината "Априлското въстание" . Не за модернизация на българщината по западен образец са се вдигнали тогава хората.ШишманTopic starter

    ЧАСТ ОТ ЕВРОПА И ЕВРОПЕЙСКАТА КУЛТУРА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ ?
Публикацията не се препоръчва на евро-атлантици , модернисти и либерали.
Понеже с войната в Украйна започна и война на цивилизациите, пускам тая публикация с цел да поясня някои прости неща, за които медиите и фалшивият ни елит мълчат или се правят на ударени.
____________________________
 Не, не е и не трябва никога да бъде. Били сме най-старата държава в Европа, били сме част от тая Европа и т.н. и т.н. глупости, простотии и тъпотии. От тая точно Европа ние никога не сме били част и не трябва и да бъдеме. То е срамно да сме част от тая извратена, изродена  и ненормална култура. Пояснение за незнаещите. Георграфски сме част от източна Европа, но до тука. Европа още от едно време се е деляла на две части :западна римска империя и  източна римска империя. Ние сме били винаги част от източната римска империя. Сега се опитват с хитри но тъпи номера да ни накарат да се мислим че сме част от западна Европа и едва ли не сме основоположниците на тая западна култура. Да ама не сме и е добре да не бъдем никога. За западната култура и западната римска империя са характерни: деградацията-израждането, ненормалността, подлостта, липсата на чест и достойнство, коварството, гордостта и все лоши и отблъскващи неща. За източната култура и източната римска империя нещата , които са характерни са точно обратните.
Та който иска да става част от тая Европа и културата и да става, ама става и родо-отстъпник и майкопродавец, тоест вече не може и не е българин.
На снимката : потрети на българските народни юнаци и сред тях нито един не е бил по западната култура и западно мекере.         Hatshepsut

Да де, част сме от Европа, а не от Евразия. Русия не е европейска, а азиатска държава и тези които й се дупят и искат да вървим в Евразия още по-малко имат право да се наричат българи  :judge:
Мнозина допускат грешката да считат Русия за наследник на Византия (Източната римска империя), докато тя е всъщност наследник на Монголската империя, под чието робство е била. Това се отнася и за руския манталитет, и за руската имперска политика.
Agree Agree x 1 View List

ШишманTopic starter

Quote from: Hatshepsut on 01 August 2022, 22:05:22Да де, част сме от Европа,
Не  и от тази Европа. Нямаме нищо общо с тях, няма и да имаме.

ШишманTopic starter

#214
    ПО КОЙ ПЪТ ТРЯБВА ДА ВЪРВИ БЪЛГАРИЯ
 Много другари комунисти, социалисти, анархисти и подобни си въобразяват и надяват че като отхвърлим  вредният за България евро-атлантизъм и ще се върнем към ненормалният социализъм, болшевизъм, комунизъм или нещо подобно.
Понеже някои другари спасители на народа и родината все квичат и се надяват да се върне социализма , комунизма и подобните им идеологически строеве  та да им обясня някои неща.
Драги ми другари ние помним и виждаме добре кой унищожава България и това са хора израстнали не по време на демокрацията, а на прехваленият ви социализъм. Те първи се прегърнаха с американците и предадоха и продадоха България. И да ви кажа  другари тарикати 2 +2 е = на 4-и, а не на 5, 10, 15, 20 или 100 както се опитвате да ни убедите. Квичите че селата умират, а се правите на луди че загиването на българското село започна именно по времето на социализма. И то това загиване и обезлюдяване на селата другарите комунисти го направиха съвсем умишлено, не без да искат или по случайност. Така че левите ви идеи си ги заврете  . . . .  сещате се къде, защото ние българите и България нямаме нужда от тях. И още да ви обясня : днешната Русия не е СССР и Путин не е нито Ленин, нито Сталин, та да се бутате все на там и да ни давате все Русия за пример. Няма го вече т.н. Варшавски договор или СИВ и няма как една държава да се върне към прехваленият ви идващ от запада ненормален комунизъм.
Така че моля ви не ни занимавайте с глупостите и ненормалщините си и ни оставете на мира.
Та пътя по който трябва да вървим е пътя на българщината, а не на ненормалните идеологии и комунизма.
На снимката :млад българин поклонник на  българщината, която комунистите искаха да унищожат . В една снимка: типичният български островръх калпак, народната ни носия и кръста символ на православната вяра, която комунистите не навиждаха.           Similar topics (1)