• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

07 May 2021, 11:10:30

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12742 Posts

Шишман
4930 Posts

Panzerfaust
790 Posts

Лина
710 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21071
  • Total Topics: 1331
  • Online Today: 95
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 91
Total: 91

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Шишман

Д-р Драгош Методиев

🤔
Разликата между хората и животните е че, животните никога няма да позволят най простия да води стадото🤔

Шишман

Тоя пич е яко надъхан. Обаче не знае сам дали е от атака или не е ?

Иван Георгиев Грънчаров
 
Българското правителство е  колониална администрация- трета степен. Защото: Първо- България е колония на ЕС. Второ- ЕС е колония на САЩ. И трето- САЩ е колония на световната еврейска мафия. Ами какво да искаме от една третостепенна колониална администрация? Освен да слуша, козирува и изпълнява. И- да отклонява средства (КРАДЕ) Ако има поне малко останало достойнство у този  народ, след като търпи всичко това-  поне да  си признае и да спре да прави пародии на избори, от които абсолютно нищо не се променя.

Шишман

Петър Волгин
"Демократична България" не просто чупи, а направо разкъртва тъпомера с лустрационните си предложения. И кого точно ще лустрирате, скъпи "демократи"? Висшите служители на БКП и на специалните служби преди 1989 г. или отдавна са се преселили в по-добрия свят или са в състояние, което изобщо не предполага, че могат да заемат публични длъжности. А тези пък, които все още са активни, отдавна са се уредили в частния бизнес и нямат никакво намерение да стават нито "директори на дирекция", нито "ръководители на направление" в някое министерство. Изобщо да говориш за лустрация 32 години след 10 ноември е признак на тежка ментална неадекватност.Шишман

Петър Волгин

Аз може и да не съм прав, но церемония по раздаване на "Оскари" без нахлуване на Мая Манолова не я уважавам!

Шишман

Димитър Димитров


КАКЪВ Е СМИСЪЛА ДА ЗАТВАРЯТ ВСИЧКО,
ако метрата и рейсовете са пълни и претъпкани ? Някой да обясни.

Шишман

Иван Георгиев Грънчаров

ЕДНА ИЗТЪРКАНА, НО ВЕЧНО АКТУАЛНА ПРИКАЗКА.-------ТРЪГНАЛИ ПРАВДАТА И КРИВДАТА ДА ОБИКАЛЯТ СВЕТА. ХОДИЛИ ОТ ГРАД, НА ГРАД, ОТ СЕЛО , НА СЕЛО. ДА, НО КЪДЕТО И ДА ОТИВАЛИ, ВСИЧКИ ПОСРЕЩАЛИ КРИВДАТА С ВНИМАНИЕ, ДОБРЕ Я ГОЩАВАЛИ И Я ИЗПРАЩАЛИ С ПОЧЕСТИ. А , НА ПРАВДАТА , НИКОЙ НЕ ОБРЪЩАЛ ВНИМАНИЕ. ВЛАЧИЛА СЕ ПРАВДАТА, СЛЕД КРИВДАТА И ДОКАТО ЕДНАТА БИЛА СИТА И ДОВОЛНА, ДРУГАТА БИЛА - ГЛАДНА И ИЗНЕМОЩЯЛА. НАКРАЯ, ЗАМРЪКНАЛИ В ЕДНА КРЪЧМА И КАКТО СИ Е РЕДА- СЛОЖИЛИ ПРЕД КРИВДАТА, ХЛЯБ, МЕСО И ВИНО, А ПРАВДАТА СЛОЖИЛИ ЗАД ВРАТАТА. ДОЖАЛЯЛО И ОБАЧЕ НА КРИВДАТА И ПОВИКАЛА ПРАВДАТА НА МАСАТА. ПРЕГЛАДНЯЛАТА ПРАВДА ПОЧНАЛА БЪРЗО ДА ЯДЕ. ЕДИН ОТ ПОДПИЙНАЛИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ В КРЪЧМАТА, ЯВНО НЕДОВОЛЕН ОТ ЖИВОТА, ПО ЕДНО ВРЕМЕ СЕ ПРОВИКНАЛ: АБЕ, ИМА ЛИ ПРАВДА НА ТОЗИ СВЯТ? ПРАВДАТА ВДИГНАЛА ГЛАВА И КАЗАЛА: ИМА, НО СЕГА Е ГЛАДНА И НЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ. ----ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е ПЕРМАНЕНТНО СЪСТОЯНИЕ НА ЧОВЕШКАТА ПРАВДА. И ТЯ ВИНАГИ Е ДЪРЖАНА ГЛАДНА И ВСЕ НЕ МОЖЕ ДА НАСМОГНЕ ДА СЛУЖИ НА ХОРАТА. ДОСЕГА- ЧОВЕШКИТЕ ОБЩЕСТВА НИКОГА НЕ СА СЪУМЯЛИ ДА НАХРАНЯТ ПРАВДАТА, ЗА ДА МОЖЕ ТЯ ДА ИЗПЪЛНИ СВОЯТА МИСИЯ.