• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 
avatar_Hatshepsut

Сексуална пропаганда и развратъ въ училищата

Започната отъ Hatshepsut, 29 Авг 2019, 20:54:37

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Hatshepsut

Тази информация е от 2013г.

Сексуална пропаганда и разврат в училищата


Учебник налага увеличаване на доверието на децата към педофилите. Проводниците на всичко това са едни 2 хиляди организации. Крайната цел е разрушаване на националните бариери. Това са глобалистки напъни за създаване на унифицирана маса. Това пишат редакторите на страницата ,,Българи.нет".

Цялата статия за скандалното помагало за учители на подрастващи от 5-ти до 8-ми клас вижте тук:

Честито, български родители – наръчникът по европейски стандарт ще развращава и подтиква децата ви към содомия, естествено с одобрението на МОН. Да, съвсем правилно прочетохте. Това не е учебно помагало, което да разяснява половите отношения. Това е наръчник за развращаване. Ето какво е записано като част от целите на учебното помагало за учители ,,Азбука за теб и за мен":

,,Първо – работата по тази тема цели да развие чувствителността на учениците към техните еротични преживявания и еротичните преживявания на съучениците им. Второ – развитието на позитивна нагласа към еротичните фантазии и индивидуални практики, свързани със самостоятелното удовлетворяване на еротичните потребности, е друга съществена цел при работата по тази тема..."

По-нататък също четем: ,,Тази сесия цели участниците:

- да могат емпатийно да влизат в личния свят на различни от тях връстници (с алтернативна сексуалност) и да ги разбират

- да усвояват ценноста на различията и правото на индивидуален избор при търсенето на сексуална идентичност

- да формират позитивни нагласи за приемане на различията в сексуалната идентичност и уменията за толерантно поведение"

Или казано с по-малко думи – да приемат содомията като нещо напълно естествено и дори добро и положително."

Това са само няколко примера от помагалото с обем от 352 страници. То е изпълнено изцяло с твърдения в духа на господстващите на Запад нови идеологеми на джендър теорията – една псевдо наука, приета под натиск на гей-лобито, чиято единствена цел е превръщане на сексуалните извращения в норма. Много от тези твърдения нямат абсолютно никакво научно основание, други са направо абсурдни и противоречат на действителността, но въпреки това са налагани по чисто политически причини.

Как може шайка педофили да пробие българското училище?

За това алармираха Елена Ваташка, която е председател на Сдружението на футболните привърженици и адвокат Раденко Григоров. Ваташка съобщи първо пред ,,Българи.нет", че по този повод са изпратили писмо до главния прокурор Сотир Цацаров. Освен това на 1 ноември ще бъде организиран протест пред Министерството на образованието. Ето какво заявиха двамата:

Ваташка: За нас този учебник съдържа недопустими неща.

Григоров:

Това е едно безпрецедентно издание, което претендира да бъде учебник. Той съдържа ясно изразени криминални елементи – едно средство за въвличане на българските деца в проституция, да се отдават плътски на педофили, тоест да станат жертви на педофилия.

Става дума за ,,Азбука за теб и за мен". Това издание обучава учителите как да преподават педофилия и проституция, а е предназначено за деца между 10 и 14 години.

Ще дам пример с една приказка, поместена там. Става дума за сюжет, в който корабният дърводелец предлага на малко момиченце да преспи с него, за да скове лодка (те са попаднали на необитаем остров след корабокрушение).

Това е едно директно внушение, че момичетата могат да получат нещо, ако се отдадат някому. По Наказателния кодекс това се нарича сводничество.

Има и още по-драстични случаи. Възлага се на децата да играят поведенчески роли – на травестит, на гей, на малолетна проститутка и т.н. Това е директно подбудителство и насаждане на поведенчески модели.

Учебникът няма издателство. Авторите са 15 души. В съдържанието има и релевантни раздели, но има и недопустими.

Поместен е списък на ,,алтернативните сексуални идентичности". В списъка присъства и педофилията, а това е престъпление par exellence!

Ваташка:

В учебника се налага увеличаване на доверието на децата към педофилите. Вероятно вече има брошури, които се раздават по училищата.

Това е престъпна група, която е лобирала на всички нива в сферата на образованието. Искаме да алармираме родителите на българските деца. Как може една шайка педофили да пробие българското училище?

Този учебник е за прокуратурата. Но за прокуратурата е и онзи високопоставен чиновник, който е допуснал това.

Второто ни възмущение към Министерството на образованието е заради насилственото изучаване на майчин език. Не приемаме и опитите за изваждане на българските класици от учебния материал. Затова на 1 ноември – Денят на народните будители, заедно с други организации ще направим протест, на който ще поискаме оставката на цялото ръководство на министерството".

Григоров:

Проводниците на всичко това са едни 2 хиляди организации. Крайната цел е разрушаване на националните бариери. Това са глобалистки напъни за създаване на унифицирана маса, която да твърди, че Вазов е милитарист, а Левски – конекрадец.

http://www.vmro.bg/

Hatshepsut

#1
Ето, например, една конкретна и много притеснителна извадка от сайта на Националния център по обществено здраве. Нали уж не било предвидено обучение по ранна детска мастурбация за под 4-годишните? Кой лъже? Защото си го пише черно на бяло в официалните източници! И какво, за Бога, означава "сексуални права на децата", на които ще учат учениците между 6-9 годишна възраст? Какви са, аджеба, тези права? Права за интимни връзки, взаимоотношения и полови контакти ли? Затова ли никое от свещенодействащите НПО-та, пънещи се да защитават някакви измислени от тях детски права, не говори и не предприема действия спрямо ужасяващата проблематика за "малките булки" от малцинствата? Това ли е оправданието, че тези малолетни момичета ги женят, забременяват и раждат по едно-две деца още преди да са навършили 16 години - понеже имат сексуални права??? Техните ли родители уважават и изпълняват стриктно новите извратени предписания за детски сексуални права (боли ме сърцето да я пиша тази долна и гнусна речева формулировка!!!), а ние "лошите" традиционалисти накърняваме правата на децата си, предпазвайки чистите им души от поквара под 10 годишна възраст и крехките им тела от размножаване под 18-годишна възраст?


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218300841326293&set=a.1985339227010&type=3&theater

sekirataНормално ли е ученици в 4 клас да рисуват полови органи?

Да попитаме собствениците на порно сайтове и порно музикални компании с ориенталско звучене и турско циганско арабско пропагандиране.

КоИ въртят пласирането на наркотици, проституцията и. т. д? Ами ясно е, които имат власт у нас -УПРЯВЛЯВЩИТЕ И ТЯХНИТЕ МАШИ.
Сега Д.Пеевски освен медии се кани да превземе всиЧки сайтове които издъхват! Но си живее в палатите в Америка и се присмива на народа си гламав и дори на ББ.Всъщност не е тайна,че е А.Доган и Д.Пеевски са най-богатите, най-хитрите и то от класа - мошеници!
И ТЕ ИМАТ ДЕЦА, НО ТЯХНИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ СА ИЗВЪНЗЕМНИ! :wink:
На злобата ще се изсмея във очите,
на разни там присъди и обиди,
защото съм високо в висините
и никой мен не може да ме съди!

САМО БОГ МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ!

А.Х.Т. cekupama sekirata
sekirata cekupama

Hatshepsut

Представиха на ученици книга със сексуално съдържание и циничен текст


Представиха на ученици книга със сексуално съдържание и циничен текст


Книга със сексуално съдържание и циничен текст е била представена пред ученици в пети клас. Част от тях дори са си купили четивото. За случая сигнализираха възмутени родители от няколко училища в Хасково. Представянето е било част от проект на фондация, насърчаваща четенето сред децата, разказват в предаването "Здравей, България".

Книгата се казва ,,Да пробудиш драконче".

"На някои страници има нецензурни и груби изрази.

Потресена съм. Рекламира се алкохол, насърчават се децата да пият", разказа Живка Ванчева, майка на петокласничка.

,,Този проект дойде като естествено продължение на Седмицата на детската книга.

Когато се срещнахме с авторите, бяхме във възторг, че искат да представят на децата нови, млади автори", коментира в ефира на ,,Здравей, България" Веселина Политова, началник на регионалното управление по образование.

Инициативата е на Константин Иванов и неговата фондация.

,,За съжаление не познаваме изцяло текста на четивото. Винаги предварително изпращаме списък с имената на книгите и авторите на родителите. При желание може да се научи много за тях в интернет. Книгата повече няма да бъде представяна на децата. Договорът с автора е  прекратен", обясни той.

https://www.vesti.bg/bulgaria/potresena-sym-roditeli-sa-vyzmuteni-ot-kniga-s-cinichen-tekst-predstavena-na-uchenici-6166119

Лина

Много родители се възмутиха от твърде циничните за децата пасажи в нея. "Изобщо не се чукахме онази вечер...", казва един от героите. А другият му отговаря: "Грешиш! По едно време ти се събуди и ми го пъхна".

Болшинството от децата и без това са тотално морално пропаднали, та само това липсва и в училище да ги стимулират с простотии.  :huh:

Tags:

Similar topics (3)

396

Отговори: 11
Прегледи: 1425

15 Юни 2020, 21:29:11
отъ Шишман
1941

Отговори: 3
Прегледи: 135

Powered by EzPortal