• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Предложения за форума и сайта

Започната отъ Hatshepsut, 01 Авг 2018, 07:04:31

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Hatshepsut

Тук в тази тема публикувайте вашите предложения и препоръки за развитието на Форума и сайта  :smile-1:

Лина

Наистина ли не може да се направи нищо относно увеличаване на основния среден панел в изгледа на форума?
Така де, да се махнат или намаля наполовина в ширина Recent& Stats, които са в дясната част на екрана за да се увеличи работния плот и да се чете по лесно.

Hatshepsut

Цитатъ на: Лина - 19 Май 2019, 12:49:30Наистина ли не може да се направи нищо относно увеличаване на основния среден панел в изгледа на форума?
Така де, да се махнат или намаля наполовина в ширина Recent& Stats, които са в дясната част на екрана за да се увеличи работния плот и да се чете по лесно.

Панелите можеш да ги изключиш напълно, горе вдясно има две бутончета [-][-] (едното е за левия панел, а другото е за десния), като щракнеш върху тях, панелите ще се скрият и няма да ги виждаш :)

Click  :arrow: 

Лина

:smile-1: Да, да изключвам ги, но те не изчезват - в смисъл не се разширява средната част на форума за сметка на тази лента. Нямаш достъп до моя IT речник и не ме разбираш. :dont:
 След време пак ще пробвам да ти обясня.

Hatshepsut

След акто поместих чата в горната част на форума, отляво се освободи доста място и реших да преместя там блоковете от десния панел (Recent и Stats).
Така десния панел стана излишен и аз го дезактивирах, вече никой няма да го вижда  :cool:

Лина

Така е много по-добре  :bravo:

генерал Жеков

Hatshepsut,няма ли как да се сложи един бутон "Отбележи всички теми като прочетени" и на мобилната версия?
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Hatshepsut

Аз няма да мога да направя това.

Пробвал ли си тази процедура: От блока User избираш "Show unread", така ще видиш всички непрочетени теми. Там би трябвало да има бутон "Отбележи всички теми като прочетени".

генерал Жеков

Никъде в мобилната версия не съществува такъв бутон.Както и да е,щом не зависи от теб-явно няма какво да се направи за момента.Единствения начин е да се влезе във форума,да се избере десктоп-версия от браузъра и след това бутона се появява

Hatshepsut

Това е проблем на шаблона, надявам се да го отстранят при следващото обновление, предполагам че ще излезе до месец-два.
А пробвал ли си с другия шаблон (тъмния) - Lunarfall? Там има ли такъв бутон или няма?

генерал Жеков

Шишман

Предлагам под-раздел "Български националисти" да бъде преименуван на " Български националисти, патриоти и родолюбци".
Понеже м едни хора се смятат за националисти, 2-ри за патриоти, а други за родолюбци.

Hatshepsut

Цитатъ на: Шишман - 04 Авг 2019, 20:59:01Предлагам под-раздел "Български националисти" да бъде преименуван на " Български националисти, патриоти и родолюбци".
Понеже м едни хора се смятат за националисти, 2-ри за патриоти, а други за родолюбци.

Предложението не се приема. И в стария форум наименованието на раздела е същото - "Български националисти", запазих го и тук и така трябва да си остане. В този раздел се поместват теми които касаят както българските националисти, така и родолюбците и патриотите. Според мен тенденцията трябва да е към сближаване, а не към тотално разграничаване между тези категории.

Освен това и форумът се нарича националистически, но същевременно е и родолюбив, и патриотичен.

Шишман

Цитатъ на: Hatshepsut - 04 Авг 2019, 21:46:14Според мен тенденцията трябва да е към сближаване, а не към тотално разграничаване между тези категории.

ОК  ! приемам не-приемането на предложението.За добро или за зло: тенденцията е към раздалечаване. И това не зависи от нас. Просто нещата са така - естествен път.

Panzerfaust

Hatshepsut, чудесно е, че си сложил датите на регистрация от стария форум на някои от "старите" потребители. Така се подчертава приемствеността! За Хелиос, vailen, FLEKTARN и Gemeto сигурно ще го направиш по-късно, но аз все пак да те подсетя, че и те са от стария форум.

Hatshepsut

Цитатъ на: Panzerfaust - 02 Юли 2020, 23:51:56Hatshepsut, чудесно е, че си сложил датите на регистрация от стария форум на някои от "старите" потребители. Така се подчертава приемствеността! За Хелиос, vailen, FLEKTARN и Gemeto сигурно ще го направиш по-късно, но аз все пак да те подсетя, че и те са от стария форум.

Да, първоначално промених датите само на членовете на екипа на форума, днес ще го направя и за останалите  :smile-1:

Similar topics (5)

1860

Отговори: 0
Прегледи: 199

519

Отговори: 4
Прегледи: 1103

1687

Отговори: 1
Прегледи: 480

1342

Започната отъ Hatshepsut