• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
08 May 2021, 01:30:26

News:

15.11.2020 Платформата на форума е обновена до SMF 2.1 RC3


Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

08 May 2021, 01:30:26

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12744 Posts

Шишман
4936 Posts

Panzerfaust
791 Posts

Лина
710 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21082
  • Total Topics: 1331
  • Online Today: 57
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 46
Total: 46

Recent posts

Pages1 2 3 ... 10
1
   ЗАЩО НЯКОИ ХОРА УМИРАТ МЛАДИ?
Веднъж една жена, чийто син бил починал, дошла при св. Гавриил (Ургебадзе) и го попитала: ,,Защо някои хора умират млади?" Старецът ѝ разказал следната история:
В едно село живеела благочестива жена. Еднинственият ѝ син умрял и тя се оплакала на Господ: ,,Аз съм единствената вярваща в селото. Другите ме презират и подиграват поради любовта ми към Теб. А сега ти ми отне едничкия ми син. Защо?"
През нощта жената имала сън. Ангел дошъл и я отвел при Господ. Той я попитал какво иска. Тя отвърнала, че иска синът ѝ да се върне. Тогава Господ разпоредил синът ѝ да бъде доведен при тях. ,,А сега какво желаеш?", запитал Бог. ,,Защо ми го отне?", укорила Господа жената.
Господ накарал Ангелите да покажат на жената какво би сторил синът ѝ, ако той не бил починал. Сякаш върху екран жената видял какви ужасни грехове би сторил синът ѝ и в крайна сметка би попаднал в ада.
Жената избухнала в сълзи. ,,Моля, върнете го на Небесата!!" Господ ѝ рекъл: "Синът ти сега е с Мен, защото си толкова мила и изпълнена с любов. Защо си мислиш, че не знам кого и кога да взема?"
Когато някой умре, как това може да се окаже клопка на лукавия? Целият човешки живот е в Божиите ръце
св. Гавриил Ургебадзе         2
Да но САЩ и ЕС имат едно условие, макар и да не го казват в прав текст: условието е обезличаване и соросоизиране. На практика тия неща би трябвало да се смятат за лоши от всеки националист. Би трябвало, ама . . . .  не е така. Родолюбците обаче мислят правилно и не смятат ЕС и САЩ за нещо добро, не се покланят и на Русия и така. Колкото до Костадинов не е русофил, това е просто един хитрец ползващ нагласите на хората за личните си ненормални амбиции. Утре ще бъде и марсианецофил, ако му е изгодно. Бас ловя че не знае основни неща за Русия. Волен е същата работа и 2-мата не знаят нищо и за България и българщината и не искат и да знаят.
3
Quote from: Panzergrenadier on Yesterday at 17:37:52Най-големият грях на патриотите е, че се делят на русофили и на евроатлантици...
Аз не знам кой патриот е точно "евроатлантик". Впечатленията ми са, че т.нар. русофили са за тотално ни подчинение от Русия, за обезличаването ни от големия славянски брат. Националистите, които предпочитат НАТО и ЕС през Евразийски съюзи и пр. тъпотии, просто виждат в тях инструменти да отхвърлим руската доминация и да получим колективна сигурност в смутни времена. Нито някой се кланя на Америка, нито някой иска да бъдем обезличени от ЕС - точно напротив. Докато другите се държат като руски националисти. Поради това не следва и не бива да има обединение - те де факто предпочитат Русия пред България.
4
Quote from: Hatshepsut on Yesterday at 16:56:29Атака и Възраждане са проруски формации и не трябва изобщо да присъстват в такава коалиция.
А ако са про-американски или про-европейски ?
5
Най-големият грях на патриотите е, че се делят на русофили и на евроатлантици... В името на нацията всеки си има задгранични покровители на изток или на запад... Но може би няма как да бъде иначе. Националният интерес минава винаги през покровителството на нечия велика сила или коалиция...
6
Quote from: Panzergrenadier on Yesterday at 15:37:19За контакти с "Възраждане" Каракачанов изобщо не спомена... А дали има и преговори с Борисов за нова следизборна коалиция?

Много правилно не е споменал. Атака и Възраждане са проруски формации и не трябва изобщо да присъстват в такава коалиция.
7
За контакти с "Възраждане" Каракачанов изобщо не спомена... А дали има и преговори с Борисов за нова следизборна коалиция?
8
ВМРО води разговори с патриотични формации за съвместно явяване на изборите


ВМРО води преговори с ,,няколко политически формации" от патриотичния сектор за съвместно явяване на предсрочните избори, обяви лидерът на партията Красимир Каракачанов. По думите му официалните разговори ще започнат от понеделник на ниво ръководства. Каракачанов не посочи конкретно с кой ще се водят преговорите, но каза: ,,Валери Симеонов – с него контактите не са прекъсвани никога и отношенията са запазени, въпреки че се явявахме различно на изборите. Но с Волен Сидеров контакти не сме поддържали повече от една година, а и не виждам смисъл. Човекът, който е основната причина за торпилиране на коалицията ,,Обединени патриоти", той буквално на втория месец започна да плюе колегата си Симеонов. Няма смисъл да се повтаря едно и също". Партия ВМРО не е поддържала контакти и с ,,Воля" на Веселин Марешки. Разговорите с лидера на партия КОД Петър Москов са били ,,нормални и тогава, и сега", отбеляза Каракачанов. На 30 април, от партията на Валери Симеонов – НФСБ също призоваха патриотичните формации да се обединят и да се явят заедно на изборите. ,,Трябва да сложим край на опасните за демокрацията и държавата действия на новите улични демократи преди да бъдат нанесени непоправими щети! И това може да бъде постигнато само и единствено  чрез национално обединение на патриотичните сили, което да даде отпор на неолиберализма, пошлостта и чалгизацията в политиката! Призоваваме Ви да загърбим миналото и да поставим основите на националното обединение на патриотичните сили!", написаха тогава от партията на Валери Симеонов. Те призоваха всички партии от патриотичното пространство на незабавни консултации за подготвяне и провеждане на национален патриотичен форум. Припомняме, че на парламентарните избори на 4 април, партиите от бившата формация ,,Обединени патриоти"  се явиха поотделно и нито една от тях не успя да премине 4-процентовата бариера. Най-близо до влизане в парламента бяха ВМРО, които получиха 3,64 процента.  ,,Патриотична коалиция – Воля и НФСБ"  събраха 2,37 % от гласовете, а ,,Атака" едва 0.49%.

копирано от: https://debati.bg/vmro-vodi-razgovori-s-patriotichni-formatsii-za-savmestno-yavyavane-na-izborite/
9
Имам чувството че се опитват да ни назначат поредният водач менте. Номера няма да мине. Тоя Милен Врабевски даже не се е снимал с народна носия, що за родолюбец е ? Една неприятна истина е че повечето наследници на известни  възрожденски родове и личности не са читави, и не са родолюбци. Всъщност повечето наистина запалени родолюбци в днешни дни не са наследници на известни родове и личности от възраждането. Причини да е така - много. Тоя велик доктор най-вероятно е някой масон, иначе как така ще е успял ? Знаеме кои успяват и преуспяват в днешни дни ! А тоя Милен Врабевски до сега не съм го и чувал. Дядо му бил съратник на Левски , но ние знаем че не всички съратници на Левски са били читави. Доста са тръгнали с Димитър Общи срещу Левски и т.н. !
Pages1 2 3 ... 10