• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

18 June 2021, 02:46:31

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13075 Posts

Шишман
5263 Posts

Panzerfaust
849 Posts

Лина
726 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21937
  • Total Topics: 1346
  • Online Today: 71
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 45
Total: 45

Относно гей-парада в София

Started by Hatshepsut, 12 November 2018, 06:23:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sturmmann Батбаянов

18 May 2021, 00:19:17 #30 Last Edit: 18 May 2021, 01:30:29 by FELDMARSCHALL
Quote from: FELDMARSCHALL on 17 May 2021, 19:51:22Всички националистически и патриотични формации са се обявили ясно против гей-парадите. Тук не виждам друга позиция, така че Щурман малко да си свери неверните твърдения с реалността. :wink:
Също така искам да му припомня (ако не знае) да провери Хитлер като печели изборите с 33% за Райхстага с коя партия се коалира първоначално, понеже за това нещо рядко се говори и се замита под килима, като официалната историография иска да извърти нещата, че той веднага наложил диктатура.
DNVP - Deutschnationale Volkspartei, която е дясно-консервативна партия с националистически привкус, но далеч от НСДАП на Хитлер. Нейни еквиваленти в днешно време са партията КОД на Петър Москов и други консервативни партии от 90те, които не слагат на 1во място национализма. Затова и написах в другата тема за изборите какво е политиката - Изкуство на възможното към момента, а не на желаното. Когато разбира се желаното и възможното се съчетаят - това е най-добрият вариант, но за съжаление се случва рядко. Така че сега трябва ли да обвиним Хитлер в безпринципност, че се е коалирал първоначално с някого, вместо да наложи от самото начало пълна диктатура. :laugh:
Хитлер използва тази партия за да вземе цялата власт след няколко месеца, когато партията изчезва. В нашия случай Бойко използва патриотите за да стане премиер и след края на мандата тези партии не минаха бариерата. Ако ние тук във форума сме за Бойко примера ти е удачен.

Хитлер получаваше по няколко процента години наред, но никога не си каза "ми то сега народа няма да ни постави на първо място на изборите, дай да се коалираме с който е на първо място, само и само да сме на власт и да пробваме да променим нещо". Изчака, взе властта и им еба майката.

Що не станеш член на ГЕРБ като толкова си жаден за власт? Ма то пък е вече късно, тия власт няма да видят повече. :)

FELDMARSCHALL

18 May 2021, 01:27:03 #31 Last Edit: 18 May 2021, 01:28:38 by FELDMARSCHALL
Пишеш глупости. Хитлер си сътрудничи с тази партия не няколко месеца, а няколко години преди 1933та. Провери фактите преди да пишеш неверни неща наизуст. Не сравнявам Бойко с Хитлер, не ми изопачавай думите, а просто давам пример че в даден момент коалициите са неизбежни за да постигнеш поне част от целите си. Така е в България, така е и в целия свят. Хитлер освен това идва след избори на власт (участва няколко пъти подред), виждайки след опита от 1923г., че това е начинът с течение на годините да убеди германците в своята правота и в програмата на НСДАП за развитие на съсипаната след ПСВ Германия.
Член на ГЕРБ няма да стана никога, затова ти препоръчвам да спреш с провокативните намеци и заяждания за да не тръгна и аз в подобна посока, а освен това мога да разкрия какви неща ми пишеше Боян Расате на ЛС във Фейсбук, неща които все пак смятам да останат между нас си. Написах ти го няколко пъти в другата тема, че е срамно да ползваш мандата на някаква партийка създадена 1990г., нямаща общо с национализма и със соросоидната добавка "Нова демокрация" само защото има прилика в първата част с името на бившата ти организация (от която си изгонен 2010г), подлъгвайки хората че гласуват за Български национален съюз, откъдето многократно са заявявали, че не са политическа партия и не участват на избори. За съжаление момчетата са принудени преди всеки избор да правят това уточнение, когато Расате се яви с мандата на БНС - Нова демокрация, че това не е Български национален съюз. Смятам че бях пределно ясен и допълнителни заяждания и опити за дребни провокации няма да допусна. Да не говорим, че се отклонява темата в друга посока. Толкова по въпроса.

Hatshepsut

ВМРО осъди провеждането на поредния ,,София прайд"


От ВМРО осъдиха София прайд, който тази година ще се проведе на 12 юни. Заместник-председателят на патриотите Ангел Джамбазки определи парада като позорно сборище.https://www.tvevropa.com/2021/06/vmro-osadi-provezhdaneto-na-poredniya-sofiya-prajd/

Sturmmann Батбаянов

Във ВМРО само от Джамбазки става нещо. Другите са демократични китки.

FELDMARSCHALL

Ами само за Русе мога да гарантирам за Траян Тотев (едно младо лъвче), Галин Григоров (бивш областен управител за Русенска област) и още 3-4ма в листата за депутати, че лично ги познавам и стават за нещо много повече от "нещо". Не защитавам изобщо партията ВМРО, а коментирам конкретни хора, които познавам от години и съм изградил лично мнение и оценка за тях. Лесно е да се лепят етикети за другите, доста по-трудно е да доказваш ти лично на какво си способен, особено ако нямаш нужната публичност.

П.С. Между другото Йоло Денев е кандидат на БНС - Нова демокрация за депутат от Русе, човек който през живота си не знам да е стъпвал в нашия град. :judge:

Hatshepsut

12 June 2021, 21:27:08 #35 Last Edit: 12 June 2021, 21:29:08 by Hatshepsut
София прайд vs Шествие за християнското семейство


В 16.00 часа днес пред Паметника на Съветската армия се събраха участниците в 14-ото издание на ежегодното шествие в подкрепа на човешките права и правата на хората с различна сексуална ориентация - София прайд.

Мотото на събитието тази година е "Отново заедно в подкрепа на човешките права". Прайдът започна с концерт с участието на Виктория Георгиева, Васил Гарванлиев, Иво Димчев, Рут Колева и Михаела Филева.

Миналата година шествието мина онлайн заради пандемията от коронавируса, но сега се връща към обичайното си присъствено провеждане, като пред паметника на Съветската армия се бяха събрали множество присъстващи, запълвайки пространството пред монумента.

Според организаторите на мероприятието се очаква тази година да се постави нов рекорд за посещаемост. Предишният такъв беше през 2019 г., когато около 7000 души присъстваха на прайда.

Самото събитие се провежда при сериозни мерки за сигурност, след като се появиха заплахи за физическа агресия към присъстващите. Зоната е оградена в широк периметър от полицията, няколкостотин служители на СДВР охраняват Княжеската градина от всички страни.

В късния следобед ще има шествие, но неговият маршрут се пази в тайна заради сигурността на участниците.

Организаторите заявяват, че "мисията на прайда е да повиши видимостта на тази общност, да поддържа обществения дебат за приемането им, и да покаже на нехетеросексуалните в България, че не са сами".

Мероприятието се излъчва на живо във Facebook от профила на прайда.

Както и в други предишни години, часове преди прайда се проведе контрашествие под надслов "За защита на традиционното българско християнско семейство". Негови организатори са от сдружение "РОД Интернешънъл" и партия ВМРО, Християнреформистка партия, Български съюз за директна демокрация (БСДД) и партията "Чест".От "РОД Интернешънъл" разпространиха позиция, в която те определят София прайд като нарушение на Конституцията, защото "те рушат психичното и физическо здраве на младежта, като внушават поведенчески модели, водещи до възпрепятстване възпроизводството на нацията".

Според организаторите събитието е в защита на традиционното християнско семейство. Оттам заявяват, че семейството все по-често е дискриминирано и това е видно от "антисемейните закони", които се налагат.

От страна на ВМРО присъстваха евродепутатът Ангел Джамбазки, организационният секретар на партията Юлиан Ангелов и Александър Сиди, а събитието събра няколкостотин души при пилоните на НДК, които преминаха на шествие до президентството.

"Морално разложени типове се опитват да ни кажат, че ненормалното е нормално", заяви Джамбазки пред събралите се протестиращи и ги призова да са горди от позицията си.

"И религията, и биологията са единодушни - има два пола и семейството е съставено от мъж, жена и техните деца. Всичко друго е отклонение от нормите. Всичко друго е извращение", допълни още той.

"Беше ни обяснявано, че това е просто едно забавление, искали да се разходят и да си развеят знаменцето, което откраднаха от децата. Върнете дъгата на децата, тя е тяхна, а не на вашите тревожни мозъци", призова Джамбазки, припомняйки за първия гей парад от 2009 г.

По думите му години по-късно организаторите на прайда и съмишлениците на ЛГБТИ искат вече да имат повече права и да променят законодателството.

https://webcafe.bg/obshtestvo/sofiya-prayd-vs-shestvie-za-hristiyanskoto-semeystvo-snimki.html