• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

25 July 2021, 19:06:34

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13357 Posts

Шишман
5566 Posts

Panzerfaust
887 Posts

Лина
739 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 22647
  • Total Topics: 1351
  • Online Today: 178
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 95
Total: 95

Италия и как седят нещата в тази страна

Started by Шишман, 19 January 2020, 13:49:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

От вчера пак започнах да работя на прочутият в цяло Милано бар Кошмар. Там в тоя район обикалят големи групи младежи и правят какви ли не простотии. Естествено не ги пускат в бара, понеже не консумират и с поведението си гонят другите клиенти. Та един от опасните и големи хулигани, който заплашвал да счупи бара бил българин. Предполагам израснал тука в Милано. Беше ми интересно да го видя, но вчера го нямаше. Иначе около бара цялата улица е като при военно положение. Има патрули на карабинерите и проверяват почти всеки с вид на арабин. То бара се намира на една къса улица с много заведения и много народ и стават буквално мега сбивания от по 30-40 или даже 50 и 60 души.

Шишман

Яки битки между стачкуващите и работниците в складовете.
Истината е че агенцията ни се провали в тия битки поради: некадърници, интриги и тъпотия и тия нищо и никакви работници се справят по-добре от нас.

Шишман

Снощи се запознах с българина дето е наплашил хората от бара и цялата улица. Казва се Георги от Бобошево. Поговорихме си 10-на минути и с крайчеца на окото забелязах че собствениците на бара изтръпнаха да не стане някой мега бой и да им затворят бара.
По начало ние българите сме доста сговорни и веднага станахме приятели с тоя млад юнак.
При другите народности няма такива неща, даже при албанците, които са много-сговорни.

FELDMARSCHALL

Глупости. Точно обратна е практиката и оттам е тръгнала приказката - Не търси помощ от българи в чужбина. Подливат ти вода и те прецакват. Едни от най-незадружните общности са българите в чужбина и си пречим взаимно. Аз лично съм го изпитал на свой гръб преди години. :laugh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 16 June 2021, 00:52:59Глупости. Точно обратна е практиката и оттам е тръгнала приказката - Не търси помощ от българи в чужбина. Подливат ти вода и те прецакват. Едни от най-незадружните общности са българите в чужбина и си пречим взаимно. Аз лично съм го изпитал на свой гръб преди години. :laugh:
За 14г. в чужбина виждам точно обратното. Аз винаги тука съм търсил и намирал помощ от българи. Не помня някой българин тука да ми е пречил по какъвто и да е начин. Да виждал съм и модернизирани българи боклуци, има и такива, ама даже и те не са си губили времето да ми пречат. Навсякъде където съм попадал и е имало българи са ми помагали. А тия приказки за лошите и незадружни българи ги говорят нихилистите и българите дегенерати в чужбина, които никой не иска да ги вижда.

FELDMARSCHALL

Че ти нали им казваш, че ще ги биеш всичките, смее ли някой българин в Италия да ти пречи. :lol:
Funny Funny x 2 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 17 June 2021, 00:16:40Че ти нали им казваш, че ще ги биеш всичките, смее ли някой българин в Италия да ти пречи. :lol:
Е аз това го правя рядко с българи, само ако се правят на много умни.

Шишман

Както и се предполагаше, стачките и затварянията на складове от ислямо-комунистическият синдикат  SI KOBAS: стигнаха до смъртта на един арабин от Мароко и 3-ма ранени. Някакъв шофьор на камион не издържал, дал газ и ги прегазил. Комунистите по телевизиите сега вият на умряло и ги защитават.

FELDMARSCHALL


Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 18 June 2021, 21:44:29Така им се пада, още трябва... :laugh:
Жалко че на нас все не ни даваха да ги бием, а сега и не ни и викат повече и не можах да набия хубаво някоя от тия гадини.

Шишман

Да му се не види четвъртъка затвориха великият бар Кошмар за 5 дена. Марко така се казва собственика им се развика яко, ама нищо. Каза им - в моите барове е имало наръгани с нож, стрелби с пистолети, бити пребити, продавали сме кокаин и не са ни затваряли, а сега сме по-чисти от всякога и ни затваряте.
Защото ни затвориха без никаква причина ей така за кеф на не знам кого. Трябва да му дам акъл да отвори направо дискотека "Кошмар" и да се оправят нещата. Яд ме е понеже там съм почти винаги седнал и е забавно, говоря си с различни хора или им слушам разговорите и така. Вчера ме пратиха другаде и макар да не правех нищо ме заболяха ходилата от седенето прав. Доброто е че шефа на агенцията мисли че като съм работил в бар Кошмар и искам да бия хората: та казва винаги да ме сложат на место , където няма боища и подобни неща.
То заради бар Кошмар ми направиха даже нов добър трудов договор, каквито не правят вече.

Шишман

BАР КОШМАР Е ВЕЛИК И НЕПОБЕДИМ
 Тъкмо се бях притеснил че бара е спокоен и е загубил същността си и .............
И вчера нещата се оправиха. Цяла вечер битки, бити, един пиян падна сам и го откараха в болница, много разправии стигащи почти до бой,араби, албанци, негри даже и един българин срещнах, кокаин и много-много луди. Чудесна вечер и въпреки всичко оцеляхме. Лошото е че днеска е събота и събота вечер е още бурна и от петък вечер. Снощи така потичах и се поборих с тоя и оня, че днеска няма нужда да тренирам.

Шишман

В БАР КОШМАР ЕКШЪНА Е ГАРАНТИРАН
 Снощи беше прекрасна вечер бой с арабите, бой на негърка и бой с бутилки. Бара беше започнал да става смотан, но вчера с моя помощ и подстрекателство си върна формата. Тия гадове по тая улица на Милано : не ги ли биеш стават много нагли. Вчера един арабин тъкмо да го налетя на бой и ме спряха, но после един приятел на бара арабин от Тунис реши да се заеме с оня малък арабин дето правеше проблеми. И като го хванаха с един друг: бой , столове в гърба, нещо страшно оня едвам избяга. Аз успях да дам на малкият урод един хубав шут от прословутите ми шутове, после дадох един и на една негърка, а хората от бара я набиха.
Тоя бар си има свои хора бандити, които или продават дрога там или крадат наоколо и пазят бара. ПОнеже ако аз набия някого и ми викат полиция , та тия ми вършат работата понякога, аз трябва само да ги спирам, като нещата тръгнат на много зле за битият. Единият арабин дето би пишлемето арабин е туко що излезнал от затвора за опит за убийсво: някакви опитали да го оберат докато продавал кокаин и тоя наръгал 2-а от тях. Та ми вика - пази ми гърба - което значи че е умен и има опит в битките. Та му пазих гърба и така. Бара си върна добрата стара форма.

Шишман

Новият ни приятел Сам от Тунис. Тия дни се сприятелихме, приятел е на бара на скоро излезнал от затвора за дето наръгал няколко човека с нож. Та преди това му се случило следното. Някакви неаполитанци налетяли с пистолет на един на име м Алле - моят шеф с който сме приятели и съдружници в едни далавери. Той не ми е шеф, така се майтапя с жена ми !
Та тия му налети по пиянски причини, Сам бил на близо и с една бутилка ги опухал здравата. Тия след няколко дни решили да се правят на велики мафиоти и почнали да търсят Сам, тоя като разбрал взел един нож и им определил среща. Казал им - какво искате, сгрешихте и си го получихте, защитих приятел демек тоя Алле. Той така прави : първо говори нормално и ако не се разберат - откача. Тия му се озъбили и тоя ги наръгал над 70 пъти с ножа. Интересно е какво казал в съда: казал че не съжалява и като излезне пак ще ги наръга ако ги види в тоя район, а това е района на нощните барове и дискотеките. Шефа - Алле през 5-те години докато е бил в затвора му е носел, без да е бил длъжен :всеки месец по около 200 евро и храна. Сега миналата сряда, като го е видял че е излезал отново от затвора му е дал 500 евро да има пари. Та с тоя Сам сега сме приятели, аз му пазя гърба и той на мене. Събота го пазих - вчера той мене иначе няма как да се оцелее.
А бара и снощи беше бурен : заради едно лайно барман стана тъпа разправия и един млад негър получи една предупредителна глава от мене, ако не беше омекнал 2-та глава щеше да е истинска и да му счупи зъбите или носа. Интересното е че от кляканията съм станал страшно силен и издръжлив и 5 човека ги носех с мене и не можеха да ме удържат, даже не бях и задъхан. Обвиниха ме че съм много ядосан, а не бях се и ядосал още. Негъра се разтрепери и т.н. истории от баровете. Та такива неща. Колкото до бармана , ако ме викнат пак ще поискам разрешение да го набия , ба му минат бесовете.

Шишман

Снощи собственика и главен идеолог на бар Кошмар - Марко: зачете отзивите в интернет за бара. Повечето бяха отрицателни: били ги набили, ограбили, персонала не бил учтив, пиенето не било добро и подобни. И докато ги чете се спукваме от смях. Не му дремеше, понеже бара е винаги пълен даже , когато останалите са празни. Иначе екшъна в бара е гарантиран. Срядата един опасен крадец по прякор джуджето- Нано на италиански се скара с един негър - дилър на кокаин.  И докато се мъча да ги разделя - Джуджето се опита , кой го знае защо да ме удари с една бутилка, отдръпнах се и оставих негъра да го пребие. Та такива м и ти работи. Сега съм дигнал мерника на няколко нагли клиенти и при пръв удобен момент ще ги оправя.