• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
18 May 2021, 22:25:51

News:

15.11.2020 Платформата на форума е обновена до SMF 2.1 RC3


Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

18 May 2021, 22:25:51

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12817 Posts

Шишман
5022 Posts

Panzerfaust
816 Posts

Лина
716 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21328
  • Total Topics: 1337
  • Online Today: 120
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 2
Guests: 59
Total: 61

Recent posts

Pages1 2 3 ... 10
1
Аз лично държа на хронологията на стария форум, защото тя показва моментните ни емоции, настроения, очаквания. Държа дори и на присъствието на потребителите простаци и лумпени, каквито имаше доста. Те отразяват своето време.
В този смисъл, за мен новият и старият форум са различни неща и продукт на различно усещане и времена. Смятам също така и че старият форум е изчерпан като място за писане. Въпреки всичко, е възможно след време потребители, нерегистрирани в новия, да го ползват. Поради това ще гласувам да бъде архивиран на предварително обявената дата - 2026 г.
2
Quote from: Panzerfaust on Today at 21:48:39Да разбирам ли, че при сливане, хронологията на стария форум ще бъде загубена и ще започне от датата на сливането?

Не, всички постинги ще бъдат с оригиналната си дата и час. Не съм сигурен обаче как ще бъдат номерирани постингите след сливането. Всеки постинг си има идентификационен номер, според който се подреждат в темите, т.е. подреждането става според номера на постинга, а не според датата на публикуване.
Ще се консултирам със специалистите по този въпрос, понеже искам стария форум да се прикачи към новия, а не обратното; в смисъл ще бъде неприятна изненада, ако постингите от стария форум след сливането са с по-големи номера от постингите на новия форум.
3
Хората, който "дават парите" не ги интересува това. Те отдавна са предвидили такъв сценарий. Те живеят зад високи стени и мнобройна охрана. Пука ли им на богатите в Бразилия или ЮАР, че зад високите стени на палатите им се шири мизерия и убийства? Не! В Европа много вероятно ще стане същото. От това ще пострада средната класа - белите европейци, които ще бъдат убивани, ограбвани, изнасилвани. Впрочем, симптомите на това вече започнаха и се виждат с просто око и сега.
В такъв случай:
Вариант 1 - европейците се вдигат и оказват отпор, започва война, обявена в медиите като гражданска, но де факто расова и цивилизационна. Това е добър вариант, но ще могат ли оядените от консуматорство, застарели и отровени от либерализма западняци да го направят?
Вариант 2 - европейците тихо се предават, докато бъдат напълно подменени като коренно население и останат в малки анклави, както са индианците примерно в САЩ.
4
Да разбирам ли, че при сливане, хронологията на стария форум ще бъде загубена и ще започне от датата на сливането?
5
Реших да пусна тази анкета орносно бъдещето на стария форум.
Аз съм поел ангажимент той да бъде архивиран през 2026г., но има и други варианти, заради което пускам тази анкета.
Вторият вариант е форумът да бъде архивиран по-рано от предвиденото, а третият вариант е стария форум да бъде слят с новия форум.

Специалистите, разработващи платформата SMF вече са написали скрипт, с чиято помощ може да бъдат сливани два форума.
Подробности за този скрипт може да видите тук:

https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=575102.0

Същите специалисти казват, че този скрипт работи.

Длъжен съм да спомена предимствата и недостатъците на двата варианта (архивиране и сливане)

1. Архивиране

Най-главното предимство на този вариант е, че стария форум ще бъде "консервиран", т.е. ще се запази цялата му структура, хронология и статистика. Друго съществено предимство е, че този вариант е много по-лесен за изпълнение.

Недостатък на този вариант е, че двата форума остават разделени, с различна хронология, статистика и т.н.

2. Сливане

Предимството на този вариант е, че форумът ще придобие хомогенна структура, темите с продължение в новия форум ще бъдат слети, ще има единен списък с потребители и т.н.

Недостатък на този вариант е, че някои теми и раздели от стария форум, които се дублират с новия, ще бъдат изтрити. Това се отнася най-вече за хуманитарните раздели - Култура, История, Фолклор, Археология.

Дори и стария форум да бъде архивиран, по-късно той пак може да бъде слят с новия, т.е. вариантът с архивирането е обратим, докато сливането е необратимо.
6
Не, колапсът на институциите ще дойде преди това. Държавата ще изтърве контрола си върху цели региони, където полицията ще бъде безсилна да въвежда ред, там ще се обявят ислямски халифати и ще бъдат отхвърлени законите на Републиката. Военните ще бъдат помолени от правителствата да се намесят, но след като установят силов контрол над регионите ще вземат властта.

Това е просто един сценарий. Дали е възможно - бъдещето ще покаже. ;)
7
Пак ти казвам - следи пътя на парите, за да видиш кое е възможно. Знам, че звучи гадно, но това е живота.
Ти как си го представяш този преврат? Завземане на властта, а после? Знаеш ли колко лесно следва финансов колапс за една държава, била тя и сериозна икономика? Как се управлява като ти сринат икономиката, особено в изнежена и претенциозна Европа?
8
Тези които дават парите подкрепят правителствата. Армията става опозиция  и  развъдник на крайнодесни идеи.  Според данните на германското военно контраразузнаване (MAD) от 2008 г. до днес в Бундесвера са открити около 200 крайнодесни  елемента.

Има генерали, които са насилствено пенсионирани и те чакат своя момент.
9
Възможно е да греша, и дано наистина греша, но от французите, които познавам, смея да твърдя, че всичко е загубено. Французите са отвратителни комунисти и това писмо е буря в чаша вода.
10
Невъзможна задача в днешния свят. Военен преврат, който и да е успешен (тип Пиночет) е немислим в Европа. Тези, които дават парите няма да го позволят.
Pages1 2 3 ... 10