• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
11 April 2021, 00:24:23

News:

15.11.2020 Платформата на форума е обновена до SMF 2.1 RC3


Welcome to Guest. Please login or sign up.

11 April 2021, 00:24:23

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12605 Posts

Шишман
4748 Posts

Panzerfaust
772 Posts

Лина
699 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 20692
  • Total Topics: 1328
  • Online Today: 27
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 25
Total: 25

Recent posts

Pages1 2 3 ... 10
2
avatar_Шишман
На вас вече са ви известни много неща, но аз съм
длъжен да ви напомня, че руският народ, подложен
на геноцид и деградация с помощта на технически и
биологични средства, в буквалния смисъл губи способ­-
ността си за свобода, самоусъвьршенстване и себе␂уважение. Това е заложено от първия резидент на
Ордена Мойсей Мардохей Леви, известния днес в Русия
като създател на научния комунизъм Карл Маркс. Орде␂нът и Гоупата могат да се гордеят, че този евреин е
започнал, а сега евреинът Троцки завършва мисията
по унищожаване на руския народ и Руската империя.
Смятам за свой дълг да добавя, че евреите, жи␂веещи в Германия, Франция, САЩ и особено в Русия,
не са носители на идеите на Христос. Развихреният
от резидентурата на Ордена атеизъм планомерно и
системно се насажда от еврейския клан на съветс␂кото правителство.
Най-силно е възлюбил Иисуса Христа руският на␂род. И затова Господ му дарил най-щедрите и богати
земни недра. Именно заради това юдеите възненави-дели руснаците и ги ненавиждат вече повече от хиляда
години.


Настъпилото изкуствено измиране на руския на␂род, намаляването на раждаемостта на пълноценни
деца, чудовищното разпространение на алкохолизма,
на организираната и безнаказана престъпност —
всичко това е резултат от надмощието на юдеите в
цялата пирамида на властта и наглата, открита
проповед на безбожие, дело на юдейското иго в Русь.
Православният народ на Русия, всецяло приел
Иисуса Христа и станал ,,Дом на Пресвета Богоро␂дица ", остана единственият в света форпост, стоящ
на пътя към еврейско световно господство. Оттук
идва и главната цел на юдаизма - да унищожи Русия
и руския народ.


Именно в това се коренят сегашното зло и всички
нещастия на Русия


3
avatar_Шишман
БЕЗ ЕДНО ИСТИНСКО И СИЛНО ЧЕТНИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ НЯМА ДА СТАНЕ
Много хора се възмущават от изборните резултати: какво падение било и т.н. да не ги повтарям.
Истината е обаче че в рамките на тая политическа и културна система: това е положението и даже още нещата са добре, по на там ще стават все по-зле.
Единственият изход от това положение за нас българите е създаване на едно: истинско и чисто морално и много-добре организирано - четническо движение , което да започне лека полека да дава посока и да оказва влияние.
Не се ли вземем в ръце и не го ли направим - нищо добро не ни чака.
начелото го има, трябва само да се продължи напреде и да не се ограничаваме :само със въстановки и снимки. Време е за следващата крачка.
 
Снимката показва добре как трябва да са нещата: организирани, четнически униформи, поп и вяра задължително( без вяра поп и кръст до никъде няма да се стигне),  знаме на четата и четите  и няма кой да ни спре !
5
avatar_Шишман
 
Макар италианците да са малко меки, като народ имат едно нещо дето се нарича елит и тоя елит е истински.
Ето ги:

6
avatar_Шишман
В Италия през изминалата седмица имаше яки сблъсъци с полицията заради ковид мерките. Медиите покриха нещата и не показаха почти нищо. Един от лидерите на сблъсъците нарече управляващите "Терористи и криминални престъпници" , което е и точното определение за управляващата сган. Наричат ги ковид фашисти, но те са терористи нямат нищо общо с никакъв фашизъм. Снощи тамън го дадоха лидера на протестите в едно предаване и трябваше да тръгвам на работа. От понеделник ще има още протести, ако имам възможност най-вероятно ще се включа.
7
avatar_Шишман
Quote from: FELDMARSCHALL on 09 April 2021, 23:10:38Ще ми е интересно да чуя и вашето мнение на каква стратегия ще заложат "Възраждане" в близко бъдеще ? За мен най-реалистичният вариант за момента е пак нещо подобно на ОП от 2017г., само че Атака ще бъде заменена от Воля. :smile-1:
Ами ще продължат с русофилството и комунизма. Лидерът им и Пасков просто не познават начина на мислене на българите и за това ще се и провалят. Българина е русофил и много-малко комунист, но до едно ниво и после е само българофил и като не знаят границата и ще спрат да ни досаждат. Предполагам от американското посолство са му дали тая роля.
8
avatar_Hatshepsut
Мумиите на най-великите владетели на Египет преминаха през улиците на Кайро
Сергей Игнатов: Това е ярък знак за приемственост между съвременен Египет и древната египетска цивилизация18 мумии на фараони и 4 на царици премиха в пищното шествие по улиците на египетската столица Кайро преди дни във време на коронакриза.
Церемонията започна с 21 топовни салюта, а после хорове, пеещи на древни езици, и конски колесници придружаваха специално украсените камиони, върху които стояха пищно декорираните позлатени капсули - саркофази с контролирана среда вътре. В тях бяха поставени мумиите на най-великите владетели на Египет от Новото царство. Списъкът включва фараонът Секененра Таа, наричан Храбрия, който започва освободителна война срещу хиксосите; Кралица Хатшепсут, която издига луксозния храм Дейр Ал-Бахари на Западния бряг на Луксор; и на Рамзес II, великият фараон на Новото царство.
Пътуването по петкилометровата отсечка от Египетския музей до новия Национален музей на египетската цивилизация продължи час. И макар и без публика, вероятно милиони хора по света са гледали церемонията през интернет и по телевизията.Преместването беше по хронологичен ред на царуването. А причините за грандиозната процесия бяха няколко. Първата е самото преместване в новия музей. Идеята за създаването му е отпреди повече от 30 години. Той е бил построен в древната столица на Египет - Фустат, която сега е част от Кайро. Има над 23 200 квадратни метра изложбена площ. И показва колекция от 50 000 артефакта.

Музеят изцяло е посветен на египетската цивилизация, създаването му е било подпомогнато от ЮНЕСКО. Експозицията му е отворена частично от февруари 2017-а. И дори и български туроператори организират посещения в него. Ахмед Гонейм, изпълнителен директор на Националния музей на египетската цивилизация, казва, че церемонията е част от начина, по който мумиите са показани:

,,Това не е само начинът, по който ще разказваме историята, това е заобикалящата среда, това е атмосферата, която усещате, когато влизате. Посетителите, влизащи в Залата на кралските мумии, ще изпитат нещо подобно на влизането в гробница в Долината на царете. Преместването ще бъде положително за туризма в Египет".

,,Това е едно от най-значимите събития – политическо, културно и икономическо за Египет, региона и има отзвук в света", коментира темата пред БНР проф. Сергей Игнатов, основател на Еегиптологията в България, сега е ректор на Европейския университет за хуманитарни науки във Вилнюс.
 
,,Цялото събитие демонстрира приемственост на съвременен Египет като приемник на древната египетска цивилизация, която е баща и майка на съвременната европейска цивилизация. Това показва, че историята на културата предшества историята на държавата, а след хилядолетия египтяните продължават да уважават някогашните си владетели", каза още в "Хоризонт до обед" проф. Игнатов.https://bnr.bg/post/101449150
9
avatar_FELDMARSCHALL
За "Възраждане" съм убеден, че поне част от електората им (макар и по-малката) не е русофилски настроен като ръководството. Горе долу същото беше и с Атака преди около 15 години. Пенсионерите клоняха наляво и към БСП, а младежите клоняха към крайно-дясно - това са моите лични наблюдения отпреди 15 години. Удивително е как "Възраждане" върви по сценария на Атака от онези години, макар като че ли в забавен каданс. При Атака тогава нещата се развиха много бързо, като влезе от раз в парламента от първи опит - 2005г. с 8.5%, но не надгради особено 2009г. когато спечели 9.5% (тогава всъщност взе 100хил. гласа отгоре спрямо 2005та, но избирателната активност беше доста по-висока и затова не постигнаха много по-голям брой депутати в сравнение с 2005г.). Сега при "Възраждане" те 2017г. спечелиха 1.1% или около 37хил. гласа, докато сега имат 2.5% или около 78хил. гласа, като получиха значителен вот от чужбина - 12хил. гласа. Обаче за 4 години и то пропаганда по фейсбук, тв Евроком почти под пълен техен контрол, това си е твърде тромаво развитие. Както казах вече при тях нещата се развиват като на забавен каданс сравнено с Атака 2005-2009г., но сценарият, лозунгите на лидерите и програмите им удивително си приличат - Излизане от НАТО и ЕС и други неща. Въпросът е къде им е тавана (максимумът) и кога ще тръгнат надолу. На мен ми е ясно, че в подемът в който са в момента, те нямат интерес да се коалират с други партии, макар и това да им гарантира сигурно влизане в парламента. Ще ми е интересно да чуя и вашето мнение на каква стратегия ще заложат "Възраждане" в близко бъдеще ? За мен най-реалистичният вариант за момента е пак нещо подобно на ОП от 2017г., само че Атака ще бъде заменена от Воля. :smile-1:
10
avatar_Hatshepsut
Въпрос на гледна точка - Уроки, върколаци, самодиви

Две са популярните тези, които се застъпват, щом стане въпрос за фолклор. Едната е, че фолклорът касае единствено миналото от преди стотици години, няма нищо общо с действителността и сме длъжни да го запазим като някаква застинала форма.

Но има и друго становище, а именно, че фолклорът е витален, възприема много форми и може би съдържа истини от минали времена...

Pages1 2 3 ... 10