• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Guest. Please login or sign up.

17 April 2021, 07:33:53

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12637 Posts

Шишман
4800 Posts

Panzerfaust
779 Posts

Лина
700 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
  • Total Members: 128
  • Latest: Fiave
Stats
  • Total Posts: 20792
  • Total Topics: 1328
  • Online Today: 90
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 15
Total: 16

avatar_Лина

За Турция и турците

Started by Лина, 13 July 2020, 11:24:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Topic keywords [SEO] турци

Лина

13 July 2020, 11:24:13 Last Edit: 23 October 2020, 17:17:54 by Hatshepsut
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=1316.450

След като съдът в Бургас отказа молбата за правна помощ на Турския наказателен съд в Къркларели по случая с 4-мата бивши български граничари. М. Цонков, Н. Костов, Н. Петков и Ж. Петков, които са обвинени в Турция за убийството на турски гражданин - бракониер-нарушител на държавата ни граница.

След 12г. сага и разправии с наглите цигани, турската страна отново се опитва да притеснява бившите български граничари, които се надявам че са бивши по тяхно желание.

Турски съд поиска Интерпол да задържи български граничари


Турски съд поиска да бъдат издирени с червена бюлетина на "Интерпол" и задържани четирима български граничари, обвинени за смъртта на турски бракониер край Резово преди 12 години, съобщи bTV.

У нас разследването на случая е прекратено от Военната прокуратура поради липса на извършено престъпление. Изводът на прокуратура прекрати е, че инцидентът е нещастен случай.

Съдът в Страсбург също ги оправда. Турция обаче води собствено дело и ги обвинява в причиняване на смърт поради небрежност.

--------------------

Ха така, нормално е от гл. т. на това, че България в лицето на нейните институции продължава да е твърде сервилна спрямо Турция. Турция е държава, която е в конфликт със всичките си съседи и само България и играе по свирката.
Тук правителството се смля да уволнява митничари, щото видиш ли може би вземали рушвети от турските шофьори! Ами що да не вземат, нали безплатно 30г. минават през пътищата ни, без да плащат нищо на държавата.
И сега до последно ще се отлагат евентуални решения за спиране на пътуващите през деня тирове в почивните дни, само и само заради техните интереси.
И ето вчера един турски идиот уби 5 човека в катастрофа, този точно не е премерил правилно нещата и все че умря и той.

В отговор на всички турски репресии единствено България може да си позволи да извива ръцете на Турция, защото турския бизнес няма от къде да мине, ако не през България. От къде биха пътували тези прасета, ако България ги третира както те третират нас през Гърция ли  >:D , с фериботи до Румъния  :kuku: ?

Трябва някой да им скръцне със зъби, защото само факта, че те с никого, никога не са се разбирали говори за това доколко си струва да се градят отношения с такива дегенерати и аутсайдери.

Шишман


Шишман

А дано

_______________________