• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Уродът антибългарин пламен пасков

Започната отъ FELDMARSCHALL, 16 Мар 2021, 05:17:53

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

FELDMARSCHALL

Любимецът на зомбитата от "Възраждане" човешкия отпадък пламен пасков си показа истинската същност с хвалбите към Сталин - унищожителят на волжките и бесарабски българи:

:dont:

Шишман

Той Сталин е избивал най-вече такива луди, като Пасков. Така че не виждам защо го харесва. Трябва да почита Троцки тоя ха-хо Пасков.

Sturmmann

Funny Funny x 1 View List

Шишман

Цитатъ на: Sturmmann Батбаянов - 16 Мар 2021, 16:19:41Този е много луд. :mad:
Ти внимавай понеже е тренирал бойни изкуства и ако се ядоса става агресивен.
п.п.
женен е за някаква дръпната, даже рускиня не е могъл да намери и му пробутали монголоидка.

FELDMARSCHALL

А пред всички твърдеше, че жена му е чиста рускиня и има 3 деца от нея. :laugh:

Шишман

Цитатъ на: FELDMARSCHALL - 16 Мар 2021, 18:38:57А пред всички твърдеше, че жена му е чиста рускиня и има 3 деца от нея. :laugh:
Лъгал е пробутали са му дръпната, не е имал ум за рускиня. Може дръпната да се има за рускиня.

FELDMARSCHALL

Цитатъ на: Шишман - 16 Мар 2021, 17:28:17Ти внимавай понеже е тренирал бойни изкуства и ако се ядоса става агресивен.
В какъв смисъл ? Тебе заплашвал ли те е този боклук ?

Вижте го урода как е изтипосал сталин в кабинета си до Васил Левски...
Funny Funny x 2 View List

Шишман

Цитатъ на: FELDMARSCHALL - 21 Мар 2021, 22:05:59В какъв смисъл ? Тебе заплашвал ли те е този боклук ?

Не, но аз не смея да му се дървя понеже е кунг-фу майстор. :blush:
Funny Funny x 2 View List

FELDMARSCHALL

Тъй като го гледам е майстор в папането на кюфтета. :judge:
Funny Funny x 1 View List

FELDMARSCHALL

https://www.facebook.com/paskov.plamen
Този олигофрен сталинист наистина доста си е повярвал. Разпратил покани на всички водачи на листи в Кърджали за публичен дебат с него. Явно се има за много специален, простата му кратуна. :laugh: 
Да отговори обаче как така има 50хил. "последователи", а на изборите когато се яви имаше 10хил. гласа за цяла България. :judge:

Дайте да го докладваме, докато не е заблудил още хора с малоумните му анти-научни бръщолевения.

П.С. Мишок, тоя защо ти е в приятели и си му в последователи ?

Шишман

Цитатъ на: FELDMARSCHALL - 22 Мар 2021, 21:02:18П.С. Мишок, тоя защо ти е в приятели и си му в последователи ?
Преди исках да му следя дейността да съм в час, но после го разкарах или той мене не помня. Не знаех че още ми е в списъка. Публикациите му обаче са досадни и от доста време не ми излизат на стената. Отказах се да му следя дейността, не издържах.

FELDMARSCHALL

Поредните словоизлияния (диария) на тоя малоумник. :judge:

Panzerfaust

Изключително вреден индивид!