• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

25 October 2021, 16:20:08

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14334 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1033 Posts

Лина
794 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,241
  • Total Topics: 1,374
  • Online Today: 170
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 36
Total: 36

avatar_Simple Machines

Welcome to SMF!

Started by Simple Machines, 23 July 2018, 21:24:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Simple Machines

Welcome to Simple Machines Forum!

We hope you enjoy using your forum.  If you have any problems, please feel free to ask us for assistance.

Thanks!
Simple Machines
Optimistic Optimistic x 1 View List

Hatshepsut

Моето представяне на нашия форум в Българската секция на SMF Community:

https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=567822.0

Hatshepsut

Днес форумът навършва 1 година!

:horo:

Към днешна дата статусът е следния: 9,411 Posts in 1,118 Topics by 38 Members

Общо взето, темпото е много добро, единственото което ме притеснява е малкия брой на потребителите.

Hatshepsut

По-горе дадох линк към предствянето на форума в Българската секция на SMF Community.
Това представяне мина добре и аз се обнадеждих и реших да представя форума (по-точно двата форума - стария и новия) в английския раздел Showcase. За съжаление, това представяне завърши с провал  :sad:  Първоначално темата ми беше одобрена, но след две седмици бе отхвърлена... Ето и скрийншот:

Click  :arrow:   

Та както се вижда, темата бе отхвърлена поради нарушение на политкоректността, по-точно защото в стария форум имало теми срещу циганите! Аз съм сигурен, че едва ли някой от разработчиците на платформата SMF знае и една дума български, значи някой българин ме е докладвал (най-вероятно български гражданин с рязана паламарка)  :dont:


P.S. Не обръщайте толкова внимание на правописните и граматическите грешки в моя постинг, бях много разстроен и не огледах правописа, а след това нямах възможност да го редактирам.

Лина

SMF?  >:D  И тази дето ти е наложила забраната като и гледам профилната снимка, прилича на проститутка!
Сега дано ти става ясно, че няма смисъл да се нагаждащ към другите, не е трябвало да триеш нищо.
Форумите не са умрели, както пише онзи в някаква тема, аз напоследък с различни търсения постоянно ципвам в някакъв форум камината, тъй като е разработен в такава насока – има много реферати, разработени теми за студенти, студии, статии сега ......те не струват за използване, но за идея –стават. Форума им работи много добре, имат много реклами(това при нас никога няма да се случи), може би подсъзнателно това бе мотивацията ми да започна някои специфични теми напоследък, те генерират трафик, който можеш дори да си подбираш и случаен трафик, ............
Мисля си, че може би вместо нов националистически форум трябваше тайно да си направиш някакъв масов с обща тематика и все още не е късно, с него ще може да се представяш навсякъде. Не е късно. :smile-1:


Hatshepsut

Quote from: Лина on 11 July 2020, 18:07:42Мисля си, че може би вместо нов националистически форум трябваше тайно да си направиш някакъв масов с обща тематика и все още не е късно, с него ще може да се представяш навсякъде. Не е късно. :smile-1:


Засега нямам такива намерения, но ако ти имаш нещо предвид и си съгласна да го поддържаш като администратор, мога да ти инсталирам един форум  :smile-1:
Разполагаме с достатъчно ресурси, според поръчания хостинг-план имаме 150 гигабайта дисково пространство, от които досега сме използвали само 30.

Лина

О,не! Много работа иска това, просто нямам време.  :wink:

Hatshepsut

Quote from: Лина on 11 July 2020, 18:07:42Сега дано ти става ясно, че няма смисъл да се нагаждащ към другите, не е трябвало да триеш нищо.

Е, аз ако не бях изтрил антисемитските теми, първо за тях щяха да се хванат  :down:
В друга тема бях споменал, че съм против политическата коректност и не смятам, че трябва да има теми-табу. Но все пак да не забравяме, че първия форум на партия Атака беше закрит точно заради антисемитски теми, това се случи през 2005 или началото на 2006г.

Аз самият съм пускал теми срещу евреите, по-точно срещу намесата на Израел във вътрешните работи на България, примерно тази:

https://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=9666.0

Отношението на Българския национализъм към евреите е сложен въпрос, мисля да го развия в отделна тема.

Лина

Не е сложен въпроса проблема идва от това, че прости хора четат без разбиране. Значи когато пишем срещу български политици, публицисти, общественици и т.н. все е редно, а срещу представители на други етноси или държави не било приемливо!
Има наистина политическа клика от евреи, които искат на всеки да се бъркат, на всяка държава и това не е тайна. Написаното не се отнася до дядо Моше дето живее на ул.......... номер...... и си живее живота със всички малки злини и добрини, които е натворил като всеки друг човек, нали!
Както и въпроса с неинтегрираните цигани расисти извършващи престъпления само срещу българи, винаги когато пиша за цигани изключвам живеещите като нас, които имат малко деца, образоват се, горе-долу спазват закона. Тези последните хора не бих ги нарекла цигани дори те да го желаят.

Повечето хора искат всичко да им е черно или бяло, сакън да не помислят малко по въпроса. Трудно е да се угоди на такъв читател и дори на закона. По тази причина дори Зукърбърг често игнорира забраните, защото както  обществото има мнение така и отделния човек  може да даде гласност на мислите си. В края на краищата думите на убиват!
Agree Agree x 1 View List

Hatshepsut

Днес новият форум навършва 2 години!

:horo:

Към днешна дата статусът е следния: 16,281 Posts in 1,268 Topics by 91 Members

Форумът набра скорост, доволен съм от темпото, притеснява ме само малкия брой на активно пишещите потребители.