• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

21 October 2021, 10:34:36

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14265 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1023 Posts

Лина
793 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,149
  • Total Topics: 1,371
  • Online Today: 110
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 106
Total: 106

avatar_Шишман

БЪЛГАРЩИНА - изяснявания

Started by Шишман, 19 October 2019, 12:19:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Шишман

Мнение на някой си Боби от алтермедиата на БНС
______________________________
Поздравления за автора
___________________
Но както знаеш ренесанса е връщане към елино-римските идеали. Тоест връщане към езическите морално деградидивни обичаи. Та ренесанса възниква на запад сред отпадналите римокатолици, тоест в среда на еретици в която водещата сила на Християнството е изстинала. И за съжаление всички западно-философски идеи са болни и неефективни, понеже те не седят на здрави основи. От там се подразбира, че и техният национализъм е подобен. Ще дам един пример национал-социалистическа Германия достигна до нечувани върхове в развитието си, но това не трая много. Виждаме, че само за няма и 20 години Германия падна. Историята всички я знаем, не тя е интересна. Интересното е че германския народ закърмен с национал-социализма беше променен изцяло и от стегнат дисциплиниран народ се превърна развратена развалина и то само няколко години след падането си. И там нямаше многовековен гнет изнасилвания, потурчвания и тем подобни нам познати прийоми на поганската сган. Но ние издържахме 500 години, като дори и по селата сред неукия народ от части бе запазен тази здравост и моралност, която ние загубихме след прелъстяването ни от западно-еретичните-богоборски философии, а там всичко изчезна и бе унищожено и до край преобразено. Така става и с нас сега прелъстени от коварното многословие на запада ние се лутаме от комунизъм в демокрация и сами не намираме корен в себе си да се върнем към изконното и градивното за нашата страна Православие. Днеска мнозина болни от някоя предходна западна философия гледат да обвържат и националната борба с нея. И така виждаме невероятни хибриди, като червени марксисти по идеология, облечени в кафяви дрехи и криещи се зад маската на Родолюбието. Но стига вече време настана да се избистри борбата ни и да се очистим от нечестивите защото България загива и вече няма да търпим идеологически осакатени елементи да се кичат с званието националист.
Скоро ще трябва да проведем среща между нас си които се знаем и да из кристализираме нашата борба, да я направим обща и да спасим Отечеството си.
Това ще стане като се върнем към ония идеали, които водеха България към величието си, тоест идеалите на Златният Век на нашата Родина.
За Бог и Родината

Шишман

БЪЛГАРЩИНА И ЗАПАДНА КУЛТУРА
Странно ! Западната култура е доста чужда на българската , още от времето на разделянето на православна и католическа църква.
Характерното за съвременната западна култура е че тя е продукт главно на : сатанинските медии и Холивуд. Сатанинско творение е и рок енд рола с крал Е.Пресли. В западната култура има и моден черен елемент, например краля на попа е лудия  педофил М. Джексъм, който пък беше женен за дъщерята на краля Елвис , който беше и наркоман. забелязвате ли вече противоречието между тази култура и българщината.
 Интересно ми е как някои родолюбци мислят че западната сатанинска  култура може да е нещо добро за нас българите ? Съвременната западна музика е най-популярния продукт на тази култура. Рока не е музика на  десни. Това е музика на : леви, анархисти, пе****ги, наркомани и ненормални. Е редно ли е един родолюбец да се вманичава по такава музика и да  поздравява с такива шантави песни ?
Разликата , колкото от земята до небето !
Ето я нашата българщина, и си е много добра и не я сменям за нищо чуждо, особено западно.


Шишман

     САМО И ЕДИНСТВЕНА БЪЛГАРЩИНАТА МОЖЕ ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ
 Изборите са губене на време, а и хората не са способни, ако не са българизирани : да направят даже глупав избор. Избират един от друг по ненормални . Пример напълно изтрещялият - С. Трифонов.
Така че българизиране ни трябва, а не избори !         
Шишман

 НЯКОИ ПОЯСНЕНИЯ И ОБЯСНЕНИЯ
Културата, науката и философията не са се появили просто ей така и в древноста са идвали от църквата. С разделянето на източна - православна и западна еретична- католическа църква, а и от преди това в последната с оглед новата ситуация настъпват промени в философско отношение.
Отричат се отците на църквата и всичко, което може да изобличи католицизма. Така западната философска школа остава без основи и става податлива на всякакви влияния.
Накрая се стига до ренесанса, който е въстановяване на езическите традиции, тоест на сатанизма. Повлиян от тази философия на егоизма, развратноста , алчноста и все подобни зли неща запада създава различните идеологии. Първо е социализма, а след това идва фашизма създаден от бившия социалист Мусолини и накрая и нацизма има и други, но няма смисъл да ги изброявам.
Какво става с тези идеологии и до къде са довели - знаем всички.
А сега се сетете как нашите родни спасители на народа са станали така велики ? Ами през медиите и филмите разбирасе. макар и някои  там да са отрицателни образи , то това не пречи да са пример за подръжание. Пример умишлено насаждан от господарите на тези медии - масоните и масоните. Когато те искат нещо да се забрави, просто се правят че го няма, както е с православната църква и Византия например.
И така някои народни спасители, въоръжени-недовъоръжени с тъпотиите на западната философска школа станали , даже националисти и се чудят : що народа спял и не ги последва? Ами просто е: вие драги сте чужди и отчуждени от този народ и макар философски да сте много зле то и малкото дето го имате е про-западно и няма нищо общо с обичайната  българска култура - българщината. Погледнете легионерите преди 9-ти те бяха по зпаден стереотип и какво стана с тях - нищо, ама грам нищо.
Погледнете няколкото хилави уж националистически организации дето съществуваха по едно време - какво стана с тях - нищо и половина.
Просто западния начин на мислене не върви в България и не се приема от българският народ. Просто е хора, ама простите неща май са най-трудни за разбиране.
За това в едно нещо няма ли българщина, има ли западни идеологически тъпотии - не ми го хвалете.

Шишман

    България няма нужда от горделиви и самопревъзнесени водачи и спасители. Има нужда от българщина ! Колкото повече българщина, толкова по-добре !   


Шишман

БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА .........
От родолюбци, а не от само-превъзнесени , образовани и обезродени учени и интелектуалци с леви и интернационални разбирания и виждания. Един необразован, но искрен родолюбец : струва колкото 1000 образовани, обезродени , леви учени и интелектуалци, артисти или палячовци. Даже колкото 100хил. То от тия полза няма, само вреда.  На снимката : родолюбци, от каквито има нужда страната и народа !
Шишман

ЗА ПОЛИТИКАНСТВАЩИТЕ ПАТРИОТИ И СПАСИТЕЛИ НА РОДИНАТА
За тия българщината е голям проблем, понеже им изобличава, глупостите, лъжите, измислиците и тъпотиите !
Колкото повече говорят, особено ако са под влияние на гордостта и само-превъзнасянето, което е нормалното им състояние, толкова по-голями и ненормални са глупостите, които излизат от устите им !
Така и нашите спасители на родината, патриоти и политиканти от всякакъв вид. Така се оплетохаха: в глупости, лъжи, измислици, поклонение на запада и сатанизъм , че могат уверено и спокойно, да бъдат настанени за лечение в някое добро лечебно заведение. Тия със всеки изминал ден изглеждат все по ненормални , неадекватни  и изгубени във времето и пространството. Но иначе тръгнали да спасяват България.
И разбира се "народа им е заспал, глупав, лош и т.н." !
А народа, както се вижда на снимката си е на ред и даже на дали има друг такъв добър народ на земята !
Шишман

27 July 2021, 10:42:09 #197 Last Edit: 27 July 2021, 10:46:28 by Шишман
БЪЛГАРЩИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЛЕДВА , А НЕ ДА СЕ ПОДМЕНЯ !
Оправя и нагласява според мераците на определен човек, решил че нещо не му харесвало.
Много хора, като решат да станат родолюбци : решават и да преправят българщината по своите си виждания за света и живота.
Това обаче автоматично ги прави себелюбци, а не родолюбци. Простото нещо, което всеки решил да стане родолюбец е че : не българщината трябва да се променя за да му е удобна, а той самият трябва да се промени и нагласи по българщината и рамките и.
Да в българщината може да бъдат внасяни нови неща и да има някакви промени, но без да се излиза от рамките и. И това трябва да става при много задълбочено обмисляне и и премисляне .
Та посланието на тая публикация е: не променяйте и подменяйте българщината по вас, а себе си самите променете по българщината. Иначе ще се стигне до грозните и ненормални изцепки : каквито може да се видят на кукерският събор в Перник.

Шишман

ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРАВИЛЕН ПЪТ - ПЪТЯТ НА ЛЕВСКИ
 Не споменавам Левски напразно, само защото е известен и медиите говорят често за него.
България е зле, не върви, обезлюдява се, корупция, несправедливост, големите ни монополи са в частни ръце - олигарси и т.н.
Как може да бъдат решени тия въпроси ? До сега много хора се опитваха с политически средства. В Политиката влезнаха Атака, ВМРО и други. Тези националисти, патриоти и уж родолюбци:  не само не промениха нищо, ами участваха в злодеянията срещу народа и страната. Атака в началото имаше такава народна подкрепа и мощ че можеше да обърне с краката на горе, не само България, ами и Европа, вместо това затъна в предателство, отстъпление от българщината, семейни назначения и на края се провали напълно. При ВМРО делата им - не са по-добри. Защо става така ? Истината е че самата политическа система, така е създадена че да поглъща всичко и всички , които влезнат в допир с нея. Даже и ако някой влиза в политиката с цел да унищожи тая система, тя пак го поглъща и смила. В началото се лъжат от субсидията, после вземат тук някой лев, там друго и така лека-полека се оплитат до шиите. Мислят си - дай да вземем тия пари и да помогнем на делото и на хората иначе ще ги вземе друг. Да но парите са проклети вече от системата и взимайки ги не помагат на никого и само вредят на страната и народа и. Да Аатака например  по едно време раздаваше пари на закъсали хора и помогна на доста. Но ако Атака е помогнала на 50 или 100 семейства , то с ненормалното си поведение е навредила на 10 хил.български семейства, така че ползата от делата им е никаква и даже , много вредна.
И идва въпроса тогава , какво да се прави, какъв е изхода. Ами какво да се прави го е измислил още Левски. И това е да се създаде : здрава, могъща, силна и всенародна организация , която да защитава интересите на българите и в същото време да защитава и самата българщина и да не излиза от рамките и ! Тая организация не трябва да влиза в политиката, а да действа с протести и завеждане на съдебни дела. Например политиците тръгват да вършат нещо противо-българско и вредно за страната и народа : и хайде по площадите, ако не разберат от дума - блокиране на пътища, кръстовища и така нататък, после съдебни дела и натиск от долу на горе към политиците, докато косите им побелеят. Естествено причините и нещата за които ще се протестира и бъдат съдени, трябва да се осмислят и премислят добре, а не за щяло и не щяло да се беснее. Една такава организация може да събира и дарения и доброволен членски внос и с парите да плаща за протести, както и да подържа професионални родолюбци . Това е единствената възможност, която имаме за момента. Той народа явно го осъзна и за това и не си прави труда да гласува вече.
 Народ има и това се вижда на снимката, няма водачи и хора които да организират народа за съпротива и отстояване на правата муи запазването на българщината.


Шишман

04 August 2021, 10:13:09 #199 Last Edit: 04 August 2021, 10:18:14 by Шишман
          ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИМА СВОЕ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА
 Да може да си има свое мнение и да е достатъчно умен - интелигентен, но не и по въпросите свързани с българщината. Тук мнението са си казали: народа, народните ни юнаци и милеещите за род и родина и вяра. Така че няма нужда тоя и оня да се правят на умни да одобряват или не одобряват нещо дето вече го има и е одобрено от целият народ. Това със своето мнение, може, ама в някое либерално сборище. Като се съберат либералите на едно место: нека си казват свободното мнение, което не е и свободно, а е мнение насадено от телевизиите и е откровено сатанинско и често невероятно глупаво. Всички свободни неща, мнения и революции, накрая свършват със сатанисъм и антибългарщина. Представете си, ако всеки от тия на снимката имаше някакво свое си т.н. свободно и интелигентно свое мнение: та те щяха да са облечени в какви ли не странни и даже клоунски дрехи ! Те обаче наистина са имали свое мнение : и то е да са в българщината и да се равняват по нея ! За което и ги поздравявам. Така се отдава почит на народен юнак - облечени в народни носии, а не в костюми на клоуни и палячовци.