• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

21 October 2021, 12:36:43

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14265 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1023 Posts

Лина
793 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,149
  • Total Topics: 1,371
  • Online Today: 110
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 75
Total: 75

avatar_Шишман

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

 ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D


Irini Zikidis

Джак: "Бил съм в България преди десетина години, в Sunny Beach и не знам как оцеляхме. Имаме приятел българин от Университета и той ни убеди да отидем на море в България. Още като пристигнахме с Хари, Мартин и Джеймс на морето, видяхме как някакви хора се опитват да обърнат една кола с други хора в нея, и всички крещяха. Ние решихме, че това е български ритуал, понеже Димитър ни беше разказвал, че сватбите и обичаите в България са много живописни. Веднага скочихме да помагаме на момчетата да обърнат колата, но изведнъж и тези, които обръщаха колата, и тези, които бяха в колата, извадиха бухалки и ни погнаха. Не помня много от престоя си, защото през цялото време бяхме мъртво пияни, но се върнах в Лондон с татуирано името на Димитър на задника. До ден днешен се чудя какво да обяснявам на момичетата, когато ме питат дали това е голямата ми любов."

Шишман


Димитър Димитров

От топлината ме хвана, някаква екзема. Ако ида на лекар ще се окаже на 100% опасен вариант на КОВИТ и ще ме интобират веднага !

Шишман

Атанас Манушкин
Защо не се състезават с маски. Баси и заразите ще разнесат. Съсипаха я тая олимпиада.

Шишман

Димитър Димитров


Ин мемориам.
Българският парламент бе първото нещо дадено на концесия, още от 1990 г.

Шишман

Точно казано и уловено
_______________________
Атанас Манушкин
Как пък един път не можахме да излъчим, да изберем люде, дето хем да не са крадливи, хем да не са зависими, хем пък и да са на страната на хората. Ама като кажеш, че това, което избираме, или ни е одобрено и предложено отвън, че действа в полза на назначилия го и винаги срещу местното население, веднага се юрват да те наричат комуняга, антибананаджия, недемократ, путинист и други подобни небивалици. Все още си мисля, че "отстраняването до девето коляно" не е решение, но колкото повече време минава, толкоз и по-често се "хващам" да считам, че има логика да го приема.
П. С. Колкото и бавно и внимателно да ни сваряват, накрая все пак ще оживеем достатъчно издивели, дето няма да има какво повече да губим.

FELDMARSCHALL

Quote from: Шишман on 24 July 2021, 14:13:42Димитър Димитров

От топлината ме хвана, някаква екзема. Ако ида на лекар ще се окаже на 100% опасен вариант на КОВИТ и ще ме интобират веднага !
Оправи си правописните грешки в поста. :whistle:

Шишман

Атанас Манушкин

Да си ви светна.
Два инвестиционни фонда - "Блек рок" и "Вангард",, запомнете ги. Тези два фонда са основни акционери във всички големи компании на САЩ, вкл. и тези от Силиконовата долина - Гугъл, Майкрософт, Амазон, Епъл. Собственици са и на "Ню Йорк Таймс", CNN, Холивудските филмови компании, Пфайзер, в Бионтех, Джонсън и Джонстън, военна промишленост и так далее. И сега най-важното - пътеката води към ФЕД, където изобщо не е известно кои са собствениците му.
Уаууууууу, нали не смятате, че с вахина Цията ще искат да спасяват населението? Бееде, преебани сме.

Шишман


Димитър ДимитровНе знам още какво ще измислят.
В САЩ на всеки затворник, който се ваксинира, му намаляват присъдата.

Шишман

 ДОСТА ТОЧНО КАЗАНО И ВИДЯНО
_______________________________

Skalata Kiro

Западняците последните 1000 г. чрез ЕВОЛЮЦИЯТА са станали най Подлите, Лицемерните, Страхливите ,  Грозните ,Извратеняци ! Още от времето на кръстоносните походи 11 в и 100-тиците войни за избили най смелите, млади , доблестни мъже! Убитаците страхливци са останали живи и са предали гнусните си гени! 500 г.  колонилно робство , велики географски открития и преселвания по континентите погубват най качествните дръзки и велики мъже! Остават гнидите с малки пишки, сърца и уродства да се размоножават! Това е физическия ФАКТ за гнилостта на Запада започнал 11 века назад! Наркотиците Опиум, бяла Захар, Тютюн и Кафе влизат от Новия свят перипа преди 5 века и превръщат в зависими , психично болни социопати ! 30 г. ГМО храни, токсични оцветители, консерванти, подсладители, нефтопродукти визуално са превърнали Европееца в смешен, човекоподобен , безволев Роб на най долните си инстикти и Отклонения !Разбира се основната причина е загубата на Божията благодат , чрез отделянето от Истината на Православната Църква, когато се отцепват 1054 г. от нас създавайки първата най голяма секта Католицизма, послдван от 100 -тиците протестантски разклонения!
FELDMARSCHALL

Имигрантите в Западна Европа - не само тези от Африка/Азия, ами и източноевропейците в т.ч. и българите, които дълги години живеят там също са западняци. :judge:
Щото и т.нар. западняци отпреди имигрантите също са живели другаде ако се връщаме назад във времето, или пък да погледнем кога хора от бялата раса стъпват в Америките, че да станат американци. :laugh:
Всичко тече, всичко се променя... :whistle: