The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

История на Форума

Started by Hatshepsut, 14 February 2020, 13:29:42

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

HatshepsutTopic starter

Quote from: FELDMARSCHALL on 15 November 2021, 09:56:31П.С. Знаете ли някога Костадинов да е имал профил в стария форум по времето когато беше във ВМРО преди 2012г. ? :rolleyes:

Не знам, според мен не е бил член на форума.

Panzerfaust

Жалко, ако наистина това е станало с Мишока...

Шишман

Quote from: Hatshepsut on 15 November 2021, 08:47:49Ако с Мишока се е случило най-лошото, моето решение за неговия профил тук - Шишман, е той да остане завинаги в групата Premium user.
Тука съм на линия, най-лошото ще почака.

HatshepsutTopic starter

Платформата на стария форум е обновена до версия SMF 2.0.19
Добавена е и поддръжка на немски език (каквато между другото има в новия форум още от създаването му)  :smile-1:

HatshepsutTopic starter

#196
Изключих кармата от стария форум.
Кармата даваше възможност за оценка на потребителските постинги, но беше неизпипана и имаше много недостатъци: даването на положителна и отрицателна оценка беше анонимно, освен това можеше за един и същи постинг да се дават неограничен брой оценки  :dont:

Panzerfaust

Кармата ме забавляваше отначало. Беше далеч от обективността обаче - Калоян я "пипаше", а и както се каза, един и същи потребител можеше всеки ден да гласува за друг и по този начин да го "храни".

HatshepsutTopic starter

Quote from: Panzerfaust on 17 August 2022, 11:29:49Кармата ме забавляваше отначало. Беше далеч от обективността обаче - Калоян я "пипаше", а и както се каза, един и същи потребител можеше всеки ден да гласува за друг и по този начин да го "храни".

Днес инсталирах нов модул към стария форум - Say Thanks, който заменя компрометираната карма. Общо взето, той е като "Likes" системата в новия форум. Този модул дава възможност за оценка (само положителна) на потребителските постинги. Тази оценка не е анонимна и може да бъде отменена от потребителя, който я е дал.

https://custom.simplemachines.org/index.php?mod=3898

Similar topics (5)