The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

avatar_Hatshepsut

Луковмарш 2022

Started by Hatshepsut, 08 January 2022, 17:53:14

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Linked Events

Panzerfaust

Нека не разводняваме темата с волни разсъждения - тя е за самото протичане на Луковмарш 2022. Има си организатори, те си преценяват кого да поканят, те носят и отговорност, ако има издънки. Дали защото европейските "крайно десни" са им съмишленици, дали защото с палестинците ги обединява ненавистта към "богоизбраните", дали защото искат да придадат по-широка легитимност на събитието - тяхна работа.
За мен е хубаво, че един истински български националист като ген. Христо Луков е почетен, защото той наистина беше забравен, и обратно - за убийците му има филми, книги, кръстени са улици. Затова всеки който не е провокатор и го почита, е добре дошъл.
Ако някой има претенции - да се хване, да организира подобно честване и поход, и да покаже как става. :wink:

Пешо

Quote from: Panzerfaust on 16 February 2022, 15:19:34Нека не разводняваме темата с волни разсъждения - тя е за самото протичане на Луковмарш 2022. Има си организатори, те си преценяват кого да поканят, те носят и отговорност, ако има издънки. Дали защото европейските "крайно десни" са им съмишленици, дали защото с палестинците ги обединява ненавистта към "богоизбраните", дали защото искат да придадат по-широка легитимност на събитието - тяхна работа.
За мен е хубаво, че един истински български националист като ген. Христо Луков е почетен, защото той наистина беше забравен, и обратно - за убийците му има филми, книги, кръстени са улици. Затова всеки който не е провокатор и го почита, е добре дошъл.
Ако някой има претенции - да се хване, да организира подобно честване и поход, и да покаже как става. :wink:

Прав си. Стига съм бистрил мозък по тази тема. Наистина най-важното е, че ген. Луков е почетен по достоен начин.

Пешо

Quote from: Шишман on 15 February 2022, 20:33:36Ами то БНС е на практика про-нацистка организация.

Шишмане, някой път ръсиш по-големи простотии от мене. :laugh:

Шишман

Quote from: Пешо on 16 February 2022, 19:39:26Шишмане, някой път ръсиш по-големи простотии от мене. :laugh:
Е па нали съм бил на събиранията им и съм ги чувал и виждал.

Panzergrenadier

Луковмарш отдавна се е превърнал в нещо повече от първоначално замислената идея за почит към паметта на ген. Христо Луков.

Това е събитие, на което патриотичтите сили или ако щете и крайната десница (казвам го в положителен смисъл) се преброяват. Маршът е мерило на това колко са консолидирани тези сили, затова е нужен, отвъд основната цел с която е създаден.
Panzergrenadier

По-важното е може ли Луковмарш да роди новите националистически лидери, които да могат успешно да атакуват властта - в общинските съвети, на местните избори, в изборите за парламент и президент. Тази общност (защото Маршът е едно общество от съидейници) трябва да роди тези лидери, иначе остава само като жест към ген. Луков.

Шишман

Quote from: Panzergrenadier on 17 February 2022, 08:17:04По-важното е може ли Луковмарш да роди новите националистически лидери, които да могат успешно да атакуват властта - в общинските съвети, на местните избори, в изборите за парламент и президент. Тази общност (защото Маршът е едно общество от съидейници) трябва да роди тези лидери, иначе остава само като жест към ген. Луков.
Не, не може да роди никакви лидери тоя марш. Ловя се на бас.

Пешо

Quote from: Шишман on 17 February 2022, 09:29:01Не, не може да роди никакви лидери тоя марш. Ловя се на бас.

И аз съм на това мнение.

FELDMARSCHALL

#40
Това, което бяхме планували за 4 октомври 2022г., когато Дянко Марков щеше да навърши 100 години няма да се осъществи за съжаление, но какво да се прави, това е живота... :sad:
Да почива в мир.

П.С. Шишмане, не започвай отново с глупостите. Нали си дълбоко вярващ човек ? Това, което ти се случи с коронавируса може да го възприемеш като някакъв знак, така че нека да не се сещаме отново за старото ти поведение, за което си отнасял много забележки и банове. Приеми го като приятелски съвет. :)

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 18 February 2022, 08:15:44П.С. Шишмане, не започвай отново с глупостите. Нали си дълбоко вярващ човек ? Това, което ти се случи с коронавируса може да го възприемеш като някакъв знак, така че нека да не се сещаме отново за старото ти поведение, за което си отнасял много забележки и банове. Приеми го като приятелски съвет. :)
Според мене не са глупости, а истината за състоянието на нещата. И годините го показаха че е така и съм прав.
Иначе благодаря за съветите !

FELDMARSCHALL

Маршът се казва "Луковмарш" организиран от БНС като през годините са се включвали и други организации вкл. от чужбина. Това не е марш на Боян Расате или друго физическо лице, т.е. няма как един човек да го монополизира, това ми е мисълта. Да, всичко започна през 2003г. с негово дейно участие и инициатива, но самия Расате е изключен от БНС през 2010г. и оттогава не е сред организаторите, дори не присъства на марша.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 18 February 2022, 20:06:28Маршът се казва "Луковмарш" организиран от БНС като през годините са се включвали и други организации вкл. от чужбина. Това не е марш на Боян Расате или друго физическо лице, т.е. няма как един човек да го монополизира, това ми е мисълта. Да, всичко започна през 2003г. с негово дейно участие и инициатива, но самия Расате е изключен от БНС през 2010г. и оттогава не е сред организаторите, дори не присъства на марша.
Така е !

HatshepsutTopic starter

Ние отново успяхме! - Тройният Луковмарш 2022


Similar topics (5)