• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

16 May 2021, 20:18:03

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12797 Posts

Шишман
4997 Posts

Panzerfaust
804 Posts

Лина
716 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21241
  • Total Topics: 1334
  • Online Today: 87
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 75
Total: 75

За САЩ и запада, такива каквито са

Started by Шишман, 13 September 2019, 10:00:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 20 March 2021, 21:10:33То щото в Русия няма подобни. :huh:
Направи подобна тема и за тях - Русия и хората там, такива каквито са. :laugh:
Няма как да направя подобна тема за Русия понеже няма толкова информация и няма от къде да набавя материали за публикуване. Иначе - ДА и в Русия е пълно с ненормалници по западен образец. Там нещата са се скапали от времето на Перър 1-ви.По определени исторически причини обаче още не са полудяли, като тия на запад. Но много хора в Русия отиват на там, нещо което русофилите не могат да проумеят.

FELDMARSCHALL

Не по западен, а по техен си собствен образец. Както и у нас има израз - байганьовско поведение, който е специфичен конкретно за нашата страна.

Шишман

24 March 2021, 14:19:51 #152 Last Edit: 14 April 2021, 11:32:45 by Hatshepsut Reason: Премахване на невалиден линк.
Димитър Димитров

Пак не разбирам, приятели! Та нали първите сведения за масовия убиец в Колорадо бяха, че е "бял", "бял супермасист", "крайно вероятно симпатизант на Тръмп"? Как така сега Forbes излиза с информация, че се казва Ahmad al Issa (нищо, че го изписват Alissa, да звучи по-европейско) , а потребителите в Twitter показват негови, хм... доста странни туитове на тема ислям. Какво стана с белия супермасист - нацист - тръмпист? Щом не е престъпление от омраза, извършено от бял супермасист, значи е амок на опресиран мюсюлманин, принуден да избие десет души от супермасистите, нали?

https://twitter.com/MrAndyNgo/status/1374388189633208323...

Шишман

ТЕМА ЗА РАЗМИСЛИ:
С любезното съгласие на Chap Chaprazo
 
ПРОСТО И ЯСНО КАЗАНО.
Андрей Раевски е роден през 1963 г в Цюрих. Баща му е холандец, майка му – рускиня. Самият той известно време е служил като аналитик във въоръжените сили на Швейцария, след това е работил в изследователски структури на ООН. Специализира се в изучаване на постсъветските държави. Живее във Флорида.
Съвсем наскоро той публикува доста забележителна статия със заглавие "Какво се случи със Запада, в който съм се родил?" В тази доста емоционална статия той пише:
"Аз съм изплашен, удивен и смутен. Родил съм се в Швейцария, обиколих по-голямата част от Европа, а в САЩ живея повече от 20 г. Но дори и в най-лошите си кошмари не бих си въобразил, че Западът ще падне толкова долу, както сега. Имам предвид днешната западна лъжа, корупция, колониални войни, НАТО-ски лъжи, блюдолизството на източноевропейците ит.н.
Западът и преди не е бил рицар в сияйни доспехи. Но такова нещо... Сега съм много, много изплашен.
Какво виждам днес на ЗАПАД? Тъпо, покорно стадо, което го водят към пропастта психопати /психопати в клиничния смисъл на думата/. Но това дори не е най-лошото. Най-лошото е крещящото мълчание на мнозинството, когато всички извръщат поглед и се правят, че всичко което става – "не е моя работа". Или, което е още по-лошо, сериозно вярват, че това са глупости. Какво, ... е станало с вас? Всички сте се превърнали в зомби?
Събудете се! Западът върви по пътя на Хитлер! Нека ви задам прост въпрос: вие наистина ли искате да влезете във война с ядрена Русия, сплотена днес както никога около Путин и единна, както никога? Ние се готвим да започнем война. Възможно – термоядрена, при която жертвите ще са стотици милиони!
Заради какво? Заради това, че Западът днес се управлява от уродлива банда невежи, високомерни психопати? Уви, това е така! Нашата демокрация не работи. Върховенството на закона се разпростира само върху слабите и бедните, за богатите законът не важи. "Западните ценности" сега, в най-добрия случай, са тъжна шега.
И ето ви истината: капитализмът се нуждае от война и световна хегемония, за да оцелее. Глобалната англоезична империя ще рухне всеки един момент. Единственият въпрос е – какво ще струва това на всички нас?
Западът вече няма грамотни експерти. Елитът на НАТО няма дори представа, какво ще стане, ако руснаците сериозно започнат война. Аз цял живот съм изучавал руската военна история и мога да ви обещая: не се съмнявайте нито за секунда – Русия няма да отстъпи. И ако вие вкарате руснаците в ъгъла, те просто ще унищожат цялата ви цивилизация!
Не, руснаците не искат война и ще направят всичко, за да я избегнат. Но ако не им оставите избор, чакайте отговор и отговорът ще бъде абсолютно разрушителен. Те не се страхуват от насилието. Путин ясно го каза и него – поне по този въпрос – го подкрепят повече от 95 % от хората. Вслушайте се в думите му внимателно: "Защо ни е свят, в който няма да я има Русия"?
Гавин Уйлямсън, мамино синче, неизвестно защо отговарящо за "отбраната" във Великобритания, каза, че Русия трябва "да се разкара и да млъкне". Нека ви съобщя: Британия ще бъде превърната в купчина радиоактивна пепел, дълго преди първият руснак "да се разкара и да млъкне". И това е просто факт!
Аз недоумявам – вижте я тази шепа високомерни и помпозни британски магарета, които смятат, че все още са Империя. Борис Джонсън, Тереза Мей и Гавин Уйлямсън... Ама вие наистина ли сте готови да умрете, защитавайки интересите на тези дегенерати?
Какво е станало с вас, хора?! Какво е станало със Запада, където съм се родил през 1963 г. Боже мой, нима това наистина е краят? Нима аз съм единственият, който вижда как всичко може да приключи?"
Е, какво може да се каже за това? Иска ни се да вярваме, че не е единственият. Но... Господи, вразуми ги и помилуй!
Амин.
Funny Funny x 1 View List