• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Pages: 1 [2]
Да ви разкажа това-онова за мене. След като дойдох тука  Италия работих 4-ри години в една доста гадна фабрика на тежка работа. Няма начин докато си стъпи човек на краката - така е. Само че като си стъпих на краката беше вече криза. Напуснах фабриката, ама няма никаква работа, ама съвсем никаква.
Случайно ми дадоха адреса на една агенция за охрана. Отидох и онези като разбраха че съм българин веднага ми дадоха възможност да работя. В агенцията имаше няколко българи и бяха оставили добри впечатления, така че ме взеха веднага. Изкарах един курс и айде на работа. Работата охрана обаче не е да биеш хората и това го има, но основното е друго. Трябваше да се уча от начало. Паднах е на едно доста натоварено место, където собственика на дискотеката, като видя че съм работлив ме научи на работата. Беше тежка работа за охрана, ама натрупах много опит. Една година там беше като 5г. на друго место. После мених агенцията и отидох в тази в която съм сега, изкарах още един курс за пожарна грамотност и сега  с тези два курса, кола (понеже си трябва) и опита ми съм доста търсен.
Работих по едно време и на стадиона САн Сиро, но сега не ходя. Тази агенция в която съм сега даже я напуснах миналата година за 2 месеца, понеже директора ми се направи на много велик. Поле ме помолиха да се  върна и се върнах, сега не ми се правят на велики и съм добре. Случи ми се така че една година работих в един много известен и криминален бар тука. Та в този бар си направих добро име и завързах връзки от всякакъв тип. Благодарение на това сега съм, много-добре, слава на Бога и имам един хубав допълнителен доход, поради което на работа ходя колкото да не и седя  вкъщи. В областта на охраната българите тука сме си направили добро име и сме  предимство при започване на работа . Например ако има а едно место 5 кандидати: пращат първо българина. И  99% не съжаляват. Даже миналата година един българин на един латино панаир взе пистолета на един албанец, дето беше се върнал да заплашва охраната.

Работата , като охранител не е лоша, не е потиш, не ти стенят, както е на други места, мазнат ти се и така. Лошото е че е все петък, събота, неделя и по празниците. Ако човек иска да работи може да печели доста добре. Аз стигал до около 2300 евро и то бе да се уморявам и потя, но всеки ден на работа и денем и нощем понякога. Често има и за похапване торти, които а иначе доста скъпи тука, пие е и ред-бул на корем. В една дискотека ги бях научил как да ми носят торта и всеки ден ядех по 500 гр. от което качих 5 кила и поле едвам ги свалих. Като травми имам чупен нос с бокс, даже с боксове, но минах без операция, поле ми чупиха една чаша  главата и едно парче стърчеше зловещо, от линейката мислеха че ми е забито  черепа, ама беше само  кожата, от това ми остана белег над ухото, успях да си счупя и ръката на дланта, ама не отидох да ме гипсират и ми мина така, сега ми е само малко подута, но не боли. Веднъж си секнах леко кръста и това ми е за 8 г.  тази работа. НО както казвам аз: по добре да вземеш няколко удара на 3-4г., отколкото да се потиш всеки ден.

0 Comments
Родолюбец без носия не бива и не може. Та и аз официално станах родолюбец, когато се сдобих с народна носия.

0 Comments
Pages: 1 [2]