• Welcome to Български Националистически Форум.
 

The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

avatar_Шишман

Цел и посока на българското родолюбие и национализъм

Started by Шишман, 15 January 2021, 18:15:10

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FELDMARSCHALL

Пореден тролски коментар, вместо отговор. Не си мръднал на йота в развитието си отпреди 15+ години, когато се появи по форумите. :laugh:  :judge:

ШишманTopic starter

Quote from: FELDMARSCHALL on 16 January 2021, 20:48:02Пореден тролски коментар, вместо отговор. Не си мръднал на йота в развитието си отпреди 15+ години, когато се появи по форумите. :laugh:  :judge:
Благодаря за оценката, макар че не ти е работата да ме оценяваш, а и не можеш. Не мятам и да мърдам назад, вървя напред по пътя на българщината и ми е много-добре. Виждам че съм имал и имам право. Как да тръгна назад и да се откажа от българщината, да не съм луд. 3а вярата въобще не мисля и да го обсъждам. За тия години успях и материално, вървейки напред с Бога и българщината ! Даже успях да си купя жилище и тука в чужбина и други неща,ама не искам да се хваля - оправих си живота. Ти до къде стигна? Аз обаче съм скромен и не давам оценки на хората, всеки да я кара както си иска и да се оправя в живота. Аз за мене знам : българщината е превъзхождащата култура и то е ясно няма да отстъпя от нея. Ти я карай, както ти харесва. Лека вечер.
Funny Funny x 2 View List

ШишманTopic starter

Цел и посока на българското родолюбие - изяснение


Някои хора между тях т.н. националисти и особено наричащите се патриоти имат нужда : от някакво  меко демократично,  умерено и джендърско родолюбие и национализъм. Така е защото, са поклонници и слуги на западният модел, идеологии и ценности, както и политикани. А родолюбието на изток и особено у нас, са доста по различни. Има саможертва, само-отдаденост, фанатизъм, готовност  и твърдост. Родолюбие като нашето повлияно  от културата на православния светоглед е наистина много-много опасно : за глобализаторите, масоните и въобще за сатанистите. Жалкото е че много днешни младежи не могат да разберат разликите между българско родолюбие и про-западен национализъм и сляпо прегръщат западния извратен модел рекламиран услужливо от медиите и Холивуд. А и честно казано много от тия хора са морално и духовно слаби и за това българщината и българският модел на родолюбие са им неудобни. А са станали такива покланяйки се на чуждото и западното. Та посоката, трябва да е към: българизиране, подражание на хайдутите, четниците и опълченците ни -и на  както е било в миналото. От тук и твърдост, само-отдаденост, само-жертва и с една дума краен фанатизъм и фанатично почитане на всичко родно и пак такова отричане на всичко чуждо. На тия на които това не им харесва или допада , мога да кажа - ми то всяко лято има от тия паради на особените, можете да се присъедините към тях.

Similar topics (5)