• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

27 November 2021, 23:07:58

Login with username, password and session length

Top Posters

Theme Selector

Members
  • Total Members: 158
  • Latest: emo2475
Stats
  • Total Posts: 24,787
  • Total Topics: 1,390
  • Online Today: 233
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 146
Total: 146

avatar_Hatshepsut

Парламентарни избори 2021

Started by Hatshepsut, 14 January 2021, 18:53:59

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

За кого ще гласувате?

ГЕРБ
0 (0%)
БСП
0 (0%)
"Патриотичен фронт" (НФСБ)
1 (20%)
"Възраждане"
0 (0%)
"Атака"
0 (0%)
"Демократична България"
0 (0%)
"Има такъв народ"
0 (0%)
Мая Манолова/"Отровно трио"
0 (0%)
ВМРО
2 (40%)
Воля
0 (0%)
БНС-НД
1 (20%)
"Продължаваме промяната"
0 (0%)
Друга партия/коалиция
0 (0%)
Колебая се, но ще гласувам
1 (20%)
Няма да гласувам
0 (0%)

Total Members Voted: 5

Hatshepsut

Анкетата е редактирана съобразно регистрираните политически формации за предстоящите избори на 14 ноември.

FELDMARSCHALL

Май рекорден брой партии/коалиции успяха да се регистрират от 1990г. досега. :whistle:
Това като че ли допълнително ще фрагментира вота и вероятно ще влязат най-много 6 формации в парламента, така ги виждам нещата. Отровните говна и мая божковица изхвърчат от парламента. :judge:

Panzerfaust

Шест партии са сигурни, както и да го погледнем - ГЕРБ, ДПС, БСП, ИТН, ПП, ДБ. Дали Мая и компания ще влязат - засега май са "на кантар", Харвардите им "изядоха" електорат. "Възраждане" също не бива да се подценяват - те също са "на кантар". Други не виждам кои, ВМРО като че ли се предадоха и правят доста вяла кампания, а Каракачанов не се кандидатира за президент, че да има допълнително ефирно време и да агитира.

Panzerfaust

Болен прилично пиян по "Панорама" и прави умерен цирк. Може и повече, но пак е добре. :kuku:
Funny Funny x 3 View List

FELDMARSCHALL

Той лудия вожд от няколко години си гостува в Панорама или дрогиран на макс или пиян на кирка... :judge:
Funny Funny x 3 View List

Лина

Quote from: FELDMARSCHALL on 14 October 2021, 20:25:23Май рекорден брой партии/коалиции успяха да се регистрират от 1990г. досега. :whistle:


Много им беше трудно, но успяха да се регнат всички и навсякъде. Ей сега ще ги поздравя с нещо специално в музикалната ни тема  :kef:

FELDMARSCHALL

21 October 2021, 02:12:25 #326 Last Edit: 21 October 2021, 02:14:16 by FELDMARSCHALL
Интересно на протеста срещу сертификатите излязоха заедно Възраждане и Атака. Гледам го и воленчо се изказва в последно време благосклонно за копейкин. А не го обвинява например, че му е откраднал електората. :judge: По всички други плюе, само за костадинчо говори положително. На какво се дължи това според вас при положение, че костя буквално изсмука електората на Атака и образно казано ги закри като партия ?  :laugh: Не е ли по-логично волен най-много тях да оплюва понеже Възраждане им открадна гласоподавателите ? :whistle:

Panzerfaust

Освен от съгласуваност от руското посолство, не знам откъде другаде може да идва тази дружелюбност.
Още от "Панорама" в петък, ми направи впечатление, че шутът Болен мълчеше единствено когато Ченалова от "Възраждане" говореше.
Болен и Копейката - руски курви завинаги!

Авитохол_165

А защо въобще Атака се пускат на изборите, пък и онзи Малинов от Русофили? Споделят един електорат с Възраждане, които са на ръба на влизане в парламента. Реално, точно тоя половин-един процент, който ще отиде при Атака и Малинов, най-вероятно ще коства 4-те процента на Копейкин. Тия от руското посолство не са особено умни.

Panzerfaust

Единственото логично обяснение е, че Болен се бори за 1% и субсидия.

Авитохол_165

То е ясно, че на него това му е борбата. Аз се чудех как така на руснаците не им хрумва да скръцнат със зъби на него и на Малинов да пасуват, че да се вкара Копейкин в парламента. Може би просто не им пука чак толкова за тия дребни риби и не се вглеждат толкова.

Panzerfaust

А Копейкин и да влезе с 4% какво толкова може да промени? Неговата роля е да вдига шум и скандали, и без парламента много добре се справя. 

Hatshepsut

Quote from: Panzerfaust on 21 October 2021, 23:51:52А Копейкин и да влезе с 4% какво толкова може да промени? Неговата роля е да вдига шум и скандали, и без парламента много добре се справя. 

Ако партията на Копейкин влезе в парламента, ще бъде патерица на БСП и ще прокарва руската политика в България.

Panzerfaust

Quote from: Hatshepsut on 22 October 2021, 06:10:44Ако партията на Копейкин влезе в парламента, ще бъде патерица на БСП и ще прокарва руската политика в България.
Обаче самите БСП ще имат толкова малък процент, че дори да управляват под някаква форма в една голяма коалиция, трудно ще могат да прокарват съществени политики. Те ще се радват на някое друго партийно назначение в държавния апарат. БСП и с Копейкин пак са нищожно малко, но иначе няма спор, че ще са съюзници, то вече се е виждало в практиката.

Авитохол_165

22 October 2021, 16:41:37 #334 Last Edit: 22 October 2021, 16:43:17 by Авитохол_165
Малко са БСП, но са ключови, ако ще се прави мнозинство без ГЕРБ и ДПС. Може да имат сериозно влияние. Както беше с ДПС през годините.

Копейкин, ако влезе, ще е твърда опозиция на всички и ще качва проценти в бъдеще. Практиката с Атака, НФСБ и ВМРО показа, че участието във властта е загробващо за такива партии в дългосрочен план. Не влезе ли отново обаче, ще е доста деморализиращо и ще тръгне надолу.
Очаквах да не влезе, макар че, с тия сертификати, му наляха вода в мелницата и току виж мине 4-те процента.

Panzerfaust

БСП са ключови колкото всеки друг участник в предполагаемата широка коалиция. Страхът от завръщането на ГЕРБ и сладостта от някой друг пост в администрацията ще тушират някакви свръх претенции, според мен.