• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 

The best topic

*

Публикации: 15
Total votes: : 2

Последни публикации: 07 Февруари 2023, 10:50:45
Re: Най-великите империи от Panzerfaust

Тема посветена на кандидат народните водачи, спасители на народа и т.н.

Започната от Шишман, 29 Ноември 2019, 09:56:53

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ШишманTopic starter

ЗА СКАПАНИЯТ АВТОБУС НА ДЕМОКРАЦИЯТА.
И възможността за смяна на този автобус !

Постоянно някакви меко казано веселяци ни предлагат смяна на системата, протести, бунтове и подобни но не казват, никога с какво ще сменят досегашната система и политици. Когато им зададете конкретен въпрос по темата  започват : да го увъртат, да говорят неясно,  сучат-мучат и т.н. Но пък за сметка на неяснотата си : смело обвиняват и съдят народа.

Нека си представим че сегашната демокрация е автобус, без значение по коя линия се движи.

  Този автобус не ни харесва, студен е през  зимата, друса, мръсен е .........но ни превозва до вкъщи до работата и т.н. И поради липса на друг ползваме него. Няма никакъв смисъл заради недостатъците на този автобус и призивите на група нетрезво и объркано мислещи хора с мания за величие и мераци за народни водачи: да го спрем,  слезнем от него,  запалим и да чакаме ли чакаме друг по-добър, който може и да не дойде никога. И другият като дойде, ако въобще дойде,и  когато дойде да е по-лош и от този на който сме пътували до сега.

Ето защо народа не се вдига, не иска да се вдига, и няма намерение да излиза по улици и площади и да блокира, каквото и да е. Защото заедно с протеста, бунта, революцията и останалото, трябва да се даде и спасителен план, да се обясни с какво ще се замени сегашното, от кои и кого, да се обяснят нещата и всичко да е ясно и прозрачно.

С една дума искаме да знаем: какъв е следващият автобус, кога ще дойде, след колко време, къде ще дойде, кой ще го кара и т.н. и каква е цената на билета в него. Така сменихме автобуса наречен социализъм с този на демокрацията и се оказахме прецакани. По-скапан автобус с многократно по-скъпи билети.
п.п. то много хора твърдяха че Венецуела е цъфнала и вързала и какви заплати вземали, ама стана така че вземат 2 долара на месец и няма какво да ядат. Все от такива водачи и спасители на народа.

ШишманTopic starter

Започвам 
БНО Шипка и лидерът им  Валтер Калашников
Стават все по абсурдни, смешни и ненормални. Имат вече някакви планове за евакуация при апокалипсис и не спират да говорят глупост след глупост.
Лидерът им се нарекъл Валтер Калашников, ама не е на 10 или 12 г. , а над 60-те.
Спасителите на родината стават все по-ненормални и откачени.
Но всеки от тях ще ви попита сякаш има власт от някъде : какво направи ти за България- все едно той е направил много. Именно заради такива откачени, нагли , нахални и самоназначили се : не може да се появят нормални организации и хора.

ШишманTopic starter

#2
Представям ви - Антон Олег Лашев, напълно изтрещял и крайно досаден.

https://www.facebook.com/watch/?v=563743644198835

Слушам ги започват добре: колко важно е учението на Дънов! Ха-ха. Да са ни честити тези спасители. Ще ни спасят да знаете.

ШишманTopic starter

Ето го им поредният, някой си Стефан Калайджиев.
Пламен Пасков се явява нещо като началник на тези откачалки
https://www.youtube.com/watch?v=c9jm2S5VsDU&fbclid=IwAR29_EBrJTH9lttpO4RlNmdEas8p5BKMpKrhIu6Kfna9OW2crg3R1-aSJFk
Ето и коментарите под видеото
-Konstantin Stefanov
преди 6 дни (редактиран)
Объркан човек...фантазьор...греши  и това е смешната му и направо казано анти-християнска реклама за величието на "духовното" (в кавички) лице Петър Дънов и анти-христкото предложение, учението пропагандирано от този човек(Петър Дънов) да бъде приоритетно следвано...а иначе истината е, че благодарение единствено и само на Православието все още съществуваме като нация и въобще като държава и само в тази посока трябва да се насочват усилия (лични и обществени)за укрепване и поддръжка ...
 -

ШишманTopic starter

Отново за военният съюз, който е и БНО Шипка.
Вижте какви изтрещели обръщения правят. Все едно са секта, което пък показва от къде ги направляват и не е Русия, от другата страна е. Интересно защо никой не ги закача ? Та това са си пара-военни формирования, което е забранено от законите.
_________________________________________________
ВСИЧКИ СТРУКТУРИ ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ПОДГОТВЯТ ЗА СЛЕДВАЩОТО ЗАНЯТИЕ В ЗОНАТА. ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ЗА СЛЕД СЕДМИЦА ИЛИ ДВЕ. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕЗ КОМАНДИРИТЕ НА РЕГИОНАЛНИТЕ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ!
ВСИЧКИ НОВИ КАНДИДАТИ ОТ СТРАНАТА СЪЩО ДА ИМАТ ГОТОВНОСТ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ ЗА ДА ГИ ОБУЧИМ КАК ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ЗАЕДНО СЪС СВОИТЕ СЕМЕЙСТВА В ЗАЩИТЕНАТА ЗОНА ПОД НАША ОХРАНА, -ПРИ ВЪЗНИКВАНЕТО НА ВСЯКАКВИ МАЩАБНИ КРИЗИ И БЕДСТВИЯ. ЗАПИСВАНЕТО ЗА УЧАСТИЕ ЗАПОЧВА ОТ ТОЗИ МОМЕНТ НА BGMilitaryUnion@gmail.com

ШишманTopic starter

#5
Откачалки  мания за величие.
Както са се събрали, да можеше да ги приберат на лечение, нямаше да е зле.


Лина

 
Отдавна имам интерес към Пасков и дори искам да отида на някоя от техните сбирки, но  все не ми стига времето.
Адмирации към Антон Лашев, Пламен Пасков, Стефан Калайджиев, проф.Орлин Борисов.
Интересен поглед към науката и духовното, ако може без русофилщина!
Не споделям обидите на т. нар. Шишман към хората от клиповете и не бива да се забравя, че той  не е българин и мнението му за нас българите е без всякакво значение.
 

ШишманTopic starter

Цитат на: Лина - 11 Декември 2019, 15:41:33Отдавна имам интерес към Пасков и дори искам да отида на някоя от техните сбирки, но  все не ми стига времето.
Адмирации към Антон Лашев, Пламен Пасков, Стефан Калайджиев, проф.Орлин Борисов.
Интересен поглед към науката и духовното, ако може без русофилщина!
Не споделям обидите на т. нар. Шишман към хората от клиповете и не бива да се забравя, че той  не е българин и мнението му за нас българите е без всякакво значение.
 
Другарят Пасков е заклет комунист и русофил. Иди на събиранията му щом искаш. Колкото до това дали съм българин или не : не определяш ти и слава на Бога. Щеше да изкараш :комуниста - руско мекере Пасков българин номер едно на всички времена. Като научиш поне 10% от това, което знам аз за българската ни народност, тогава може да даваш някакви мнения по въпроса. Лека вечер

ШишманTopic starter

Лина специално за тебе среща на :
Костадин Костадинов и Пламен Пасков - открита среща в Димитровград

Panzerfaust

Пламен Пасков е един объркан човечец. Иначе поне не е злобен, за разлика от онова недоразумение Костадин Костадинов.
В кабинета си държи портрет на Сталин (точно над рамото му):Освен на Сталин, има портрети на Путин, цар Борис ІІІ, Левски и множество икони. Жалка шизофренна история...


ШишманTopic starter

Той Пасков,не е един объркан  човечец. Опасен гад е според мене.  Постоянно дава акъл, но никога не обсъжда с никого нищо. Освен това винаги търси политическата изгода. И естествено винаги народа му е виновен.

Hatshepsut

Между другото, Пламен Пасков е бил активен член на стария форум, дори е бил и модератор  :whistle:
Това вече няма да се повтори, разбира се.

ШишманTopic starter

Цитат на: Hatshepsut - 13 Декември 2019, 07:12:29Между другото, Пламен Пасков е бил активен член на стария форум, дори е бил и модератор  :whistle:
Това вече няма да се повтори, разбира се.
Това го знам. Александър Ресиловски, който е един друг спасител на родината също беше в старият форум и даже беше и модератор или администратор. а него по-нататъка ще пиша.
Обаче пак добре че Антон Олег Лашев не е бил модератор или администратор в старият форум, защото е наистина много луд.

Лина

Аз не съм глуха, повечето от нещата, които говорят другите във видеата ми допадат и се препокриват с моето мислене. В тази връзка не приемам определението "изтрещяли" още повече пък сложено от най - изтрещелия "спасител" на българския род  :lol:
   Един льольо седнал да определя всеки наред, аз имам право да реша за себе си дали ще подмина или не такъв дразнител.
  И за да се върнем в епицентъра на нещата, Шиши не одобрява това, че  се казало нещо напреки на Православието и оттам насетне хората му се струват по - черни и от дявола. Този ви дерт пък мене изобщо не ме интересува.
Трябва да се цени в хората жаланието им да мислят, а не само да хвалим тези дето са научени какво да мислят. Съвсем отделен е въпроса, че на масовия човек  тези теми не са му интересни по различни и драматични причини. В тази връзка опасността, която съзира Шиши е безкрайно преувеличена.

ШишманTopic starter

Цитат на: Лина - 14 Декември 2019, 13:10:41Аз не съм глуха, повечето от нещата, които говорят другите във видеата ми допадат и се препокриват с моето мислене.
Ами трябва да се присъединиш към тях. Според мене тогава, заедно ще успеете да спасите България, иначе , няма оправяне.

Similar topics (3)

Powered by EzPortal