• Welcome to Български Националистически Форумъ.

The best topic

*

Публикации: 15
Total votes: : 2

Последни публикации: 07 Февруари 2023, 10:50:45
Re: Най-великите империи от Panzerfaust

Тема посветена на кандидат народните водачи, спасители на народа и т.н.

Започната от Шишман, 29 Ноември 2019, 09:56:53

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ШишманTopic starter

ЗА СКАПАНИЯТ АВТОБУС НА ДЕМОКРАЦИЯТА.
И възможността за смяна на този автобус !

Постоянно някакви меко казано веселяци ни предлагат смяна на системата, протести, бунтове и подобни но не казват, никога с какво ще сменят досегашната система и политици. Когато им зададете конкретен въпрос по темата  започват : да го увъртат, да говорят неясно,  сучат-мучат и т.н. Но пък за сметка на неяснотата си : смело обвиняват и съдят народа.

Нека си представим че сегашната демокрация е автобус, без значение по коя линия се движи.

Този автобус не ни харесва, студен е през  зимата, друса, мръсен е .........но ни превозва до вкъщи до работата и т.н. И поради липса на друг ползваме него. Няма никакъв смисъл заради недостатъците на този автобус и призивите на група нетрезво и объркано мислещи хора с мания за величие и мераци за народни водачи: да го спрем,  слезнем от него,  запалим и да чакаме ли чакаме друг по-добър, който може и да не дойде никога. И другият като дойде, ако въобще дойде,и  когато дойде да е по-лош и от този на който сме пътували до сега.

Ето защо народа не се вдига, не иска да се вдига, и няма намерение да излиза по улици и площади и да блокира, каквото и да е. Защото заедно с протеста, бунта, революцията и останалото, трябва да се даде и спасителен план, да се обясни с какво ще се замени сегашното, от кои и кого, да се обяснят нещата и всичко да е ясно и прозрачно.

С една дума искаме да знаем: какъв е следващият автобус, кога ще дойде, след колко време, къде ще дойде, кой ще го кара и т.н. и каква е цената на билета в него. Така сменихме автобуса наречен социализъм с този на демокрацията и се оказахме прецакани. По-скапан автобус с многократно по-скъпи билети.
п.п. то много хора твърдяха че Венецуела е цъфнала и вързала и какви заплати вземали, ама стана така че вземат 2 долара на месец и няма какво да ядат. Все от такива водачи и спасители на народа.

ШишманTopic starter

Започвам 
БНО Шипка и лидерът им  Валтер Калашников
Стават все по абсурдни, смешни и ненормални. Имат вече някакви планове за евакуация при апокалипсис и не спират да говорят глупост след глупост.
Лидерът им се нарекъл Валтер Калашников, ама не е на 10 или 12 г. , а над 60-те.
Спасителите на родината стават все по-ненормални и откачени.
Но всеки от тях ще ви попита сякаш има власт от някъде : какво направи ти за България- все едно той е направил много. Именно заради такива откачени, нагли , нахални и самоназначили се : не може да се появят нормални организации и хора.

ШишманTopic starter

Представям ви - Антон Олег Лашев, напълно изтрещял и крайно досаден.

https://www.facebook.com/watch/?v=563743644198835

Слушам ги започват добре: колко важно е учението на Дънов! Ха-ха. Да са ни честити тези спасители. Ще ни спасят да знаете.

ШишманTopic starter

Ето го им поредният, някой си Стефан Калайджиев.
Пламен Пасков се явява нещо като началник на тези откачалки
https://www.youtube.com/watch?v=c9jm2S5VsDU&fbclid=IwAR29_EBrJTH9lttpO4RlNmdEas8p5BKMpKrhIu6Kfna9OW2crg3R1-aSJFk
Ето и коментарите под видеото
-Konstantin Stefanov
преди 6 дни (редактиран)
Объркан човек...фантазьор...греши  и това е смешната му и направо казано анти-християнска реклама за величието на "духовното" (в кавички) лице Петър Дънов и анти-христкото предложение, учението пропагандирано от този човек(Петър Дънов) да бъде приоритетно следвано...а иначе истината е, че благодарение единствено и само на Православието все още съществуваме като нация и въобще като държава и само в тази посока трябва да се насочват усилия (лични и обществени)за укрепване и поддръжка ...
 -

ШишманTopic starter

Отново за военният съюз, който е и БНО Шипка.
Вижте какви изтрещели обръщения правят. Все едно са секта, което пък показва от къде ги направляват и не е Русия, от другата страна е. Интересно защо никой не ги закача ? Та това са си пара-военни формирования, което е забранено от законите.
ВСИЧКИ НОВИ КАНДИДАТИ ОТ СТРАНАТА СЪЩО ДА ИМАТ ГОТОВНОСТ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ ЗА ДА ГИ ОБУЧИМ КАК ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ЗАЕДНО СЪС СВОИТЕ СЕМЕЙСТВА В ЗАЩИТЕНАТА ЗОНА ПОД НАША ОХРАНА, -ПРИ ВЪЗНИКВАНЕТО НА ВСЯКАКВИ МАЩАБНИ КРИЗИ И БЕДСТВИЯ. ЗАПИСВАНЕТО ЗА УЧАСТИЕ ЗАПОЧВА ОТ ТОЗИ МОМЕНТ НА BGMilitaryUnion@gmail.com

ШишманTopic starter

Откачалки  мания за величие.
Както са се събрали, да можеше да ги приберат на лечение, нямаше да е зле.

Лина

Отдавна имам интерес към Пасков и дори искам да отида на някоя от техните сбирки, но  все не ми стига времето.
Адмирации към Антон Лашев, Пламен Пасков, Стефан Калайджиев, проф.Орлин Борисов.
Интересен поглед към науката и духовното, ако може без русофилщина!
Не споделям обидите на т. нар. Шишман към хората от клиповете и не бива да се забравя, че той  не е българин и мнението му за нас българите е без всякакво значение.

ШишманTopic starter

Цитат на: Лина - 11 Декември 2019, 15:41:33Отдавна имам интерес към Пасков и дори искам да отида на някоя от техните сбирки, но  все не ми стига времето.
Адмирации към Антон Лашев, Пламен Пасков, Стефан Калайджиев, проф.Орлин Борисов.
Интересен поглед към науката и духовното, ако може без русофилщина!
Не споделям обидите на т. нар. Шишман към хората от клиповете и не бива да се забравя, че той  не е българин и мнението му за нас българите е без всякакво значение.

Другарят Пасков е заклет комунист и русофил. Иди на събиранията му щом искаш. Колкото до това дали съм българин или не : не определяш ти и слава на Бога. Щеше да изкараш :комуниста - руско мекере Пасков българин номер едно на всички времена. Като научиш поне 10% от това, което знам аз за българската ни народност, тогава може да даваш някакви мнения по въпроса. Лека вечер

ШишманTopic starter

Лина специално за тебе среща на :
Костадин Костадинов и Пламен Пасков - открита среща в Димитровград

Panzerfaust

Пламен Пасков е един объркан човечец. Иначе поне не е злобен, за разлика от онова недоразумение Костадин Костадинов.
В кабинета си държи портрет на Сталин (точно над рамото му):

Освен на Сталин, има портрети на Путин, цар Борис ІІІ, Левски и множество икони. Жалка шизофренна история...

ШишманTopic starter

Той Пасков,не е един объркан  човечец. Опасен гад е според мене.  Постоянно дава акъл, но никога не обсъжда с никого нищо. Освен това винаги търси политическата изгода. И естествено винаги народа му е виновен.

Hatshepsut

Между другото, Пламен Пасков е бил активен член на стария форум, дори е бил и модератор  :whistle:
Това вече няма да се повтори, разбира се.

ШишманTopic starter

Цитат на: Hatshepsut - 13 Декември 2019, 07:12:29Между другото, Пламен Пасков е бил активен член на стария форум, дори е бил и модератор  :whistle:
Това вече няма да се повтори, разбира се.
Това го знам. Александър Ресиловски, който е един друг спасител на родината също беше в старият форум и даже беше и модератор или администратор. а него по-нататъка ще пиша.
Обаче пак добре че Антон Олег Лашев не е бил модератор или администратор в старият форум, защото е наистина много луд.

Лина

Аз не съм глуха, повечето от нещата, които говорят другите във видеата ми допадат и се препокриват с моето мислене. В тази връзка не приемам определението "изтрещяли" още повече пък сложено от най - изтрещелия "спасител" на българския род  :lol:
   Един льольо седнал да определя всеки наред, аз имам право да реша за себе си дали ще подмина или не такъв дразнител.
  И за да се върнем в епицентъра на нещата, Шиши не одобрява това, че  се казало нещо напреки на Православието и оттам насетне хората му се струват по - черни и от дявола. Този ви дерт пък мене изобщо не ме интересува.
Трябва да се цени в хората жаланието им да мислят, а не само да хвалим тези дето са научени какво да мислят. Съвсем отделен е въпроса, че на масовия човек  тези теми не са му интересни по различни и драматични причини. В тази връзка опасността, която съзира Шиши е безкрайно преувеличена.

ШишманTopic starter

Цитат на: Лина - 14 Декември 2019, 13:10:41Аз не съм глуха, повечето от нещата, които говорят другите във видеата ми допадат и се препокриват с моето мислене.
Ами трябва да се присъединиш към тях. Според мене тогава, заедно ще успеете да спасите България, иначе , няма оправяне.

Similar topics (3)