• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 
avatar_Шишман

БЪЛГАРЩИНА - изяснявания

Започната от Шишман, 19 Октомври 2019, 12:19:40

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ШишманTopic starter

ПОЛЗАТА ОТ ОСЪЖДАНЕТО НА НАРОДА И ОБВИНЕНИЯТА КЪМ НЕГО Е НИКАКВА.
Напротив даже е работа в полза на противника и във вреда на българският народ.
За съжалението да се осъжда и обвинява народа, е като зараза и лесно се прихваща.
Най-вече писатели , интелектуалци, журналисти, кандидати за спасители на народа и родината, конспиратори и подобни, много обичат да обвиняват народа. Били сме тъпи, глупави, овчи народ, страхливци, предатели и какво ли не дето може да го измислят. Истината е че вместо да го обвиняват : трябва да се фванат ръка за ръка и да започнат да организират тоя народ. Без да е организиран народа, не може да даде съпротива на злото, което ни унищожава и седящите зад него сили. Тия критикари :обаче никога , няма да тръгнат да организират каквото и да е освен някой гуляй или нещо подобно. Така че не им вървете по акъла, тия от времето на Щастливеца са българомразци и мразят всичко българско и родно. Колкото до народа ни  той е добър и свестен. Враговете ни обаче за сега не позволяват да се организираме и осуетяват всички такива опити. Това обаче е за сега, за по-нататъка не се знае.
Това на картината е Левски: неговата основна идея не е чистата и свята република, равенството с другите народи и подобни масоно-сатанински тъпотии и глупости, както ни внушават от медиите и училище. Неговата основна идея е проста и тя е да се организираме, пак да се организираме и пак и пак. Защото само добре организирани, като народ може да бъдеме свободни и да живееме по български, да сме независими и т.н.ШишманTopic starter

ИСТИНАТА Е ЧЕ ЗАПАДА ИСКА ДА НИ УНИЩОЖИ
 Искат да не остане и помен от нас. За 33г. със запада това, вече е от ясно по-ясно.
И за сега успява доста успешно. Няма почти никаква съпротива на това нещо !
Не се ли организираме, точно , както Левски го е правел - сме до тука. Идва годишнина от обесването на Левски и всеки се бие в гърдите : колко почита Левски, колко му е верен и как е готов едва ли не да умре за името му ! Само че  на малко хора им минава през умът: какво е правил Левски и какви са били целите му. Не направиме ли скоро, както е правил и искал да прави той - няма да ни има.
На снимката : българи почитатели на българщината.
Време е обаче за сериозно организиране и мерки срещу унищожаването ни, като народ и държава.


ШишманTopic starter

ПЕТЛЬОВДЕН
Или поредният ден на простотията и бесовете.
Това е един от многото опити българщината да бъде подменена с окултизъм, простотия и откровен сатанизъм.
Гледайте само как антибългарските медии ще отразяват тоя ден. Във всяка емисия новини , във всяко тъпо предаване ще го споменават и рекламират.
Другарите бесновати тролове от социалните мрежи също ще беснеят цял ден.
Цялата тая тъпотия с петльовден е имислена през 20-ти век, най-вероятно по времето на комунизма. Те комунистите, много обичаха да подменят българщината с окултизъм и откровен сатанизъм.
Жената спасила детето си уж от турците ту е от : бургаско, ту от варненско, от ямболско и кой я знае още от къде според любителите на тоя странен празник. Нали се сещате че едно време не е имало : вестници, телевизии и радио, та това да се разпространи из цялата страна. Та празника не е общобългарски, не е и древен не е даже и празник. Баба ми помнеше и много уважаваше българските празници и за петльовден не беше и чувала.
Иначе тая измама добре са я измислили. Прибавили са и турското робство и кръвният данък, та да няма българин който да не трепне и да не се върже на глупостта наречена петльов ден.
Иначе вие си го празнувайте, ако има какво да се празнува. Защото след заколването на петела не се знае, какво точно се прави? Вероятно се започва с яденето и пиенето.
Добре е обаче да се знае че това не е древен български празник, а суверна тъпотия и бабини дивитини превърнати през 20-ти век в нещото което са сега. Не бих казал даже че е и празник, просто една тъпотия отбелязвана от куп тъпаци и простаци.
п.п.
И това го казвам и пиша не защото съм вярващ православен, а защото това е истината.

Лина


Да са живи и здрави мъжките рожби и мъжките майки!


Какъв празник бе ахмак, това е един обичай, една от многото обредни практики на българите, чиято цел е умилостивяване и гонене на злите сили. Точните факти свързани с този ритуал не мисля, че са от значение.
Funny Funny x 1 View List

ШишманTopic starter

Цитат на: Лина - 02 Февруари 2023, 21:58:06Какъв празник бе ахмак, това е един обичай, една от многото обредни практики на българите, чиято цел е умилостивяване и гонене на злите сили. Точните факти свързани с този ритуал не мисля, че са от значение.
Един от многото ли ? Обичай измислен през 20-ти век. Има една арабска приказка и тя удивително съвпада с легендата за петльовден.
Интересно ми ти Лина как го отбеляза тоя ден ? Петел ли закла, какво направи ?

ШишманTopic starter

 КОГА НЯКОЙ НАИСТИНА Е РОДОЛЮБЕЦ
Това че някой си е отказал чуждо гражданство , бил е на протест, протестирал е или е постигнал големи успехи в спорта, на олимпиада по математика или друго нещо подобно: не го прави родолюбец ! 3а да е родолюбец човек, трябва да се интересува от българските неща: култура, история, обичаи, вяра, облекла и подобни  и да ги следва. Трябва човек да гори в българщината, а може и да е никой и светът даже да не е чувал за него. Гори ли обаче човека в българщината е родолюбец.
Култова снимка. Не знам колко им е родолюбието, но имат народни носии, а това говори много за тях.
Като за начало е добре родолюбеца или кандидат родолюбеца да си набави народна носия или четническо - въстанническа униформа.

ШишманTopic starter

РОБСКО ЛИ Е МИСЛЕНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ?
Търпи народът наш, той има 500-годишен стаж: Радой Ралин
Въпроският другар Радой Ралин е : комунист, българомразец, интернационалист, лъжец и ненормалник от класа. Живеехме в един и същи квартал и често го виждах, познавах и синовете му. Та бай Радой ходеше мръсен, като клошар и въобще имаше вид на психично болен човек.
Тия му думи ги цитират обикновенно дегенерати, българомразци, революционери, комунисти и интернационалисти. Нормални хора не ги ползват тия българомразки, лъжливи и неверни слова.
Явно е и че тоя Другар бай Радой не е чел за ония времена нищо, или ако е чел лъже дърт ци***н. Всеки чел за ония времена знае: че съпротивата на българите през тия 500г. минава рамките на нормалното и е огромна и безкрайна. Нямат брой в тия времена :хайдутите , въстанията , личните отмъщения, временно създаваните дружини за отмъщение или унищожение на разбойници турци, а и други. С една дума съпротива е имало и то огромна, надхвърляща човешкото въображение. Според нихилистите цитиращи тия думи, какво е трябвало да стане ? Народа да се вдига на въстания докато бъде унищожен и избит до крак ли ? Или по-лошото потурчен ? Дават ли си сметка тия другари либерали и революционери: че турската армия е била по-многобройна от целият български народ, жени , деца, старци и мъже взети заедно. На такива дришльо**и ще кажа само : уважавайте предците си, търпели такова тежко и страшно робство за да ви има вас днес. Има ви другари лай***и благодарение на предците ви изтърпели ужасно робство. А тия вместо да са благодарни на предците си и да им благодарят ги заплюват буквално в лицата - цитирайки тия българомразки слова.
Съвета ми към всички такива критикари на народа е : четете, мислете и после пишете глупости и тъпотии и критикувайте народа. Лично аз сега живея на запад и ги гледам тия тука, и виждам, какво е робска психика.
На картината : едно от многото ни въстания !ШишманTopic starter

    ДЕЦАТА СА РЕШЕНИЕТО НА ВЪПРОСА
Въпроса с оцеляването на България. Само и единствено децата са решението на тоя въпрос. Но с една малка подробност : деца отгледани и възпитани в българските ценности и българщината. Другите да са живи и здрави, ама като порастнат просто ще бъдат едни от многото интернационалисти, граждани на света.
Така че правете деца и ги възпитавайте по български в типичната ни българска култура - българщината.
На снимката :семейство родолюбци, които поне според снимката възпитават и детето си в българщината !         ШишманTopic starter

     БЪЛГАРЩИНАТА Е СЕРИОЗНА РАБОТА И НЕ ТРЯБВА
И не трябва и не може да се влияе от временни и суетни неща, модни течения, глупави естрадни песни, нео-либерални, комунинистически, нацистки, анархистки или фашистки идеи. Българщината трябва да се влияе само от своите народни юнаци-национални герои, техният пример и живот ! Както и от типичните за нас българите: култура, обичаи, обреди, вяра и начин на мислене. Останалото е временна и преходна суета. Дали на запад или изток ще ни харесват, ценят, смятат за велики или невелики: няма значение. Важното е ние да сме , такива каквито сме, а не да подражаваме на запада и глупавите им моди и влечения.
На снимката : българи в българщината.           


photo hosting

FELDMARSCHALL

Шишмане, би ли се записал в тази организация ?

"Български братя потомци на Вълчан Войвода"Funny Funny x 1 View List

ШишманTopic starter

Цитат на: FELDMARSCHALL - 19 Февруари 2023, 20:25:45Шишмане, би ли се записал в тази организация ?
Не, не смятам да се записвам в тази организация. Та те нямат народни носии. Отделно този говори ненормалщини и е за лечение, а не да освобождава България.

ШишманTopic starter

            Сега по темата !
        НАДЕЖДА ИМА
 Прави впечатление че тази година : тъпите, простите, глупавите и ненормалните публикации относно Левски в фейсбук са доста по-малко от други години. Това показва че народа ни е читав и добър на пук на разни поети, писатели и интелектуалци, обичащи да плюят народа и да го обвиняват.
Явно българите, като народ имаме напредък в добра посока и вървиме напреде.
Сега остава да се поучиме от Левски и да започнеме да се организираме и организираме и пак организираме и подготвяме да си върнем българщината и след това за удобният момент да се освободиме от робството на нео-либералният , глобален олигархизъм и демокрация.
На снимката Сдружение Хайдути отдават почит на паметник на Левски. И както винаги с много-добри носии за които не може да не им завиди човек.         FELDMARSCHALL

Цитат на: Шишман - 19 Февруари 2023, 21:26:03Не, не смятам да се записвам в тази организация. Та те нямат народни носии. Отделно този говори ненормалщини и е за лечение, а не да освобождава България.
Ами той говори точно като теб и споделя на 100% твоите мисли за хайдутството. Освен това призовава точно българите живеещи в чужбина като теб да се запишат в организацията и да направят революция в България. 1 към 1 сте с него, не се стеснявай. :judge:
Funny Funny x 1 View List

ШишманTopic starter

Цитат на: FELDMARSCHALL - 19 Февруари 2023, 23:22:18Ами той говори точно като теб и споделя на 100% твоите мисли за хайдутството. Освен това призовава точно българите живеещи в чужбина като теб да се запишат в организацията и да направят революция в България. 1 към 1 сте с него, не се стеснявай. :judge:
Не мисля че имаме нещо общо с тоя другар.

ШишманTopic starter

ПРОСТОТИЯТА С МАРТЕНИЦИТЕ
Айде днес е първи март, закичихте ли се с мартеница да сте по традицията, която не е даже българска.
Някога мартеници са слагали само в някои краища на страната при това само жени и деца. Сега се кичат и мъжете нали да си мъж ама и жена е модерно в днешни дни !
Баба ми и дядо ми не носеха мартеници и не защото не бяха родолюбци, а защото не можаха да го приемат тоя обичай наложен по времето на социализма. Баба ми казваше че в нейното село мартеници не са се носили, и че това е дошло с комунизма. Колкото до самите мартеници: не са нещо типично българско. Има ги в Молдавия, повече и от у нас, има ги и в Румъния и Гърция. На практика става дума за древна римска традиция, а не за българска.
Мартениците, кукерите, богонемилите, врачките , гледачките и подобните са пишман българщина и не са чиста българщина. Простотии по западна мода, понеже там на мода с ренесанса е станало езичеството и някои от нас нали са първите европейсци: да не изостанат по-назад и те първи езичници. Дори спокойно бих казал че мартениците са антибългарщина. Ако бяха нещо добро за българщината, то вярвайте ми комунистите нямаше да ги въведат, а щяха да направят да се забравят.
Ама нищо вие се кичете с тия езически символи и простотии и после се чудете, защо сме на тоя хал и защо Бог ни е забравил и не ни помага.
Те тия мартеници, ако бяха толкова български, : защо няма снимки на българи с мартеници от преди 1944г. ? И да има някой сниман с мартеница то са единици, а не масово.
На снимката : български родолюбци закичени с българщина и чиста православна вяра !Similar topics (1)

Powered by EzPortal