• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

16 May 2021, 22:06:29

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12799 Posts

Шишман
5000 Posts

Panzerfaust
804 Posts

Лина
716 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21246
  • Total Topics: 1334
  • Online Today: 94
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 2
Guests: 54
Total: 56

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

FELDMARSCHALL

Ислямска държава не е най-зловещата терористична групировка, даже не е в топ 5 в историята, ама който не е чел история как да знае това... :laugh:
А като брой убити даже не е в топ 10.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 09 March 2021, 01:08:52Ислямска държава не е най-зловещата терористична групировка, даже не е в топ 5 в историята, ама който не е чел история как да знае това... :laugh:
А като брой убити даже не е в топ 10.
Предполагам има някакви руски зловещи организации на първите места.

Шишман

Irini Zikidis

Това е война.
Щом Daily Mail, едни от най-яростните критици на Бъкингам, скочиха срещу сополивата двойка, и ги разпрердушиниха заради позорния хленч за изгубени титли и милиони и недоказани обвинения за расизъм, нещата са сериозни.

Шишман

Петър Волгин

В битката между британската монархия и Мегън Маркъл /принц Хари/ няма добри. Това са двете страни на една крайно неприятна система. От едната страна е монархията, която е абсурдна в своята закостенялост. Никакви "горди пазители на свещените традиции" не са Елизабет Втора и цялата й рода. Това са остатъци от отдавна отминала епоха, които получават инфаркт, ако една от лъжичките за чай е сложена на сантиметър от мястото, на което е стояла в продължение на векове. От друга страна, американската актриса и поддакващият й съпруг също не вдъхват никакво доверие. Малоумно е да бъдат възхвалявани тези хора и въздигани като символ на "борбата за свобода". Меган Маркъл е добра актриса, а фактът, че успя да "върже" истински принц показва, че никак не е глупава. В прословутото интервю използва най-продаваемите клишета, за да стане симпатична на либералните елити по света. Тя отлично знае, че е достатъчно да извикаш "Полощ! Расизъм!", и цялото "прогресивно" човечество ще застане на твоя страна.  Определено Мегън е по-хитра от Даяна и вероятно ще има по-щастлива съдба.  Като цяло, както британският двор, така и "бунтарите", са еднакво повърхностни и неприятни. Не мога да се насиля и да изпитвам симпатия нито към една от двете борещи се страни.

Шишман

12 March 2021, 21:35:04 #499 Last Edit: 12 March 2021, 21:43:44 by Шишман
Та се сещам за един нагъл дребен човечец, който не става за нищо , но самочувствието му е толкова високо че поучава другите.
Всичко това го води тоя и подобните му : до провали в всичко и после се озлобява че е нещастен. То това и за мене важи, нещастен съм понеже съм злобен и съм злобен, защото съм нещастен.

Шишман


Шишман

Димитър Димитров

НОВИ  ИЗВЪНРЕДНИ ПРАВА ЗА РОДНИТЕ  ПОЛИЦАИ
Права да : могат да бият, мъчат, вадят нокти, чупят крайници и зъби,  набиване на кол , да разстрелват и други !  И това само, ако се усъмнят в някого ! Така ще се облекчи съдебната система и по-бързо ще стават нещата. Няма да има и престъпност, нарко дилъри и тероризъм.  Може въпросните наказания да се извършват и публично за назидание на злодеите. Няма да е зле да ги заснемат и излъчват и по телевизията. На малките деца по училищата и детските градини : също  да ги показват и учат, какво ги чака, ако не слушкат и станат лоши. Даже малките деца, които не слушкат да ги бият публично  с пръчка или колан !Така добре ли е а ? Правете плакати за тия неща : и под строй в Казанлък да подкрепите полицаите биячи. По време на избори не знам колко се лъже, ама се полудява и оглупява яката.

Шишман

Георги Петров Камбуров
Призовавам всички, които вярват в управниците и потдържат ваксинациите и ограниченията- бързо да се ваксинират с ваксината Астра Зенека. Тя съдържа веществото - Поли-сорбат, което причинява безплодие. Това е официално обявено в документите представени в Интернет. По този начин, ЩЕ СПРАТ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ малоумниците във България, които са виновни за днешната разруха и най после ще почне процес на нормализиране и възход. Така, че - не чакайте, а бързо се подлагайте на инжекцията. Бързайте, защото ваксините са само 4,5 милиона и няма да стигнат за всички

Шишман

Борислав Цеков

От силен комплекс за малоценност е обладана всяка държава, която разчита на чужди столици - Вашингтон, Брюксел или Москва - да й посочват грешките и да й предписват рецепти за действие.  Странно ми звучи прехласването пред документи, идващи от други страни, като този на Държавния департамент на САЩ. Аз съм критично настроен към  ГЕРБ, но не цвиля от възторг само защото някой чужденец е решил, че има изгода да използва малко по-остър език по адрес на нашите упраляващи. Последното, от което се вълнуват ч.уждите столици, е състоянието на демокрацията в България. Те просто използват този инструмент за своите цели.  Чуждите столици ще оттеглят подкрепата си за Борисов не заради нарушаване на демократичните норми, а когато преценят, че вече не изпълнява едно към едно нарежданията им. Никаква принципност няма тук. И съответно никаква повод за радост няма.

Шишман

Владо Големанов
Да, от чипа е. В бързината да произведат ваксините забравят след тест на чипа да го върнат към фабричните му настройки, затова трябва ръчно да му направиш ресет. Според инструкциите: трябва да си на открито обърнат на изток, лявата длан я поставяш на главата (в средата на темето) с изпънати пръсти нагоре, дясната длан с изправени пръсти на носа и между очите. После премигваш в следната последователност: дясно, дясно, двете, лявно, дясно. Изчакваш и като ти поиска парола за в България е "Кукуригууу", но трябва да внимаваш накрая да са точно три "у". 🤓
п.п. После минаваш през психолог в болницата да провери успешен ли е ресета.

Шишман

Петър Волгин

Забелязвам, че най-новата мода сред либералстващата българска фейсбукарска общност е да бъдат ругани, иронизирани, презирани.....българите от чужбина. Колко били тъпи, как нямали мозък, какви били селяни... О, чудо! Същата тази общност само допреди 24 часа се кълнеше, че няма по-прекрасни, умни и съвършени хора на този свят от....българите от чужбина! Кълняха се в тях, свещи им палеха. И изведнъж, само в рамките на няколко часа, такава чудотворна метаморфоза! Явно либералстващите инфлюенсър/к/и си представяха, че българите от чужбина, ако не всички, то поне в мнозинството си, ще гласуват за "когото трябва". И когато се оказа, че повечето "чужбински" българи са гласували не за "когото трябва," жълтопаветните либерали се отрекаха от тях с бързината, с която Петър се е отрекъл от Христос. Така, де, ти си мислиш, че българите от чужбина са готови да умрат за "Демократична България", пък те да предпочетат "Има такъв народ", и, да не чуе Дяволът, "Възраждане". Изобщо гласуващите в чужбина не оправдаха надеждите на местния либерален протестариат и бяха веднагически заклеймени. Съвсем логично, защото българските либерали обичат свободата на мисълта само в случаите, когато въпросната мисъл съвпада с тяхната.

Шишман

Димитър Димитров

Бих добавил и тъпи !
________________________
Изключително наивни са всички онези, които привиждат в "Демократична България" неща от сорта на "модерност", "цивилизованост", "свободомислие". Нищо такова "Демократична България" не е. Тази формация, изчистена от всичките снобски думички, е чисто и просто авангардът на либералния фашизъм в България. За тези хора нашата родина има значение само дотолкова, доколкото може да бъде превърната в поредната територия, където да бъде забито победното  флагче на шестващата по света идеология на либералната нетърпимост. Според тази идеология човекът трябва да бъде лишен от всякакви привързаности - към нация, класа, семейство, дори към собствения си пол. Човекът в представата на либералните фашисти трябва да бъде самотен атом, който да бъде лашкан в посоката, в която го насочват елитите. Именно затова трябва да бъдат разрушени всички общности. Под претекст, че така се осигурявала максимална "свобода" всъщност се отнемат всички свободи. Отделят ви от родината, от социалната ви група, от семейството. От всичко. Казват ви, че така ви правят свободни, а на практика ви превръщат в абсолютни роби. Този либерален фашизъм има своите различни политически представителства в различните държави. В България тази човеконенавистническа в дълбоката си същност идеология най-последователна се налага от "Демократична България". А прокарването на Истанбулската конвенция у нас е само първата стъпка към разрушаването на обществото и към превръщането му в сбор от неориентирани индивиди. Ако разумните хора не намерят сили да се противопоставят на това, петата колона на либералната нетърпимост ще стори ужасни неща.
Петър Волгин

Шишман

Димитър Димитров

3абраняват Астра Зенека за хора, които имат кредити ! :bravo:

Шишман

Иван Георгиев Грънчаров

Абе, къде е батко?!!  Злите езици казват, че не е бил болен от Ковид, ами се насрал от страх, след разговор с  представител от американското  посолство, още в нощта , след изборите.  А после го налегнала  хронична диария. Говори се, че американецът му казал- Славчо, щом вече си избран от хората- ще трябва да оглавиш  армията срещу Русия,,! След  няколко дена  трябва да я събереш и  поведеш.  Вече не може да разчитаме на Бойко, защото той каза, че при първата бомба , ще побегне. На Славчо  обаче , в миг му се изпарили  бунтовните песни и  му се разтреперили  мартинките. Засега се и скрил и не смее да излезе, но се очаква утре, да го изнесат на ръце и да го поставят на  трона, както преди 2 хиляди  години  преторианците извадиха треперещият зад пердето - Клавдий и го направиха  император.  Клавдий  беше добър  император, макър и рогоносец,  защо и Слави да не е?! Още повече- той има предимство- няма как да е рогоносец.  Пък, ако почнат да падат бомби- има си памперси!

Шишман

Иван Георгиев Грънчаров
 
https://novavest.bg/.../covid-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D1%83%D0.../... Не самият вирус е погубил Коритаров , а ваксината-  Астразенека. Доказа се , че  тя води  в много случаи до тромбоза.  Коритаров е починал   от инфаркт, предизвикан  от тромб, който, пък  е  предизвикан от  ваксината. Вече много специалисти   потвърдиха  това.  И не само той, а вече много хора си отидоха  по този начин.  Хора- всезнайковци и дървени професори, които вярват на шарлатани, но  не  искат да повярват на специалисти. И плащат с живота си  за своята глупост.Така, че моят призив към дървените  философи е: По бързо се ваксинирайте , за да има колкото се може по малко хора, които да  се заразяват с вируса. И тази  лъжа да отпадне и  нормалните хора  да заживеят нармално.