• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 

FAQ

Защо има два форума с едно и също име "Български Националистически Форум"?

Наистина, форумите са два. Старият форум е създаден през 2006г., а новият - през 2018г.
И двата използват една и съща платформа - SMF (Simple Machines Forum). Регистрацията в стария форум е прекратена през 2018г., така че ако желаете да станете член на форума, трябва да се регистрирате в новия форум  :smile-1:

Какви са предимствата на регистрираните потребители?

Регистрираните потребители имат достъп до списъка с членовете на форума, техните профили и потребителските групи, както и могат да контактуват с тях посредством лични съобщения. Те също могат да участват в дискусиите на форума и да публикуват мнения и коментари във всички теми и раздели на форума. Регистрираните потребители могат да контактуват и чрез чат в реално време.

Има ли раздели на форума, които се виждат от регистрираните потребители, но са скрити за гостите?

Не, няма такива раздели.

Подадох заявка за участие във форума с потребителско име и парола, но регистрацията ми не беше одобрена от администратора. Защо?

Най-вероятната причина е, че избраното от Вас потребителско име не отговаря на условията.
Потребителските имена трябва да са с дължина от 3 до 24 символа (включително интервалите), силно препоръчително е да са изписани на латиница или кирилица и да не представляват някаква безсмислена поредица, каквито по принцип използват спам-ботовете.
За повече подробности погледнете тази тема:

https://bg-nacionalisti.org/BNF/index.php?topic=1169.0

Регистрирах се във форума, но при опит да публикувам или изпращам лични съобщения системата изисква от мен да въвеждам някакви букви и цифри и да отговарям на някакви въпроси. Защо?

Това е направено с цел защита от спам. Отнася се само за първите 3 (три) постинга на новорегистрираните потребители.

Страници1 2 3 4 5

Powered by EzPortal