• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

24 September 2021, 11:42:10

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13909 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
984 Posts

Лина
776 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 23707
  • Total Topics: 1362
  • Online Today: 200
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 2
Guests: 18
Total: 20

avatar_Hatshepsut

Относно гей-парада в София

Started by Hatshepsut, 12 November 2018, 06:23:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

16 May 2021, 11:03:49 #15 Last Edit: 16 May 2021, 12:18:59 by Hatshepsut Reason: Премахнати излишни празни редове
Всеки подкрепящ запада подкрепя и тия гадории и автора на материала и той е от същото тесто. Кристиян Шкварек е соросоид от класа. Подкрепящите Русия и те . Понеже Русия в момента е страна по европейски образец, само дето още не са се модернизирали, като Европа. Комунистите и те понеже именно комунистите са големите защитници на извратените.       


Кристиян Шкварек

Първи "Прайд парад" днес в Бургас: млади, образовани, будни хора с искрено добри помисли, които нямат никаква представа, че:
1. "Бащата на ЛГБТ идеологията" (Queer Theory) Мишел Фуко е педофил, посветил кариерата си на нормализацията на всички видове сексуални връзки, както и изпратил през 1977-ма официална петиция (подписана от десетки други леви философи и активисти) до френското правителство, настояваща за легализация на педофилията.
2. "Майката на ЛГБТ движението" Джудит Бътлър прекарва цялата си кариера в открита защита не само на педофилията, като учителя си Фуко, но и на инцеста. Тя е и първата, която заговаря за смяна на пола при деца.
3. Основополагащият документ на ЛГБТ движението е есето от 1984-та година "Thinking Sex" на Гейл Рубин, като приблизително 1/3 от него е посветена на въпроса с връзките между млади (предпубертетни) момчета и възрастни мъже. В есето си Рубин твърди, че привличането към деца е "не по-различно от вкуса към различен вид сладолед, напитка или цвят", и следва да бъде нормализиранo. Пак повтарям, че този документ е официално считан от самото ЛГБТ движение за основополагащ и се преподава в курсовете по "Queer Studies".
4. Основоположникът на Транс движението - Пат Калифия, посвещава основна част от активизма си на...познахте и може би вече става скучно - нормализирането на педофилията, като защитава нейната декриминализация в множество статии и есета. Калифия също се преподава в курсовете по ЛГБТ теория и цитира като евангелие сред транс движението.
Всеки един от тези хора и техните есета и работа са напълно официално поддържани, рекламирани и цитирани от самото ЛГБТ движение. Те сами ги наричат свои "бащи" и основатели.
Мога да продължа с лекцията по история с още доста точки, както и да развия значително горните, но ще стане прекалено повтарящо се. Защото има една основна нишка, една линия, която не спира през цялата история на модерното ЛГБТ движение и свързва всеки неин клон, всеки неин философ и всяко неино еволюционно развитие. Изброих го достатъчно много пъти горе, за да се сетите кое е то. Започва с П.
За съжаление хората, които масово ходят на "свежия и весел парад на дъгата" си нямат хал хабер от това, защото не четат и не се образоват какво аджеба изобщо са решили да подкрепят. То им изглежда свежо, позитивно и хуманно, а това им е достатъчно. Зад тази обвивка се крие дълга и конкретна история на философско течение, чиято основоположна и свързваща нишка започва и свършва с желанието за нормализиране, и накрая легализиране, на нещо зловещо.
Не се поддавайте на цветната обвивка, а посветете от времето си на поне основно четене и запознаване с "Queer Theory" и цялата история на ЛГБТ движението.

Panzergrenadier

Българските националисти изпадат в парадокс. В желанието си да се отърват от руското имперско влияние, те се насочват към ЕС и НАТО. В тези съюзи обаче се говори за толерантност към ЛГБТ, които те не могат и не искат да приемат. Но на нас ни се казва, че не можем да получаваме парите, които текат от запада и военната сигурност, която обезпечава НАТО без да приемем и "ценностите" на тези общности. Оттук идва един неразрешим парадокс.   

Hatshepsut

QuoteБългарските националисти изпадат в парадокс. В желанието си да се отърват от руското имперско влияние, те се насочват към ЕС и НАТО. В тези съюзи обаче се говори за толерантност към ЛГБТ, които те не могат и не искат да приемат. Но на нас ни се казва, че не можем да получаваме парите, които текат от запада и военната сигурност, която обезпечава НАТО без да приемем и "ценностите" на тези общности. Оттук идва един неразрешим парадокс.   

Не мисля, че тук има какъвто и да е парадокс. Ние сме част от Европа още от самото създаване на Българската държава, така че там е нашето естествено местоположение. Що се отнася до гей-парадите, гей-браковете и прочие неолиберални изстъпления, ние естествено не ги приемаме, защото те противоречат на ценностната ни система. На мен не ми е известно да има обвързване на еврофондовете или участието ни в НАТО с ангажименти от наша страна за легализацията на гей-браковете и осиновяване на деца от гей-двойки. Примерно българският конституционен съд отхвърли Истанбулската конвенция и от това не настъпи никакъв апокалипсис, нито по отношение членството ни в ЕС, нито в НАТО.

Panzergrenadier

Аз пък си мисля, че битката едва сега започва...

"Зоните, свободни от ЛГБТ, са зони, лишени от човечност. А те нямат място в нашия (Европейски) съюз", заяви Фон дер Лайен в годишната си реч Европейския парламент за състоянието на съюза.

"Нарушенията на върховенството на закона не може да бъдат толерирани", каза тя.

"Комисията ще предложи в скоро време стратегия, целяща да засили правата на ЛГБТ+ общността. Ще подкрепя взаимното признаване на семейните отношения в ЕС: ако сте родител в една страна, вие сте родител във всички страни", допълни Фон дер Лайен, цитирана от Франс прес.


Чака ни тежка битка и тежък рекет. В името на нормалността...


Panzergrenadier

Тази битка за нормалността и против нея ще продължи догдето има Европейски съюз, докато ние сме в него и докато съществуват розови неолиберали, управляващи общността...

Всъщност ако целта е съхраняване и "развитие" на Европейския съюз, напред във времето тази битка ще продължи плюс/минус безкрайност.

Шишман

Quote from: Panzergrenadier on 17 May 2021, 11:58:50Българските националисти изпадат в парадокс. В желанието си да се отърват от руското имперско влияние, те се насочват към ЕС и НАТО. В тези съюзи обаче се говори за толерантност към ЛГБТ, които те не могат и не искат да приемат. Но на нас ни се казва, че не можем да получаваме парите, които текат от запада и военната сигурност, която обезпечава НАТО без да приемем и "ценностите" на тези общности. Оттук идва един неразрешим парадокс.   
Е той тоя парадокс народа го е разрешил, като не припознава бг-националистите, като български.

Шишман

Quote from: Hatshepsut on 17 May 2021, 13:05:06Не мисля, че тук има какъвто и да е парадокс. Ние сме част от Европа още от самото създаване на Българската държава, така че там е нашето естествено местоположение.
На практика реално, ние като народ и култура, нямаме нищо общо с Европа, ама нищо. Истината е че  българите и националистите не са много запознати, какво представлява Европа и европейците. Цялата тая извратеност , наркоманията и другите гадории са част от тяхната култура. Тука например , ако не пушиш  трева и не смъркаш кокаин те смятат за ненормален. Това са ми го казвали и на мене и на  други. Отделно около 75% от мъжете са имали хомо-сексуални контакти. Та не мисля че тука е нашето естествено местоположение.

Panzergrenadier

В проекта за Европейска конституция не се намери място за Бог. Затова пък в Лисабонския договор се споменава религиозното наследство на Европа, от което ЕС черпи редом с културното и хуманитарното наследство.
Това обаче е лицемерно, понеже то е твърде общо и не изключва нищо: нито католицизма, нито протестнатството, еврейското влияние или пък исляма. Розовите либерали приемат, че всички религии в Европейския съюз са равноценни. А това е много опасно.


Но по важно е написаното в чл. 10

Article 10
In defining and implementing its policies and activities, the Union shall aim to combat discrimination based on sex, racial or ethnic origin, religion or belief, disability, age or sexual orientation.

Член 10
При определянето и прилагането на своите политики и дейности Съюзът се стреми да се бори с дискриминацията въз основа на пол, расов или етнически произход, религия или убеждения, увреждане, възраст или сексуална ориентация.

Изглежда, че по-важен от християнския морал за Съюза е член 10. Член 10 е с предимство пред християнското наследство. 


Panzergrenadier

Quote from: Шишман on 17 May 2021, 14:44:14На практика реално, ние като народ и култура, нямаме нищо общо с Европа, ама нищо. Истината е че  българите и националистите не са много запознати, какво представлява Европа и европейците. Цялата тая извратеност , наркоманията и другите гадории са част от тяхната култура. Тука например , ако не пушиш  трева и не смъркаш кокаин те смятат за ненормален. Това са ми го казвали и на мене и на  други. Отделно около 75% от мъжете са имали хомо-сексуални контакти. Та не мисля че тука е нашето естествено местоположение.

Не, ние просто се стремим към една Европа от 50-80 те години, която отдавна я няма, унищожена  от същите западняци, които смятат това за прогрес, а себе си за "прогресисти".

Шишман

Quote from: Panzergrenadier on 17 May 2021, 14:58:24Не, ние просто се стремим към една Европа от 50-80 те години, която отдавна я няма, унищожена  от същите западняци, които смятат това за прогрес, а себе си за "прогресисти".
Тя тая Европа и в онея години е била , същата гадория. Разпитвал съм ги много тука и винаги са били такива боклуци. И при това в Италия е може би най-мекият вариант на ненормална и извратена Европа.

Sturmmann Батбаянов

Quote from: Panzergrenadier on 17 May 2021, 11:58:50Българските националисти изпадат в парадокс. В желанието си да се отърват от руското имперско влияние, те се насочват към ЕС и НАТО. В тези съюзи обаче се говори за толерантност към ЛГБТ, които те не могат и не искат да приемат. Но на нас ни се казва, че не можем да получаваме парите, които текат от запада и военната сигурност, която обезпечава НАТО без да приемем и "ценностите" на тези общности. Оттук идва един неразрешим парадокс.   
Кои са тия "националисти"? НФСБ и ВМРО ли? Минали са покраи национализма. За патриоти се обявяват, че е много опасно да се обявиш за националист в днешно време. :)

Аз съм си против ЕС и НАТО.

Panzergrenadier

Quote from: Шишман on 17 May 2021, 17:47:06Тя тая Европа и в онея години е била , същата гадория. Разпитвал съм ги много тука и винаги са били такива боклуци. И при това в Италия е може би най-мекият вариант на ненормална и извратена Европа.

Не е така. До края на 60-те години на запад  е било немислимо да има гей-прайд. Първият прайд е в Ню Йорк през 1969 г. Излизат от един бар на шествие, но полицията ги бие здраво. Това им създава ореол на мъченици и всяка година след това те отбелязват тази дата. След 1970 г.  прайдът плъзва и в Европа. Развалата започва малко по малко, не отведнъж. С всяко десетилетие западът става все по-развратен и по-упадъчен и успоредно с това влиянието на църквите, които трябва да отстояват морала пада.

FELDMARSCHALL

17 May 2021, 19:51:22 #27 Last Edit: 17 May 2021, 22:07:11 by FELDMARSCHALL
Всички националистически и патриотични формации са се обявили ясно против гей-парадите. Тук не виждам друга позиция, така че Щурман малко да си свери неверните твърдения с реалността. :wink:
Също така искам да му припомня (ако не знае) да провери Хитлер като печели изборите с 33% за Райхстага с коя партия се коалира първоначално, понеже за това нещо рядко се говори и се замита под килима, като официалната историография иска да извърти нещата, че той веднага наложил диктатура.
DNVP - Deutschnationale Volkspartei, която е дясно-консервативна партия с националистически привкус, но далеч от НСДАП на Хитлер. Нейни еквиваленти в днешно време са партията КОД на Петър Москов и други консервативни партии от 90те, които не слагат на 1во място национализма. Затова и написах в другата тема за изборите какво е политиката - Изкуство на възможното към момента, а не на желаното. Когато разбира се желаното и възможното се съчетаят - това е най-добрият вариант, но за съжаление се случва рядко. Така че сега трябва ли да обвиним Хитлер в безпринципност, че се е коалирал първоначално с някого, вместо да наложи от самото начало пълна диктатура. :laugh:

Шишман

Quote from: Panzergrenadier on 17 May 2021, 19:16:58Не е така. До края на 60-те години на запад  е било немислимо да има гей-прайд. Първият прайд е в Ню Йорк през 1969 г. Излизат от един бар на шествие, но полицията ги бие здраво. Това им създава ореол на мъченици и всяка година след това те отбелязват тази дата. След 1970 г.  прайдът плъзва и в Европа. Развалата започва малко по малко, не отведнъж. С всяко десетилетие западът става все по-развратен и по-упадъчен и успоредно с това влиянието на църквите, които трябва да отстояват морала пада.
Е те деградират духовно още при разделението на католическа и православна църква. Мисълта ми беше че отношенията между хората са такива гадни от векове. А гей-парадите са им най-малкото зло.

Panzergrenadier

За Великата схизма вина имат и двете страни. Разделението е дълъг процес, продължил столетия и финализиран с окончателния раздор и двустранните анатеми. В голяма степен за разкола помага жаждата за власт и на двете църкви... 

Това е голяма и отделна тема. 
Agree Agree x 2 View List