Български Националистически Форум

България и Българите => България => Topic started by: Hatshepsut on 12 November 2018, 06:23:56

Title: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 12 November 2018, 06:23:56
С гей парада България се развивала откъм европейски ценности

:devil:

"София Прайд" е събитие, което показва, че България се развива в посока на европейските ценности. Това коментираха организаторите на събитието пред BTV.
По данни на организаторите на парада, въпреки че България е светска и правова държава, едва 24% от правата на хомосексуалистите са защитени. Така например държавата не признава техните семейства, не полага и усилия да ги защити от хомофобски престъпления и домашно насилие.
Провеждането на "София Прайд" на Задушница, което беше остро разкритикувано от църквата, не е провокация, категорични са организаторите. Те обаче не пропуснаха да напомнят, че живеем в светска държава и както зачитат правата на религиозните общности, така и религиозните общности трябва да се съобразят с тях.
На различно мнение обаче е Петя Георгиева, която е сред организаторите на шествието "Да запазим децата от разврата". "Конституцията не нарушава правата на гей обществото (...) законодателството им дава право на завещание", обясни тя.
Михаела Джоргова от Асоциация "Общество и ценности" отбеляза, че даже в общества, които отдавна са приели хомосексуалността за норма, това не е помогнало по никакъв начин на ЛГБТ хората да се чувстват по-добре.
"Тези гей паради не са изява на цялата хомосексуална общност. Тук става дума за малка група извратени и побеснели педерасти, финансирани от различни международни организации. Зад тях в България стои Българският хелзинкски комитет", обяви националистът Боян Расате.
Той разкритикува пасивността на обществото по темата, като посочи, че всяка година едни и същи хора единствени организират акции срещу гей парада.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2016/06/16/s-gei-parada-bylgariia-se-razvivala-otkym-evropeiski-cennosti.305887?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 12 November 2018, 06:25:49
Бургас отговаря на гей парада! Стотици шестват в подкрепа на традиционното семейство


Демонстрацията се организира от представители на протестантските църкви в града


Над 300 бургазлии се очаква да се включат в парад в подкрепа на традиционното семейство. Събитието се провежда за трета поредна година в противовес на гей-парада в София.

Шествието е предвидено за утре, 10 юни. То ще започне от площад "Тройката" в 18.00 часа, ще продължи по ул. "Александровска"до сградата на Общината, където с позитивно послание гражданите ще изразят своята позиция.

Изявление в подкрепа на традиционното семейство ще направи председателят на Асоциация "Общество и ценности" - Михаела Джоргова. Тя е координатор Европейска гражданска инициатива "Мама, татко и деца" за България, в която със своите подписи се включиха над 15 хиляди души.

С танци на семейства от мъж, жена, заедно с децата си, участниците ще изразятсвоята позиция срещу узаконяването на еднополовите бракове, осиновяването на деца от гей двойки и  пропагандата на хомосексуализма в училищата.

За поредна година се очаква акцент в парада да бъдат двойките облечени в сватбените си костюми и булчински рокли. Предвижда се за финал на събитието в небето да бъдат пуснати стотици балони, с надпис ,,В подкрепа на традиционното семейство".

Парадът се организира от представители на протестантските църкви в града.

Събитието не е насочено срещу хомосексуалистите, а е контрапункт на все по-агресивно налагащата се демонстрация на сексуалността, която води до твърде ранно сексуализиране на подрастващите и подкопава устоите на брака.

https://www.flagman.bg/ (https://www.flagman.bg/article/130218)
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 12 November 2018, 06:41:34
Национална съпротива с шествие против гей парада

Публикувано във факти.бг:
Тази година шествието ,, Да запазим децата от разврата" ще започне на 09.06.2018 г. от 18 часа на Пилоните на НДК! Както знаете, тази година освен чуждите посолства, а и Столична община подкрепи ,,гей парада" финансово ( пари от данъците на българите ), но за съжаление явно е поела и ангажимент да пречи на нашето шествие!

Това заявиха в писмо до медиите от Национална съпротива.

Вчера получихме обаждане от самата община, в което, представете си, ни поискаха пари за провеждането на протест!?! Точните думи им бяха: - ,,кажете ни колко човека ще присъстват на вашето мероприятие, за да изчислим каква такса трябва да заплатите за използваната площ?!?".

Това, разбира се, според нас е в абсолютно нарушение на всички закони за провеждането на каквито и да е било граждански мероприятия. За жалост столична община не за пръв път процедира подобно! Ще припомним, че през 2011 г. в разрез със закона шествието ни беше спряно, а миналата година на мястото на нашето събитие, беше допуснат парада на содомитите! Това е ясен знак, че нормалността в България започва да бъде преследвана за сметка на деградивни, патологични и гнусни течения привнесени отвън, които всячески се пропагандират и дори налагат със сила! Това е ясен признак и че въпреки категоричното нежеланието на българите да се ратифицира Истанбулската конвенция, управляващите продължават да работят за прилагането й! Най-странно от всичко е, че гей-парадът твърди, че е шествие за равноправие, но на всички е ясно, че е шествие за привилегии!

Българи, вече на всички ни става ясно, че управляващите са поели по път, който е пагубен за душите на българските деца! Вече за всички е очевидно, че те предават българските деца на извратеняци и техните гнусни нагони! Затова ви приканваме да дойдете и заедно да се преборим за запазването на децата от разврата! Нека не позволяваме педерастията да навлиза в българските училища!

Когато патологията се превърне в норма, а нормалността в патология, съпротивата е задължителна!

https://fakti.bg/bulgaria/305125-nacionalna-saprotiva-s-shestvie-protiv-gei-parada
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 12 November 2018, 06:45:19
София Прайд 2018 свърши като американска пръдня от тъп американски филм - шумно, но бързо

,
но визи няма да има за тъпите пендели, а само за нашите умни студенти!


Бъркаш са, ти си много грозен и сбъркан белтък!


:lol: Пълни нещастници са тия
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 04 June 2019, 23:05:12
ВМРО: Политическите претенции на гей парада са проблем на цялото българско общество


За дванадесети пореден път тази година ще се проведе шествие на нещо, наричащо себе си ,,София Прайд". За пореден път една група сексуално разкрепостени маргинали ще пропагандира отклоненията си в центъра на нашия град. И за пореден път се повдига темата дали да има или да няма подобно събитие. За нас от ВМРО отговорът е категоричен. Българската столица не трябва да става арена на джендър пропаганда.

Това се казва в позиция на ВМРО – Българско национално движение относно провеждането на гей парад в София.

България е страна с древни история, култура и религия. Нашият народ е изграден на основа на ценностите и принципите на традиционното християнско семейство. Ето защо за нас подобно събитие категорично не трябва да се провежда. Семейство означава само едно - майка, баща и техните деца. Няма и не може да има семейство от еднополови двойки. Няма и не може да има промяна на пола. Всеки, който твърди обратното, е пропуснал началния курс по биология.

Парадирането с отклонението от нормалността на хората, организиращи гей парада е техен проблем. Политическите им претенции обаче са наш проблем – на цялото българско общество, на държавата. Недопустимо е тази група да изисква допълнителни права, които освен в разрез с природата са и в разрез с върховния закон на държавата - Българската конституция. Там, в чл. 46 изрично се споменава, че ,,Бракът е доброволен съюз между мъж и жена".

Взимайки предвид всичко това е редно да се запитаме до къде води един гей парад и политическите щения на организаторите му. Пропагандата на розовите фашисти, които ни убеждават, че просто се борят за равни права всъщност пъпли към най-невинните – децата. В хиляди училища в целия свят се появяват брошури, инструкции, планове и насоки, които инструктират учителите да учат децата как да се самозадоволяват, как да правят анален секс, как могат да си избират какъв пол да са в определен ден и как било нормално да правиш секс с човек от същия пол. Постепенна, тиха, настъпателна и нагла. Такава е политиката им. И се развива чрез инструментариума от хиляди ненужни организации, хиляди знайни и незнайни НПО-та. Те ще Ви убеждават, че се борят против насилието над жени например, докато всъщност пропагандират психическите отклонения на една маргинална група.

Ето защо ВМРО се противопоставя твърдо и убедено на всякакви опити за прокарване на гей или джендър пропаганда в България. Не на гей парада!

http://www.vmro.bg/вмро-политическите-претенции-на-гей-парада-са-проблем-на-цялото-българско-общество/
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 08 June 2019, 23:32:10
В пет града в страната днес се проведоха шествия в подкрепа на традиционното семейство


В пет града в страната днес се проведоха шествия в подкрепа на традиционното семейство. Намерението на организаторите е да се противопоставят на гей парада в София ("София Прайд"), който също се проведе днес. Основната цел е утвърждаване на семейството, основано на брачния съюз между мъж и жена.

Два протеста в защита на традиционното семейство се проведоха в столицата, и двата съгласувани със Столичната община. Събитията се проведоха в защита на семейните ценности под надслов "Да запазим децата от разврата".

Горещото време не отказа участниците. На трибуна пред бившия Партиен дом демонстранти издигнаха лозунги, сини и червени балони, за да подкрепят възпитанието на децата в традиционни семейства. Жени се облякоха в булчински рокли, а мъже - сватбени костюми.

Ето какво казаха присъстващите пред БНР:

"Бихме искали българският народ да се осъзнае и да застане зад тези наши традиционни християнски ценности, така, че наистина децата да растат в нормални семейства, децата да имат своето място, да слушат родителите си. Родителите да имат правото да защитават своите деца и да ги възпитават."

"Не сме хомофоби. Разграничаваме грешника от греха. Грешника обичаме, а греха мразим и не искаме тази мерзост да превзема България и да нанася допълнителни проклятия върху нашата любима нация."

Към протеста се присъедини и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, който по-рано разпространи официално своята позиция в защита на традиционното семейство.

Пред пилоните на Националния дворец на културата същевременно се събраха млади хора с черни фланелки, привърженици на "Национална съпротива".

В 17 часа започнаха да се събират привърженици на "Национална съпротива"; млади момчета, до 20-годишни. Те обявиха, че са демократи и че са излезли да пият бира. Лидерът им Благовест Асенов каза, че вече 12 години протестират в деня на "София Прайд", защото са привърженици на традиционните семейни ценности и се обявяват против хомосексуализма.

"Хубаво е, че все повече хора ни подкрепят", отбеляза той.

В 18 часа те тръгнаха на протестно шествие по предварително съгласуван маршрут по бул. "Витоша", бул. "Княгиня Мария-Луиза", "Дондуков", "Цар Освободител", ул. "Раковска", ул. "Оборище", до Паметника на незнайния войн, носейки плакати "Да запазим децата от разврата".

Шествията в защита на традиционното семейство бяха охранявани от многобройна полиция, за да не се стигне до сливането им и сблъсъци.

За шеста поредна година граждани се застъпват за брака между мъж и жена и семейните ценности и организират в Бургас "Поход за семейството".Близо 100 души, главно представители на протестантски църкви, се включиха в защита на традиционното семейство в Бургас. Те издигнаха плакати "Здраво семейство, здраво общество", "Не на джендър идеологията" и "Всяко дете заслужава мама и татко". Шествието премина по главната улица "Александровска" до площада пред сградата на община Бургас. Повечето двойки бяха облечени в сватбени рокли и костюми. Те се обявиха против парада"София прайд".

Ето какво споделиха някои от участниците, цитирани от БНР:

"Семейството е мъж и жена, това е Божествения модел. Това е, което трябва да знаят децата ни и в това да бъдат възпитавани."

"За по-голям и по-добър морал в България. Членуваме в протестантска църква в Бургас."

"Християнското семейство служи на Бога!"

Шествия в защита на традиционното семейство между мъж и жена се проведоха и в Пловдив, Варна и Русе. Организатори са Националната асоциация "Поход за семейството" в партньорство с протестантски църкви.

Навсякъде участниците ще приемат обща декларация за насърчаване на семейните двойки и против джендър образованието и джендър политиките.

"Предвижда се рисуване от деца, певчески изпълнения, специално в Бургас ще има танц на семействата под звуците на духовата музика. Някъде ще се пуснат балони във въздуха с надпис "Да, семейство от мъж и жена". Някъде хората ще са облечени или в сватбени облекла или в цветови, розови тениски за жени и сини тениски за мъже", каза по-рано Нели Тончева от организаторите.

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/s-shestviya-v-golemite-gradove-zashtitiha-traditsionnoto-semeystvo
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: генерал Жеков on 09 June 2019, 22:45:10
Педалите се "развиха" и за жалост вече бройката им не е равна на тази на полицайте,пратени там да ги охраняват.По селата обаче,рядко се вижда полиция,даже на места с години не идват-дори при сигнали.Та,можем да си извадим лоши изводи и за полицията,и за самите нас-щом българчета се увличат по содомитските глупости,значи именно ние сме ги изпуснали да попаднат под влиятието на "нечия" пропаганда,което е лошо във всеки смисъл
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Лина on 10 June 2019, 12:51:27
Всъщност са се събрали от цялата страна и дори е имало чужденци, стана ясно от интервютата с тях. Много от присъстващите са под 20 годишни поне половината от тях след 10 години ще се срамуват от това, че са били част от тази пошла и мислеща само за ебане уродлива тълпа.
 Защото това наистина се прави с цел провокация и нахалство, не търсят никакви измислени права. Ето в Англия гей-браковете са разрешени, но какво се случва:
"Гей двойка в Лондон беше пребита от група мъже" 07.06.2019
https://btvnovinite.bg/svetut/gej-dvojka-beshe-prebita-v-london-zaradi-nezhelanie-ot-celuvka.htmlИстината е, че обикновените педераси и лесбийки, които участват в тези паради по света са едни употребени хора за целите на болни сатанисти. По никакъв начин не спомагат парадите за по-толерантно отношение към различните, напротив водят до по-голяма нетърпимост и тези, дето организират тези паради са напълно наясно с този факт.
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: генерал Жеков on 10 June 2019, 23:13:45
Това казах,че щом по времето на първия парад са били в първи клас,а сега парадират с дефектите си,то грешката е наша,че ги оставихме да бъдат употребени от пропагандата и създалите я,за които се знае добре какви са и какви са техните цели
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Лина on 20 June 2019, 15:27:26
Лекари от Спешен център в Москва се опитват да спасят момченце на 12 години. То постъпило в клиниката им със симптоми на апандисит, но по-късно те заподозрели, че е изнасилено.
  Те били в пълен шок, когато установили, че детето няма никакви признаци на остър апандисит, независимо от оплакванията. През цялото време то се оплаквало от болка в стомаха. Когато лекарите опитали да говорят с малкия си пациент и да го предразположат, изпаднали в ужас. "Момченцето се страхуваше да ляга на кушетката. Когато започнахме да го разпитваме, започна да ни разказва своята история на ужасите. По думите на детето то расло в недобро семейство и заради това било дадено в детски дом. Там го осиновил нов татко", разказва шокираният доктор. Детето споделило, че всъщност имало и "друг татко", всички спели в едно легло. Лекарите са съобщили незабавно за случая на социални грижи и полицията, в момента тече разследване.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/svyat/lekari-spasyavat-dete-iznasilvano-ot-semeystvo-geyove-koito-go-osinovili_news680581.html
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 29 April 2020, 13:29:06
Много добра новина  :dance:

Гей парадът в София се отменя заради К-19, общуването щяло да е технологично


,,София Прайд" няма да се проведе тази година, съобщиха организаторите на парада. Шествието трябваше да се състои на 13 юни, но ще бъде отменено заради коронавируса. Организаторите пишат в писмо до медиите, че здравето на посетителите на ,,прайда" е приоритет и би било безотговорно от тяхна страна да рискуват, дори и мерките да са облекчени. ,,Продължаваме да следим обстановката и при възможност сме готови да насрочим нова дата за шествието. Но това не означава, че Прайд няма да се проведе през юни, напротив! Не можем да бъдем заедно физически, но имаме безкрайните възможности на технологиите, за да сме свързани", посочват от Организационния комитет. ,,София Прайд" ще се включи и в първото онлайн събитие Global Pride 2020 на 27 юни.

https://blitz.bg/obshtestvo/gey-paradt-v-sofiya-se-otmenya-zaradi-k-19-obshchuvaneto-shchyalo-da-e-tekhnologichno_news740619.html
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 15 May 2021, 20:59:11
Напрежение в Бургас заради гей парад


Димки, краставици, яйца и пластмасови бутилки с вода полетяха към участниците в "Бургас прайд" на площад "Тройката" в морския град, където едновременно се провеждат гей парад и организирано срещу него шествиев защита на традиционното българско семейство, съобщават местни медии. Двете събития бяха по едно и също време.

Зоната на централния площад, където са представителите на ЛГБТ общността, бе обградена от метални огради и подсигурена от над 300 полицаи. От жандармерията бе докарано и водно оръдие. На място е и директорът на Областната дирекция на МВР в Бургас.

   Няколкостотин са участниците в контрапротеста срещу "Бургас прайд", в който участват едва около 30 души. Част от тях са местни хора, а други са от София, дошли да подкрепят събитието, призоваващо за край на хомофобията и признаване на правата на ЛГБТ общността.
   
   В началото на ситуацията беспокойна, но напрежението нарастна, включително с хомофобски скандирания от страна на контрапротеста след провокации от страна на участниците в Бургас прайд.Двете групи си разменят реплики чрез високоговорители. От една страна се чуваха скандирания - "Омразата не е семейна ценност" и "Християнска ценност насилието не е" От другата викаха - "Отивайте си у дома" и "Довиждане! Бургас не иска гей паради". Защитниците на традиционното семейство заявиха, че в гей парада участват едни объркани деца.

   От бургаската Организация за закрила на българските граждани запалиха едно от знамената на "Бургас прайд".

   Преди това от контрапротеста поискаха да бъдат проверени участниците в паралелната акция дали сред тях няма лица под 18-годишна възраст без придружител, но това не се случи.
   
   Все пак, до по-сериозни инциденти не се стигна, а присъстващите призоваха да не се проявява агресия спрямо полицейските служители.


https://www.youtube.com/watch?v=50ucjpvwyMY
Напрежение на "Бургас Прайд"

https://www.mediapool.bg/naprezhenie-v-burgas-zaradi-gei-parad-video-news321888.html
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Шишман on 15 May 2021, 21:41:13
Тия са подкрепяни от запада а не от Русия ! От друга страна някои националисти са със западни разбирания и за запада и става една дето е без начало и край.
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 15 May 2021, 21:44:03
Quote from: Шишман on 15 May 2021, 21:41:13Тия са подкрепяни от запада а не от Русия !

Това никой не го оспорва. За съжаление, опитват се да ни натрапват като ценност нещо, което е извратено и уродливо  :tired:
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Шишман on 15 May 2021, 21:59:54
Quote from: Hatshepsut on 15 May 2021, 21:44:03Това никой не го оспорва. За съжаление, опитват се да ни натрапват като ценност нещо, което е извратено и уродливо  :tired:
Ами това е част запада, евро-атлантизма и т.н. Почитателите на запада щат не щат почитат и тия неща - това е извода.
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Шишман on 16 May 2021, 11:03:49
Всеки подкрепящ запада подкрепя и тия гадории и автора на материала и той е от същото тесто. Кристиян Шкварек е соросоид от класа. Подкрепящите Русия и те . Понеже Русия в момента е страна по европейски образец, само дето още не са се модернизирали, като Европа. Комунистите и те понеже именно комунистите са големите защитници на извратените.       


Кристиян Шкварек

Първи "Прайд парад" днес в Бургас: млади, образовани, будни хора с искрено добри помисли, които нямат никаква представа, че:
1. "Бащата на ЛГБТ идеологията" (Queer Theory) Мишел Фуко е педофил, посветил кариерата си на нормализацията на всички видове сексуални връзки, както и изпратил през 1977-ма официална петиция (подписана от десетки други леви философи и активисти) до френското правителство, настояваща за легализация на педофилията.
2. "Майката на ЛГБТ движението" Джудит Бътлър прекарва цялата си кариера в открита защита не само на педофилията, като учителя си Фуко, но и на инцеста. Тя е и първата, която заговаря за смяна на пола при деца.
3. Основополагащият документ на ЛГБТ движението е есето от 1984-та година "Thinking Sex" на Гейл Рубин, като приблизително 1/3 от него е посветена на въпроса с връзките между млади (предпубертетни) момчета и възрастни мъже. В есето си Рубин твърди, че привличането към деца е "не по-различно от вкуса към различен вид сладолед, напитка или цвят", и следва да бъде нормализиранo. Пак повтарям, че този документ е официално считан от самото ЛГБТ движение за основополагащ и се преподава в курсовете по "Queer Studies".
4. Основоположникът на Транс движението - Пат Калифия, посвещава основна част от активизма си на...познахте и може би вече става скучно - нормализирането на педофилията, като защитава нейната декриминализация в множество статии и есета. Калифия също се преподава в курсовете по ЛГБТ теория и цитира като евангелие сред транс движението.
Всеки един от тези хора и техните есета и работа са напълно официално поддържани, рекламирани и цитирани от самото ЛГБТ движение. Те сами ги наричат свои "бащи" и основатели.
Мога да продължа с лекцията по история с още доста точки, както и да развия значително горните, но ще стане прекалено повтарящо се. Защото има една основна нишка, една линия, която не спира през цялата история на модерното ЛГБТ движение и свързва всеки неин клон, всеки неин философ и всяко неино еволюционно развитие. Изброих го достатъчно много пъти горе, за да се сетите кое е то. Започва с П.
За съжаление хората, които масово ходят на "свежия и весел парад на дъгата" си нямат хал хабер от това, защото не четат и не се образоват какво аджеба изобщо са решили да подкрепят. То им изглежда свежо, позитивно и хуманно, а това им е достатъчно. Зад тази обвивка се крие дълга и конкретна история на философско течение, чиято основоположна и свързваща нишка започва и свършва с желанието за нормализиране, и накрая легализиране, на нещо зловещо.
Не се поддавайте на цветната обвивка, а посветете от времето си на поне основно четене и запознаване с "Queer Theory" и цялата история на ЛГБТ движението.
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Panzergrenadier on 17 May 2021, 11:58:50
Българските националисти изпадат в парадокс. В желанието си да се отърват от руското имперско влияние, те се насочват към ЕС и НАТО. В тези съюзи обаче се говори за толерантност към ЛГБТ, които те не могат и не искат да приемат. Но на нас ни се казва, че не можем да получаваме парите, които текат от запада и военната сигурност, която обезпечава НАТО без да приемем и "ценностите" на тези общности. Оттук идва един неразрешим парадокс.   
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 17 May 2021, 13:05:06
QuoteБългарските националисти изпадат в парадокс. В желанието си да се отърват от руското имперско влияние, те се насочват към ЕС и НАТО. В тези съюзи обаче се говори за толерантност към ЛГБТ, които те не могат и не искат да приемат. Но на нас ни се казва, че не можем да получаваме парите, които текат от запада и военната сигурност, която обезпечава НАТО без да приемем и "ценностите" на тези общности. Оттук идва един неразрешим парадокс.   

Не мисля, че тук има какъвто и да е парадокс. Ние сме част от Европа още от самото създаване на Българската държава, така че там е нашето естествено местоположение. Що се отнася до гей-парадите, гей-браковете и прочие неолиберални изстъпления, ние естествено не ги приемаме, защото те противоречат на ценностната ни система. На мен не ми е известно да има обвързване на еврофондовете или участието ни в НАТО с ангажименти от наша страна за легализацията на гей-браковете и осиновяване на деца от гей-двойки. Примерно българският конституционен съд отхвърли Истанбулската конвенция и от това не настъпи никакъв апокалипсис, нито по отношение членството ни в ЕС, нито в НАТО.
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Panzergrenadier on 17 May 2021, 13:09:33
Аз пък си мисля, че битката едва сега започва...

"Зоните, свободни от ЛГБТ, са зони, лишени от човечност. А те нямат място в нашия (Европейски) съюз", заяви Фон дер Лайен в годишната си реч Европейския парламент за състоянието на съюза.

"Нарушенията на върховенството на закона не може да бъдат толерирани", каза тя.

"Комисията ще предложи в скоро време стратегия, целяща да засили правата на ЛГБТ+ общността. Ще подкрепя взаимното признаване на семейните отношения в ЕС: ако сте родител в една страна, вие сте родител във всички страни", допълни Фон дер Лайен, цитирана от Франс прес.


Чака ни тежка битка и тежък рекет. В името на нормалността...

Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Panzergrenadier on 17 May 2021, 13:23:33
Тази битка за нормалността и против нея ще продължи догдето има Европейски съюз, докато ние сме в него и докато съществуват розови неолиберали, управляващи общността...

Всъщност ако целта е съхраняване и "развитие" на Европейския съюз, напред във времето тази битка ще продължи плюс/минус безкрайност.
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Шишман on 17 May 2021, 14:37:42
Quote from: Panzergrenadier on 17 May 2021, 11:58:50Българските националисти изпадат в парадокс. В желанието си да се отърват от руското имперско влияние, те се насочват към ЕС и НАТО. В тези съюзи обаче се говори за толерантност към ЛГБТ, които те не могат и не искат да приемат. Но на нас ни се казва, че не можем да получаваме парите, които текат от запада и военната сигурност, която обезпечава НАТО без да приемем и "ценностите" на тези общности. Оттук идва един неразрешим парадокс.   
Е той тоя парадокс народа го е разрешил, като не припознава бг-националистите, като български.
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Шишман on 17 May 2021, 14:44:14
Quote from: Hatshepsut on 17 May 2021, 13:05:06Не мисля, че тук има какъвто и да е парадокс. Ние сме част от Европа още от самото създаване на Българската държава, така че там е нашето естествено местоположение.
На практика реално, ние като народ и култура, нямаме нищо общо с Европа, ама нищо. Истината е че  българите и националистите не са много запознати, какво представлява Европа и европейците. Цялата тая извратеност , наркоманията и другите гадории са част от тяхната култура. Тука например , ако не пушиш  трева и не смъркаш кокаин те смятат за ненормален. Това са ми го казвали и на мене и на  други. Отделно около 75% от мъжете са имали хомо-сексуални контакти. Та не мисля че тука е нашето естествено местоположение.
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Panzergrenadier on 17 May 2021, 14:55:39
В проекта за Европейска конституция не се намери място за Бог. Затова пък в Лисабонския договор се споменава религиозното наследство на Европа, от което ЕС черпи редом с културното и хуманитарното наследство.
Това обаче е лицемерно, понеже то е твърде общо и не изключва нищо: нито католицизма, нито протестнатството, еврейското влияние или пък исляма. Розовите либерали приемат, че всички религии в Европейския съюз са равноценни. А това е много опасно.


Но по важно е написаното в чл. 10

Article 10
In defining and implementing its policies and activities, the Union shall aim to combat discrimination based on sex, racial or ethnic origin, religion or belief, disability, age or sexual orientation.

Член 10
При определянето и прилагането на своите политики и дейности Съюзът се стреми да се бори с дискриминацията въз основа на пол, расов или етнически произход, религия или убеждения, увреждане, възраст или сексуална ориентация.

Изглежда, че по-важен от християнския морал за Съюза е член 10. Член 10 е с предимство пред християнското наследство. 

Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Panzergrenadier on 17 May 2021, 14:58:24
Quote from: Шишман on 17 May 2021, 14:44:14На практика реално, ние като народ и култура, нямаме нищо общо с Европа, ама нищо. Истината е че  българите и националистите не са много запознати, какво представлява Европа и европейците. Цялата тая извратеност , наркоманията и другите гадории са част от тяхната култура. Тука например , ако не пушиш  трева и не смъркаш кокаин те смятат за ненормален. Това са ми го казвали и на мене и на  други. Отделно около 75% от мъжете са имали хомо-сексуални контакти. Та не мисля че тука е нашето естествено местоположение.

Не, ние просто се стремим към една Европа от 50-80 те години, която отдавна я няма, унищожена  от същите западняци, които смятат това за прогрес, а себе си за "прогресисти".
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Шишман on 17 May 2021, 17:47:06
Quote from: Panzergrenadier on 17 May 2021, 14:58:24Не, ние просто се стремим към една Европа от 50-80 те години, която отдавна я няма, унищожена  от същите западняци, които смятат това за прогрес, а себе си за "прогресисти".
Тя тая Европа и в онея години е била , същата гадория. Разпитвал съм ги много тука и винаги са били такива боклуци. И при това в Италия е може би най-мекият вариант на ненормална и извратена Европа.
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Sturmmann Батбаянов on 17 May 2021, 18:06:20
Quote from: Panzergrenadier on 17 May 2021, 11:58:50Българските националисти изпадат в парадокс. В желанието си да се отърват от руското имперско влияние, те се насочват към ЕС и НАТО. В тези съюзи обаче се говори за толерантност към ЛГБТ, които те не могат и не искат да приемат. Но на нас ни се казва, че не можем да получаваме парите, които текат от запада и военната сигурност, която обезпечава НАТО без да приемем и "ценностите" на тези общности. Оттук идва един неразрешим парадокс.   
Кои са тия "националисти"? НФСБ и ВМРО ли? Минали са покраи национализма. За патриоти се обявяват, че е много опасно да се обявиш за националист в днешно време. :)

Аз съм си против ЕС и НАТО.
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Panzergrenadier on 17 May 2021, 19:16:58
Quote from: Шишман on 17 May 2021, 17:47:06Тя тая Европа и в онея години е била , същата гадория. Разпитвал съм ги много тука и винаги са били такива боклуци. И при това в Италия е може би най-мекият вариант на ненормална и извратена Европа.

Не е така. До края на 60-те години на запад  е било немислимо да има гей-прайд. Първият прайд е в Ню Йорк през 1969 г. Излизат от един бар на шествие, но полицията ги бие здраво. Това им създава ореол на мъченици и всяка година след това те отбелязват тази дата. След 1970 г.  прайдът плъзва и в Европа. Развалата започва малко по малко, не отведнъж. С всяко десетилетие западът става все по-развратен и по-упадъчен и успоредно с това влиянието на църквите, които трябва да отстояват морала пада.
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: FELDMARSCHALL on 17 May 2021, 19:51:22
Всички националистически и патриотични формации са се обявили ясно против гей-парадите. Тук не виждам друга позиция, така че Щурман малко да си свери неверните твърдения с реалността. :wink:
Също така искам да му припомня (ако не знае) да провери Хитлер като печели изборите с 33% за Райхстага с коя партия се коалира първоначално, понеже за това нещо рядко се говори и се замита под килима, като официалната историография иска да извърти нещата, че той веднага наложил диктатура.
DNVP - Deutschnationale Volkspartei, която е дясно-консервативна партия с националистически привкус, но далеч от НСДАП на Хитлер. Нейни еквиваленти в днешно време са партията КОД на Петър Москов и други консервативни партии от 90те, които не слагат на 1во място национализма. Затова и написах в другата тема за изборите какво е политиката - Изкуство на възможното към момента, а не на желаното. Когато разбира се желаното и възможното се съчетаят - това е най-добрият вариант, но за съжаление се случва рядко. Така че сега трябва ли да обвиним Хитлер в безпринципност, че се е коалирал първоначално с някого, вместо да наложи от самото начало пълна диктатура. :laugh:
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Шишман on 17 May 2021, 21:32:43
Quote from: Panzergrenadier on 17 May 2021, 19:16:58Не е така. До края на 60-те години на запад  е било немислимо да има гей-прайд. Първият прайд е в Ню Йорк през 1969 г. Излизат от един бар на шествие, но полицията ги бие здраво. Това им създава ореол на мъченици и всяка година след това те отбелязват тази дата. След 1970 г.  прайдът плъзва и в Европа. Развалата започва малко по малко, не отведнъж. С всяко десетилетие западът става все по-развратен и по-упадъчен и успоредно с това влиянието на църквите, които трябва да отстояват морала пада.
Е те деградират духовно още при разделението на католическа и православна църква. Мисълта ми беше че отношенията между хората са такива гадни от векове. А гей-парадите са им най-малкото зло.
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Panzergrenadier on 17 May 2021, 22:17:45
За Великата схизма вина имат и двете страни. Разделението е дълъг процес, продължил столетия и финализиран с окончателния раздор и двустранните анатеми. В голяма степен за разкола помага жаждата за власт и на двете църкви... 

Това е голяма и отделна тема. 
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Sturmmann Батбаянов on 18 May 2021, 00:19:17
Quote from: FELDMARSCHALL on 17 May 2021, 19:51:22Всички националистически и патриотични формации са се обявили ясно против гей-парадите. Тук не виждам друга позиция, така че Щурман малко да си свери неверните твърдения с реалността. :wink:
Също така искам да му припомня (ако не знае) да провери Хитлер като печели изборите с 33% за Райхстага с коя партия се коалира първоначално, понеже за това нещо рядко се говори и се замита под килима, като официалната историография иска да извърти нещата, че той веднага наложил диктатура.
DNVP - Deutschnationale Volkspartei, която е дясно-консервативна партия с националистически привкус, но далеч от НСДАП на Хитлер. Нейни еквиваленти в днешно време са партията КОД на Петър Москов и други консервативни партии от 90те, които не слагат на 1во място национализма. Затова и написах в другата тема за изборите какво е политиката - Изкуство на възможното към момента, а не на желаното. Когато разбира се желаното и възможното се съчетаят - това е най-добрият вариант, но за съжаление се случва рядко. Така че сега трябва ли да обвиним Хитлер в безпринципност, че се е коалирал първоначално с някого, вместо да наложи от самото начало пълна диктатура. :laugh:
Хитлер използва тази партия за да вземе цялата власт след няколко месеца, когато партията изчезва. В нашия случай Бойко използва патриотите за да стане премиер и след края на мандата тези партии не минаха бариерата. Ако ние тук във форума сме за Бойко примера ти е удачен.

Хитлер получаваше по няколко процента години наред, но никога не си каза "ми то сега народа няма да ни постави на първо място на изборите, дай да се коалираме с който е на първо място, само и само да сме на власт и да пробваме да променим нещо". Изчака, взе властта и им еба майката.

Що не станеш член на ГЕРБ като толкова си жаден за власт? Ма то пък е вече късно, тия власт няма да видят повече. :)
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: FELDMARSCHALL on 18 May 2021, 01:27:03
Пишеш глупости. Хитлер си сътрудничи с тази партия не няколко месеца, а няколко години преди 1933та. Провери фактите преди да пишеш неверни неща наизуст. Не сравнявам Бойко с Хитлер, не ми изопачавай думите, а просто давам пример че в даден момент коалициите са неизбежни за да постигнеш поне част от целите си. Така е в България, така е и в целия свят. Хитлер освен това идва след избори на власт (участва няколко пъти подред), виждайки след опита от 1923г., че това е начинът с течение на годините да убеди германците в своята правота и в програмата на НСДАП за развитие на съсипаната след ПСВ Германия.
Член на ГЕРБ няма да стана никога, затова ти препоръчвам да спреш с провокативните намеци и заяждания за да не тръгна и аз в подобна посока, а освен това мога да разкрия какви неща ми пишеше Боян Расате на ЛС във Фейсбук, неща които все пак смятам да останат между нас си. Написах ти го няколко пъти в другата тема, че е срамно да ползваш мандата на някаква партийка създадена 1990г., нямаща общо с национализма и със соросоидната добавка "Нова демокрация" само защото има прилика в първата част с името на бившата ти организация (от която си изгонен 2010г), подлъгвайки хората че гласуват за Български национален съюз, откъдето многократно са заявявали, че не са политическа партия и не участват на избори. За съжаление момчетата са принудени преди всеки избор да правят това уточнение, когато Расате се яви с мандата на БНС - Нова демокрация, че това не е Български национален съюз. Смятам че бях пределно ясен и допълнителни заяждания и опити за дребни провокации няма да допусна. Да не говорим, че се отклонява темата в друга посока. Толкова по въпроса.
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 07 June 2021, 08:54:12
ВМРО осъди провеждането на поредния ,,София прайд"


От ВМРО осъдиха София прайд, който тази година ще се проведе на 12 юни. Заместник-председателят на патриотите Ангел Джамбазки определи парада като позорно сборище.

https://www.vbox7.com/play:c7484c10b0

https://www.tvevropa.com/2021/06/vmro-osadi-provezhdaneto-na-poredniya-sofiya-prajd/
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Sturmmann Батбаянов on 08 June 2021, 00:35:38
Във ВМРО само от Джамбазки става нещо. Другите са демократични китки.
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: FELDMARSCHALL on 08 June 2021, 00:57:43
Ами само за Русе мога да гарантирам за Траян Тотев (едно младо лъвче), Галин Григоров (бивш областен управител за Русенска област) и още 3-4ма в листата за депутати, че лично ги познавам и стават за нещо много повече от "нещо". Не защитавам изобщо партията ВМРО, а коментирам конкретни хора, които познавам от години и съм изградил лично мнение и оценка за тях. Лесно е да се лепят етикети за другите, доста по-трудно е да доказваш ти лично на какво си способен, особено ако нямаш нужната публичност.

П.С. Между другото Йоло Денев е кандидат на БНС - Нова демокрация за депутат от Русе, човек който през живота си не знам да е стъпвал в нашия град. :judge:
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 12 June 2021, 21:27:08
София прайд vs Шествие за християнското семейство


В 16.00 часа днес пред Паметника на Съветската армия се събраха участниците в 14-ото издание на ежегодното шествие в подкрепа на човешките права и правата на хората с различна сексуална ориентация - София прайд.

Мотото на събитието тази година е "Отново заедно в подкрепа на човешките права". Прайдът започна с концерт с участието на Виктория Георгиева, Васил Гарванлиев, Иво Димчев, Рут Колева и Михаела Филева.

Миналата година шествието мина онлайн заради пандемията от коронавируса, но сега се връща към обичайното си присъствено провеждане, като пред паметника на Съветската армия се бяха събрали множество присъстващи, запълвайки пространството пред монумента.

Според организаторите на мероприятието се очаква тази година да се постави нов рекорд за посещаемост. Предишният такъв беше през 2019 г., когато около 7000 души присъстваха на прайда.

Самото събитие се провежда при сериозни мерки за сигурност, след като се появиха заплахи за физическа агресия към присъстващите. Зоната е оградена в широк периметър от полицията, няколкостотин служители на СДВР охраняват Княжеската градина от всички страни.

В късния следобед ще има шествие, но неговият маршрут се пази в тайна заради сигурността на участниците.

Организаторите заявяват, че "мисията на прайда е да повиши видимостта на тази общност, да поддържа обществения дебат за приемането им, и да покаже на нехетеросексуалните в България, че не са сами".

Мероприятието се излъчва на живо във Facebook от профила на прайда.

Както и в други предишни години, часове преди прайда се проведе контрашествие под надслов "За защита на традиционното българско християнско семейство". Негови организатори са от сдружение "РОД Интернешънъл" и партия ВМРО, Християнреформистка партия, Български съюз за директна демокрация (БСДД) и партията "Чест".От "РОД Интернешънъл" разпространиха позиция, в която те определят София прайд като нарушение на Конституцията, защото "те рушат психичното и физическо здраве на младежта, като внушават поведенчески модели, водещи до възпрепятстване възпроизводството на нацията".

Според организаторите събитието е в защита на традиционното християнско семейство. Оттам заявяват, че семейството все по-често е дискриминирано и това е видно от "антисемейните закони", които се налагат.

От страна на ВМРО присъстваха евродепутатът Ангел Джамбазки, организационният секретар на партията Юлиан Ангелов и Александър Сиди, а събитието събра няколкостотин души при пилоните на НДК, които преминаха на шествие до президентството.

"Морално разложени типове се опитват да ни кажат, че ненормалното е нормално", заяви Джамбазки пред събралите се протестиращи и ги призова да са горди от позицията си.

"И религията, и биологията са единодушни - има два пола и семейството е съставено от мъж, жена и техните деца. Всичко друго е отклонение от нормите. Всичко друго е извращение", допълни още той.

"Беше ни обяснявано, че това е просто едно забавление, искали да се разходят и да си развеят знаменцето, което откраднаха от децата. Върнете дъгата на децата, тя е тяхна, а не на вашите тревожни мозъци", призова Джамбазки, припомняйки за първия гей парад от 2009 г.

По думите му години по-късно организаторите на прайда и съмишлениците на ЛГБТИ искат вече да имат повече права и да променят законодателството.

https://webcafe.bg/obshtestvo/sofiya-prayd-vs-shestvie-za-hristiyanskoto-semeystvo-snimki.html